Butun arkadaslarima desteklerinden dolayi tesekkur ederim.Dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum, temmuz canim Allah yardimcimiz olsun.Ben cok gergin huzursuzum ve korkuyorum. Bir de midem cok yanitor, her yerim kasiniyor.Dertsizim canim mesajini aldim. Allah razi olsun emek harcadin bizim icin, doguma gozum arkada gitmeyecegim.Hepinizi cok seviyorum, hakkinizi helal edin, cok korkuyorum.
Allahim.dogum yapacak arkadaslarimiza guc kuvet ver.. İyi haberlerini alalim yegenlerimizin ve kardeslerimizin..
Bebeci kuzum insallah okursun bu mesajimi..
Kuzun sarilik olmus.. Dert etme. Degeri cok yuksek degil. Bizimkinnin 11di.. Limon gibi olmaya baslamisti.. Drunuz karnina ve bacaklarina surekli bakin. Renk degisimi oralara kadar inerse hemen getirin dedi. Mama takviyesi de yapiyormussun..ki yapmalisin.. Aclik sekeri seker de sariligi tetikliyor.. Mutlaka su ver bebegine. Drlar anne sutu aliyorsa su verme diyorlar ama su kesinlikle sarilikla savasin en buyuk silahi.. Annem.ogluma surekli her beslenmeden sonra 5-10cc arasi su icirdi.. İlk zaman kizdim ama sonra drumuz dogrudur annenin yaptigi dedi ve iyiki su verdiniz deddi. Oglum hic memeyi almadi..b izde mama takviyeli gittik.. Sutum gitgide azaldi.. Simdi gunde 10cc ancak geliyor buna da sukur.. Neyse sarikiga devam edeyim.. Sut konusu acilinca cenem bi hayli dusuyo :) bir de cok yakin bir arkadasimin tavsiyesi ile 3 gun evde florasan lamba altinda yatirdim oglumu.. Gece gunduz hic kapamadim. Eski usul simit florasanlar varya hani.. Onlardan taktik ve bence etkisi cok buuk oldu.. Onun cocuk dru onermis onlara.. Sagolsun o da bize soyledi.. Belki denersin sende.. Sariligi iyi takip edin ama.. Birde uyusada muhakkak uyandirip besleyin.. Bizimki -5 uyurdu bazen kiyamiyordum.. Ama cok yanlis mis.. Kiymak gerekli.. Topugunu kistir burnunu sikistir ve muhakkak uyandir kuzunu..
Tez zamanda sariligi da gecsin.. mutlu nesut gunler diliyorum..
Ananene de cok gecmisler olsun.. Rabbim sifasini versin..
Anaam nasil bakiyorsun sen kizceneHanipekkksss
Temmmuuzzz (tırnak yiyen smile)
Allah yardımcınız olsun.
Kiz bebeci
Benim kızımın sarılığı 15
Halen...
Sapsari.
Bacaklardan yukarı doğru sıyrılacak sarilik dedi Dr
Dun ayakları ve diz alti biraz açılmıştı daha az sarı.
Bizde boyle 40 güne gecer ins.
Ha hala gobekliyiz :)
gnydınlar,
bebişlerini bugün almaya giden anneler Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gelin ...
Bebişleri sarılık olanlar çok geçmiş olsun umarım biran önce düzelir bebişleriniz.
yok yıkamadım altını yıkıyorumAnaam nasil bakiyorsun sen kizcene
Benimki dusuk ama zor boyle dr 13 ustu olsaydi yatis verirdim dedi bol bol yika dedi sen yikiyor musun ? Benimki daha hic yikanmadi nasil dogduysa oyle bugun yikanacak gobek de ne zaman duser acaba ya sprey verdiler onu kullaniyoruz insallah cabuk duser bi sarilik bir gozdeki capaklanma bir de bu gobek amaaan zor islermis ya :) sukur rabbime saglikla kucagimiza almak nasip oldu saglikla buyurler insallah
Tesekkur ederiz umarim iyilesirler
sorma ya usandım ben de arayandan sorandan açmıyorum çoğunu artık ablambile ikide bir arayıp daha doğurmadın mı senin yüzünden annen de yanıma gelemiyo deyip duruyoşehir dışında nekadar akraba varsa hepsinin annemi davet edesi tuttu niyeyse benim doğum yapacağımı söyleyince annem, annen senin yüzünden gelemiyo da diyolar delirtmeye uğraşıyolar beni sabırrrrrrrr
ofelyammmm gözün aydınn allah analı babalı büyütsünn =)
ay muayene derken çatıyı mı diyosun canım? ben de olmadım çatı eğer kastettiğin oysa
Giz hanipeks yok henüzEgemen im geldi :)
3kg 48 cm minik erkeğim benim
ikimizde iyiyiz dinleniyoruz.
Hanipeks dogurmus tosuncugunu masallah:) esiyle gorustum inanilmaz heyacanli agrilari varmis daha iyi olacak insallah doktoru yarin taburcu ederiz demis merak etmeyin kizlar
Gunaydin kizlar,
Biz bugun taburcu olduk oglus da sarilik oldu tahlil sonucu 9. Bol bol emzir,mama takviyesi ver dedi mama takviyesi hosuna gitti memeyi cok cok emen cocuk simdi biberon emer gb sadexe dudak oynatiyor gogsum sisti pompa yaptik simdi. Bir 10ml anne sutu 20ml de mama icti simdi yengemin omzunda gaz cikarma fasli.uyandirmak o kadar zor kikv ne cok konusuyor anlatamam herseye bir yorumu var kotu niyet yok bilmislik tamamen ve birsey bildigi de yok surekli ayni seyleri tekrar eden biri evde dolaniyor dusunun. Allah razi olsun yine de yemekleri yapip getirmis.annem yanimda bir gece kalabildi ananem acil anjiyo oldu dun de ameliyat edildi bypass cok sukur durumu iyiymis annemle babam da yarin aksam geliyorlar tekrar,ablamla esim kaldi yanimda ikinci gun sagolsunlar ikisi de sunu yapamam bebegi tutamam alt degistiremem derken bir baktim herseyi yapiyorlar :)
Su an bu kadar yazabildim wcdeyim hala ikinma istegi yok kukuma kusu gb tunedim bekliyorum
Bir de gozunun birinde odem var surekli capaklaniyor akiyor damla verdiler bizden haberler simdilik bunlar. Ara ara girip okuyorum tam yazicam birsey cikiyor
Dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum yapacak olanlara da saglikla kucaklarini nasip almalarini diliyorum
Artik kisa cumleler kuruyorum
Wc isi de yalan oldu cikiyorum
Kızlar biz yola ciktik 8-9 arası sezaryen e gireceğim dualarinizi eksik etmeyin ...
temmuz, hanipeks allah yardımcınız olsun kızlar.dualarım sizinle.
voltaj, rüveyda henüz doğurmadım. canım çok sıkkın. o yüzden topiğe girmek istemiyorum
doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütmryi nasip etsin.
Egemen im geldi :)
3kg 48 cm minik erkeğim benim
ikimizde iyiyiz dinleniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?