2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kız bu kadar gergin olma.
Bak eşinde anlamış hatasını.
Sende al gönlünü.

Kızlar yapmayın lütfen.Biz hamileyiz gerginiz evet.
Eşlerimizden ellerinden geleni yapıyorlar bizim için.
Sana faydalı olacağını düşünmüş demek ki eşin.
Sende sinirli olduğun için ters çıkmışsın biraz.
Benzer olayı bizde yaşadık birkaç gün önce.
Eşim beni almaya geldi.Bende yürüyelim dedim.
Ama yolun yarısında pes ettim.Taksiye binelim dedi yok dedi dolmuşa binelim dedi yok dedim.
Tam otobüs geçiyordu yanımızdan duraktayız hadi binelim dedim.
Binmedi eşim az kaldı zaten hayatım indi bindiye gerek yok dedi.Elindede çiçek taşıyor.
Neyse ben sinirlendim.Elini bırakdım sert geriye ittim.Eşimde sinirlendi tabi.
Ben şimdi bu çiçeği atsam yere kızıp gitsem iyi mi dedi.Çok gerginsin dedi.
Ben hatamı anladım ama nafile.Eşimi ikna edene kadar canım çıkdı desem yeridir.
Olabiliyır böyle zıtlaşmalar.Üzmeyin kendinizi.Bİzde bazen fazla yüklenebiliyoruz.

ersnil haklısın canım bizde hiç ayrı yatmazdık. ama zıkkımın kökünü iç dedikten sonra nasıl yatabilirdim ki orda.

Canım önemli olan en kötüsü olduğunda bile bundan vazgeçmemek.
Neler neler var biliyor musunuz duyuyoruz etrafdan.Biz şanslıyz.
Karnımızda meleklerimizi taşıyoruz,mutlu evliliklerimiz var.Bizi anlayan eşlerimiz var.
Erkeklerede hak vermek lazım.Bizim gibi hormonları değişmiyor ki.
Biz ne kadar ilgiye muhtaçsak onlarda öyleler.Hep tek taraflı anlayış bekliyemeyiz.
Dün eşime maç konusunda onay vermem onu o kadar mutlu ettiki.
Her fırsatta yanıma geldi hissettim,öptü kokladı sarıldı karnımı sevdi.
Ama bende inat edip hayır izlemiceksin benim başım ağryor uyuyalım deseydim bu sefer bizde aynı noktaya gelecekdik.
Bilmiyorum biz çok iç içe olduğumuz için eşimle.Bazen bu tarz yanlız kalmalar bana iyi geliyorda olabilir.
Eşiminde sitres atmaya ihtiyacı var çünkü bir yerde.Onuda anlıyorum.

wosgi canım 6. yılınız kutlu olsun.
Nice nice 6. yıllara inşallah.Eşin süpriz yapmış mı?

canım her zaman senin dediğin gibi olmuyor işte.
tatlım canım hayatım bir yere kadar.
benim eşim 18,30 da halı saha maçına gitti 21,30 da geldi. 3 saat top peşinde koştu zaten.
eve geldi bi de evde maç izliyor bir gözü tv de bir gözü de pc de 101 oynuyor.
mousun çıkardığı sese bile gıcık oluyorum artık. maç falan neyse adam gözünü ayırmıyor pcden. tartışmayalım diye yatak odasına gidip kitap okuyorum.
dolaptan bişey alıcam ağır kendim indiremiyorum eşimi çağırıyorum gelir misin diye o bana içeriden neden çağırıyorsun
ne acelesi var deyip gelmeye tenezzül bile etmiyor. oyun dönsün diye bekliyor.
ama bende bundan sonra onun hesabına girip o gelene kadar bütün puanını bitiricem hadi oynasın bakalım.

slm kızlar günaydın ...
dün gece herkesde kötü enerjiler dolaşmış anlaşılan. bende işten eve gider gitmez kendimi odaya zor attım eşimde geç geleceğini söyledi uyumuşum.sonra kapı çaldı 4-5 sefer kayınvalidem duymadı galiba yada kalkmak istemedi nese ben açtım eşimmiş hemen yattım yine.sonra eşim birkaç sefer eve girdi çıktı (evlilik yıldönümümzdü dün hamile tişörtü almaya gitmiş ).kayın validem sölenio tabi benide onunla çıktı zannedio sofrayı hazırlamıom die ben duyuom herşeyi ama kalkamıom heryerim ağrıodu yemeğe bile çağırmadı nese eşim geldi o çağırdı bende lafları duydumya midem bulanıo yemicem yatcam dedim.buda gitti yediler içtiler eşim 1 saat gelmedi hiç yanıma film izliomuş geldi söylendim ölsem kalsam umrunda değil fln sonra kedi gibi karnım acıktı dedim bana yemek hazırladı yedim sonra odada film izledik tatlıya bağladık yani ama genel anlamda kötü bir gündü.allah kimsenin ağzının tadını bozmasın

günaydın canım hoşgeldin..sen çalışmıyordun dimi ?
hamile oldugunu yattıgını biliyor kapıyı neden açmıyor..
üstüne üstlük söylenmesi yeter zaten..aslında o an kalkıcaktın ne oldu canınmı sıkkın anne dicektin..ben evdeyim boşuna söylenme dicektin

laterna canım çokk sevindim haydi gözümüz aydın bak boşu boşuna endişelenmişsin çok şükür. Oğlum dedin ya ben de acaba ben mi yanlış hatırlıyorum dedim ama okudum sonra doğruymuş. :) yani baştan kız demişlerdi şimdi de erkek. :) demek başta kendini göstermedi şimdi gösterdi. tam tersini pek duymadım çünkü daha değişmez herhalde erkek diyorlarsa erkek olur gibi geldi bana artık. Haydi bakalım hayırlısı ile sağlıkla gönlüne göre olsun.:)

Canım benim tamam haklısın ama nereye kadar yataklar ayrı olucak.
Nereye kadar böyle devam edicek.Sonuçda eşlerimiz onlar bizim.
İyisiyle kötülüyse yapılacak bir şey yok.
He bak itiraf edeyim bunları benim eşim yapsa bende kaldıramam koç burcuyum keçiyimdir.
Ama şimdi ne diyim size,ah evet haklısınız boşayın gitsin mi :)
İyi yanlarını görelim iyi yanlarını konuşalım.Yok mu eşinin iyi yönleri?
Neden aşık oldun neden evlenme kararı aldın mesela?
Bunlardan bahsedelim.Hamişiz biz yahu iyi şeylerden bahsedelim neşemiz yerine gelsin:)

çalışıorum canım o an kendimle uğraşıyordum kimseye laf söylicek halim yoktu boş verdim gitti

Amin canım benim.Tatlıya bağlamanıza çok ama çok sevindim.
Allahım yardımcın olsun kaynana yanı çok zor

yok canım geç geldi eşim işten bende kötüydüm bir plan yapamadım başka sefere artık

Kısmet değilmiş demek ki kuzucum.Hamiş tshirtümü aldı eşin sana ne hoş :)
Onlardan bende istiyorum :)

Wosgi canım eşin ve evlatlarınla birlikte nice sağlıklı,mutlu yıllara,evlilik yıldönümüz kutlu olsun.

Laterne iyilik haberlerinize çok sevindim canım,daim olsun inş.Paşamız geliyor demek,hayırlı olsun canım.

Hanipeks ve Dertsiz gergin bir akşam yaşamışsınız,üzüldüm,umarım en kısa sürede eşleriniz gönlünüzü alır,kendilerini affettirirler inş.

Şuanda online olan arkadaşlarım ersnil,[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=384568"]katinamm,[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=386306"]naz0675,[/URL][/URL]gorkemre iyisinizdir umarım,kocaman öpüyorum sizleride

​Günaydın canım. Evet üstümüzde bir tatsızlıktır gidiyor. Kış kış kış Ben aç aç yattım Tatlıya bağlamanıza çok sevindim.

Eşim dün bana tarhana çorbası yaptı kızlar.

Nasıl yapılacağını tarif ettim.Ben içerde eşim mutfakda (bunlar maçdan öncesi tabi)
Eşim çorbayı getirdi,o kadar koyu olmuş ki çorba demeye bin şahit.
Vede pütür pütür.Ben hiç ses etmedim tabi içmeye başladım.Eşimde gözümün içine bakıyor.
Koyu oldu biraz fıstığım dedi.Yok hayatım çok lezetli olmuş dedim.Nasıl yaptın anlatır mısın dedim.
Eşim başladı anlatmaya.Yağı koydum salçayı koydum.Sonra ketılda su kaynattım.
Sonra üzerine tarhanayı koydum.Birden pütür pütür oldu tarhanalar fıstığım,bende onları çay süzgeci ile topladım tekrar erittim :)
O kadar masum anlatıyor ki kızlar görmeniz lazım.Beni aldı bir gülmek.Sonra eşimde başladı gülmeye.
Dedim çok şekersin ellerine sağlık kociş :) Kandırmıyorsun dimi beni diyor:)
Erkekler çocuk gibiler bence.Az ilgiyle yapmıyacakları hiç bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…