Kelin ilacı olsa basına(
Benimki de ac ya.. Ben sana şey sorayım makineniz ne marka. Ben avent aldım sagamiyor emış gücü cok zayıf. El pompası aldım mecbur bebedor o da cok acitiyor
Sen ne kullanıyorsun ?
Dur daha,
Gaz kabiz sancıları
Pisikler
Dis sancıları
...
Onlar baslangicti:))))
Gunaydin arkadaslarim, temmuzcum Allah bagislasin bebisini, ofelyam da mi dogum yapti?
Biz iyiyiz teyzeleri . Cinar 53 cm 4125 gr dogdu. Ve manyak saclari var, simsiyah ve sık ve uzun. Derisi ve kulaklari gorunmuyo dusunun. Sutum hemen geldi cinar da emdi, daha emerken basliyor gazini cikarmaya, dun benim agrilarim coktu ama bu sabah guna guzel uyandim agrim yok.
Selam kizlar
Dogum yapanlar Allah anali babali buyutsun
Dogum yapacaklar Allah yardimcimiz olsun
Hanipeks maşallah Çınar'a
Kizlar ben artik dogum yapana kadar girmicem foruma moralim bozuluo dertsiz de ayni nedenden oturu girmio sanirim zaten ayri sikintilari da var
Cinsiyeti en son ben ogrenmistim dogumum da sona kaldi sanririm neyse heoinizi opuyorum
Gunaydin arkadaslarim, temmuzcum Allah bagislasin bebisini, ofelyam da mi dogum yapti?
Biz iyiyiz teyzeleri . Cinar 53 cm 4125 gr dogdu. Ve manyak saclari var, simsiyah ve sık ve uzun. Derisi ve kulaklari gorunmuyo dusunun. Sutum hemen geldi cinar da emdi, daha emerken basliyor gazini cikarmaya, dun benim agrilarim coktu ama bu sabah guna guzel uyandim agrim yok.
merhaba arkadaşlar hamilelik boyunca sizleri hep takip ettim ancak çok az yazabilmiştim ikinci bebişim oldu çok şükür 1 nisanda hepinizin bebeklerini allah bağışlasın sağlıkla hep beraber büyütelim inşallah
benim sıkıntım bebeğimin çok uyuması hatta bugün dr a bile götürdüm çok uyuyo diye sizlerde böyle bir durum var mı acaba sizlerin bebekleri gün içinde nasıl sürekli uyuyolarmı sizlerin cvp ları beni rahatlatacaktır eminimmmm
selam kızlaaaaaaaar =) gene doğurmadım ben malumbugün eşimle dışardaydık gören sen 9 aylık mısın hala geziyosun doğurmadın mı diyolar hatta annemle de karşılaştık çarşıda gezerken doğuracaksın bu gidişle diyo yarın kaynımın doğum günü ona çocuğuyla beraber onda olmayan bizde olan resimlerden bi hediye hazırlattık yarın kutlama yapcaz inşallah. hava çok güzeldi bebeişimize deterjan yumuşatıcı falan aldık göğüs pedimi falan da aldım. hatta bugün aklımdayken defne sabunu da aldım koydum. şimdi evdeyim hava çok güzel balkonu şöle bi hazırlayıp orda oturmayı düşünüyorum özlemişm bu havaları insanlar canlanınca içim kıpır kıpır oluyo artık
Mrb herkese. Dogum yapanlar hayirli olsun. Bekleyenler de sabirli olmaya devam etsin. Rabbim kavustursun insallah.
Sezeryan olanlar agrilariniz var mi? Benim dikislerim ve belim cok agriyo. Yataktan tek basima kalkamiyorum hala. Kv ye gore 3 gunde her isimi kendim yapmam gerekiyomus ! Ona gore normal dogumda daha gec kalkilirmis. Deli ediyo beni. Sizde durumlar nasil?
Mrb herkese. Dogum yapanlar hayirli olsun. Bekleyenler de sabirli olmaya devam etsin. Rabbim kavustursun insallah.
Sezeryan olanlar agrilariniz var mi? Benim dikislerim ve belim cok agriyo. Yataktan tek basima kalkamiyorum hala. Kv ye gore 3 gunde her isimi kendim yapmam gerekiyomus ! Ona gore normal dogumda daha gec kalkilirmis. Deli ediyo beni. Sizde durumlar nasil?
Kızlar bizimde derdimiz ayn...
Çok kötü durumdayim, dün gece acliktan uyuyamadi oğlum, benim göğüsler mahvoldu.
Kayinvalide tutturdu oğlum mama al gel
sabahtan beri benden çıkan az biraz sütü ve 2 defa da 30ml likmama
ben bunalimlarda...
Napim ne edim bana da bi akıl verin? Yanlış mi yaptık mama vermekle...
Canım bilmiyorum bazen elimde pompa ağlıyorum esime git mama al diyorum sonra herkes mama verirsen süt almaz yok kabiz olur diyo.. ben yine pompaya abaniyorumelimden geleni yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?