2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kizlar brn de dogurdum kurabiym yanimda cok tatli biblom benim genel an.anestesist ikna edemedi beni:) tatmin olmadim:)2,620 minnak kizim46 bayagi kucuk ama iyi kizim emzirme sikintilari malum tabi herkesin yasadigi seyler

Cok sevindim :)) Allah anali babali büyütsün hepsi bitti iste :)

bizim kv ler seri üretim galiba, yemeği bulaşığı temiz yapıyor da ağız bakımı önemli.mendillerini ortada bırakmasa. bugün doktora gittiler, öksürükten hiç bahsetmemişler doktora. neymiş onun için de muayene edermiş kan alırmış, zten koluna iğne girmiş, bir tüp daha versen ölmesdin ya

Bizde öyleyiz tüm gun gece icin güç topluyoruz, gece hobaaaaaaa

benimde cok az kanamam oldu. Hatta bir gun hic gelmiyo bir gun birazcık.. Dr diyo ki temiZledim iyice icini ondan gelmiyo :))

Bizim evde su an 7 kisi var . Pazar gunü herkes donüyor.bir ayın sonunda tek kalacağız esimle sonunda..

Kv feci sigara iciyor.. Kokusu iki metreden nefesimi kesiyo bir de bebeği kucaklıyor sigaradan gelip.. Kan beynime beynime.. Off sabır

Kızlar spinal sezeryanda sondadan sakın korkmayın spinal iğnesinden sonra taktırın çıkartırlarkende bişey anlamıyorsunuz küçük bi yanma o kadar :)

katılıyorum; işlemler uzun sürer de 3 torba serumdan sonra ayaklanırsanız o saate kadar çişinizi tutmamış olursunuz. zaten uyuşukken istemsiz akıyor

aynı sebepten sezeryan oldum 38art4 te. son hafta hiç kilo almamış. bence öncelikle normali dene. ben cesaret edemedim, hala pişmanlığını yaşadım karar tabiki senin ama sezeryanın sonrası çok feci.

Kizlar brn de dogurdum kurabiym yanimda cok tatli biblom benim genel an.anestesist ikna edemedi beni:) tatmin olmadim:)2,620 minnak kizim46 bayagi kucuk ama iyi kizim emzirme sikintilari malum tabi herkesin yasadigi seyler

hoş gelmiş minik kızın analı babalı büyüsün sağlıkla inşallah...emzirme her zaman sıkıntı oluyor pes etme yine de, bol bol sütün olsun kızçen de iştahla emsin inşallah:)))

benim doktor da aynı espiriyi yaptı ama bu göbek başka türlü nasıl incek ben kanamaya güvenmiştim.
zavallı eşim ben annesi hakkında öyle konuşunca gelecek hafta başı annesini gönderecek galiba. yapmak istemiyorum ama bebek her ağladığında odanın kapısına dikilmesin. her sabah bu gece dünden az ama ondan önceki geceden çok ağladı diye kritik yapmasın. bu gece her kalktığında ağlayormuş oğlum. ağlıyor çünkü iyice kucak bebeği oldu bu kalabalıkta gece sancı girince sadece omuzda uyuyunca rahat ediyor. ben de kucağa almayacağım yok sallamayacağım diye geçiniyorum ortada. vermedim inat ettim tüm gece inatla vermedim. ama o gidince yine ben bakacağım, uykusuz gecelerle tek başıma baş etmeyi öğrenmeliyim

Kiz adana dedin canim cekti ha :) benim genel olacagi icin takmayacakmis dr, benim de isime gelmedi degil hani :18:
Kiiizz cabik ye
Kop
Çınarın pipişi burusuk olursa sorarım sana.
Gözün aydiiiinnnn
Darısı bekleyenlerin basına.
Allah'tan artık yuzustu yatabiliyor ve gulebiliyorum.ama kızım hala göbek bagiyla duruyor bir dal tutuyor.
Hergun soruyor kv bugun tlf ablam sordu kahyası misin dedim kiz dumur oldu.dedim benimkiler seninkiler gibi değil onunkiler kertenkelenin kuyruk bırakması gibi pirt pirt düşer.

Birde kanaman normal
Olmamasına aldanma ama
Birden fos diye olmasada biraz olur 40 gün az oldu olacak vs.
Off ben esimle kanlı bicakliyim
Montu portmantoya bile astirtmiyorum elleri yıkanacak tek tek kokluyorum
Hani hamileyken içen ben değildim
Dogum ikimizinde dogumu insallah.
Keske benimkide gitse
Bana bakman bakarsanız ac kalırsınız diyor
Ne için burda
Birde annem her tlf da adeti bozmayarak
Bebeğin kakası sarı mı diye sorar.(sebebini demicem)

Dedim bugun onu soruyor

"Resmini çekip yollasaydin "dedi

Buna cvp var mı yoksa bende bunamis deyip geceyim mı?

Oy anam oyyy...

Tam bir hafta oldu oğluşumla kavuşalı, ilk başta sütüm gelmediği için mama verdik. Sürekli pompayla sağdık süt gelsin diye. Şimdi 3 gündür geliyor şükür. Ama Hamza paşa alıştı biberona tabi!

Ah bu zamane bebeleri :)

Kucağıma alıyorum , emzirmek için. Ağzı açık aranıyo da bir taraftan... Ama memişimde radar var sanki, yaklaşınca kafayı bir çevirişi var kopartıyo beni :)))

Alışırlar emmeye inşallah...

KiZlar dertsiz yok mü
Ben mı görmüyorum?
Hani Gözden kaçırıyorum desem bu kadar kaciramam galiba...

Yok iste
Dertsiiiz nerdesin
Kaynana mı geldi doğurdun mü
Yoksa dogum olmadı diye mı girmiyorsun

kızlaar nolur bir fikir verin yardım edin muayeneden korkmam normalmi 39. haftam bitti bugün kendime diyorumki sancıların gelince anlamazsın bile baktıklarını korkmazsın diyorum bir avazda oluverir inşallah diyorum acaba kendimimi kandırıyorum ki ( benim gibi doğuracağı ana kadar muayene olmayıp doğuran varmı çok merak ediyorum

Cok tebrik ederim canim, Allah anali babali buyutsun. Darisi benim gibi bekleyenlerin basina. Lena cim, takma kafana benim de 7 nisandi, 40+4 olduk bugun ama belirti yok. 42 haftaya kadar normal, sabirla beklemeye devam.

benimde 7 nisandı doktor pazartesine kadar bekleyelim dedi sana birşey dedi mi doktorun ne kadar bekliceksin

benim oğluşum çok tembel çıktı ya 40+4 olduk hala tık yok, pazartesine kadar doğmazsa suni sancı denenecek of ya hiç istemiyorum suni sancı ile doğum ama kısmet bakalım ne olacak

ahh bacı sende bendensin bizde 40+2 olduk ama bişey yok hala.1.5 cm açıklık var ama sancının s si bile çıkmıyo nst de.bnde en son çarşamba yada perşembe suni sancı ile doğum yapıcam.kendi sancım olsun istyrm ama bnm kızın içerde rahatı çok iyi galiba..ALLAH yrdımcımız olsun..

bende çk takıyorum bnmde 10 nisanda sondu ama gelmek istemiyolar demekki.suni sancıyla alıcak dr um haftaya.İNŞLALAH suniye gerek kalmadan sancılarımız gelir..

benimde 7 nisandı doktor pazartesine kadar bekleyelim dedi sana birşey dedi mi doktorun ne kadar bekliceksin

Ben 42 bitene kadar beklemeyi dusunuyorum, plasenta yaslanmasi yok kalp atislari normal bebek hareketleri iyi ise bekleyebiliriz dedi doktorum. Tek sorun insanlarin surekli sormasi yoksa ben beklerim, icerde beslemek disarda beslemekten daha kolay :)

Aminnn cok saqol cnm

Selam güzel Anneler
Dogum yapanlar Allah anali babali buyutsun
Hanipeks temmuz yarin Allah yardımcınız olsun
Bende de henuz tık yok persembe suni sancı vercek ama ben kendi gelsin istiyorum bakalım

bebişler kendiliğinden gelmezse -ki İNŞALLAH gelir- doğumdaş olucaz seninle..bnmde büyük ihtiml perşembe suni sancıyla alıncak..ALLAH yrdımcımız olsun...

Gözün aydın canım ne güzel atlattın sen de kavuştun bebeğine sıra bize geldi. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…