- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 648
Egemen im geldi :)
3kg 48 cm minik erkeğim benim
ikimizde iyiyiz dinleniyoruz.
Hanipeks dogurmus tosuncugunu masallah:) esiyle gorustum inanilmaz heyacanli agrilari varmis daha iyi olacak insallah doktoru yarin taburcu ederiz demis merak etmeyin kizlar
Anaam nasil bakiyorsun sen kizcene
Benimki dusuk ama zor boyle dr 13 ustu olsaydi yatis verirdim dedi bol bol yika dedi sen yikiyor musun ? Benimki daha hic yikanmadi nasil dogduysa oyle bugun yikanacak gobek de ne zaman duser acaba ya sprey verdiler onu kullaniyoruz insallah cabuk duser bi sarilik bir gozdeki capaklanma bir de bu gobek amaaan zor islermis ya :) sukur rabbime saglikla kucagimiza almak nasip oldu saglikla buyurler insallah
Tesekkur ederiz umarim iyilesirler
Egemen im geldi :)
Hanipeks dogurmus tosuncugunu masallah:) esiyle gorustum inanilmaz heyacanli agrilari varmis daha iyi olacak insallah doktoru yarin taburcu ederiz demis merak etmeyin kizlar
Bende gobek dusmeden yikanmaz diye bilirken kayinvalidem hep hemen yikanir dedi sonra ben ikna ettim ama bu sefer hastanede hemen yikayin 24 saati gecti falan dediler mecbur yikancak dun yikatmadim dun aksam da annemin de hevesi var o gelince yikariz.dedim kv hemen nasil biliyorsaniz oyle yapin dedi annemi bekliyoruz artik insallah gecer kuzucuklarimizin sariligi neticede senin iki kuzundan da anlasilcagi uzere geciyor gececek gobek de dusuyor dusecek :)yok yıkamadım altını yıkıyorum
Ben göbek düşmeden yikayamam.
Bize sinir olarak 17 dedi
Ötekilerde de bu kadar yüksekti
Ne yapım benimde terbiyem sarılık ve göbek :)
masallah canim minik erkekimize gozunuz aydin olsunEgemen im geldi :)
InanmaaaaammmmmPazar gunu gidecekmiş kv:)
Dun aksam esime demiş
İnanmıyorum sizde inanmayın ...
canim.gecmis olsun size de ,tesekkur ederim yikayacagiz artik doktor demesydi bende yikamazdim ya da kv boylr dedigini bilmeseydiselam kizlar nasilsiniz? biz maalesef kabizlikla bogusuyoruz iki gundur kaka yapamadi oglum. neler denedim ama yok maalesef. birazdan doktora gidecegiz.
bebeci gecmis olsun cnm sarilik bizde 13 cikmisti sonra mama takviyesiyle geriledi . yikama konusunda ilk oglumu gobegi dusene kadar iki kez yikamistik ki altinci gunde dusmustu zaten ama saclari falan cok fenaydi. gobegine batikonla pansuman yapiyorduk hic sorun olmadi. bunda gobegi dusmeden yikamadik hatta iki gunde fazladan bekledik bana kalsa yikardim da kayinvalide izin vermedi. cok sukur bu da altinci gunde dustu allahtan.
kayinvalideler bu akslam gidiyor artik asiri bunalmistim bi sorun cikmadan gitseler diye dua ediyordum ki maalesef bu sabah esimle cok kotu kavga ettik moralim cok bozuk. Allah hayretsin sonumuzu.
temmuz ve hanipeks tebrik ederim allah anali babali buyutsun insallahh
Anammm kiz ben ona cesaret edemem bubchen sampuan almistim sonra dun hastane cikisi icim rahat etmedi hemen mustela yenidogan aldim sabun kullanabilcegimi sanmiyorum ya umarim ilac ise yarar yarin doktor kontrolu var zaten Allah bilir yine topugundan kan alacaklar sarilik icin simdi aklima dustuselamlarrrrr hanipeks ve temmuz da kurtulmuş çok şükürr bebişlerimiz gelmiş buguün =)))
DARISI BİZEEEEEEEEEEEE inşallahh
bendeki uyku hali hala açılmadı bu arada hurma falan da yiyorum tek faydası içimi rahatlatması ve tuvalete rahat çıkabilmem ya hadi hayırlısı...
bebeci ne dicemm ablamın oğlu da doğar doğmaz gözlerinde çapak başlamıştı hatta böyle akar vaziyetteydi yavrunun gözü kapanıyodu uyuyunca falan o derece. ilaç falan fayda etmedi. defne sabunuyla yıkayınca bebişi banyosunda tık diye kesiliverdi yavrunun gözleri kendine geldi
korkma annesi bebişlerimiz için herşey=)) ben de ersağ ın bebe şampuanından aldım bitkisel olsun diye ablam aklıma düşürdü defneyi de onu da kullanmak istiyorum nasipse hem nette de okudum ya zeytinyağı sabunu ya da defne sabunu tavsiye ediliyo ama mustelayı da hep iyi duyuyoruz inşallah geçer bebişinin çapakları =)
yeni doğan bebişlere Allah hayırlı uzun ömür versin annelerine acil şifa versin.
eşim bugün camları sildi, yarın beraber dip köşe temizlik yapacağız. pazar günü inşallah sezeryan olacağım.
eşimi şimdiden hazırlıyorum. doğum sonrası saçma sapan davranabilirim kavga çıkarabilirim. ne olursa olsun alttan al idare et diyorum.
şimdi herşeye tamam diyor ama inşallah unutmaz.
pazar gününü heyecanla bekliyorum ve telasla karışık tedirginlikle.
yeni doğan bebişlere Allah hayırlı uzun ömür versin annelerine acil şifa versin.
eşim bugün camları sildi, yarın beraber dip köşe temizlik yapacağız. pazar günü inşallah sezeryan olacağım.
eşimi şimdiden hazırlıyorum. doğum sonrası saçma sapan davranabilirim kavga çıkarabilirim. ne olursa olsun alttan al idare et diyorum.
şimdi herşeye tamam diyor ama inşallah unutmaz.
pazar gününü heyecanla bekliyorum ve telasla karışık tedirginlikle.
teyzeleri buda benim minik prensesim Ela.3. gün.Eki Görüntüle 683842
Gık demedimvoltajjj kv kesin gidiyo ama sana zarf atıyo sanırım aman gitme etme demen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?