2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bi fırsat buldum pc başına geçtim ama oğlum bekliyo yoksa uyumıcak:))

ofelya ve bebeğim hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün..

hanipeks ve temmuz yarın doğurucakmışsınız sanırım, Allah yardımcınız olsun, şimdiden tebrikler..

voltajjjj
kıs sen nası yüzüstü yatarsın, ben hala oturur vaziyette, 5-6 yastıkla yatıyom, yan yatmak istiyom, yana dönmeye çalışıyom,
yavaş yavaş dönüyom daha dönerken aman aman diyip tekrar dönüyom

bide benim oğlan uyutmasan 2-3 saat bakınıyo, normal mi?
nerdeyse her saat yada birbuçuk saatte bir 20-25 dk emiyo, normalmi?
unuttum diğerlerini
resimde eklicektim ama emmeden uyumıcak sarı oğlum:)

hee bide kv, benimki 3-4 gün kaldı, 2 gün doğumdan önce, 2 gün doğumdan sora, onda da hastaneydim ama bana yetti, Allah ayrdımcınız olsun, kvsi yanında olanlar

Hayir normal değil
Aslında normalde senin olunca normal değil
Öyle uyudu alışması lazımdı

Normal kiz ama konuşup dağıtma uykusunu
Yorulmuyor mü mesela benim kiz emıyor alti değişiyor biraz hareket yaptiriyorum(2 kol kaldır yana ac 2 bacak uzat cek)
Gaz çıkar
Az daha em yallah güle güle

Ama cok emıyor aynen öyle dirt meme zirt meme
Hatta acik bile kaldığı oluyor ,gece neyse de gunduz,
Allah'tan kapıyı ben acmıyorum tek mememle.

zaten 20-25 dk emme doyuruyor
Gün güne büyüyor
Anca yetiyordur

Birde oturmak daha geç iyileştirir dikişini
İyilesmis sansakta kendimizi daha degil...
ya gez Yada yat

Ya pazar gunu yapıldı lavabo
Ve alcalttirdi boyunu
Hala kanirta kanirta ayak atıp orda yıkıyor

sorma ya usandım ben de arayandan sorandan açmıyorum çoğunu artık ablambile ikide bir arayıp daha doğurmadın mı senin yüzünden annen de yanıma gelemiyo deyip duruyo şehir dışında nekadar akraba varsa hepsinin annemi davet edesi tuttu niyeyse benim doğum yapacağımı söyleyince annem, annen senin yüzünden gelemiyo da diyolar delirtmeye uğraşıyolar beni sabırrrrrrrr

ofelyammmm gözün aydınn allah analı babalı büyütsünn =)

ay muayene derken çatıyı mı diyosun canım? ben de olmadım çatı eğer kastettiğin oysa

Kizlar brn de dogurdum kurabiym yanimda cok tatli biblom benim genel an.anestesist ikna edemedi beni:) tatmin olmadim:)2,620 minnak kizim46 bayagi kucuk ama iyi kizim emzirme sikintilari malum tabi herkesin yasadigi seyler

çok şükür sende hayırlı haberini verdin Allah hayırlı sağlıklı ömür versn kuzuna darısı başımıza inşallah

sırt üstü yatıcamca aglar aniden kalkarken ters bi hareket yaparım diye korkuyorum. Sabahları rahatsızlık oluyo zaten gezinince normal.

canım yatınca belki rahatlıyodur hani azcık daha yeri genişleyince otururken sanki daha çok büklüm büklüm oluyo gibi geliyo ondan mıdır acep ? benim de düz yatınca pek oynamaz

benimki sırt üstü yatınca hiç oynamıyo yan atınca çok az hareket ediyo ama oturduğum anda kuduruyo çocuk
dr da belki yatış pozisyonundandır sırtüstümü yatıyosundedi alakası yok
birde benim yarın çatı muayenem var yaptırsammı yaptırmasammı çok kararsız kaldm

Otururken sanki hiç uyumuyor sürekli oynuyor, sırt üstü hiç yatamıyorum sürekli hareket halinde oluyor uyutmuyor beni. Sağıma yatınca da ayaklarını uzatıyor yine rahatsızlık veriyor. En rahat sola yatınca oluyor hemen uyku moduna geçiyor

bir doğsun bozucam onun rahatını ben tembel şeyler :) benim açıklık var mı bilmiyorum hiç vajinal muayne olmadım

Ben 42 bitene kadar beklemeyi dusunuyorum, plasenta yaslanmasi yok kalp atislari normal bebek hareketleri iyi ise bekleyebiliriz dedi doktorum. Tek sorun insanlarin surekli sormasi yoksa ben beklerim, icerde beslemek disarda beslemekten daha kolay :)

yani orasıda öyle ama ben tedirgin oluyorum heran hareketlerini takip ediyorum, 40 hafta dolunca kakasını yapma olayı oluyormuş ya onun için fazla uzatmayı istemiyorum ben, 42+1 de müdahale edilecek büyük ihtimalle

Kizlar brn de dogurdum kurabiym yanimda cok tatli biblom benim genel an.anestesist ikna edemedi beni:) tatmin olmadim:)2,620 minnak kizim46 bayagi kucuk ama iyi kizim emzirme sikintilari malum tabi herkesin yasadigi seyler

maşallah barekallah canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. benim oğlanda senin kız gibi minnacık olcak

Ah canım Allah kolaylık versin sana inşallah. yarın zamanda giderler sen kalırsın bebişle rahat rahat büyütürsün

Butun arkadaslarima desteklerinden dolayi tesekkur ederim.Dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum, temmuz canim Allah yardimcimiz olsun.Ben cok gergin huzursuzum ve korkuyorum. Bir de midem cok yanitor, her yerim kasiniyor.Dertsizim canim mesajini aldim. Allah razi olsun emek harcadin bizim icin, doguma gozum arkada gitmeyecegim.Hepinizi cok seviyorum, hakkinizi helal edin, cok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…