- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
ahh bi işaret olsa da yazsam şuracığa diyorum ama yarın bi kuaföre gidip kaş göz aldırayım da ondan sonra gelsin inşallah =) bi yandan da diyorum ya doğurmazsam minik minik gene çıkacak diye arada kaldım bi ileri bi geri p.tesi nst var bakalım ne dicek senin kontrol ne zaman karciceği?
benimde pazartesi :) bir ümit açılma vardırda bırakmazlar diye düşünüyorum ama 41.haftayıda bekletebilirlerde.. bende boyna ağda yapıyorum yine çıkıyor yine çıkıyor.. kaş bıyık yine geldi..
Gunaydin arkadaslarim, temmuzcum Allah bagislasin bebisini, ofelyam da mi dogum yapti?
Biz iyiyiz teyzeleri . Cinar 53 cm 4125 gr dogdu. Ve manyak saclari var, simsiyah ve sık ve uzun. Derisi ve kulaklari gorunmuyo dusunun. Sutum hemen geldi cinar da emdi, daha emerken basliyor gazini cikarmaya, dun benim agrilarim coktu ama bu sabah guna guzel uyandim agrim yok.
Gunaydin arkadaslarim, temmuzcum Allah bagislasin bebisini, ofelyam da mi dogum yapti?
Biz iyiyiz teyzeleri . Cinar 53 cm 4125 gr dogdu. Ve manyak saclari var, simsiyah ve sık ve uzun. Derisi ve kulaklari gorunmuyo dusunun. Sutum hemen geldi cinar da emdi, daha emerken basliyor gazini cikarmaya, dun benim agrilarim coktu ama bu sabah guna guzel uyandim agrim yok.
Canım Allah bağışlasın sağlıcakla büyüsün inşallah Çınarın :) Çınar ard arda gelecek sanırım benimde sabah 6:30 :- nişanım geldi ama sancım falan yok ne yapıym bilemedim hareketli de hala hiç durmuyo en fazla öğlene kadar bekleyip gîderim doktora.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.birde hakkınızı helal edin kızlar.
Hanipeks Temmuz Allah yardimciniz olsun kizlar saglikla kavusun insallah yavrulariniza...
bebegim4242 gozun aydin canim hayirli ugurlu olsun... Bende epidural normal istiyorum ama korkuyorum epiduraldende ikinma hissini azalttigi icin.. hayirlisi olsun
Chosy giiz bende dogurmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?