2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
mrb kızlar ben doğumdan sonra oturamadığım için laptoptan yazamdım ama tlf cvp vermiştim buraki arkdaşlara hiçbiri gelmemiş bugün laptoptan girdim baktım benim yazdıklarım gelmemiş.

doğuran herkesi tekrar tebrik edeyim.

ben sezeryan olduğumu yazmıştım ama maşallah ne gaz sorunu yaşadım ne üşütme nede sütüm geç geldi hiçbir problem olmadı ama dediğim gibi ameliyat sıkıntıları ağrıları oluyor geri kalan herşey yolunda ve gayet normal gitti.

ben normal doğum için gittim gecelik götürmüştüm en ucuzundan sonrasında atarım diyordum o gecelikle hastane günüm geçti çok rahat ettim hem sıyırıp bebek emzirdim hem wc çok kolaylık sağladı bide dikişlerime filan hiç dokunmadı.

2 takım pijama bolca iç çamaşırı götürmüştüm hepsini geri getirdim bizler abarttık çantalrı heralde.

Egemen im geldi :)
3kg 48 cm minik erkeğim benim
ikimizde iyiyiz dinleniyoruz.

Hanipeks dogurmus tosuncugunu masallah:) esiyle gorustum inanilmaz heyacanli agrilari varmis daha iyi olacak insallah doktoru yarin taburcu ederiz demis merak etmeyin kizlar

Bu günün güzel haberlerini de aldık çok şükür Allah bebişleri ve annelerini korusun hemen iyileşip evlerine dönsünler inşallah..Hafta sonu planlı olarak doğum yapacak yok sanırım sıra bizde Pazartesiye :18::18:

selamlarrrrr hanipeks ve temmuz da kurtulmuş çok şükürr bebişlerimiz gelmiş buguün =)))

DARISI BİZEEEEEEEEEEEE inşallahh

bendeki uyku hali hala açılmadı bu arada hurma falan da yiyorum tek faydası içimi rahatlatması ve tuvalete rahat çıkabilmem ya hadi hayırlısı...

bebeci ne dicemm ablamın oğlu da doğar doğmaz gözlerinde çapak başlamıştı hatta böyle akar vaziyetteydi yavrunun gözü kapanıyodu uyuyunca falan o derece. ilaç falan fayda etmedi. defne sabunuyla yıkayınca bebişi banyosunda tık diye kesiliverdi yavrunun gözleri kendine geldi

yok yıkamadım altını yıkıyorum
Ben göbek düşmeden yikayamam.
Bize sinir olarak 17 dedi
Ötekilerde de bu kadar yüksekti
Ne yapım benimde terbiyem sarılık ve göbek :)
Bende gobek dusmeden yikanmaz diye bilirken kayinvalidem hep hemen yikanir dedi sonra ben ikna ettim ama bu sefer hastanede hemen yikayin 24 saati gecti falan dediler mecbur yikancak dun yikatmadim dun aksam da annemin de hevesi var o gelince yikariz.dedim kv hemen nasil biliyorsaniz oyle yapin dedi annemi bekliyoruz artik insallah gecer kuzucuklarimizin sariligi neticede senin iki kuzundan da anlasilcagi uzere geciyor gececek gobek de dusuyor dusecek :)

Egemen im geldi :)
3kg 48 cm minik erkeğim benim
ikimizde iyiyiz dinleniyoruz.
masallah canim minik erkekimize gozunuz aydin olsun
Pazar gunu gidecekmiş kv:)
Dun aksam esime demiş
İnanmıyorum sizde inanmayın ...
Inanmaaaaammmmm

canim.gecmis olsun size de ,tesekkur ederim yikayacagiz artik doktor demesydi bende yikamazdim ya da kv boylr dedigini bilmeseydi
Kavga etmenize uzuldum lohusalik doneminde zor bir durum esini ne durttu kiii :/
Anammm kiz ben ona cesaret edemem bubchen sampuan almistim sonra dun hastane cikisi icim rahat etmedi hemen mustela yenidogan aldim sabun kullanabilcegimi sanmiyorum ya umarim ilac ise yarar yarin doktor kontrolu var zaten Allah bilir yine topugundan kan alacaklar sarilik icin simdi aklima dustu

Giz bebecik
Capagi unutmuşum sorry baby.
Cayla sil
••••••

gizlar arkadasım geldi
Ona kv dedi ki
Pazara gitcem

Sevinçten çenem yere değdi inanamiyore cimcikleyin beni.

KiZlar bide kızım gecen sabah hastaneden geldik vs kalktı
Epeydir diyemiyorum anlatayım size
Dedi "aa bebek bizdemi kaldı,annesi uzuluurr"
Onun annesi benim deyince
Tokat gibi acı gercek karşısında göz yaslarını tutamadı.

Simdi bakıyor
Öpelim mı cimcikleyelim mı diyor
Yatıralım sadece diyorum.
Ama kıyamıyor gazını çıkarırken sırtına vururken "cok kotuluksun sen acittin"diyor
Sevecek alışacak
Bacı bacı geçinecek
Mesela oje alalım kardesim için istiyorum diyor :)

yeni doğan bebişlere Allah hayırlı uzun ömür versin annelerine acil şifa versin.
eşim bugün camları sildi, yarın beraber dip köşe temizlik yapacağız. pazar günü inşallah sezeryan olacağım.
eşimi şimdiden hazırlıyorum. doğum sonrası saçma sapan davranabilirim kavga çıkarabilirim. ne olursa olsun alttan al idare et diyorum.
şimdi herşeye tamam diyor ama inşallah unutmaz.
pazar gününü heyecanla bekliyorum ve telasla karışık tedirginlikle.

bu arada çapak için her zaman kullandığım yöntem, ılık demli çayla pansuman yapmak.
hem pratik hem zararsız.

merhaba güzel anneler ve minik melekler, biz bugün 4. günümüzdeyiz.Allah'ıma şükür herşey yolunda.kızım çok iyi ve çok güçlü.geceleri düzenimiz pek yok yorucu geçiyor ama ,herşeye değer.3. günümde sütüm geldi, ağrılarım azaldı.sadece göğüs uçlarım yara olduğu için emzirirken kendimi sıkıyorumio yüzden ameliyat yerim acıyor,belim ağrıyor.az önce sağlık ocağına gittik ve topuk kanımızı verdik.çok zordu çok ağlattı meleğimi. şimdi yorgunluktan uyudu kaldı.ben çok mutluyum,hayatım dahada anlam kazandı.eşimin heyecanı mutluluğuda artısı :) Allah'ım herkese nasip etsin .doğum yapmayan arkadaşlarım sabırlı olun, sonu çok güzel.inşallah biran önce kavuşun.

bunu ben de yapıyorum tembihliyorum sıkı sıkı şöyle böyle yap et davran diye inşallah unutmaz benimki de..

voltajjj kv kesin gidiyo ama sana zarf atıyo sanırım aman gitme etme demen için

Dun aksam iyi bir duş alım dedim
Ya su degdikce sıçradım
Yeni doğmuş kuzu gibi
Ha kuzu demisken
Dun bir dost dedi tlf da
Kuzularla doğurdun soran varsa öyle de dedi
Hani eskinin tabirleri varya
Ekinler ekilirken
Sarımsaklar yolunurken vs
Bende koyunlar kuzularken dicem.

Misal okula kaydediyoruz
Hemen dicem
Hatta kinali kuzum.
Baticon surup silinince renk olur ya
Kızım neredeyse o renk su an...maden suyu tavsiye etti biri.
O gaz için diye biliyorum ama sariligada iyi geliyor dedi...

Beni bu Msj la basbasa bırakın
Dağılın...
Ben dağıldım

voltajjj kv kesin gidiyo ama sana zarf atıyo sanırım aman gitme etme demen için
Gık demedim
Hahay,simdi mutfak camımı siliyor
Ben mutfağı supurecektim halisini yıkanmaya veriyorum bugun çay dökülmüş elimden aldı süpürgeyi

Ya yazık be amaaan bak ih tis sesi geliyor 65 yasında
Esime sabah dedim sorunca bana super bakılıyor .gondereyim dun gönder pazara demişti dedi...
Ya yüzüm gülmüyor niye bilemem yok iste.

amanamazon
eşim diyor ki; biz bu işlerden pek anlamayız sen yine unutmadan herşeyi anlat ki yanlış davranmayayım.

yüksek voltaj alemsin :))

son 7 gün! benim gibi normal doğumu bekleyenler kimler acaba? yürüyüş yapıyor musunuz

Hanipeks ten haberdasher yok mu ?

Voltaj Ben acilar icinde kivraniyorum . Kiz sol gogsu hic tutmuyo. Tas Gibi oldu. Pompa yaptikca canımdan can gidiyor. Kız acliktan agliyo (

Ben depresifim sadece ağlıyorum belki de 72 saattir uykusuzum nasıl ayakta durduğumu bile bilmiyorum

Süt cok az cok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…