arkadaşlar kusura bakmayın sizinde başınızı ağrıttım.
Wosgi canım eşin ve evlatlarınla birlikte nice sağlıklı,mutlu yıllara,evlilik yıldönümüz kutlu olsun.
Laterne iyilik haberlerinize çok sevindim canım,daim olsun inş.Paşamız geliyor demek,hayırlı olsun canım.
Hanipeks ve Dertsiz gergin bir akşam yaşamışsınız,üzüldüm,umarım en kısa sürede eşleriniz gönlünüzü alır,kendilerini affettirirler inş.
Şuanda online olan arkadaşlarım ersnil,katinamm,naz0675,gorkemre iyisinizdir umarım,kocaman öpüyorum sizleride
Eşim dün bana tarhana çorbası yaptı kızlar.
Nasıl yapılacağını tarif ettim.Ben içerde eşim mutfakda (bunlar maçdan öncesi tabi)
Eşim çorbayı getirdi,o kadar koyu olmuş ki çorba demeye bin şahit.
Vede pütür pütür.Ben hiç ses etmedim tabi içmeye başladım.Eşimde gözümün içine bakıyor.
Koyu oldu biraz fıstığım dedi.Yok hayatım çok lezetli olmuş dedim.Nasıl yaptın anlatır mısın dedim.
Eşim başladı anlatmaya.Yağı koydum salçayı koydum.Sonra ketılda su kaynattım.
Sonra üzerine tarhanayı koydum.Birden pütür pütür oldu tarhanalar fıstığım,bende onları çay süzgeci ile topladım tekrar erittim :)
O kadar masum anlatıyor ki kızlar görmeniz lazım.Beni aldı bir gülmek.Sonra eşimde başladı gülmeye.
Dedim çok şekersin ellerine sağlık kociş :) Kandırmıyorsun dimi beni diyor:)
Erkekler çocuk gibiler bence.Az ilgiyle yapmıyacakları hiç bir şey yok.
Afiyet olsun :) ben de il yaptığımda aynısı olmuştu, sonra tarhanayı soğuk suda çırpıp öyle tencereye koymam gerektiğini öğrendim
sağol canım tabi hanipekste bende sinirliyiz hala.Canım benim hiç olur mu öyle şey.
Paylaşıcaz ki olumlu bakmayı öğrenicez.
İnanın her akşam nerdeyse eşime sizden bahsediyorum.
Artık oda alışdı dinlemeye.Dün başım çok ağrıdı game'i söyledim.
Eşimde interneti yasaklamak lazım sana niye üzüyorsun kendini dedi
Ama işde bizim sevinçlerde üzüntülerde ortak olduğu için kendini engelliyemiyorsun.
Ben isterim ki hep mutlu olun.Burda kimse eş konusunda birbirini teşvik edipde kötüye yönlendirmez.
Hepimiz isteriz ki olumluyu görelim olumlu konuşalım sorunlar çözülsün.
Yarın ben bir derdimi anlatsam eşimde hatalı olsa bende direk olumlu yönlendirmeye çalışırsınız ki zarar görmiyim.
Siz benim manevi bacılarımsınız tamam görmedik biribirimizi ama ben kimseye anlatamadığım derdimi burda paylaşabiliyorum.
İyiki varsınız,beni anlıyorsunuz bende sizi anlıyorum.
Kızlar boşverin fazla uzatmayın eşlerinizle tartışmayı küslüğü falan biza şuanda herşeyden çok huzur lazım evde huzurlu olabilmek için azcık alttan almamız şart sanki. Nacizane tavsiyem. Erkekler zora pek gelemiyorlar herşey batmaya başlıyor yavaş yavaş zaman geçtikçe malesefallah sonumuzu hayır etsin inşallah. şuandaki gösterdikleri ilgi sevgiden kaynaklanıyor olsun ki hep sürsün hepsinin. Yoksa heves ise çabuk geçer allah korusun.
wosgi önemli olan birlikte olabilmek bence böyle özel günlerde yoksa oraya mı gittin buraya mı gittin ben pek önemsemiyorum kutlamaları. Ne güzel düşünmüş hamile t-shirtü de almış :) güle güle giy canım sağlıklı huzurlu günlerde. :) kayınvalideni de takma boşver. :)
sağol canım tabi hanipekste bende sinirliyiz hala.
aramız düzeldikten sonra eminim unutucaz. iyi ki kk var. ne anne ne baba ne akraba kimse yok etrafımda. burdada paylaşmazsam çatlarım herhalde. allah razı olsun kızlar hepinizden
ya bende biryerlere gitmeyi çok fazla istiyor değilim ama kayın validemle oturduğumuz için o gün başbaşa olalım vakit geçirelim istiyordum.başbaşa odamızda film izledik buda güzeldi sonuçta bize özel bir gündü.
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar iyiki tanımışız birbirimzi burda inşallah günün birinde tanışmakta nasip olur hayat bu bellimi olur
ya bende biryerlere gitmeyi çok fazla istiyor değilim ama kayın validemle oturduğumuz için o gün başbaşa olalım vakit geçirelim istiyordum.başbaşa odamızda film izledik buda güzeldi sonuçta bize özel bir gündü.
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar iyiki tanımışız birbirimzi burda inşallah günün birinde tanışmakta nasip olur hayat bu bellimi olur
kızlar bu arada 2 gün önce lcw den bir kot bir kumaş 2 tane pantolon aldım 2 gündür rahat rahat oturuyoruz bebeğimle dayanamıcaktım valla ohhhhh iyi yaptım
kızlar bu arada 2 gün önce lcw den bir kot bir kumaş 2 tane pantolon aldım 2 gündür rahat rahat oturuyoruz bebeğimle dayanamıcaktım valla ohhhhh iyi yaptım
Ikilime iki gün kaldı kızlarrrr :) heyecanlıyım. Bebeğimiz göreceğim için mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?