2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
arkadaşlar kusura bakmayın sizinde başınızı ağrıttım.

Canım benim hiç olur mu öyle şey.
Paylaşıcaz ki olumlu bakmayı öğrenicez.
İnanın her akşam nerdeyse eşime sizden bahsediyorum.
Artık oda alışdı dinlemeye.Dün başım çok ağrıdı game'i söyledim.
Eşimde interneti yasaklamak lazım sana niye üzüyorsun kendini dedi
Ama işde bizim sevinçlerde üzüntülerde ortak olduğu için kendini engelliyemiyorsun.

Ben isterim ki hep mutlu olun.Burda kimse eş konusunda birbirini teşvik edipde kötüye yönlendirmez.
Hepimiz isteriz ki olumluyu görelim olumlu konuşalım sorunlar çözülsün.

Yarın ben bir derdimi anlatsam eşimde hatalı olsa bende direk olumlu yönlendirmeye çalışırsınız ki zarar görmiyim.

Siz benim manevi bacılarımsınız tamam görmedik biribirimizi ama ben kimseye anlatamadığım derdimi burda paylaşabiliyorum.

İyiki varsınız,beni anlıyorsunuz bende sizi anlıyorum.

Umarım canım, teşekkürler...

Afiyet olsun :) ben de il yaptığımda aynısı olmuştu, sonra tarhanayı soğuk suda çırpıp öyle tencereye koymam gerektiğini öğrendim

Afiyet olsun :) ben de il yaptığımda aynısı olmuştu, sonra tarhanayı soğuk suda çırpıp öyle tencereye koymam gerektiğini öğrendim

Hahahaha artık eşimde öğrendi :)

Bende ilk pilav yaptığımda hiç unutmadan evlenmeden önce hiç yapmadım.
Yağı fazla kızdırıyormuşum princi bir atıyorum ki pirinçler kıtır kıtır olmuş hafif sararmış:)
Sonradan öğrendim ki yağı o kadar kızdırdığım için oluyormuş:) Daha neler neler:)

Kızlar boşverin fazla uzatmayın eşlerinizle tartışmayı küslüğü falan biza şuanda herşeyden çok huzur lazım evde huzurlu olabilmek için azcık alttan almamız şart sanki. Nacizane tavsiyem. Erkekler zora pek gelemiyorlar herşey batmaya başlıyor yavaş yavaş zaman geçtikçe malesef allah sonumuzu hayır etsin inşallah. şuandaki gösterdikleri ilgi sevgiden kaynaklanıyor olsun ki hep sürsün hepsinin. Yoksa heves ise çabuk geçer allah korusun.

wosgi önemli olan birlikte olabilmek bence böyle özel günlerde yoksa oraya mı gittin buraya mı gittin ben pek önemsemiyorum kutlamaları. Ne güzel düşünmüş hamile t-shirtü de almış :) güle güle giy canım sağlıklı huzurlu günlerde. :) kayınvalideni de takma boşver. :)

sağol canım tabi hanipekste bende sinirliyiz hala.
aramız düzeldikten sonra eminim unutucaz. iyi ki kk var. ne anne ne baba ne akraba kimse yok etrafımda. burdada paylaşmazsam çatlarım herhalde. allah razı olsun kızlar hepinizden

Son düzenleme:

ben diyorum zaten benim 2.çocuğum olucak,birincisi eşim walla
hiç çikolata sevmem hamile kaldığımdan beri 2 defa istedi canım,evde çikolata bırakmıyo yaa,hasta walla
diyorum bende sen çocuğunun mamalarıda yersin die,
ama yer wallaa
çocuklar çocuk
çok geç olgunlaşıyolar

ya bende biryerlere gitmeyi çok fazla istiyor değilim ama kayın validemle oturduğumuz için o gün başbaşa olalım vakit geçirelim istiyordum.başbaşa odamızda film izledik buda güzeldi sonuçta bize özel bir gündü.

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar iyiki tanımışız birbirimzi burda inşallah günün birinde tanışmakta nasip olur hayat bu bellimi olur

hanipeks canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun migren zor üzüldüm. Canını sıkma arkadaşım. çiçeğe teşekkür et te bitsin gitsin canım hepimiz neler söylüyoruz birbirimize istemeden bi bilsen okadar kafana bir sözü takmazdın. :) içten söylenen birşey değil ben çok eminim.

aynı şekilde canım arkadaşım dertsiz sen de lütfen üzülme bunlar her evde olan şeyler Allah daha beterinden saklasın.

Tabiyki geçicek canım.

İnan bana olsada etrafında anlatamıyorsun.Anneye babaya eşinle ilgili sorundan bahsetmek zor.
Arkadaşlarımı düşünürsem evli değiller,daha peşimden sıra yeni geliyorlar isteme söz,vs diye.
O yüzden burda paylaşmak benide rahatlatıyor.Aynı duyguları paylaşıyoruz ki bu bence çok önemli.

evet çok güzel olmuş :) ben de sizlerle tanışmış olmaktan çook memnunum Allah'ım eksikliğinizi göstermesin herzaman sağlıklı ve mutlu olun. :) Dediğin gibi belli mi olur bakarsın görüşmek nasip olur rüya gibi şöyle bebeklerimizle birlikte :) ayyy ne hoş olur yaaaaaaa :) hayaller dualar ve gönüller bir ya bu da yetiyor.

kızlar bu arada 2 gün önce lcw den bir kot bir kumaş 2 tane pantolon aldım 2 gündür rahat rahat oturuyoruz bebeğimle dayanamıcaktım valla ohhhhh iyi yaptım

evet çok güzel olmuş :) ben de sizlerle tanışmış olmaktan çook memnunum Allah'ım eksikliğinizi göstermesin herzaman sağlıklı ve mutlu olun. :) Dediğin gibi belli mi olur bakarsın görüşmek nasip olur rüya gibi şöyle bebeklerimizle birlikte :) ayyy ne hoş olur yaaaaaaa :) hayaller dualar ve gönüller bir ya bu da yetiyor.

güle güle giy canım benim iyi günlerde inşallah çok iyi etmişsin. ben de ordan alıyorum şuanda kumaş var üstümde siyah :) kot ta almıştım ama lacivertti iç çamaşıurlarımı boyadı hep eşim de çamaşırı boyayan cildine de zarar verir hatalı bu dedi geri verdirtti. Neyseki aldılar yerine de bişey buamadım doğrudüzgün yani üst aldım. pantalon bulamadım.

kızlar bu arada 2 gün önce lcw den bir kot bir kumaş 2 tane pantolon aldım 2 gündür rahat rahat oturuyoruz bebeğimle dayanamıcaktım valla ohhhhh iyi yaptım

Ne güzel yapmışsın.Hafta spnu artık bende alıcam.
İyice sıkmaya başladı pantalonlar,düğmeyi açık oturuyorum.
İnmiyeceğini bilsem aşağı hep öyle dolaşıcam valla :)

ay canlarım şimdi açtım neti kocalar neler yapmış öyle sıkmayın o güzel canınızı sizin arada bir oluyor benimki her zaman böyle evde sadece maç izlenir ve sevgili kocam bir bardak su içmeye üşenir öyle tek çeşit yemekte yemez en az 3 çeşit yemek artı salatası olucak dağınıklığı ap ayrı ay bide bana titizlik taslar alıştım seviyorum kocamı her halini seviyorum bunada şükür canlarım ne kocalar var sizde takmayın gerilmeyin bebişler doğsun haklarından gelirler çok öptüm hepinizi

kızlar bende lcw den 2 tane aldım pant.
biri hamile pantolonu gbi deil,beli geniş lastikli,içten ayarlabiliyo,bütün mağazaları gezdim bulamadım onu en sonundan internetten sipariş verdim
hamile reyonund satılıyo ama hamile olmasanızda giyebilirsiniz,çok rahat

güle oynaya giy canım..en iyisini yaptın vallahi..ben hala düğmeler açık geziyorum işyerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…