2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Rabbimin iznyle sende yarın hayırlı haberlerle gelecksn Allaha emanet olun yavrunda sende dualarımız sizinle..

Gunaydin kizlar,
Biz bugun taburcu olduk oglus da sarilik oldu tahlil sonucu 9. Bol bol emzir,mama takviyesi ver dedi mama takviyesi hosuna gitti memeyi cok cok emen cocuk simdi biberon emer gb sadexe dudak oynatiyor gogsum sisti pompa yaptik simdi. Bir 10ml anne sutu 20ml de mama icti simdi yengemin omzunda gaz cikarma fasli.uyandirmak o kadar zor ki kv ne cok konusuyor anlatamam herseye bir yorumu var kotu niyet yok bilmislik tamamen ve birsey bildigi de yok surekli ayni seyleri tekrar eden biri evde dolaniyor dusunun. Allah razi olsun yine de yemekleri yapip getirmis.annem yanimda bir gece kalabildi ananem acil anjiyo oldu dun de ameliyat edildi bypass cok sukur durumu iyiymis annemle babam da yarin aksam geliyorlar tekrar,ablamla esim kaldi yanimda ikinci gun sagolsunlar ikisi de sunu yapamam bebegi tutamam alt degistiremem derken bir baktim herseyi yapiyorlar :)
Su an bu kadar yazabildim wcdeyim hala ikinma istegi yok kukuma kusu gb tunedim bekliyorum
Bir de gozunun birinde odem var surekli capaklaniyor akiyor damla verdiler bizden haberler simdilik bunlar. Ara ara girip okuyorum tam yazicam birsey cikiyor

Dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum yapacak olanlara da saglikla kucaklarini nasip almalarini diliyorum
Artik kisa cumleler kuruyorum
Wc isi de yalan oldu cikiyorum

Kızlar biz yola ciktik 8-9 arası sezaryen e gireceğim dualarinizi eksik etmeyin ...

Merhaba arkadaşlar. Bu bölümü uzun zamandır takip ediyorum. Çok fazla mesaj yazmadım ama okuyorum genelde.Özellikle doğumlar başlayınca heyecan da giderek arttı. Her gün kim-nasıl doğurdu diye bakıyorum. Ben de bugün 2.30 da sezeryan olucam. İkinci bebeğim olmasına rağmen gece gözüme uyku girmedi. Heyecan dorukta anlayacağınız. İlk doğumda ameliyat sonrası enfeksiyon kaptığım için çok sıkıntı çekmiştim. Bu yüzden biraz da tırsıyorum. Bebek bekleyen herkes umarım en yakın zamanda bebeciklerine kavuşur. Bana da şans dileyin :)

temmuz, hanipeks allah yardımcınız olsun kızlar.dualarım sizinle.

voltaj, rüveyda henüz doğurmadım. canım çok sıkkın. o yüzden topiğe girmek istemiyorum

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütmryi nasip etsin.

Allahim.dogum yapacak arkadaslarimiza guc kuvet ver.. İyi haberlerini alalim yegenlerimizin ve kardeslerimizin..

Bebeci kuzum insallah okursun bu mesajimi..
Kuzun sarilik olmus.. Dert etme. Degeri cok yuksek degil. Bizimkinnin 11di.. Limon gibi olmaya baslamisti.. Drunuz karnina ve bacaklarina surekli bakin. Renk degisimi oralara kadar inerse hemen getirin dedi. Mama takviyesi de yapiyormussun..ki yapmalisin.. Aclik sekeri seker de sariligi tetikliyor.. Mutlaka su ver bebegine. Drlar anne sutu aliyorsa su verme diyorlar ama su kesinlikle sarilikla savasin en buyuk silahi.. Annem.ogluma surekli her beslenmeden sonra 5-10cc arasi su icirdi.. İlk zaman kizdim ama sonra drumuz dogrudur annenin yaptigi dedi ve iyiki su verdiniz deddi. Oglum hic memeyi almadi..b izde mama takviyeli gittik.. Sutum gitgide azaldi.. Simdi gunde 10cc ancak geliyor buna da sukur.. Neyse sarikiga devam edeyim.. Sut konusu acilinca cenem bi hayli dusuyo :) bir de cok yakin bir arkadasimin tavsiyesi ile 3 gun evde florasan lamba altinda yatirdim oglumu.. Gece gunduz hic kapamadim. Eski usul simit florasanlar varya hani.. Onlardan taktik ve bence etkisi cok buuk oldu.. Onun cocuk dru onermis onlara.. Sagolsun o da bize soyledi.. Belki denersin sende.. Sariligi iyi takip edin ama.. Birde uyusada muhakkak uyandirip besleyin.. Bizimki -5 uyurdu bazen kiyamiyordum.. Ama cok yanlis mis.. Kiymak gerekli.. Topugunu kistir burnunu sikistir ve muhakkak uyandir kuzunu..
Tez zamanda sariligi da gecsin.. mutlu nesut gunler diliyorum..
Ananene de cok gecmisler olsun.. Rabbim sifasini versin..

Cok tesekkur.ederim canim dediklerinim hepsini yapacagim bugun , ben uyandirmaya kiyiyorum ama o uyanmiyor burun sıkiyorum, ayaklarini gidikliyorum, dik kaldiriyorum, altini aciyorim islak mendille yuzunu siliyorum ama yok zor uyaniyor uyansa.bile memede hemen uyuyor dikislerimden daha tam aktif olamadigim icin de cok fazla dusemedik.ustune bugun biraz daha iyiyim cok sukur daha itinali olucam saatler konusunda
Cok tesekkur ederim.cnm vaktini ayirip yardimci olmussun

Temmuz ve hanipeks rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah saglikli haberlerinizi aliriz

gnydınlar,

bebişlerini bugün almaya giden anneler Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gelin ...

Bebişleri sarılık olanlar çok geçmiş olsun umarım biran önce düzelir bebişleriniz.

Hanipekkksss
Temmmuuzzz (tırnak yiyen smile)
Allah yardımcınız olsun.

Kiz bebeci
Benim kızımın sarılığı 15
Halen...
Sapsari.
Bacaklardan yukarı doğru sıyrılacak sarilik dedi Dr
Dun ayakları ve diz alti biraz açılmıştı daha az sarı.
Bizde boyle 40 güne gecer ins.
Ha hala gobekliyiz :)

Anaam nasil bakiyorsun sen kizcene
Benimki dusuk ama zor boyle dr 13 ustu olsaydi yatis verirdim dedi bol bol yika dedi sen yikiyor musun ? Benimki daha hic yikanmadi nasil dogduysa oyle bugun yikanacak gobek de ne zaman duser acaba ya sprey verdiler onu kullaniyoruz insallah cabuk duser bi sarilik bir gozdeki capaklanma bir de bu gobek amaaan zor islermis ya :) sukur rabbime saglikla kucagimiza almak nasip oldu saglikla buyurler insallah

gnydınlar,

bebişlerini bugün almaya giden anneler Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gelin ...

Bebişleri sarılık olanlar çok geçmiş olsun umarım biran önce düzelir bebişleriniz.

Tesekkur ederiz umarim iyilesirler

yok yıkamadım altını yıkıyorum
Ben göbek düşmeden yikayamam.
Bize sinir olarak 17 dedi
Ötekilerde de bu kadar yüksekti
Ne yapım benimde terbiyem sarılık ve göbek :)

evet canım ya kendimden beklemiyordum böyle bir performasn hiç korkmuyrm diyodum ama niye böyle oldu anlamadım moralim çok bozuk (

bu arada bebişlerini kucağına alan taze anneler tebrik ediyorum darısı tez zamanda başımıza inşallah...

Hanipeks dogurmus tosuncugunu masallah:) esiyle gorustum inanilmaz heyacanli agrilari varmis daha iyi olacak insallah doktoru yarin taburcu ederiz demis merak etmeyin kizlar

Allah yardımcın olsun eski doğumdaşım. inşallah bebişin ve sen sağlığınıza kavuşursunuz.

Kızlar biz yola ciktik 8-9 arası sezaryen e gireceğim dualarinizi eksik etmeyin ...

Allah yardımcın olsun canım

sesnsiz tadı olmuyor topiğin. bizim için değerlisin kardeşim. sıkıntın bizim sıkıntımız anlattıkça rahatlarsın içine atma. dualrımız seninle

Egemen im geldi :)
3kg 48 cm minik erkeğim benim
ikimizde iyiyiz dinleniyoruz.

maşallah
Allah analı babalı büyütsün. darısı bizim başımaza inşallah

Pazar gunu gidecekmiş kv:)
Dun aksam esime demiş
İnanmıyorum sizde inanmayın ...

selam kizlar nasilsiniz? biz maalesef kabizlikla bogusuyoruz iki gundur kaka yapamadi oglum. neler denedim ama yok maalesef. birazdan doktora gidecegiz.
bebeci gecmis olsun cnm sarilik bizde 13 cikmisti sonra mama takviyesiyle geriledi . yikama konusunda ilk oglumu gobegi dusene kadar iki kez yikamistik ki altinci gunde dusmustu zaten ama saclari falan cok fenaydi. gobegine batikonla pansuman yapiyorduk hic sorun olmadi. bunda gobegi dusmeden yikamadik hatta iki gunde fazladan bekledik bana kalsa yikardim da kayinvalide izin vermedi. cok sukur bu da altinci gunde dustu allahtan.
kayinvalideler bu aksam gidiyor artik asiri bunalmistim bi sorun cikmadan gitseler diye dua ediyordum ki maalesef bu sabah esimle cok kotu kavga ettik moralim cok bozuk. Allah hayretsin sonumuzu.

temmuz ve hanipeks tebrik ederim allah anali babali buyutsun insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…