2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
demek forumumuzun maskotu çınar bey teşrif etmişler, gözümüz aydın.allah analı babalı büyütsün.bol bol süt versin

(emzirmek sezaryen sancılarına en iyi gelen ilaç)

o kadar küçük ki nasıl grip olur ya
eeeeee şimdi nasıl banyo yapcak hasta hasta

eşim dün akşam kv yi gönderdi, seninki ne zaman gidecek voltaj, seninkide evine dönse tam rahatlicam

günün sorunsalı: elde durmayan eldivenler hatta çoraplar
2 çift lacivert eldiven dışındakş tüm eldivenler elinde maksimum 5 dk durıyor, çoraplarını giydirdim o da öyle, bir eli hep dışarda eller de hep yüzünde
bu durumda ne yapmak lazım

ben uyandırmasam da uykusunda emzirmeye alıştırdım; çene çabuk yoruluyor falan diyorlar doğrudur ama biberonda 20 cc yi 5 dk da emmeyi biliyordu uykusunda bile. azıcık kendime gelip de sütüm de gelince uykusunda ağzına sağarak topuğunu sıkarak-hatta topuklar mor dolaşıyor-zorla emzirdim. gündüz emzirmelerimiz 2 2 buçuk saat aralıklarla-uyanmaz ise uykusunda emziriyorum 10-20 dk emince bırakıyorum. gece 3 saati buluyor aralıklar-yani emzirmek önemli

Kiyamam ona ya cok küçük grip icin ( icim gitti..

Kayısı suyu falan icsen ? Sen daha iyi bilirsin ama ise yarar belki..

Bende bas edemedim eldivenle.. Kestim tırnaklarını açıkta eller artık emip dürüyor :))
Çorabı patikli altın üstünden giydiriyorum.. Üzerine de bir patiksiz pijama.. Cikmiyo çoraplar

Son düzenleme:

tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün çınar paşamız

Masallah cinar pasaya adina yakisir dogmus. Boyu kilosuda harika. Cok gecmis olsun umarim cabuk toparlar butun enerjini oglusuna verebilirsin

merhaba arkadaşlar hamilelik boyunca sizleri hep takip ettim ancak çok az yazabilmiştim ikinci bebişim oldu çok şükür 1 nisanda hepinizin bebeklerini allah bağışlasın sağlıkla hep beraber büyütelim inşallah
benim sıkıntım bebeğimin çok uyuması hatta bugün dr a bile götürdüm çok uyuyo diye sizlerde böyle bir durum var mı acaba sizlerin bebekleri gün içinde nasıl sürekli uyuyolarmı sizlerin cvp ları beni rahatlatacaktır eminimmmm

hanipeks canım maşallah sizde kurtulmuşsunuz Allah analı babalı büyütsün kuzuyu inşallah maşallah baya iri doğmuş

valla benimki de aynı uykucu paşam :)

ben sormuştum normal ,bişe olmaz korkma dedi. Büyüdükçe uyku saati azalacakmış.

Artmıyorrrrr artmıyorrrr bu süt bir türlü artmıyorrrr deliricem. Oğlumu doyuramıyorum zaten süt doğru dürüst gelmediği için emmiyor da kuzum

Off poff afraa tarfaaaa....

Pompiş makinesi ile 20 dk sağıyorum toplamda 40-50ml çıkıyor. sonra tekrar sağmak gerek . tık yok neredeyse. Hop mamaya.. Aradan 5-6 saat geçince bi 40-50 daha çıkıyor. Yani bir süt bir mama veriyorum

Çok canım sıkılıyor bu işe.

Ne humana ne komposto ne de su... Ya da onların etkisiyle bile bu kadarcık çıkıyor.

Önerisi olan? Çözüm yolu bilen?

Kelin ilacı olsa basına (

Benimki de ac ya.. Ben sana şey sorayım makineniz ne marka. Ben avent aldım sagamiyor emış gücü cok zayıf. El pompası aldım mecbur bebedor o da cok acitiyor

Sen ne kullanıyorsun ?

Son düzenleme:
Kızlaaar ben geldim geçmişe bakamiyorum kizim kucagimda hanipeksim de dogum yapmiiis allah anali babali buyutsun bol sut olsun insallah diger tum dogum yapipta goremediklerimayrica sut icim komposto ve kazan dibi öneririm bir de irmikli sütlü tatli hepinizi optum bizde iyiyiz cok sukur kizimla

Benimki yarın gidecek sanırım
Ama sabah yarın kızı yıkayalım dedi(bu ne demekse)
Halbuki elinden çaydanlık vs düşüyor tutamıyor
Allah'tan yarın pazar ve esim evde
Yoksa 3 lu burmalilariyla kızımı çize çize yıkamaya kalkisirdi.
Allah'tan bende o uyurken yıkanıyorum "sırtını bı üfeleyim" zirvaligindan kurtuluyorum.
Ben banyoda yalnızlıktan yanayım .

Birde benimki kulotlu çorap giyiyor pamuklu.
Ama eldiven cirt cirt çıkıyor
Hatta sadece sol el,eldivenleri değişiyorum yine sol el çıkıyor.
En fazla 15-20 gün sürmez çıkarırız zaten hatta daha evvel...

Boooo
O sabahları 16 karakterli "gunaydinnn:)))))" yazılarını ,
Kolay dogum anını,
Seni özledik ...
Buyudunuz hatta bir kac güne ayınız dolacak sanırım
Opuyorum fatmamizi ve seni.

Hanipeks Allah anala babali buyutsun kuzunu gozun aydin canim...

Herkes bebislerinin sorunlarini konusmaya basladi ben daha doguramadim bile :84:

Boooo
O sabahları 16 karakterli "gunaydinnn:)))))" yazılarını ,
Kolay dogum anını,
Seni özledik ...
Buyudunuz hatta bir kac güne ayınız dolacak sanırım
Opuyorum fatmamizi ve seni.

Aah aah bende günaydınlarımı benim sabahlarım yok artık amaa dünyaaaalar güzeli bi kızım vaar :)))))

Selam kizlar
Dogum yapanlar Allah anali babali buyutsun
Dogum yapacaklar Allah yardimcimiz olsun
Hanipeks maşallah Çınar'a
Kizlar ben artik dogum yapana kadar girmicem foruma moralim bozuluo dertsiz de ayni nedenden oturu girmio sanirim zaten ayri sikintilari da var
Cinsiyeti en son ben ogrenmistim dogumum da sona kaldi sanririm neyse heoinizi opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…