Günaydın
Daha bana aymadı ama
Bugece sabaha kadar tek gozu acik yattım
Kızımın dun aksam gobusu düştü
Ona sevinemedik bile,
Çünkü grip ...ablası gripti bulaştı yavrum hokur hokur nefes alamadikca ağladı(
Birde bende kabizlik peydah oldu
Dedim ya sabah aksam patates kavuruyor hasliyor vs.
Cok kotu ishalim desem simdi de ters teper meper.
Basım ağrıyor
Ve dişlerim de
Hatta disetlerim bile
Karnım
Her yanım.
Cok tesekkur.ederim canim dediklerinim hepsini yapacagim bugun , ben uyandirmaya kiyiyorum ama o uyanmiyor burun sıkiyorum, ayaklarini gidikliyorum, dik kaldiriyorum, altini aciyorim islak mendille yuzunu siliyorum ama yok zor uyaniyor uyansa.bile memede hemen uyuyor dikislerimden daha tam aktif olamadigim icin de cok fazla dusemedik.ustune bugun biraz daha iyiyim cok sukur daha itinali olucam saatler konusunda
Cok tesekkur ederim.cnm vaktini ayirip yardimci olmussun
Temmuz ve hanipeks rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah saglikli haberlerinizi aliriz
Günaydın
Daha bana aymadı ama
Bugece sabaha kadar tek gozu acik yattım
Kızımın dun aksam gobusu düştü
Ona sevinemedik bile,
Çünkü grip ...ablası gripti bulaştı yavrum hokur hokur nefes alamadikca ağladı(
Birde bende kabizlik peydah oldu
Dedim ya sabah aksam patates kavuruyor hasliyor vs.
Cok kotu ishalim desem simdi de ters teper meper.
Basım ağrıyor
Ve dişlerim de
Hatta disetlerim bile
Karnım
Her yanım.
o kadar küçük ki nasıl grip olur ya
eeeeee şimdi nasıl banyo yapcak hasta hasta
eşim dün akşam kv yi gönderdi, seninki ne zaman gidecek voltaj, seninkide evine dönse tam rahatlicam
günün sorunsalı: elde durmayan eldivenler hatta çoraplar
2 çift lacivert eldiven dışındakş tüm eldivenler elinde maksimum 5 dk durıyor, çoraplarını giydirdim o da öyle, bir eli hep dışarda eller de hep yüzünde
bu durumda ne yapmak lazım
Gunaydin arkadaslarim, temmuzcum Allah bagislasin bebisini, ofelyam da mi dogum yapti?
Biz iyiyiz teyzeleri . Cinar 53 cm 4125 gr dogdu. Ve manyak saclari var, simsiyah ve sık ve uzun. Derisi ve kulaklari gorunmuyo dusunun. Sutum hemen geldi cinar da emdi, daha emerken basliyor gazini cikarmaya, dun benim agrilarim coktu ama bu sabah guna guzel uyandim agrim yok.
merhaba arkadaşlar hamilelik boyunca sizleri hep takip ettim ancak çok az yazabilmiştim ikinci bebişim oldu çok şükür 1 nisanda hepinizin bebeklerini allah bağışlasın sağlıkla hep beraber büyütelim inşallah
benim sıkıntım bebeğimin çok uyuması hatta bugün dr a bile götürdüm çok uyuyo diye sizlerde böyle bir durum var mı acaba sizlerin bebekleri gün içinde nasıl sürekli uyuyolarmı sizlerin cvp ları beni rahatlatacaktır eminimmmm
Artmıyorrrrr artmıyorrrr bu süt bir türlü artmıyorrrr deliricem. Oğlumu doyuramıyorum zaten süt doğru dürüst gelmediği için emmiyor da kuzum
Off poff afraa tarfaaaa....
Pompiş makinesi ile 20 dk sağıyorum toplamda 40-50ml çıkıyor. sonra tekrar sağmak gerek . tık yok neredeyse. Hop mamaya.. Aradan 5-6 saat geçince bi 40-50 daha çıkıyor. Yani bir süt bir mama veriyorum
Çok canım sıkılıyor bu işe.
Ne humana ne komposto ne de su... Ya da onların etkisiyle bile bu kadarcık çıkıyor.
Önerisi olan? Çözüm yolu bilen?
o kadar küçük ki nasıl grip olur ya
eeeeee şimdi nasıl banyo yapcak hasta hasta
eşim dün akşam kv yi gönderdi, seninki ne zaman gidecek voltaj, seninkide evine dönse tam rahatlicam
günün sorunsalı: elde durmayan eldivenler hatta çoraplar
2 çift lacivert eldiven dışındakş tüm eldivenler elinde maksimum 5 dk durıyor, çoraplarını giydirdim o da öyle, bir eli hep dışarda eller de hep yüzünde
bu durumda ne yapmak lazım
Kızlaaar ben geldim geçmişe bakamiyorum kizim kucagimda hanipeksim de dogum yapmiiis allah anali babali buyutsun bol sut olsun insallah diger tum dogum yapipta goremediklerimayrica sut icim komposto ve kazan dibi öneririm bir de irmikli sütlü tatli hepinizi optum bizde iyiyiz cok sukur kizimla
Boooo
O sabahları 16 karakterli "gunaydinnn:)))))" yazılarını ,
Kolay dogum anını,
Seni özledik ...
Buyudunuz hatta bir kac güne ayınız dolacak sanırım
Opuyorum fatmamizi ve seni.
Aah aah bende günaydınlarımı benim sabahlarım yok artık amaa dünyaaaalar güzeli bi kızım vaar :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?