Kizlar brn de dogurdum kurabiym yanimda cok tatli biblom benim genel an.anestesist ikna edemedi beni:) tatmin olmadim:)2,620 minnak kizim46 bayagi kucuk ama iyi kizim emzirme sikintilari malum tabi herkesin yasadigi seyler
2-3 saat uyuyor
1-2 dk uyuyor
Keyfine bağlı .
Annesi uykucu olan bebekler daha az uyuyor
Anne cok gaddar
Bebekte döver
Kaynanada
Ona göre,denk alınsın ayaklar.
Sen ordan yazarken öksürüğü
Ben burdan tiksindim
Son cümlene cok güldüm
Cok kötüyüm ama ,senin ilk bir Msj vardı doğumdan hemen sonra "tarifi imkansız acılar içindeyim"diye,ikinci Msj cok üzülmüştüm ama ...
Hatta chosynin "oksurunce feciydi fecii"Msj var yine cok güldüğüm
Gülmeye hayrım var miydi yok ama güldüm...
O seyden dolayı yapamıyorsun
Birden yap ve bir kez acısın
Yoksa bir ay acır.
Birde uyurken takıldıysa
Olcusuz olabiliyor
Hıçkırık
Cooook hatta günde 2-3 kez
Gazını tam çıkaramıyoruz demekki...
Bende sisim gazım var galiba
Yoksa Halim'den memnunum.
Yemeklerin üstünden alsada
Hatta bak ayni,
hosafi benim yediğim kasikla aldı hepimizin ağzı bir dedi
Benim agZim öyle değil ama
Dişlerim falan
Beyaz yani
Fırça nedir bilirim ...
başlarda acayip çabuk yorulan sıpam şimdi uzun uzun emiyor.tüm gün uyumuştu ilk üç gün. hatta 3gün öncesine kadsar yine tüm gün uyuyordu sadece beslenmeye kalkıyordu. şindi güzndüzleri uyuyor geceleri dolaşıyoruz. dün gece aspiratörün altındaydık.4 te uyudu.gündüzleri ısrarla uyanmayı reddediyor.2 -2 buçuk saatte bir uykusunda olsa bile emziriyorum
dün gece göbeği düştü. bugün doktora gittik. üzzerinde parça kalmış,yani büyümüş. belki yakarız falan dedi.ilk banyomuzu yaptık. kafasını tam temizleyemedim. kv ile sen liflicen ben liflicem savaşına girince
kızlar bir sorum var: benim kanamam bitti normal midir, zaten genelde ayaga kalıkınca çok oluyordu. dün sarı bir akıntı oldu azıcık. bugün hiç yok
Kızlar spinal sezeryanda sondadan sakın korkmayın spinal iğnesinden sonra taktırın çıkartırlarkende bişey anlamıyorsunuz küçük bi yanma o kadar :)
kızlar nst ye girdim sancı falan yok 37+4 deyiz bebeğim aşağı inmiş.. kilosu haftasına göre fazla ben normal doğum istiyorum.. kilosu çok olursa sezeryana mı alırlar çatım normal doğuma müsait.. minyon olduğum için tedirginim.. bebeğime de kıyamıyorum yemesem desem.. gününü bekler mi acaba erken gelir mi ????????????
Kizlar brn de dogurdum kurabiym yanimda cok tatli biblom benim genel an.anestesist ikna edemedi beni:) tatmin olmadim:)2,620 minnak kizim46 bayagi kucuk ama iyi kizim emzirme sikintilari malum tabi herkesin yasadigi seyler
Bizde öyleyiz tüm gun gece icin güç topluyoruz, gece hobaaaaaaa
benimde cok az kanamam oldu. Hatta bir gun hic gelmiyo bir gun birazcık.. Dr diyo ki temiZledim iyice icini ondan gelmiyo :))
Bizim evde su an 7 kisi var . Pazar gunü herkes donüyor.bir ayın sonunda tek kalacağız esimle sonunda..
Kv feci sigara iciyor.. Kokusu iki metreden nefesimi kesiyo bir de bebeği kucaklıyor sigaradan gelip.. Kan beynime beynime.. Off sabır
Kiiizz cabik yeKiz adana dedin canim cekti ha :) benim genel olacagi icin takmayacakmis dr, benim de isime gelmedi degil hani :18:
Gözün aydiiiinnnnKizlar brn de dogurdum kurabiym yanimda cok tatli biblom benim genel an.anestesist ikna edemedi beni:) tatmin olmadim:)2,620 minnak kizim46 bayagi kucuk ama iyi kizim emzirme sikintilari malum tabi herkesin yasadigi seyler
Allah'tan artık yuzustu yatabiliyor ve gulebiliyorum.ama kızım hala göbek bagiyla duruyor bir dal tutuyor.başlarda acayip çabuk yorulan sıpam şimdi uzun uzun emiyor.tüm gün uyumuştu ilk üç gün. hatta 3gün öncesine kadsar yine tüm gün uyuyordu sadece beslenmeye kalkıyordu. şindi güzndüzleri uyuyor geceleri dolaşıyoruz. dün gece aspiratörün altındaydık.4 te uyudu.gündüzleri ısrarla uyanmayı reddediyor.2 -2 buçuk saatte bir uykusunda olsa bile emziriyorum
dün gece göbeği düştü. bugün doktora gittik. üzzerinde parça kalmış,yani büyümüş. belki yakarız falan dedi.ilk banyomuzu yaptık. kafasını tam temizleyemedim. kv ile sen liflicen ben liflicem savaşına girince
kızlar bir sorum var: benim kanamam bitti normal midir, zaten genelde ayaga kalıkınca çok oluyordu. dün sarı bir akıntı oldu azıcık. bugün hiç yok
Off ben esimle kanlı bicakliyimBizde öyleyiz tüm gun gece icin güç topluyoruz, gece hobaaaaaaa
benimde cok az kanamam oldu. Hatta bir gun hic gelmiyo bir gun birazcık.. Dr diyo ki temiZledim iyice icini ondan gelmiyo :))
Bizim evde su an 7 kisi var . Pazar gunü herkes donüyor.bir ayın sonunda tek kalacağız esimle sonunda..
Kv feci sigara iciyor.. Kokusu iki metreden nefesimi kesiyo bir de bebeği kucaklıyor sigaradan gelip.. Kan beynime beynime.. Off sabır
Cok tebrik ederim canim, Allah anali babali buyutsun. Darisi benim gibi bekleyenlerin basina. Lena cim, takma kafana benim de 7 nisandi, 40+4 olduk bugun ama belirti yok. 42 haftaya kadar normal, sabirla beklemeye devam.
benim oğluşum çok tembel çıktı ya 40+4 olduk hala tık yok, pazartesine kadar doğmazsa suni sancı denenecek of ya hiç istemiyorum suni sancı ile doğum ama kısmet bakalım ne olacak
Ya kızlar ben ne zaman doğurucam annem 1 Mayıs'ta dönüyor sat'a göre 9 Nisan'da doğmalıydı kafama çok takmaya başladım ben stres yaptıkça doğası kaçıyo mu acaba niye gelmiyor gerçekten üzülmeye başladım
benimde 7 nisandı doktor pazartesine kadar bekleyelim dedi sana birşey dedi mi doktorun ne kadar bekliceksin
bende varıııııııım doğuramayan:)
hanipeks Allaha emanet ol yakışıklı oğlunla sağsalim evine dön inşallah..
Allah yardmcn olsun cnm hiç korkma öyle yada böyle en fazla bikaçgünün daha vardr sonra bebişini seveceksiin Allahın izniyle..
Allah hayırlı sağlıklı bir ömür versn yavruna..
mşallah 41 kere hayırlı sağlıklı güzl günlerini gör inşallah oğluşunun..
Selam güzel Anneler
Dogum yapanlar Allah anali babali buyutsun
Hanipeks temmuz yarin Allah yardımcınız olsun
Bende de henuz tık yok persembe suni sancı vercek ama ben kendi gelsin istiyorum bakalım
Gözün aydın canım ne güzel atlattın sen de kavuştun bebeğine sıra bize geldi. Allah analı babalı büyütsünKizlar brn de dogurdum kurabiym yanimda cok tatli biblom benim genel an.anestesist ikna edemedi beni:) tatmin olmadim:)2,620 minnak kizim46 bayagi kucuk ama iyi kizim emzirme sikintilari malum tabi herkesin yasadigi seyler
Eki Görüntüle 682611 buda beniiim paşam :) 3 nisan sabah 7:30 da bize merhaba dedi :)
Maşallah çok tatlı bir bebek Allah bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?