- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Hanipeks ten haberdasher yok mu ?
Voltaj Ben acilar icinde kivraniyorum . Kiz sol gogsu hic tutmuyo. Tas Gibi oldu. Pompa yaptikca canımdan can gidiyor. Kız acliktan agliyo(
Ben depresifim sadece ağlıyorum belki de 72 saattir uykusuzum nasıl ayakta durduğumu bile bilmiyorum
Süt cok az cok(
son 7 gün! benim gibi normal doğumu bekleyenler kimler acaba? yürüyüş yapıyor musunuz
Hanipeks ten haberdasher yok mu ?
Voltaj Ben acilar icinde kivraniyorum . Kiz sol gogsu hic tutmuyo. Tas Gibi oldu. Pompa yaptikca canımdan can gidiyor. Kız acliktan agliyo(
Ben depresifim sadece ağlıyorum belki de 72 saattir uykusuzum nasıl ayakta durduğumu bile bilmiyorum
Süt cok az cok(
kızlar benim miniğim de doğdu Allah'a şükür. tam 39 haftalıkken öğle vakitlerinde nişanım geldi.
daha sonra sancılarımda yavaş yavaş gelmeye başladı. gece 00.30da hastaneye yatış yaptım.
herşey cok guzel cok normal giderken kordon dolanması sonucu kalp atışlarında zayıflama görüldü.
sabah 6.30da sezeryana alındım. bebeğim de doğdu. kızımın adı yağmur. kilo 3400g boy 52 cm. ikimizde iyiyiz cok şükür. sadece henuz sütüm yok.
Allah herkese nasip etsin. çok guzel bir duygu. doğurmayan arkadaşlarında en kısa zmanda bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim...
Maşallah çok tatlı bir bebek Allah bağışlasın..
maşalllah Allah nazarlardan sakınsın bahtını açık ve güzel eylesinteyzeleri buda benim minik prensesim Ela.3. gün.Eki Görüntüle 683842
canım yaa ben pek giremiyorum foruma ama tam gününde girmişim canım kurtulmuşsun çok şükür paşamızada Allah güzel ömürler vesinEgemen im geldi :)
3kg 48 cm minik erkeğim benim
ikimizde iyiyiz dinleniyoruz.
canım bizde hastaneden taburcu olurken dr hafif sarılık olmuş dedi bana göre sapsarıydı kızım birkaç gün sonra ilk kontrolde tahlil yapıldı 9,5 çıktı dr çok yüksek bir değer değil dedi ben sürekli emzirdim kızımı zaten 3. gün gelmişti sütüm azdıda doğal olarak mama+süt kısa zamanda atlattık ben yüzünden anlıyordum gittikçe açıldı doktorda onayladı iyice açılmış dedi sende sakın korkma adı üstünde yenidoğan sarılığı birçok bebek bunu yaşıyorGunaydin kizlar,
Biz bugun taburcu olduk oglus da sarilik oldu tahlil sonucu 9. Bol bol emzir,mama takviyesi ver dedi mama takviyesi hosuna gitti memeyi cok cok emen cocuk simdi biberon emer gb sadexe dudak oynatiyor gogsum sisti pompa yaptik simdi. Bir 10ml anne sutu 20ml de mama icti simdi yengemin omzunda gaz cikarma fasli.uyandirmak o kadar zor kikv ne cok konusuyor anlatamam herseye bir yorumu var kotu niyet yok bilmislik tamamen ve birsey bildigi de yok surekli ayni seyleri tekrar eden biri evde dolaniyor dusunun. Allah razi olsun yine de yemekleri yapip getirmis.annem yanimda bir gece kalabildi ananem acil anjiyo oldu dun de ameliyat edildi bypass cok sukur durumu iyiymis annemle babam da yarin aksam geliyorlar tekrar,ablamla esim kaldi yanimda ikinci gun sagolsunlar ikisi de sunu yapamam bebegi tutamam alt degistiremem derken bir baktim herseyi yapiyorlar :)
Su an bu kadar yazabildim wcdeyim hala ikinma istegi yok kukuma kusu gb tunedim bekliyorum
Bir de gozunun birinde odem var surekli capaklaniyor akiyor damla verdiler bizden haberler simdilik bunlar. Ara ara girip okuyorum tam yazicam birsey cikiyor
Dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum yapacak olanlara da saglikla kucaklarini nasip almalarini diliyorum
Artik kisa cumleler kuruyorum
Wc isi de yalan oldu cikiyorum
teyzeleri buda benim minik prensesim Ela.3. gün.Eki Görüntüle 683842
kızlar benim miniğim de doğdu Allah'a şükür. tam 39 haftalıkken öğle vakitlerinde nişanım geldi.
daha sonra sancılarımda yavaş yavaş gelmeye başladı. gece 00.30da hastaneye yatış yaptım.
herşey cok guzel cok normal giderken ( hatta açıklığım 8 cm olmuştu ) kordon dolanması sonucu kalp atışlarında zayıflama görüldü.
sabah 6.30da sezeryana alındım. bebeğim de doğdu. kızımın adı yağmur. kilo 3400g boy 52 cm. ikimizde iyiyiz cok şükür. sadece henuz sütüm yok.
Allah herkese nasip etsin. çok guzel bir duygu. doğurmayan arkadaşlarında en kısa zmanda bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim...
verdim mecburen göğsüm tas gibi olmuştu sağdım döktüm iki kez sonra koyamadık verdimbiberonla. Cocuk ac yaO nerden çıktı ya
Yikansaydin bir.mama verdiyseniz onun icinde tutmayabilir
Sutu tahin helvası birde irmik helva Yada revani yapsınlar
10 dk bir bir bardak su iç
Sütunu biberonla verdin mı hic(
canım hanipeks de kurtulmuş
sıcak havlu falan denesen ya da voltajın dediklerini denesen(( uykusuzmuşsun da o da etkiler streslendikçe belki (
teyzeleri buda benim minik prensesim Ela.3. gün.Eki Görüntüle 683842
herşey cok guzel cok normal giderken ( hatta açıklığım 8 cm olmuştu ) kordon dolanması sonucu kalp atışlarında zayıflama görüldü.
Selam kizlar bugün kontrolümüz vardi malum günümüz doldu kızım gelmedi doktor.açılma varmı.diye baktı 3 cm açılma var dedi yarın sabah hastaneye yatiyorum suni sancı verecek isallah açılır da normal doğurabilirim çatı genisligim iyi geçmişi okuyamadım cokda heyecanlıyım hanipeks doğurmuş olmalı umarım sen v bebeğiniyidir bana da dua edin kolay bir doğum olsun burda neredeyse 9 ay sohbet ettik konuştuk dertlestik hakkınızı helal edin çok heyecanlıyım hersey yolunda gitsin isallah dogum yapacak olanlara allah yardımcı olsun
Biberon cop cop gelirverdim mecburen göğsüm tas gibi olmuştu sağdım döktüm iki kez sonra koyamadık verdimbiberonla. Cocuk ac ya
Deneyeceğim hemen
bugun çatı muayenesi denen zıkkımı oldum
iğrenç bişey ,dr diiyoki çatın fena değil, bebek normal doğuma uygun yerleşimli ama kendini kasıyosun bilmem ne sezeryandan falan bahsetti
okadar cesaretimi kırdıki şimdi it gibi korkuyorum doğumdan
ayyy korkma canım ya allah bi kolaylık verir inşallah çatı hani normal halde bi muayene olduğundan ondan gerilmişsindir ama doğumda inşallah öyle olmaz
valla öyle gerildmki kadın hiç cesaretlendrmiyor
zaten stres içindeyim
şimdi oturup ağlicam
hiç net bişey söylemiyo hep yoğun hep yoğun of Allah yardımcım olsun
birde açılmamın daha fazla olması için neler yapmalıyım
inşallah cnm ya sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırız yavruları kucağımızaağlama ya sakin ol canım stres de uzatır diyorlar hep doğumu sancıyı falan ama işte haklısın illa birisi bişey olmadı doktor geriyo insanı. bana dediği de eşin çok iyi iki dakika sonra da eş yaşlanmaya başlamış ne anlayım ben şimdi bundan :s ben hurma yiyorum iyi geldiğini söylediler açılmaya falan yardımcı oluyo diye bi de yürüyüş hareket canım. inşallah en güzel en rahat biçimde olur doğumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?