Şimdi çiçek geldi, çiçek göndermiş, not yazmış.
Canım karıcım, kızım, oğlum... (Cinsiyetini bilmediğimiz için)
Dün gece sizi üzdüğüm için özür dilerim.
Korktunuz mu gece siz(
Affedin beni canlarım...
Hiçbir şey ifade etmiyor.
günaydın canım, bende tartıştım senin yazını okurken bile ağladım. ben de akşam eşimle aramızdaki tatlı diyalogları buraya yazmaya niyetlenirken ne oldu anlamadım. sanırım eşlerimiz çabuk pes ettiler.benim eşimde halı saha maçına gitti geldikten sonra duşa girmeden terli terli oturdu maç izledi, bir taraftan da nette oyun oynuyor. terli oturması zaten beni deli etti. ben duşa gir deyince inat etti duş almadan yatçam dedi. üstüne bi de bir tanıdığımız hap almış netten o hapı içecekmişim. ben de milletin aldığı hapı içmem doktoruma sormadan onun eşine faydalı olanın bana fsydalı olduğunu nerden biliyorsun dedim. eşim de bana zıkkımın kökünü iç dedi.kanepede uyudum her yerim ağrıyor. sabahta yanıma gelmeden öpmeden gitti. zıkkımın kökünü iç ne demek ya..
Ah canım benim niye üzüyorsun sen kendini.İkinizinde sinirleri gerilmiş belliki.Eşinde nerden bilsin kokunun seni rahatsız edeceğini.Sonuçta ısıtmış getirmiş şekerim sen yememişsin.
Bence konu gereksiz yere çok uzamış.Keşke eşini kaldırıp yatagınızda birlikde uyusaydınız.Böylece aradaki kırgınlık ve soğuklukda geçip giderdi.Eşini çok haksız bulmadım ben açıkcası.
Sende üzme kendini al eşinin gönlünü tabi oda seninkini alsın.Benimde başım çok ağrıyordu.Eşimde maç izlemek istedi.Gel yanımda uyu koltukda dedi.Hayatım kırılma bana ama yatakda uyusam daha iyi sende izle maçı dedim.Sora eşim geldi beni yatagımıza yatırdı uyuttu sarılarak ve kalkmış.Aralardada geldi bakdı hissettim ama açamadım gözlerimi.MAç izlemek istemesi normal yani her erkek hemen hemen böyledir.
Sorun benim migrenimin tutması ve 2 yıldır çektiğim sıkıntıyı eşimin de görmesi. Dün gece ilaç da alamadığımı biliyor. Sorun maç da değil, ses, ışık, koku. Ve ipleri elime verdiğini söylemesi beni kıran. Ben kesinlikle haklı görmüyorum. Önceden bile hassas davranırken ilaç alamadığım şu akşamda daha dikkat etmesi gerekirdi. Nereden bilsin demişsin ya bilmeliydi, ilk kez yaşamıyoruz çünkü. Ama dedim ya ben bir yerde hata yapmışım ki bana o lafı etmiş.
ersnil haklısın canım bizde hiç ayrı yatmazdık. ama zıkkımın kökünü iç dedikten sonra nasıl yatabilirdim ki orda.
Ah canım benim niye üzüyorsun sen kendini.İkinizinde sinirleri gerilmiş belliki.Eşinde nerden bilsin kokunun seni rahatsız edeceğini.Sonuçta ısıtmış getirmiş şekerim sen yememişsin.
Bence konu gereksiz yere çok uzamış.Keşke eşini kaldırıp yatagınızda birlikde uyusaydınız.Böylece aradaki kırgınlık ve soğuklukda geçip giderdi.Eşini çok haksız bulmadım ben açıkcası.
Sende üzme kendini al eşinin gönlünü tabi oda seninkini alsın.Benimde başım çok ağrıyordu.Eşimde maç izlemek istedi.Gel yanımda uyu koltukda dedi.Hayatım kırılma bana ama yatakda uyusam daha iyi sende izle maçı dedim.Sora eşim geldi beni yatagımıza yatırdı uyuttu sarılarak ve kalkmış.Aralardada geldi bakdı hissettim ama açamadım gözlerimi.MAç izlemek istemesi normal yani her erkek hemen hemen böyledir.
Sorun benim migrenimin tutması ve 2 yıldır çektiğim sıkıntıyı eşimin de görmesi. Dün gece ilaç da alamadığımı biliyor. Sorun maç da değil, ses, ışık, koku. Ve ipleri elime verdiğini söylemesi beni kıran. Ben kesinlikle haklı görmüyorum. Önceden bile hassas davranırken ilaç alamadığım şu akşamda daha dikkat etmesi gerekirdi. Nereden bilsin demişsin ya bilmeliydi, ilk kez yaşamıyoruz çünkü. Ama dedim ya ben bir yerde hata yapmışım ki bana o lafı etmiş.
Canım benim eşlerimiz robot değil bizim gibi insan.
Onlarında iş hayatı var kendilerine göre sıkıntıları var.
Belkide maç izliyerek sitres atmak istedi.Eğer yazığın gibi konuşma geçtiyse migren nedeniyle sende ters çıkmışsın.
Oda sitresti demek ki kaldıramadı.Ki eşin hatasını anlamış özür diledi.Lütfen sende kendini topla sakin ol vede aranızdaki soğukluk geçip gitsin.
Bugünleride atlatıcaz allahın izniyle.Bizde dört dörtlül değiliz.Benimde eşime sinirlendiğim allah beni senin eline düşürmesin dediğim oldu.
Şimdi moralimizin en yüksek olması dönemdeyiz.Üzmeyin eşlerinizi,tabi onlarda sizi.
canım her zaman senin dediğin gibi olmuyor işte.Canım önemli olan en kötüsü olduğunda bile bundan vazgeçmemek.
Neler neler var biliyor musunuz duyuyoruz etrafdan.Biz şanslıyz.
Karnımızda meleklerimizi taşıyoruz,mutlu evliliklerimiz var.Bizi anlayan eşlerimiz var.
Erkeklerede hak vermek lazım.Bizim gibi hormonları değişmiyor ki.
Biz ne kadar ilgiye muhtaçsak onlarda öyleler.Hep tek taraflı anlayış bekliyemeyiz.
Dün eşime maç konusunda onay vermem onu o kadar mutlu ettiki.
Her fırsatta yanıma geldi hissettim,öptü kokladı sarıldı karnımı sevdi.
Ama bende inat edip hayır izlemiceksin benim başım ağryor uyuyalım deseydim bu sefer bizde aynı noktaya gelecekdik.
Bilmiyorum biz çok iç içe olduğumuz için eşimle.Bazen bu tarz yanlız kalmalar bana iyi geliyorda olabilir.
Eşiminde sitres atmaya ihtiyacı var çünkü bir yerde.Onuda anlıyorum.
Canım benim eşlerimiz robot değil bizim gibi insan.
Onlarında iş hayatı var kendilerine göre sıkıntıları var.
Belkide maç izliyerek sitres atmak istedi.Eğer yazığın gibi konuşma geçtiyse migren nedeniyle sende ters çıkmışsın.
Oda sitresti demek ki kaldıramadı.Ki eşin hatasını anlamış özür diledi.Lütfen sende kendini topla sakin ol vede aranızdaki soğukluk geçip gitsin.
Bugünleride atlatıcaz allahın izniyle.Bizde dört dörtlül değiliz.Benimde eşime sinirlendiğim allah beni senin eline düşürmesin dediğim oldu.
Şimdi moralimizin en yüksek olması dönemdeyiz.Üzmeyin eşlerinizi,tabi onlarda sizi.
​Şuan akşama kadar aramayı düşünmüyorum teşekkür etmek için. Desteğin yorumların için çok teşekkür ederim. Hala sinirli olduğum için öğleden sonra bir daha okuyacağım yazdıklarını, belki o zaman tesiri olur :)
wosgi canım 6. yılınız kutlu olsun.
Nice nice 6. yıllara inşallah.Eşin süpriz yapmış mı?
slm kızlar günaydın ...
dün gece herkesde kötü enerjiler dolaşmış anlaşılan. bende işten eve gider gitmez kendimi odaya zor attım eşimde geç geleceğini söyledi uyumuşum.sonra kapı çaldı 4-5 sefer kayınvalidem duymadı galiba yada kalkmak istemedi nese ben açtım eşimmiş hemen yattım yine.sonra eşim birkaç sefer eve girdi çıktı (evlilik yıldönümümzdü dün hamile tişörtü almaya gitmiş ).kayın validem sölenio tabi benide onunla çıktı zannedio sofrayı hazırlamıom die ben duyuom herşeyi ama kalkamıom heryerim ağrıodu yemeğe bile çağırmadı nese eşim geldi o çağırdı bende lafları duydumya midem bulanıo yemicem yatcam dedim.buda gitti yediler içtiler eşim 1 saat gelmedi hiç yanıma film izliomuş geldi söylendim ölsem kalsam umrunda değil fln sonra kedi gibi karnım acıktı dedim bana yemek hazırladı yedim sonra odada film izledik tatlıya bağladık yani ama genel anlamda kötü bir gündü.allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
canım her zaman senin dediğin gibi olmuyor işte.
tatlım canım hayatım bir yere kadar.
benim eşim 18,30 da halı saha maçına gitti 21,30 da geldi. 3 saat top peşinde koştu zaten.
eve geldi bi de evde maç izliyor bir gözü tv de bir gözü de pc de 101 oynuyor.
mousun çıkardığı sese bile gıcık oluyorum artık. maç falan neyse adam gözünü ayırmıyor pcden. tartışmayalım diye yatak odasına gidip kitap okuyorum.
dolaptan bişey alıcam ağır kendim indiremiyorum eşimi çağırıyorum gelir misin diye o bana içeriden neden çağırıyorsun
ne acelesi var deyip gelmeye tenezzül bile etmiyor. oyun dönsün diye bekliyor.
ama bende bundan sonra onun hesabına girip o gelene kadar bütün puanını bitiricem hadi oynasın bakalım.
günaydın canım hoşgeldin..sen çalışmıyordun dimi ?
hamile oldugunu yattıgını biliyor kapıyı neden açmıyor..
üstüne üstlük söylenmesi yeter zaten..aslında o an kalkıcaktın ne oldu canınmı sıkkın anne dicektin..ben evdeyim boşuna söylenme dicektin
slm kızlar günaydın ...
dün gece herkesde kötü enerjiler dolaşmış anlaşılan. bende işten eve gider gitmez kendimi odaya zor attım eşimde geç geleceğini söyledi uyumuşum.sonra kapı çaldı 4-5 sefer kayınvalidem duymadı galiba yada kalkmak istemedi nese ben açtım eşimmiş hemen yattım yine.sonra eşim birkaç sefer eve girdi çıktı (evlilik yıldönümümzdü dün hamile tişörtü almaya gitmiş ).kayın validem sölenio tabi benide onunla çıktı zannedio sofrayı hazırlamıom die ben duyuom herşeyi ama kalkamıom heryerim ağrıodu yemeğe bile çağırmadı nese eşim geldi o çağırdı bende lafları duydumya midem bulanıo yemicem yatcam dedim.buda gitti yediler içtiler eşim 1 saat gelmedi hiç yanıma film izliomuş geldi söylendim ölsem kalsam umrunda değil fln sonra kedi gibi karnım acıktı dedim bana yemek hazırladı yedim sonra odada film izledik tatlıya bağladık yani ama genel anlamda kötü bir gündü.allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
yok canım geç geldi eşim işten bende kötüydüm bir plan yapamadım başka sefere artık
​Şuan akşama kadar aramayı düşünmüyorum teşekkür etmek için. Desteğin yorumların için çok teşekkür ederim. Hala sinirli olduğum için öğleden sonra bir daha okuyacağım yazdıklarını, belki o zaman tesiri olur :)
Tamam canım kendine zaman ver sonrada ara eşini :)
slm kızlar günaydın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?