son 1 gün ve hatta saatler...
yarın spinal sezeryan olacağım, yeme içme olayını ne zaman kesmeliyim?
hala doğuramadım ben yaaaaaaa
2 gündür kasılmalar var, ayaklarımdaki ödem sinir bozucu boyutlara ulaştı, sırf görmemek için mecbur kalmadıkça çorabımı çıkartmıyorum, yürüyemiyorum, otursam kalkamıyorum, abdest alırken çok zorlanıyorum, göbeğim bi aşağıda bi yukarıda,
kasık ağrıları, sırt bel boyun baş kafa göz el ayak ağrıları hepsi mevcut, aşağıya makata baskılar var ama düzenli sancı gelmiyooooooo bi türlü
günaydın kızlar...nişan geldi diye yazmıştm dün gece ama sancı mancı yok...beklemedeyiz bklm...
Canim benim sezaryenim de yarin sabah, dr aksam 10'dan sonra su da dahil hicbir sey yeme icme dedi, sonda takmayacak.
Canim benim sezaryenim de yarin sabah, dr aksam 10'dan sonra su da dahil hicbir sey yeme icme dedi, sonda takmayacak.
dün bebeklerin uyku muhabbettini açtım. İki laf edemedim. Bizde de war az sarılık. Daha cok sey sormak istiyom.sorabilirmiyim? Bide kimler kaldı dogurmayan
kızlar Allah yardımcınız olsun. kısmetse pazartesi de ben olacağım sezaryen.
bana anestezi uzmanı gece 12'den sonra yeme içme faslı olmasın dedi
Kizlar ben dogum yaptim saat 11.23 de kizim dogdu normal dogumla bizim icin stressli bir dogumdu ama sonu iyi bitti cok sukur..zaman olunca girerim
Kizlar ben dogum yaptim saat 11.23 de kizim dogdu normal dogumla bizim icin stressli bir dogumdu ama sonu iyi bitti cok sukur..zaman olunca girerim
dün bebeklerin uyku muhabbettini açtım. İki laf edemedim. Bizde de war az sarılık. Daha cok sey sormak istiyom.sorabilirmiyim? Bide kimler kaldı dogurmayan
Eki Görüntüle 682611 buda beniiim paşam :) 3 nisan sabah 7:30 da bize merhaba dedi :)
Eki Görüntüle 682611 buda beniiim paşam :) 3 nisan sabah 7:30 da bize merhaba dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?