- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
bende normal beklerken bir kaç doktor gezdikten sonra artık herşey normalken bile normal olamayacağını anladık bebeğin başının yerleşmemesinden ötürü( ve pazartesi sabah 9 da sezeryan olacağımmm ( dua edin bana nolur... normalden korkmuyorum sezeryandan korktuğum kadar ([/QUO
korkma allahın izniyle sen de atlatırsın inşallah başka aksilik yok bak en azından allah yar ve yardımcın olsun
Yaaaa ben senin bu kizini yerim yerim :) cok guldum ya Allah bahtini acik.etsin bizdigin, bal o bal masallah :)Giz bebecik
Capagi unutmuşum sorry baby.
Cayla sil
gizlar arkadasım geldi
Ona kv dedi ki
Pazara gitcem
Sevinçten çenem yere değdi inanamiyore cimcikleyin beni.
KiZlar bide kızım gecen sabah hastaneden geldik vs kalktı
Epeydir diyemiyorum anlatayım size
Dedi "aa bebek bizdemi kaldı,annesi uzuluurr"
Onun annesi benim deyince
Tokat gibi acı gercek karşısında göz yaslarını tutamadı.
Simdi bakıyor
Öpelim mı cimcikleyelim mı diyor
Yatıralım sadece diyorum.
Ama kıyamıyor gazını çıkarırken sırtına vururken "cok kotuluksun sen acittin"diyor
Sevecek alışacak
Bacı bacı geçinecek
Mesela oje alalım kardesim için istiyorum diyor :)
Cok sagol cnm yuksek voltaj da ayni seyi soylrdi icim rahat denerim aksam bir de anne sutu damlatin diyen varbu arada çapak için her zaman kullandığım yöntem, ılık demli çayla pansuman yapmak.
hem pratik hem zararsız.
Canim hic panik yaomadim bu konuda zaten hastanede ben fark ettim esime soyledim sarilik oldu diye esim kizdi korktu nereden cikariyorsun falan dedim sari iste burnu yanaklari sabah doktoe geldi sararmisiz biraz.dedi cikti odadan. Az oldugu belli zaten olacak gececek cok sukur rabbime hepimizin bebisleri saglikli bundan buyuk sukur sebebim yok bu ara.maşalllah Allah nazarlardan sakınsın bahtını açık ve güzel eylesin
canım yaa ben pek giremiyorum foruma ama tam gününde girmişim canım kurtulmuşsun çok şükür paşamızada Allah güzel ömürler vesin
canım bizde hastaneden taburcu olurken dr hafif sarılık olmuş dedi bana göre sapsarıydı kızım birkaç gün sonra ilk kontrolde tahlil yapıldı 9,5 çıktı dr çok yüksek bir değer değil dedi ben sürekli emzirdim kızımı zaten 3. gün gelmişti sütüm azdıda doğal olarak mama+süt kısa zamanda atlattık ben yüzünden anlıyordum gittikçe açıldı doktorda onayladı iyice açılmış dedi sende sakın korkma adı üstünde yenidoğan sarılığı birçok bebek bunu yaşıyor
Insallah catir catir dogurursun :) hayirlis saglikli dogumlar canimSelam kizlar bugün kontrolümüz vardi malum günümüz doldu kızım gelmedi doktor.açılma varmı.diye baktı 3 cm açılma var dedi yarın sabah hastaneye yatiyorum suni sancı verecek isallah açılır da normal doğurabilirim çatı genisligim iyi geçmişi okuyamadım cokda heyecanlıyım hanipeks doğurmuş olmalı umarım sen v bebeğiniyidir bana da dua edin kolay bir doğum olsun burda neredeyse 9 ay sohbet ettik konuştuk dertlestik hakkınızı helal edin çok heyecanlıyım hersey yolunda gitsin isallah dogum yapacak olanlara allah yardımcı olsun
Genel mi olacaksin canim ?? Bende sezaryenden korkuyordum mecburi oldum robot gb ne dedilerse yaptim valla gecelik giy giydim lavman yapilcak yaptirdim sonda takilcak iste orada dur dedim voltajdan deneyimliyim aklimda , spinalden sonra istiyorim hastanede ilkmisim ameliyathanede sonda takilan , yuksegim voltajim bu konuda sana da tesekkur etmeyi unutmayayim :) sonra serum verdiler ki o serumda bence birseyler var ben hep guldum doguma girerken de cikarken de ,korku yoktu hic sende oyle olursun umarimbende normal beklerken bir kaç doktor gezdikten sonra artık herşey normalken bile normal olamayacağını anladık bebeğin başının yerleşmemesinden ötürü( ve pazartesi sabah 9 da sezeryan olacağımmm ( dua edin bana nolur... normalden korkmuyorum sezeryandan korktuğum kadar (
Ben spinal oldum sirtimdan igne oldum en korktugum sey oydu ya kimildarsam cunku dusuk tehlikesi yasadigum.donem kalcamdan her ignede irkiliyordum ama bunda kuzu gb hic kimildamadim zaten o kalcadan vurundugum igneler kadar acitmadi cunku hissetmedim desem yeri var ameliyatta cok zevkliydi ya resmen o yukaridaki isiktaki yansimadan izlemeye calistim his var aci yok ilginc birsey :)Herkese hayirli cumalar bende pazartesi sezaryen oluyorum bu ucuncu ama bu sefer korkuyorum ben yurt disinda yim epiduralmi komplemi uyutacaksiniz yok dedi bir sefer igne vurucaz okadar dedı acaba spınal dedıgınız bumu oluyor olanlar bılgı verebılırmı bıraz tırsıyorum sonradan aranıza katıldım ama dua larınızı beklıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun
Ya ben burda ne okursam yasıyorum resmen
Kızım bugun saatlerdir uyanık ve cirt cirt memede.
Tam kv ye sevinirken,
Bugun cocuklar kudurdu salonun altını üst etmişler Buda oturmuş el ısı yapıyor yarın gelin çıkacak ya.ya bir dur de kiz düştü kaldır ya insafsız .
Cocuklar yedi birbirini ben odamdan bağırıp durdum en son kalktım salona oğluma vurdum
O kadar arsizlasmisti ki kv geldi geleli
Halbuki bir şey yerine koymaz benimkileri .
Bende birinin yanında vurulması kadar kavga kadar ifrit oldugum şey yok
Vurirkende dedim baban gibi gelen olunca aklın otuna mı karıştı ben ta içerden mudahele ediyorum bana yazık değil mı vs
Ben tutamadım kendimi ezdim canını yaktım kuzumun.kv ye tek kelime etmedim.mustur mustur oturdu durdu.
Simdi oturdu sumuk sallıyor
Oglu gelmeye yakın ya.
Adetten bunların.
Nefret ediyorum bunlardan...
Bu Halim'de beni yiprattiklari ve sadece kalabalık ettikleri için.
ismi çok güzel canımm =))) benim kızın nazına başlıcam artık yamadem gelmicek gece uyutsun bari uslu uslu otursun içerde p.tesi gene kontrol var ay ben de senin gibi olsam deseki hadi doğuruyosun diye o an oynaya oynaya giderim heralde doğuma tamam tavsiyeni dinlicem gerçekten çünkü birini dinlesen öbürü ordan atlar burdan atlar eminim
ay kınamayım ben de mi öyle olurum diyorum ama doğum yapan kuzenlerim falan maaşallah hepsi ebe kesildiler başıma bir akıl vermeler bir bilmişlik annem o kadar akıl vermiyo bana daha . peki sütün nasıl var mı ?? bişiler yaptın mı süt için ?? ya da dedi mi doktorun süt için bişiler ?
Vayyy caninaaaa
Takvim terk-i diyar eylemiş
İyiki doğurdum
kızlar birzdan sezaryene alınacağım lütfen Allah rızası için ayetel kürsi okuyun benim için.ameliyat kıyafeti üzerimde bekliyorum:18:
Canlarm ben genel anestezi sezeryan oldm..
ILeri derecede migren hastasiyim, ama cok sukur bin sukur, yarim saat icinde oldu ameliyat, ve tam anlamiyla ayilmistm ne bas agrisi ne bel ne wucut ... sadece dikis yerim agriodu yaniodu ama ole dayanilmayacak gibi degil ...
12 ye dogru geldiler kalktm bi daha da oturmadm oturamadm :) kizimi izledim arkadaslarla oturduk ewe geldim yatasim olmadi walla yalan solemiyim :) ♥
Kayinwalidem fln logusaligin araya gidio yat kizim biz onunde döner dururuz diyo da daral gelio bana olmuyo yatamiorum napim
Agri olayi gercekten degisio kisiden kisiye bunu anladim, ve ben dogum yapcagimi bilmiorum ya, h.taneye gelirken annemin cantada cikolatali gofret wardi bayilirim onu gordum yedim bi guzel, h.taneye kadar daha baya bisi yemistim en son gofreti hatirliorumne sonda takti ne bise beni hadi hoooooop diye aldi ameliyata ciktim basladm sohbete
Rabbim normal olsun sezeryan olsun hic farketmez, dogumdan sonra agrisiz sancisiz yawrumuzu kucagimiza almayi nasip etsin ki tadini cikaralim :))
Kizlar ben dogum yaptim saat 11.23 de kizim dogdu normal dogumla bizim icin stressli bir dogumdu ama sonu iyi bitti cok sukur..zaman olunca girerim
mrb kızlar ben doğumdan sonra oturamadığım için laptoptan yazamdım ama tlf cvp vermiştim buraki arkdaşlara hiçbiri gelmemiş bugün laptoptan girdim baktım benim yazdıklarım gelmemiş.
doğuran herkesi tekrar tebrik edeyim.
ben sezeryan olduğumu yazmıştım ama maşallah ne gaz sorunu yaşadım ne üşütme nede sütüm geç geldi hiçbir problem olmadı ama dediğim gibi ameliyat sıkıntıları ağrıları oluyor geri kalan herşey yolunda ve gayet normal gitti.
ben normal doğum için gittim gecelik götürmüştüm en ucuzundan sonrasında atarım diyordum o gecelikle hastane günüm geçti çok rahat ettim hem sıyırıp bebek emzirdim hem wc çok kolaylık sağladı bide dikişlerime filan hiç dokunmadı.
2 takım pijama bolca iç çamaşırı götürmüştüm hepsini geri getirdim bizler abarttık çantalrı heralde.
kızlar benim miniğim de doğdu Allah'a şükür. tam 39 haftalıkken öğle vakitlerinde nişanım geldi.
daha sonra sancılarımda yavaş yavaş gelmeye başladı. gece 00.30da hastaneye yatış yaptım.
herşey cok guzel cok normal giderken ( hatta açıklığım 8 cm olmuştu ) kordon dolanması sonucu kalp atışlarında zayıflama görüldü.
sabah 6.30da sezeryana alındım. bebeğim de doğdu. kızımın adı yağmur. kilo 3400g boy 52 cm. ikimizde iyiyiz cok şükür. sadece henuz sütüm yok.
Allah herkese nasip etsin. çok guzel bir duygu. doğurmayan arkadaşlarında en kısa zmanda bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim...
Selam kizlar bugün kontrolümüz vardi malum günümüz doldu kızım gelmedi doktor.açılma varmı.diye baktı 3 cm açılma var dedi yarın sabah hastaneye yatiyorum suni sancı verecek isallah açılır da normal doğurabilirim çatı genisligim iyi geçmişi okuyamadım cokda heyecanlıyım hanipeks doğurmuş olmalı umarım sen v bebeğiniyidir bana da dua edin kolay bir doğum olsun burda neredeyse 9 ay sohbet ettik konuştuk dertlestik hakkınızı helal edin çok heyecanlıyım hersey yolunda gitsin isallah dogum yapacak olanlara allah yardımcı olsun
teyzeleri buda benim minik prensesim Ela.3. gün.Eki Görüntüle 683842
Hanipeks ten haberdasher yok mu ?
Voltaj Ben acilar icinde kivraniyorum . Kiz sol gogsu hic tutmuyo. Tas Gibi oldu. Pompa yaptikca canımdan can gidiyor. Kız acliktan agliyo(
Ben depresifim sadece ağlıyorum belki de 72 saattir uykusuzum nasıl ayakta durduğumu bile bilmiyorum
Süt cok az cok(
Bizde öyleyiz tüm gun gece icin güç topluyoruz, gece hobaaaaaaa
benimde cok az kanamam oldu. Hatta bir gun hic gelmiyo bir gun birazcık.. Dr diyo ki temiZledim iyice icini ondan gelmiyo :))
Bizim evde su an 7 kisi var . Pazar gunü herkes donüyor.bir ayın sonunda tek kalacağız esimle sonunda..
Kv feci sigara iciyor.. Kokusu iki metreden nefesimi kesiyo bir de bebeği kucaklıyor sigaradan gelip.. Kan beynime beynime.. Off sabır
Tam kv ye sevinirken,
Bugun cocuklar kudurdu salonun altını üst etmişler Buda oturmuş el ısı yapıyor yarın gelin çıkacak ya.ya bir dur de kiz düştü kaldır ya insafsız .
Cocuklar yedi birbirini ben odamdan bağırıp durdum en son kalktım salona oğluma vurdum
Vurirkende dedim baban gibi gelen olunca aklın otuna mı karıştı ben ta içerden mudahele ediyorum bana yazık değil mı vs
Ben tutamadım kendimi ezdim canını yaktım kuzumun.kv ye tek kelime etmedim.mustur mustur oturdu durdu.
Oglu gelmeye yakın ya.
Adetten bunların.
Bebecı sagol aydınlattıgın ıcın bılmıyorum dıgerlındekorkmuyodum bu sefer bılmıyorum bıraz tırsıyorum hıcbırsey hıssetmemen cok guzel darısı basımıza ıns
bende de tık yok hala amanamazon ve grill bana en yakınlar tarih olarak hergün size bakıyorum özellikle :)
Ayyy bende son gunler artik dogsun, en azindan cocuga uykusuz kalirim vucudumda bu kadar s1k1ntida olmaz dedim hep, Allah kolaylik versin.insAllah pazartesi dogurursun.
valla her kafadan ayri bi ses ciktigi icin ve cocuk buyuten herkes kendini cocuk doktoru gibi gordugu icin dinlersen her gelen farkli bisey soyluyo zaten :) herkesin kendi secimi.
Sutum cok sukur var canim, doktorum bisey demedi onun hakkinda zaten oldugu icin, hamilelikten sonra bisey yapmadim su icmeye calisiyorum bol bol ama hamileligim sirasinda cok sut ve su icmistim, cevizdi hurmaydi vitaminlerdi meyveydi hepsinden bol bol yemistim artik ondan mi bilmiyorum. bide sagdikca ve cocugun emdikce cogaliyo zaten sutun.
burda oyle onu yeyin bunu icin demezler fakat kitap veriyorlar emzirmeyle ilgili ve orda yazan su ¨bebeginizi ilk haftalarda s1kca emzirirseniz sut uretiminiz daha iyi olur. Yorgunluk, stres, gerginlik sut uretimini azaltir. Emzirme konusunda kendine guvenmeyen annelerde emzirme daha zor olur.Onun icin yeterince dinlenmeye ve emzirme hakkinda bilgilenin ki annenin kendine guveni olsun.¨
Egemen im geldi :)
3kg 48 cm minik erkeğim benim
ikimizde iyiyiz dinleniyoruz.
Tebrik ederim güzel annelerimizi sağlıklı sıhhatli büyütün bebişleriniziHanipeks dogurmus tosuncugunu masallah:) esiyle gorustum inanilmaz heyacanli agrilari varmis daha iyi olacak insallah doktoru yarin taburcu ederiz demis merak etmeyin kizlar
oy oyy maşallah bebişine çok tatlı yüzü gibi güzel olsun hayatıteyzeleri buda benim minik prensesim Ela.3. gün.Eki Görüntüle 683842
o kadar acıdan sonra kısmet böyleymişkızlar benim miniğim de doğdu Allah'a şükür. tam 39 haftalıkken öğle vakitlerinde nişanım geldi.
daha sonra sancılarımda yavaş yavaş gelmeye başladı. gece 00.30da hastaneye yatış yaptım.
herşey cok guzel cok normal giderken ( hatta açıklığım 8 cm olmuştu ) kordon dolanması sonucu kalp atışlarında zayıflama görüldü.
sabah 6.30da sezeryana alındım. bebeğim de doğdu. kızımın adı yağmur. kilo 3400g boy 52 cm. ikimizde iyiyiz cok şükür. sadece henuz sütüm yok.
Allah herkese nasip etsin. çok guzel bir duygu. doğurmayan arkadaşlarında en kısa zmanda bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim...
Selam kizlar bugün kontrolümüz vardi malum günümüz doldu kızım gelmedi doktor.açılma varmı.diye baktı 3 cm açılma var dedi yarın sabah hastaneye yatiyorum suni sancı verecek isallah açılır da normal doğurabilirim çatı genisligim iyi geçmişi okuyamadım cokda heyecanlıyım hanipeks doğurmuş olmalı umarım sen v bebeğiniyidir bana da dua edin kolay bir doğum olsun burda neredeyse 9 ay sohbet ettik konuştuk dertlestik hakkınızı helal edin çok heyecanlıyım hersey yolunda gitsin isallah dogum yapacak olanlara allah yardımcı olsun
bende normal beklerken bir kaç doktor gezdikten sonra artık herşey normalken bile normal olamayacağını anladık bebeğin başının yerleşmemesinden ötürü( ve pazartesi sabah 9 da sezeryan olacağımmm ( dua edin bana nolur... normalden korkmuyorum sezeryandan korktuğum kadar (
Herkese hayirli cumalar bende pazartesi sezaryen oluyorum bu ucuncu ama bu sefer korkuyorum ben yurt disinda yim epiduralmi komplemi uyutacaksiniz yok dedi bir sefer igne vurucaz okadar dedı acaba spınal dedıgınız bumu oluyor olanlar bılgı verebılırmı bıraz tırsıyorum sonradan aranıza katıldım ama dua larınızı beklıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun
bende normal beklerken bir kaç doktor gezdikten sonra artık herşey normalken bile normal olamayacağını anladık bebeğin başının yerleşmemesinden ötürü( ve pazartesi sabah 9 da sezeryan olacağımmm ( dua edin bana nolur... normalden korkmuyorum sezeryandan korktuğum kadar (
Herkese hayirli cumalar bende pazartesi sezaryen oluyorum bu ucuncu ama bu sefer korkuyorum ben yurt disinda yim epiduralmi komplemi uyutacaksiniz yok dedi bir sefer igne vurucaz okadar dedı acaba spınal dedıgınız bumu oluyor olanlar bılgı verebılırmı bıraz tırsıyorum sonradan aranıza katıldım ama dua larınızı beklıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun
Tam kv ye sevinirken,
Oglu gelmeye yakın ya.
Adetten bunların.
Genel mi olacaksin canim ?? Bende sezaryenden korkuyordum mecburi oldum robot gb ne dedilerse yaptim valla gecelik giy giydim lavman yapilcak yaptirdim sonda takilcak iste orada dur dedim voltajdan deneyimliyim aklimda , spinalden sonra istiyorim hastanede ilkmisim ameliyathanede sonda takilan , yuksegim voltajim bu konuda sana da tesekkur etmeyi unutmayayim :) sonra serum verdiler ki o serumda bence birseyler var ben hep guldum doguma girerken de cikarken de ,korku yoktu hic sende oyle olursun umarim
Benim de Pazartesi doğum, bir de Rüveyda var, şimdi dört kişi olduk. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Gunaydin kizlar,
Biz bugun taburcu olduk oglus da sarilik oldu tahlil sonucu 9. Bol bol emzir,mama takviyesi ver dedi mama takviyesi hosuna gitti memeyi cok cok emen cocuk simdi biberon emer gb sadexe dudak oynatiyor gogsum sisti pompa yaptik simdi. Bir 10ml anne sutu 20ml de mama icti simdi yengemin omzunda gaz cikarma fasli.uyandirmak o kadar zor kikv ne cok konusuyor anlatamam herseye bir yorumu var kotu niyet yok bilmislik tamamen ve birsey bildigi de yok surekli ayni seyleri tekrar eden biri evde dolaniyor dusunun. Allah razi olsun yine de yemekleri yapip getirmis.annem yanimda bir gece kalabildi ananem acil anjiyo oldu dun de ameliyat edildi bypass cok sukur durumu iyiymis annemle babam da yarin aksam geliyorlar tekrar,ablamla esim kaldi yanimda ikinci gun sagolsunlar ikisi de sunu yapamam bebegi tutamam alt degistiremem derken bir baktim herseyi yapiyorlar :)
Su an bu kadar yazabildim wcdeyim hala ikinma istegi yok kukuma kusu gb tunedim bekliyorum
Bir de gozunun birinde odem var surekli capaklaniyor akiyor damla verdiler bizden haberler simdilik bunlar. Ara ara girip okuyorum tam yazicam birsey cikiyor
Dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum yapacak olanlara da saglikla kucaklarini nasip almalarini diliyorum
Artik kisa cumleler kuruyorum
Wc isi de yalan oldu cikiyorum
kızlar hayırlı olsun bebişleriniz, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahKızlar biz yola ciktik 8-9 arası sezaryen e gireceğim dualarinizi eksik etmeyin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?