Allahın izniyle hayırlı haberlerle geleceksin inşallah canım benim.
Bende sabırsızlıkla bekliyorum.
kızlar bende lcw den 2 tane aldım pant.
biri hamile pantolonu gbi deil,beli geniş lastikli,içten ayarlabiliyo,bütün mağazaları gezdim bulamadım onu en sonundan internetten sipariş verdim
hamile reyonund satılıyo ama hamile olmasanızda giyebilirsiniz,çok rahat
lcw kalitesini pek güvenemiyorum eşimde izin vermiyor ordan bişeyler almama ucuz oluyor ama başka markalara bakıyorum şöyle birşeyde yapabilirsiniz eski pantolanunuz varsa kemer kısmından penye diktirebilirsiniz terziler yapıyor
ben eski pantolonlarımı hemen veririm birilerine,tutmam hiç
ama şimdi kilo alınca hepsi eski olucak galiba
bi daha giyebilcemmi acaba(
güzeller güzelii annelermerhabaaaaaaa
nasılsınız acabaaaaaaa
biz iyiyiz teyzeleriağrım war sadece wücudum ağrıyoo başım da tabii neyse yapcak bişe yok sanırsam
bende kot tunik fln alcam da bi de eşofman lazım yaa şööle akşamları arkadaşlara fln gideerken giy çık rahat bişe bi fikriniz war mıı
çok geçmiş olsun canım adidasın beli lastiksiz eşofmanları var ben 1 yıl önce 2 tane almıştım her zaman giyebiliyorsun çok süper oluyor
beli lastiksiz olunca nası oluyo tatlm:26:
Günaydın kızlar,
Cadılar mı deseydim acaba:) kız hanipeks ve dertsiz ne kök sokturuyosunuz valla he, bosver iyidir kök sokturcez ki bir daha yapmasınlar hehee tabii çok da uzatmanın anlamı yok bebisler üzülürler anneleri hem sizde uzattıkta kendinizi uzuyorsunuz trip yapmak yerine naz yapın :)
Su migren benim kocamda da var ve ben hiç anlayışla karşılamıyordum şimdi sizlerden duydukca önemini anladım duşunun migrenden yatıyordu ve ben süpürgeye odaya dalıyordum da garibim bişey demiyordu dikkat edicim artık ben normal bir bas ağrısı sanıyordum belki eşlerinizde benim gb isin ciddiyetini bilmiyorlardir basa gelmeyen anlaşılmaz gercekten
Ersnil benim kocam bana hergün yumurtayı nasıl pişircektim anlat diyor seninki uzman sayılır bir kere tarhana çorbası yapacaktı güya ben sandalyede oturdum basında durmazsam yapamıyormuş sıkılıyor mutfakta haspam:)basında anlat dur o kasık değil tahta kasık kullan o yağdan değil digerinden demekten yoruldum neticede çorbayı ben yapsam daha az yorulurdum :) olsun cabası var kocamın hihi
Bu arada ben evliliğimizin ilk ayında o uyurken sinirlendim benden önce uyudu diye gittim salonda yattım pek güzeldi ya tek basına uyumak da güzel arada :))
canım likralı penye gibi ipi de var ama ben ipini çıkardım şimdi karnım çıktı onu giyince çok rahat oluyor
Senden önce uyudu diyemi hahahahahaha kızım ya varya o kadar benziyoruz ki sana anlatamam.
Sen yazdıkça ben yazıyormuşum gibi geliyor:) Biz şanslıyız eşler konusunda.
Bu tarhanayı ikinci yapışı ilk seferindede tarif istemişdi şimdide.
Birde masum anlatıyorki tarhana yerine kocişimi yiyesim geliyor.
Çok seviyorum ben eşimi ya :) Dün yemek yapmadım sanıyor sürekli fıstığımın canı ne istiyormuş akşama ne yiyelim diye mesaj atıyor :)
Bende diyorum ki seni yerim kociş sen hemen gel yeter :) Aşka geldim kızlar ben susayım
hmm ozaman hemen bakayımmsağolasın cnm bnm
Inanin hamilelik goz acip kapayincaya kadar gececek eger affedilemez cok buyuk problemler yoksa kendinizi strese sokmayin onun yerine bebeginizle yuruyuse cikin muzik dinleyin ona yazilar yazin ne bileyim dogumdan sonra hamileligi ozluyor insankızlar moralim çok bozuk eşimle tartıştık. yatak odasında yatmıcam bende.
tatlim yazdiklarini okudum esin genel olarak boyle degil daha ilgili sanirim dun aksamlik boyle olmusŞimdi çiçek geldi, çiçek göndermiş, not yazmış.
Canım karıcım, kızım, oğlum... (Cinsiyetini bilmediğimiz için)
Dün gece sizi üzdüğüm için özür dilerim.
Korktunuz mu gece siz(
Affedin beni canlarım...
Hiçbir şey ifade etmiyor.
hanipeks canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun migren zorüzüldüm. Canını sıkma arkadaşım. çiçeğe teşekkür et te bitsin gitsin canım hepimiz neler söylüyoruz birbirimize istemeden bi bilsen okadar kafana bir sözü takmazdın. :) içten söylenen birşey değil ben çok eminim.
aynı şekilde canım arkadaşım dertsiz sen de lütfen üzülme bunlar her evde olan şeyler Allah daha beterinden saklasın.
Ikilime iki gün kaldı kızlarrrr :) heyecanlıyım. Bebeğimiz göreceğim için mutluyum :)
ay canlarım şimdi açtım neti kocalar neler yapmış öyle sıkmayın o güzel canınızı sizin arada bir oluyor benimki her zaman böyle evde sadece maç izlenir ve sevgili kocam bir bardak su içmeye üşenir öyle tek çeşit yemekte yemez en az 3 çeşit yemek artı salatası olucak dağınıklığı ap ayrı ay bide bana titizlik taslar alıştım seviyorum kocamı her halini seviyorum bunada şükür canlarım ne kocalar var sizde takmayın gerilmeyin bebişler doğsun haklarından gelirler çok öptüm hepinizi
Günaydın kızlar,
Cadılar mı deseydim acaba:) kız hanipeks ve dertsiz ne kök sokturuyosunuz valla he, bosver iyidir kök sokturcez ki bir daha yapmasınlar hehee tabii çok da uzatmanın anlamı yok bebisler üzülürler anneleri hem sizde uzattıkta kendinizi uzuyorsunuz trip yapmak yerine naz yapın :)
Su migren benim kocamda da var ve ben hiç anlayışla karşılamıyordum şimdi sizlerden duydukca önemini anladım duşunun migrenden yatıyordu ve ben süpürgeye odaya dalıyordum da garibim bişey demiyordu dikkat edicim artık ben normal bir bas ağrısı sanıyordum belki eşlerinizde benim gb isin ciddiyetini bilmiyorlardir basa gelmeyen anlaşılmaz gercekten
Ersnil benim kocam bana hergün yumurtayı nasıl pişircektim anlat diyor seninki uzman sayılır bir kere tarhana çorbası yapacaktı güya ben sandalyede oturdum basında durmazsam yapamıyormuş sıkılıyor mutfakta haspam:)basında anlat dur o kasık değil tahta kasık kullan o yağdan değil digerinden demekten yoruldum neticede çorbayı ben yapsam daha az yorulurdum :) olsun cabası var kocamın hihi
Bu arada ben evliliğimizin ilk ayında o uyurken sinirlendim benden önce uyudu diye gittim salonda yattım pek güzeldi ya tek basına uyumak da güzel arada :))
Inanin hamilelik goz acip kapayincaya kadar gececek eger affedilemez cok buyuk problemler yoksa kendinizi strese sokmayin onun yerine bebeginizle yuruyuse cikin muzik dinleyin ona yazilar yazin ne bileyim dogumdan sonra hamileligi ozluyor insan
tatlim yazdiklarini okudum esin genel olarak boyle degil daha ilgili sanirim dun aksamlik boyle olmus
Evet hos olmamis ama ozrunu dilemis kirildigin konulari anlat hemen affetme ama naz yapip cok da uzatma bence inanin bu gunleri ozleyeceksiniz
Beni de bebegini de uzdun normalde hic boyle yapmazdin diye gururunu da oksamak iyi olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?