Hayir normal değilvoltajjjj
kıs sen nası yüzüstü yatarsın, ben hala oturur vaziyette, 5-6 yastıkla yatıyom, yan yatmak istiyom, yana dönmeye çalışıyom,
yavaş yavaş dönüyom daha dönerken aman aman diyip tekrar dönüyom
bide benim oğlan uyutmasan 2-3 saat bakınıyo, normal mi?
nerdeyse her saat yada birbuçuk saatte bir 20-25 dk emiyo, normalmi?
unuttum diğerlerini
resimde eklicektim ama emmeden uyumıcak sarı oğlum:)
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyor geçmiş olsun diyorum bende dün doktora gittim ama tık yok 41.haftayıda bitirelim olmadı suni sancı veririz dedi ama biz sancıların kendiliğinden gelmesinden yanayız dedi.. herkes arayıp soruyor daha doğuramadınmı sorusundan sıkıldım artık
kızlaar nolur bir fikir verin yardım edin muayeneden korkmam normalmi 39. haftam bitti bugün kendime diyorumki sancıların gelince anlamazsın bile baktıklarını korkmazsın diyorum bir avazda oluverir inşallah diyorum acaba kendimimi kandırıyorum ki( benim gibi doğuracağı ana kadar muayene olmayıp doğuran varmı çok merak ediyorum
Kizlar brn de dogurdum kurabiym yanimda cok tatli biblom benim genel an.anestesist ikna edemedi beni:) tatmin olmadim:)2,620 minnak kizim46 bayagi kucuk ama iyi kizim emzirme sikintilari malum tabi herkesin yasadigi seyler
kızlar bişey sorucam bnm bebeğim oturunca çok fazla hareket ediyo
ama yatarken neredeyse hiç oynamıyo çok az hareket ediyo, ndn olabilir sizde de böyle bişe oluyomu
birşey sormuştum ama kimsenin fikri yok galibaEki Görüntüle 683459
canım yatınca belki rahatlıyodur hani azcık daha yeri genişleyince otururken sanki daha çok büklüm büklüm oluyo gibi geliyo ondan mıdır acep ? benim de düz yatınca pek oynamaz
birşey sormuştum ama kimsenin fikri yok galibaEki Görüntüle 683459
benimki sırt üstü yatınca hiç oynamıyo yan atınca çok az hareket ediyo ama oturduğum anda kuduruyo çocuk
dr da belki yatış pozisyonundandır sırtüstümü yatıyosundedi alakası yok
birde benim yarın çatı muayenem var yaptırsammı yaptırmasammı çok kararsız kaldm
Benim de öyle canım oturunca çok hareketli. Son günler ya yerleri iyice daraldı yatınca rahatlıyorlar sanırım
ahh bacı sende bendensin bizde 40+2 olduk ama bişey yok hala.1.5 cm açıklık var ama sancının s si bile çıkmıyo nst de.bnde en son çarşamba yada perşembe suni sancı ile doğum yapıcam.kendi sancım olsun istyrm ama bnm kızın içerde rahatı çok iyi galiba..ALLAH yrdımcımız olsun..
Ben 42 bitene kadar beklemeyi dusunuyorum, plasenta yaslanmasi yok kalp atislari normal bebek hareketleri iyi ise bekleyebiliriz dedi doktorum. Tek sorun insanlarin surekli sormasi yoksa ben beklerim, icerde beslemek disarda beslemekten daha kolay :)
Kizlar brn de dogurdum kurabiym yanimda cok tatli biblom benim genel an.anestesist ikna edemedi beni:) tatmin olmadim:)2,620 minnak kizim46 bayagi kucuk ama iyi kizim emzirme sikintilari malum tabi herkesin yasadigi seyler
Bizde öyleyiz tüm gun gece icin güç topluyoruz, gece hobaaaaaaa
benimde cok az kanamam oldu. Hatta bir gun hic gelmiyo bir gun birazcık.. Dr diyo ki temiZledim iyice icini ondan gelmiyo :))
Bizim evde su an 7 kisi var . Pazar gunü herkes donüyor.bir ayın sonunda tek kalacağız esimle sonunda..
Kv feci sigara iciyor.. Kokusu iki metreden nefesimi kesiyo bir de bebeği kucaklıyor sigaradan gelip.. Kan beynime beynime.. Off sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?