2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar Allah yardımcınız olsun. kısmetse pazartesi de ben olacağım sezaryen.
bana anestezi uzmanı gece 12'den sonra yeme içme faslı olmasın dedi

günaydın kızlar...nişan geldi diye yazmıştm dün gece ama sancı mancı yok...beklemedeyiz bklm...

bekliyoruzz hala ama...

dün kontrolüm vardı benim dr inmemiş daha sezeryan günü verelim dedi ama ben doğal olusn istiyordum (

saat 13:30'da randevum var dua edin nolur açılmaya bakcak çok tırsıyorum ( hem normal doğurmak istiyorum hemde elletmeye korkuyrm nolcak benim halim acaba ((((

benim oğluşum çok tembel çıktı ya 40+4 olduk hala tık yok, pazartesine kadar doğmazsa suni sancı denenecek of ya hiç istemiyorum suni sancı ile doğum ama kısmet bakalım ne olacak

Canim benim sezaryenim de yarin sabah, dr aksam 10'dan sonra su da dahil hicbir sey yeme icme dedi, sonda takmayacak.

Kızlar spinal sezeryanda sondadan sakın korkmayın spinal iğnesinden sonra taktırın çıkartırlarkende bişey anlamıyorsunuz küçük bi yanma o kadar :)

kızlar nst ye girdim sancı falan yok 37+4 deyiz bebeğim aşağı inmiş.. kilosu haftasına göre fazla ben normal doğum istiyorum.. kilosu çok olursa sezeryana mı alırlar çatım normal doğuma müsait.. minyon olduğum için tedirginim.. bebeğime de kıyamıyorum yemesem desem.. gününü bekler mi acaba erken gelir mi ????????????

Yarında temmuzla hanipeks varmış sırada :) kızlar Allah yardımcınız olsun.Duayla...
••••••••••••••••••••
Genelde 12 den sonra dogum orucu denen şey yapılıyor kimide yapmiyormuş
3 farklı hastanede 3 farklı Dr da doğurdum hepside yaptırdı ,ha acılı Adana yiyip doguma girende varmış hic birsey olmamış.gozumuzle görmedik ama inandık O bağırsak havayla temas etsede hemen çalışmış.

Ha birde su var son günlerde çıkan.
Diyorum ya birsey demeyeyim diye
Aslında evet.
Kahve ve suyu demiştim ya dogum sonrası içiliyor bas ağrısı olmasın diye
Bu sadece spinal anestezi için geçerli

Genel olupta basım ağrımadı demeye lüzum yok onu iyi biliyorum onda yok oyle ,hani bana demeyin
Ha birde benim basım agriyipta yapmadım ,hic bas ağrısı çekmedim yani anlatabiliyor muyum ki?
Çekiliyormuş ta çaresi oymuş diye dedim...

Demem daha.

Canlarm ben genel anestezi sezeryan oldm..

ILeri derecede migren hastasiyim, ama cok sukur bin sukur, yarim saat icinde oldu ameliyat, ve tam anlamiyla ayilmistm ne bas agrisi ne bel ne wucut ... sadece dikis yerim agriodu yaniodu ama ole dayanilmayacak gibi degil ...
12 ye dogru geldiler kalktm bi daha da oturmadm oturamadm :) kizimi izledim arkadaslarla oturduk ewe geldim yatasim olmadi walla yalan solemiyim :) ♥

Kayinwalidem fln logusaligin araya gidio yat kizim biz onunde döner dururuz diyo da daral gelio bana olmuyo yatamiorum napim

Agri olayi gercekten degisio kisiden kisiye bunu anladim, ve ben dogum yapcagimi bilmiorum ya, h.taneye gelirken annemin cantada cikolatali gofret wardi bayilirim onu gordum yedim bi guzel, h.taneye kadar daha baya bisi yemistim en son gofreti hatirliorum ne sonda takti ne bise beni hadi hoooooop diye aldi ameliyata ciktim basladm sohbete
Rabbim normal olsun sezeryan olsun hic farketmez, dogumdan sonra agrisiz sancisiz yawrumuzu kucagimiza almayi nasip etsin ki tadini cikaralim :))

Kizlar ben dogum yaptim saat 11.23 de kizim dogdu normal dogumla bizim icin stressli bir dogumdu ama sonu iyi bitti cok sukur..zaman olunca girerim

dün bebeklerin uyku muhabbettini açtım. İki laf edemedim. Bizde de war az sarılık. Daha cok sey sormak istiyom.sorabilirmiyim? Bide kimler kaldı dogurmayan

ben ben bennnnnnnn
Canim benim sezaryenim de yarin sabah, dr aksam 10'dan sonra su da dahil hicbir sey yeme icme dedi, sonda takmayacak.

hadi, allah yardımcın olsun hanipeks sen de gidiyosunnnn çınarımızı al gel sağlıkla inşallahhh =)))

kızlar Allah yardımcınız olsun. kısmetse pazartesi de ben olacağım sezaryen.
bana anestezi uzmanı gece 12'den sonra yeme içme faslı olmasın dedi

rüveydaaaa sen de mi brütüssss ayyy allahımmm tarih bilmek ne güzel bişidir ya heralde hadi kuzucuk şafak bitiyo senin de sağlıkla inşallahh

Kizlar ben dogum yaptim saat 11.23 de kizim dogdu normal dogumla bizim icin stressli bir dogumdu ama sonu iyi bitti cok sukur..zaman olunca girerim

ayyyy bebeğim sen de mi doğurdun maaşallah ama senin belliydi artık dünden çok şükür atlattın canım benimm sen nasılsın şimdi bebiş nasıl????? zamanın olunca gel inşallahhh gözünüz aydınnnn

gittim geldim doktora ultrasonda herşey gayet iyi bebeğin yönü falan normale müsait ancak ve ancak doktor açılmam varmı diye bakacaktı amma velakin nasıl kastımsa adam bakamadı ve sezeryan yapalım istersen dedi bende aslında korkmuyorum normalden ama beynim oyun oynuyo muayenede niye böyle oluyor bilmiyorum dedim normal için beklemek istiyorum dedim doktora sancılar geldiğinde belki korkmam ne bileyim ya kafam çok karıştı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…