2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hemen attı site
İlla tlf formatı kullanacaz.

KiZlar ben kv kızdım diye vurmadım
Oglum o geldi geleli beni dinlemez olmuştu hic gelemem o hallere.
Kinamayacaksin kimseyi...

Oglusumu hic bırakamadım öyle kucak kucagayiz icim yanıyor ama ne yapayım.

Unutur ,beni annem cok dövdü ama simdi hatırlamıyorum niye dövdü neremi acitti:)
Oda unutur benimki iki fiske:))

Tuna,
Benim kızımın gobisi duruyor canım.
Tek bir dal tutuyor değsem kopacak.belkide koptu.
İyi dedin bak bez icine sokulursa göbek gec dusmesinden ote,
idrar ve kakasi degdiginde mikrop kapıyor kana geçiyor ...
Allah esirgesin bebek ölümlerinin cogu bundan kaynaklı...

Mezos emdikce gelir canım benim
Sıkma canını
Mincikla op kokla emzir
Gelir fos fos

Ben feci paniktim
İlk sezaryen bilmemenin gazına geldi gecti
İkinci hee biliyorum canım kus gibi geçecek havasına
Üçüncü de bende uç kisi olmuştum ben ve yusuf,yusuf.

Cok korkuyordum hakikaten,
Hele birde aman üçüncü Ohooooo vs lafları
Zıkkımın dibi
O uç olabilir ama benim canım bir.

Korkmamaya çalış derim.
Spinal olacaksın sanırım tek iğne ise odur.şimdiki doğumlar cok kolay emin ol.
Kolay ama hatta rahatlatıyor seni anestezist vs.ben uyuşmam diye cok kastım kendimi.devamli ayaklarımı oynattim görsünler diye.
Sanki ben bir ara sersemlemistim:)
Cok tatlı bir uyku gelmişti :))
Ama bebek çıkıp kordon bağlandı o son 10-15 dk offffff bitmedi gibi sabrım taştı.

Yine uzadı
Rabbim yardımcın olsun...

girdim,bir voltaj vardı bir de ben..ahan o da kaçtı..ben ne edem tek başıma..bende gideyim bariii..uyurum amannn..

Kızlar desteklerınız ıcın cok sagolun Allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun her sey ıyı gecer ıns sakın olmaya calısıcam bırde amelıyat gunu yanlız olucam galıba cocuklar okulda esımde ısını bırakamıcak galıba bundan oncekındede yanlızdım tek basıma seEryana gırmıstım aldırmamıstım o zamanda ama hemsıreler bırbırlerıne aılesı yokmu dıye sorarlarken gozlerım dolmustu gurbette olmanın kotu tarafı ama burdakılerde hıc refakatcıyı aratmıyolar her ıhtıyacımızı onlar goruyo bunada sukur

Gunaydin arkadaslarim, temmuzcum Allah bagislasin bebisini, ofelyam da mi dogum yapti?

Biz iyiyiz teyzeleri . Cinar 53 cm 4125 gr dogdu. Ve manyak saclari var, simsiyah ve sık ve uzun. Derisi ve kulaklari gorunmuyo dusunun. Sutum hemen geldi cinar da emdi, daha emerken basliyor gazini cikarmaya, dun benim agrilarim coktu ama bu sabah guna guzel uyandim agrim yok.

doğum yapan arkadaşları tebrik ederim,

Hanipeks senin adına sevindim cnm üzülüyordun hepsi geçti dimi :)

Ben mutsuzum rüyamda hastanedeyim doktorlar habire doğurtuyor bebekler geliyor sürekli ben de boş boş bekliyorum neden ben de doğuramadım diyorum sonra doktora sorayım diyorum bi bakıyorum ki doktor yılmaz erdoğan çıkıyo? felsefik felsefik konuşuyo benle ağlamaya başlıyorum bebeğimin beni sevmediğini düşünüyorum çaresiz hissediyorum kendimi

Yarın doktora gideceğim umarım herşey yolundadır....

Canım Allah bağışlasın sağlıcakla büyüsün inşallah Çınarın :) Çınar ard arda gelecek sanırım benimde sabah 6:30 :- nişanım geldi ama sancım falan yok ne yapıym bilemedim hareketli de hala hiç durmuyo en fazla öğlene kadar bekleyip gîderim doktora.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.birde hakkınızı helal edin kızlar.

Canım Allah bağışlasın sağlıcakla büyüsün inşallah Çınarın :) Çınarlar ard arda gelecek sanırım benimde sabah 6:30 nişanım geldi ama sancım falan yok ne yapıym bilemedim hareketli de hala hiç durmuyo en fazla öğlene kadar bekleyip gîderim doktora.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.birde hakkınızı helal edin kızlar.

Oyyy kuzum Çınar da geldi sonunda.. İyi olmanıza sevindim.. İyi iyi saçlı başlı doğdu damadım gerçi bizim kızdan 16 gun küçük ama olsun :))) yerim onu .. Maşallah de.. Bizde de on gun gaz sorunu yoktu şimdi aman amannn..

maşallah annesi
çınar paşaya,
ne güzel sütünde gelmiş hemen bol bol emzir,
darısı biz doğuramayanların başına inşallah,

canım hadi hayırlısı, Allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah.

günaydın sevgili annelerimiz ve anne adaylarımız,
sona doğru yaklaştıkça insanın psikolojisi bir tuhaf oluyor.
birde geceleri kabuslar görmeye başladım.
pazartesi ben de çitlembik oğlumla kavuşacağım inşallah.

Günaydın

Daha bana aymadı ama
Bugece sabaha kadar tek gozu acik yattım

Kızımın dun aksam gobusu düştü
Ona sevinemedik bile,
Çünkü grip ...ablası gripti bulaştı yavrum hokur hokur nefes alamadikca ağladı(

Birde bende kabizlik peydah oldu
Dedim ya sabah aksam patates kavuruyor hasliyor vs.

Cok kotu ishalim desem simdi de ters teper meper.
Basım ağrıyor
Ve dişlerim de
Hatta disetlerim bile
Karnım
Her yanım.

Hanipeks
Gözün Aydın
Yüce çınar iste...

Güle güle büyüyün...

kıyamam kuzuna Allah şifa versin.
ablası alıştımı kardeşine
geçen gün yazdığın yazıya hala gülüyorum.

Yeni dogum yapan arkadaslarin hepsini tebrik ederim allah anali babali buyutsun..bugun 3.gunumuz kizim cok sicriyor ve agliyor galiba daha dis dunyaya alisamadi..sutum henuz gelmedi mama veriyorum bakalim pazartesi gunu evimize gidicez...asil macera ozaman baslicak:)

Sagol cnm ikinma anina gelince kapatti epidurali zaten:) sadece sanciyi daha hafif cekiyorsun ama ikinmadan kacis yok korkma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…