2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Sagol cnm dun butun gun 15dak gelen sancim vardi gece 00.30 kadar dayandim hastaneye giderke arabada 5 dak dustu hastaneye gelince sanci yetersiz ama 3cm acilmam vardi:) hemen epidural istedim rahatlatti beni ama ben ikinamadim yani gucum yetmedi ondan zor oldu kizimida tehlikeye attim stresse girdi;( ondan 2saat goz altinda kaldi ama simdi iyi pazartesiye kadar hastanedeyiz..53cm ve 4000gr dogdu:) 4tane dikisim var acimiyor pek dogumdan 2saat sonra dusa girdim cok rahatladim..ama size tavsiyem dogumdan once mutlaka ama mutlaka bagarsaklari bosalttirin..ben yapmadim ve cok kastim darisi basiniza kizlar cok farkli bir duygu

Kizlar ben dogum yaptim saat 11.23 de kizim dogdu normal dogumla bizim icin stressli bir dogumdu ama sonu iyi bitti cok sukur..zaman olunca girerim

canım allah analı bablı büyütsün kurtulmuşsun...bende yarın sezeryanla doğum yapacam bebek kilolu hiç aşağıya inmemiş doktor daha fazla bekletmiyor rabbim hayırlısını versin..beni tanımıyosunuz ama duanızda banada yer verirşeniz sevinirim...allahım hepimizin yardımcsı olsun...

Ya kızlar ben ne zaman doğurucam annem 1 Mayıs'ta dönüyor sat'a göre 9 Nisan'da doğmalıydı kafama çok takmaya başladım ben stres yaptıkça doğası kaçıyo mu acaba niye gelmiyor gerçekten üzülmeye başladım

Canim benim sezaryenim de yarin sabah, dr aksam 10'dan sonra su da dahil hicbir sey yeme icme dedi, sonda takmayacak.
hanipeks canım doğumdaş mı olacağız heyecan var mı heyecan, ben çok fena durumdayım.
kızlar Allah yardımcınız olsun. kısmetse pazartesi de ben olacağım sezaryen.
bana anestezi uzmanı gece 12'den sonra yeme içme faslı olmasın dedi
anaaa bak bana da öyle demişti şimdi hatırladım, sağol canım.
Kızlar spinal sezeryanda sondadan sakın korkmayın spinal iğnesinden sonra taktırın çıkartırlarkende bişey anlamıyorsunuz küçük bi yanma o kadar :)
bende takmamaya çalışıyorum. giren herkes senin gibi söylüyo...
Yarında temmuzla hanipeks varmış sırada :) kızlar Allah yardımcınız olsun.Duayla...
kader anı voltajcım

ayy çok heveslendim yaaa..ben de doğurmak istiyorum artık..atlattın kurtuldun valla iyi cesaret ben3buçuktan gram fazlasını normal doğuramam diyorum tebrik ediyorum seni sağlıkla büyüsün kızın

Hanipeks Temmuz Allah yardimciniz olsun kizlar saglikla kavusun insallah yavrulariniza...

bebegim4242 gozun aydin canim hayirli ugurlu olsun... Bende epidural normal istiyorum ama korkuyorum epiduraldende ikinma hissini azalttigi icin.. hayirlisi olsun

Chosy giiz bende dogurmadim

Kiz adana dedin canim cekti ha :) benim genel olacagi icin takmayacakmis dr, benim de isime gelmedi degil hani :18:

ay dün yazamadım
minik poyrazın annesi gelmiş bizim topiğe hoşgelmiş sefalar getirmiş
cnm önerilerin için çook teşekkürler
poyrazıda çook öpüyorum Eki Görüntüle 683185

Cok tebrik ederim canim, Allah anali babali buyutsun. Darisi benim gibi bekleyenlerin basina. Lena cim, takma kafana benim de 7 nisandi, 40+4 olduk bugun ama belirti yok. 42 haftaya kadar normal, sabirla beklemeye devam.

doğum yapan arkadaşları tebrik ediyor geçmiş olsun diyorum bende dün doktora gittim ama tık yok 41.haftayıda bitirelim olmadı suni sancı veririz dedi ama biz sancıların kendiliğinden gelmesinden yanayız dedi.. herkes arayıp soruyor daha doğuramadınmı sorusundan sıkıldım artık

dün bebeklerin uyku muhabbettini açtım. İki laf edemedim. Bizde de war az sarılık. Daha cok sey sormak istiyom.sorabilirmiyim? Bide kimler kaldı dogurmayan
bende varıııııııım doğuramayan:)
Canim benim sezaryenim de yarin sabah, dr aksam 10'dan sonra su da dahil hicbir sey yeme icme dedi, sonda takmayacak.
hanipeks Allaha emanet ol yakışıklı oğlunla sağsalim evine dön inşallah..
saat 13:30'da randevum var dua edin nolur açılmaya bakcak çok tırsıyorum ( hem normal doğurmak istiyorum hemde elletmeye korkuyrm nolcak benim halim acaba ((((
Allah yardmcn olsun cnm hiç korkma öyle yada böyle en fazla bikaçgünün daha vardr sonra bebişini seveceksiin Allahın izniyle..
Kizlar ben dogum yaptim saat 11.23 de kizim dogdu normal dogumla bizim icin stressli bir dogumdu ama sonu iyi bitti cok sukur..zaman olunca girerim
Allah hayırlı sağlıklı bir ömür versn yavruna..
Eki Görüntüle 682611 buda beniiim paşam :) 3 nisan sabah 7:30 da bize merhaba dedi :)
mşallah 41 kere hayırlı sağlıklı güzl günlerini gör inşallah oğluşunun..

rüveydaaaa sen de mi brütüssss ayyy allahımmm tarih bilmek ne güzel bişidir ya heralde hadi kuzucuk şafak bitiyo senin de sağlıkla inşallahh

evet canım benim de tarih belli ama erkenden gelmeye kalkmazsa tabii. canım bizim tüp bebek olduğu için birde ben de kalça çıkıklığı ve bebekken çocuk felci geçirdiğim için zorunlu sezaryen dedi doktorum. sıkıntın yoksa bekle sağlıkla gelsin zeynebin inşallah.

Allah analı babalı büyütsün. sen de kurtulanlar kervanındasın. ne güzel normal doğum yapmışsın şimdi bütün enerjini yavrunla ilgilenerek harcayacaksın. darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah

kızlar bişey sorucam bnm bebeğim oturunca çok fazla hareket ediyo
ama yatarken neredeyse hiç oynamıyo çok az hareket ediyo, ndn olabilir sizde de böyle bişe oluyomu

Selam güzel Anneler
Dogum yapanlar Allah anali babali buyutsun
Hanipeks temmuz yarin Allah yardımcınız olsun
Bende de henuz tık yok persembe suni sancı vercek ama ben kendi gelsin istiyorum bakalım

Kizlar brn de dogurdum kurabiym yanimda cok tatli biblom benim genel an.anestesist ikna edemedi beni:) tatmin olmadim:)2,620 minnak kizim46 bayagi kucuk ama iyi kizim emzirme sikintilari malum tabi herkesin yasadigi seyler

başlarda acayip çabuk yorulan sıpam şimdi uzun uzun emiyor.tüm gün uyumuştu ilk üç gün. hatta 3gün öncesine kadsar yine tüm gün uyuyordu sadece beslenmeye kalkıyordu. şindi güzndüzleri uyuyor geceleri dolaşıyoruz. dün gece aspiratörün altındaydık.4 te uyudu.gündüzleri ısrarla uyanmayı reddediyor.2 -2 buçuk saatte bir uykusunda olsa bile emziriyorum

dün gece göbeği düştü. bugün doktora gittik. üzzerinde parça kalmış,yani büyümüş. belki yakarız falan dedi.ilk banyomuzu yaptık. kafasını tam temizleyemedim. kv ile sen liflicen ben liflicem savaşına girince

kızlar bir sorum var: benim kanamam bitti normal midir, zaten genelde ayaga kalıkınca çok oluyordu. dün sarı bir akıntı oldu azıcık. bugün hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…