2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ya ben burda ne okursam yasıyorum resmen
Kızım bugun saatlerdir uyanık ve cirt cirt memede.

Tam kv ye sevinirken,
Bugun cocuklar kudurdu salonun altını üst etmişler Buda oturmuş el ısı yapıyor yarın gelin çıkacak ya.ya bir dur de kiz düştü kaldır ya insafsız .
Cocuklar yedi birbirini ben odamdan bağırıp durdum en son kalktım salona oğluma vurdum
O kadar arsizlasmisti ki kv geldi geleli
Halbuki bir şey yerine koymaz benimkileri .
Bende birinin yanında vurulması kadar kavga kadar ifrit oldugum şey yok
Vurirkende dedim baban gibi gelen olunca aklın otuna mı karıştı ben ta içerden mudahele ediyorum bana yazık değil mı vs
Ben tutamadım kendimi ezdim canını yaktım kuzumun.kv ye tek kelime etmedim.mustur mustur oturdu durdu.
Simdi oturdu sumuk sallıyor
Oglu gelmeye yakın ya.
Adetten bunların.
Nefret ediyorum bunlardan...
Bu Halim'de beni yiprattiklari ve sadece kalabalık ettikleri için.

Son düzenleme:
Herkese hayirli cumalar bende pazartesi sezaryen oluyorum bu ucuncu ama bu sefer korkuyorum ben yurt disinda yim epiduralmi komplemi uyutacaksiniz yok dedi bir sefer igne vurucaz okadar dedı acaba spınal dedıgınız bumu oluyor olanlar bılgı verebılırmı bıraz tırsıyorum sonradan aranıza katıldım ama dua larınızı beklıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun

Yaaaa ben senin bu kizini yerim yerim :) cok guldum ya Allah bahtini acik.etsin bizdigin, bal o bal masallah :)
Cayi deneyecegim banyodan sonra ... Insallah ise yarar tesekkur ederim

bu arada çapak için her zaman kullandığım yöntem, ılık demli çayla pansuman yapmak.
hem pratik hem zararsız.
Cok sagol cnm yuksek voltaj da ayni seyi soylrdi icim rahat denerim aksam bir de anne sutu damlatin diyen var
sizce???

Canim hic panik yaomadim bu konuda zaten hastanede ben fark ettim esime soyledim sarilik oldu diye esim kizdi korktu nereden cikariyorsun falan dedim sari iste burnu yanaklari sabah doktoe geldi sararmisiz biraz.dedi cikti odadan. Az oldugu belli zaten olacak gececek cok sukur rabbime hepimizin bebisleri saglikli bundan buyuk sukur sebebim yok bu ara.

Insallah catir catir dogurursun :) hayirlis saglikli dogumlar canim

Genel mi olacaksin canim ?? Bende sezaryenden korkuyordum mecburi oldum robot gb ne dedilerse yaptim valla gecelik giy giydim lavman yapilcak yaptirdim sonda takilcak iste orada dur dedim voltajdan deneyimliyim aklimda , spinalden sonra istiyorim hastanede ilkmisim ameliyathanede sonda takilan , yuksegim voltajim bu konuda sana da tesekkur etmeyi unutmayayim :) sonra serum verdiler ki o serumda bence birseyler var ben hep guldum doguma girerken de cikarken de ,korku yoktu hic sende oyle olursun umarim
Ben spinal oldum sirtimdan igne oldum en korktugum sey oydu ya kimildarsam cunku dusuk tehlikesi yasadigum.donem kalcamdan her ignede irkiliyordum ama bunda kuzu gb hic kimildamadim zaten o kalcadan vurundugum igneler kadar acitmadi cunku hissetmedim desem yeri var ameliyatta cok zevkliydi ya resmen o yukaridaki isiktaki yansimadan izlemeye calistim his var aci yok ilginc birsey :)

Canım sıkma bu kadar canını sen stres yaptıkça olan çocuklarına olucak.inşallah biran önce giderde sende rahatlarsın.zaten senin îlk doğumun değil bayaa bilgilisin daha nîye dururki anlamam gitsin biran evvel inşallah zaten durdukça zarar açıyo size :)

Ayyy bende son gunler artik dogsun, en azindan cocuga uykusuz kalirim vucudumda bu kadar s1k1ntida olmaz dedim hep, Allah kolaylik versin.insAllah pazartesi dogurursun.
valla her kafadan ayri bi ses ciktigi icin ve cocuk buyuten herkes kendini cocuk doktoru gibi gordugu icin dinlersen her gelen farkli bisey soyluyo zaten :) herkesin kendi secimi.
Sutum cok sukur var canim, doktorum bisey demedi onun hakkinda zaten oldugu icin, hamilelikten sonra bisey yapmadim su icmeye calisiyorum bol bol ama hamileligim sirasinda cok sut ve su icmistim, cevizdi hurmaydi vitaminlerdi meyveydi hepsinden bol bol yemistim artik ondan mi bilmiyorum. bide sagdikca ve cocugun emdikce cogaliyo zaten sutun.
burda oyle onu yeyin bunu icin demezler fakat kitap veriyorlar emzirmeyle ilgili ve orda yazan su ¨bebeginizi ilk haftalarda s1kca emzirirseniz sut uretiminiz daha iyi olur. Yorgunluk, stres, gerginlik sut uretimini azaltir. Emzirme konusunda kendine guvenmeyen annelerde emzirme daha zor olur.Onun icin yeterince dinlenmeye ve emzirme hakkinda bilgilenin ki annenin kendine guveni olsun.¨

Gozunuz aydin, Allah anali babali buyutsun.

Sarilik icin altin bulunduruyor musunuz bebislerinizin ustunde? altin sariligi alirmis diye annem taktirmisti bize.ne kdr dogru bilmiyorum.
Birde sarilik testini benim ogluma 2. gunde topuktan kan alarak degilde, karanlik bi odada bisey tutarak bakmisti, sonra kontrol ettiler hep emzirdikce ertesi gune gecti cok sukur.

Bebecı sagol aydınlattıgın ıcın bılmıyorum dıgerlındekorkmuyodum bu sefer bılmıyorum bıraz tırsıyorum hıcbırsey hıssetmemen cok guzel darısı basımıza ıns

Vayyy caninaaaa
Takvim terk-i diyar eylemiş
İyiki doğurdum

güldürdün gene...

kızlar birzdan sezaryene alınacağım lütfen Allah rızası için ayetel kürsi okuyun benim için.ameliyat kıyafeti üzerimde bekliyorum:18:

Kizlar ben dogum yaptim saat 11.23 de kizim dogdu normal dogumla bizim icin stressli bir dogumdu ama sonu iyi bitti cok sukur..zaman olunca girerim

doğum yapacak olan arkadaşlara Allah kolaylık versin..alın gelin yavrularınızı sizde..

yavrularına kavuşan annelimize de gözünüz aydın diyorum..çekin bebelerinizin kokularını içinize sizde..mthiş güzel kouyorlAR..

teyzeleri buda benim minik prensesim Ela.3. gün.Eki Görüntüle 683842

ama ben bu güzelliği yerimm..maşallah...

canım hemen koyverme kendini,ısrarla sütünü sağmaya devam et,kaşıkla ver çıkanı..moralini bozma,sütün ondan da gelmez..bol bol komposto hoşaf filan iç ama en çok ta su....

sigara mı içior..oy oyyy...benim kocam sigara içiyor balkonda,ona rağmen elletirmiyorum..yanına sokulamıyor o halde..babamı bile haşladım geçen gün,kahveden çıkıp buraya gelme,banyonu yap öyle diye..herkes tırsıyor benden..

benim kanama da bitmişti sanki,dün biraz iş yaptım geldi,bugün de evi tek başıma temizledim gene geldi ..sanrım yorulunca dikiş yerimi ağrıtıyorum ondan geliyor..

benim kızda gece kuşu,bir de gaz ve kaka sıkıntımız başladı,kaka yaparken çok zolanıyoruz..gçen gece 1 dak bile uyumadım o yüzden dün bütün gün fırsat buldukça uyudum 8 tabi emzirmediğim,oğlanla uğraşmadığım zamanlarda ne kadar uyunursa..dün gece saat başı kalktı emmeye,şükür diyorum buna da..1 saat uyuyabilmek büyük nimetmiş..

kaynanalara gelince..benmki her gün 10 saniyelik ziyaretini yapıyor,kız emerken göğüsümün dibine kadar sokuyor burnunu,"emiyonuz mu" diye sorar..(iyice göremiyor sanırsam) ve hemen tüyer...bir de gelen insanların yanında çıkar "iyice kucağa alıştı bu da " der..dün akşam da biz eşimle mutfakta yemek yerken geldi,bebeiğn yanına gitti annemin kucağında görünce " gene mi kucakta buuu" diyor..dedim ki eşime "koca günde 5 dakika görüp bu kanıya varıyor ya hayret" kendi 2 yaşındaki eltimin çocuğunu sırtından indirmiyor ama lafı bize sölüyor..

bizde böyle faydası olmaz ama lafını da sölemeye çekinmez..

Göbeği düşmeyen bebişerin göbekleri bezin dışında bırakılırsa daha çabuk düşer,kuruması ve hava alması açısından önemli..

ahh be canımm,yavrunu neden hırpaladın onun için..büyüklere laf söylemek saygıssızlık tamam da öbürü de senin canın yaa..söle lafını kim hatalıysa,isster büyük olsun bana ne.. bende bir kere kaynan yüzünden oğluma tokat atmıştım,burnu kanamıştı..sonradan içim çok ezildi..şimdiye dek bir fiske vurmamıştım ben ona..
tabii sende haklısın,doğum sonrası insan uykusuzluk,yorgunluk filan nedeniyle agresif oluyor,gözüne batıyor herkes,hele bu kaynana olursa ooooff kii offffffffffffffffffffffffff..ben annemi bile eve gönderdim 1 hafta sonra,gündüzleri geliyor sadece,o da çok iyi geliyor bana..onun dışında fazlalığı kaldıramıyorum bende..sakin ol bebeğimm,gidecek o da nasılsa,o zmana kadar sık dişini..

Temmuz,hanipeks

sizde kavuşmuşsunuz yavrularınıza..gözünüz aydın..

ben birilerini atladım diyordum,doğruymuş..balık hapımı içmiyorum ya artık,normaldir..

Bebecı sagol aydınlattıgın ıcın bılmıyorum dıgerlındekorkmuyodum bu sefer bılmıyorum bıraz tırsıyorum hıcbırsey hıssetmemen cok guzel darısı basımıza ıns

ben mayıs annelerindenim benimde voltaj ve sen gibi 2004 lü kızım 2007 oglum ve 2013 allah nasip ederse buda kız olacak.hiç korkma işallah sag salim dogumunu yaparsın. 3 sezaryen olan bir cok kişi var sende olur çıkarsın işallah bende cok heyecanlıyım ama allah yardım eder işallah.

bende de tık yok hala amanamazon ve grill bana en yakınlar tarih olarak hergün size bakıyorum özellikle :)

ahh bi işaret olsa da yazsam şuracığa diyorum ama yarın bi kuaföre gidip kaş göz aldırayım da ondan sonra gelsin inşallah =) bi yandan da diyorum ya doğurmazsam minik minik gene çıkacak diye arada kaldım bi ileri bi geri p.tesi nst var bakalım ne dicek senin kontrol ne zaman karciceği?

maaşallah canım benim ne güzelvarmış sütün inşallah benim de tüm olmayanların da olur hurma ceviz falan yiyorum çok da su içiyorum şimdilik inşallah sonrasına yarar =) dediğin gibi hani en azından uykusuzluğumda bebişimle olurum ben de diyorum çünkü içimde bildiğin basınç yapıyo nefes kesiliyo baskıdan germekten =) bugün ayağı heralde çıkaracak göbeğimden dedim eşim korktu bi doğuyo galiba dedi karnımdam doğmayacak diye sakinleştirdim

yaa ben o emzirme konusunda da biraz tedirginim yani çok istiyorum emzirmeyi ama böyle herkesin başımda olmasını istemiyorum öyle yanlarında emzirmek istemiyorum ( görmesinler göğsümü falan ( yok sütü var göğsün dolu ucu şöyle burası böyle demesinler ( burda malum herkes emzirme uzmanı bi de ellemeye kalkarlarsa ki şahidim başkalarına dokunduklarından ben direk dalarım gibi :s

Egemen im geldi :)
3kg 48 cm minik erkeğim benim
ikimizde iyiyiz dinleniyoruz.

Hanipeks dogurmus tosuncugunu masallah:) esiyle gorustum inanilmaz heyacanli agrilari varmis daha iyi olacak insallah doktoru yarin taburcu ederiz demis merak etmeyin kizlar
Tebrik ederim güzel annelerimizi sağlıklı sıhhatli büyütün bebişlerinizi

teyzeleri buda benim minik prensesim Ela.3. gün.Eki Görüntüle 683842
oy oyy maşallah bebişine çok tatlı yüzü gibi güzel olsun hayatı

o kadar acıdan sonra kısmet böyleymiş
en azından sağlıklı almışsın bebişini kucağına ömrü uzun olsun

hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz sağlıklı sıhhatli alırsınız inş bebişlerinizi kucağınıza

kızlar doğum yapan, yapana maşallah..Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin kuzucuklarınızı.
darısı bizim gibi bekleyenlerin başına..benim gibi doğurmayan kaç kişi var acaba? yalnız değilim dimi?

çarşamba günü (38+0. haftam) kontrolüm vardı, nst ve kontroller iyi çıkınca pazartesini bekleyelim dedi doktorum. o günkü nst iyi çıkarsa 2 gün daha bekleriz ameliyat için dedi. ama sen yine de pazartesi sezeryan olacakmış gibi gel dedi.

çantamız, beşiğimiz, herşeyimiz hazır çok şükür. bakalım artık sezeryan ne zaman olacak? mümkün mertebe içerde dursun istiyorum dedi doktorum. çarşamba günkü kontrolümüzde bebeğim 3250 grdı. artısı eksisi olabilir dedi. 38. haftam bitti, heyecanla bebeğimizi bekliyoruz. inşallah pazartesi gelir kuzum:)))

bu arada secilceden haber var mı??

Benim de Pazartesi doğum, bir de Rüveyda var, şimdi dört kişi olduk. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Kiyamam cocuktan çıkarmasaydın acini keske.. Bizim çocukluğumuz hep oyle gecti annem onlara hirslanr bizi hirpalardi.. Nefret ederdim çocukken onlardan. Bilirdim onlar yuzunden.

Neyse benim kv bugün gitti.. Ama ne tantana ile .. Pazar da annem ve kardesim, eşi falan gidecek.. Yalnız basına belki yemek vs zor olacak ama azıcık asım ağrırız basım.. Hic olmazsa cocuk ağlayacak diye korkmam , her ağladığında kapıda 4 kisi bitiyo neden aglatiyorsun diye ! Sütten kesildim sonunda stresten.. Hepsini yaptım irmik, tahin helvası, humana ve su azıcık gelmeye başladı sanki..

korkma allahın izniyle sen de atlatırsın inşallah başka aksilik yok bak en azından allah yar ve yardımcın olsun[/QUOTE]

inşallah kolayca atlatırım.. çok şükür ki başka bir sey yok.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

spinal olcam.. teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sonda spinalden sonra olacak :)
bu saatten sonra yapacak bişey yok robot gibi yada kuzu kuzu dediklerini yapcazz... :)) yavrucuklarımıza kavuşmak adına.. :)

Benim de Pazartesi doğum, bir de Rüveyda var, şimdi dört kişi olduk. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Amin inşallah kolayca oluverir geçerde, kavusuruz bebişlerimize...

Kızlar biz yola ciktik 8-9 arası sezaryen e gireceğim dualarinizi eksik etmeyin ...
kızlar hayırlı olsun bebişleriniz, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

doğuranların mesajlarını okuyunca, kendimi forumda fransız hissediyorum artık

yine kontroldeydik bugün, 3500 gr, boyu için doktorun ölçtüğü usg de çok fazla çıkıyo, kiloda oynama oluyo biliyorum, boydada yanlış çıkma olasılığı var mı kızlar?
doğum yapanlar,
son kontrollerinizde çıkan bebeğin boyuyla doğduktan sonraki gerçek boyu herkes de aynımı sizlerde?
zira ölçümler doğruysa bendeki tüm yenidoğanlar giyilmeden kalkacak çünkü

çarşambaya kadar doğuramazsam çarşamba günü yatışını yapar suni sancı veririz dedi doktorum,
doktordangeldiğimden beri kalça kemiği acayip ağrıyor, ayşe de çok hareketli bugün,
bol bol ye iç yürü dedi doktorum, o da sıkıldı doğur artık diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…