2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kelin ilacı olsa basına (

Benimki de ac ya.. Ben sana şey sorayım makineniz ne marka. Ben avent aldım sagamiyor emış gücü cok zayıf. El pompası aldım mecbur bebedor o da cok acitiyor

Sen ne kullanıyorsun ?

Ben lansinoh'un elektrikli-çiftlisini aldım. Eğer o gün fazla sağmaya çalıştıysam acıtıyo biraz sonuçta memiş uçları zorlanıyor ; ama onun dışında acıtmıyor şükür. Emiş gücü konusunda ise yani sütüm yok ki makine napsın ne kadar emse çıkmıyor mübarek :)

Kızlar bizimde derdimiz ayn...
Çok kötü durumdayim, dün gece acliktan uyuyamadi oğlum, benim göğüsler mahvoldu.
Kayinvalide tutturdu oğlum mama al gel
sabahtan beri benden çıkan az biraz sütü ve 2 defa da 30ml likmama
ben bunalimlarda...
Napim ne edim bana da bi akıl verin? Yanlış mi yaptık mama vermekle...

gözün aydın canım =) allah analı babalı büyütsün çınarınızı maaşallah kilosu da boyu da çok güzell

canım benim bozma moralini bak son günlerimiz allahım sıkıntınızı gidersin inşallah arada uğra ama buraya haberdar et kendinden

selam kızlaaaaaaaar =) gene doğurmadım ben malum bugün eşimle dışardaydık gören sen 9 aylık mısın hala geziyosun doğurmadın mı diyolar hatta annemle de karşılaştık çarşıda gezerken doğuracaksın bu gidişle diyo yarın kaynımın doğum günü ona çocuğuyla beraber onda olmayan bizde olan resimlerden bi hediye hazırlattık yarın kutlama yapcaz inşallah. hava çok güzeldi bebeişimize deterjan yumuşatıcı falan aldık göğüs pedimi falan da aldım. hatta bugün aklımdayken defne sabunu da aldım koydum. şimdi evdeyim hava çok güzel balkonu şöle bi hazırlayıp orda oturmayı düşünüyorum özlemişm bu havaları insanlar canlanınca içim kıpır kıpır oluyo artık

Geçmiş olsun canım benim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hoşgelmis çınar pasamiz...

Slm cnm benim oglumda surekli uyuo bende goturdum doktora normal hersey yani uslu bebek olacaklar herhalde annelerini seviolar demekki masallah diyelimde nazar degmesin....

kızlar,bebeği çok uyuyanlar kan testi ile sarılık derecesine baktırdınız mı?benim de doğduğundasn beri çok uyuyor. bugün 15 günlük oldu. ilk hafta kan testinde sarılık derecesi 14 çıktı.
eğer 17 çıksaydı bizi hastanede misafir edeceklerdi bir kaç gün.
haftaya tekrar kontrole götürecem.inşallah düşmüştür değeri
sarılık için tek çare de anne sütü ile emzirmek. sürekli emzirmeye çalışıyorum. ama oğlum uyuduğu için de beni ememiyor. o yüzden makine ile sağıyorum. ancak verebiliyorum. ama bazen sütüm azalıyor. o zaman da bazen mama da verdiğim oluyor.yeter ki sarılık sıkıntısından kurtulsun. onun için hiç midesinin boş olmaması lazım. açlık şekeri düşünce uykuya düşüyor bebekler.bence ihmal etmeyin. çok uyuması iyi değildir.dr. kontrolü iyi olur.
sezeryan ameliyatı ile doğum yapan arkadaşlara soruyorum.benim doğumdan sonra karın şişliğim nerdeyse hiç inmedi.15 gün oldu doğum olalı.
beni görenler sen daha doğurmadınmı falan diye dalga geçiyorlar.morali bozuluyor. o yüzden markete bile çıkmak istemiyorum.
sizlerde durum nasıl?var mı aynısorunu yaşayan.bir de zamanla bu şişlik geçecek mi

Mrb herkese. Dogum yapanlar hayirli olsun. Bekleyenler de sabirli olmaya devam etsin. Rabbim kavustursun insallah.
Sezeryan olanlar agrilariniz var mi? Benim dikislerim ve belim cok agriyo. Yataktan tek basima kalkamiyorum hala. Kv ye gore 3 gunde her isimi kendim yapmam gerekiyomus ! Ona gore normal dogumda daha gec kalkilirmis. Deli ediyo beni. Sizde durumlar nasil?

bende tek ben kaldım doğurmayan diye düşünüyordum :)) valla aynı durum bendede var hava güzel olunca çıktım gezdim gezdim banane ya görenler doğurcan geziyon hala diyolarda napalım yani evemi kapanıcaz birde burdan okuyorum sürekli doğurduktan sonrada telaş bitmiycek belli süt sarılık falan tadını çıkarıp gezmeye devam

bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Allah mis kokulu yavrularınıza güzel ömür versin darısı biz bekleyenlerin başına ...

Canım benim 5. Günüm dikişlerimde yanma var ama uzun süre ayakta kalınca oluyor birde otururken falan kendim kalkıyorum ama tam yatar pozisyondayken kalkmak için destek alıyorum

ben garanti daha doğrumam diye haftaya haftasonuna bile piknik planı yaptım kardeşim gelecek ona dedim haftaya pikniğe gidelim diye aman napim oralarda gelirse sancım en azından yalnız olmam hemen de doğrulmaz heralde hoop anında gideriz hastaneye bugün t-shirt lerimden çıkardım bi kaç tane böyle salaş vardı onlardan giydim oldu özlemişim hafif bişiler giyinmeyi yazlıklarııı allahtan yaza hamile olmucaz özledim eski kıyafetlerimi hoş bir iki ay olacağını pek sanmam da hani olanlardan

bende de aynı sorunlar var tabi.
ilk hafta bende dikiş ağrılarında acı ve yanmadan dolayı oturup kalkmam zor oluyordu. hatta yatmadım bile oturduğum yerde uyuyordum. çünkü yatınca yardım almadan kalkamadım.ama 2. hatada daha iyiyim. kendim yatıp kalkıyorum artık.normal doğumu bilmiyorum. dikiş yerinde yine acım var .dokunmaya korkuyorum.
hala da gebe gibi karnım şiş.bacaklarım ve ayaklarım da çok kötü şişlerdi. ayaklarımın şii indi ama karın hala duruyor.

pztf benim 11gün oldu,yanmalar,agrilar anca gecti walla. Hatta hala rahat hareket edemiyorum,cekiniyorum.Sen bakma kvye, ne cok biliyomus onlar.

Canım bilmiyorum bazen elimde pompa ağlıyorum esime git mama al diyorum sonra herkes mama verirsen süt almaz yok kabiz olur diyo.. ben yine pompaya abaniyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum

Kızlar dr nişan gelmiş ama açılma yok diye eve gönderdi.normal doğum olacağı için su falan gelirse gel dedi offf muayene olmak kötüydü ama dayanılıyo bugün gece falan olur belki doğumda heyecanlıyım birde korku başladı.

kizlar selam. sut olayi bizde de sorun. 5 gunlukken sariligimiz 13 cikmisti doktor bu cocuk doymuyor mama verin dedi. o gun bugundur mama+meme seklinde devam ediyoruz. ilk oglumdada ayni seyleri yasamistik. o zaman uzuntuden mahvolmustum ama napalim nasipleri boyleymis diyorum artik. ama asil sorunum goguslerim aksama dogru o jadar yumusuyor ki oglum agzinda tutamiyor. bi kac saatte anca azicik sertlesiyor bebegim 5 dk emiyir hoop gene yumusacik. sut olmadigini mi gosterir acaba bu?
voltaj cnm gecmis olsun bebegine. kabizliktan bende cok cektim bugun ev bosalinca mucizevi bi sekilde rahatladim valla darisi sana.
sezeryan dikislerimde yanmam falan cok cabuk gecti sukur ama sirt agrilarindan cok dertliyim bende butun sirtim belim felaket agriyor spinalin yan etkisi mi acaba diyorum bazen. sizlerde var mi boyle bisey?

Canım bilmiyorum bazen elimde pompa ağlıyorum esime git mama al diyorum sonra herkes mama verirsen süt almaz yok kabiz olur diyo.. ben yine pompaya abaniyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum

O kadar caresiz hissediyorum ki kendimi... Biz verdik bile manayi sonumuz ne olacak bilmiyorum. Tecrübeli anneler bişey söyleyin ne olacak olur

Kizlar, sut olayi bizde de sorun malesef. Ilk iki gun oyle coktu ki sutum, cok sevinmistim. Cunku bende pko var, ve genelde cogu pko'lular sut konusunda sanssizlar. Ama malesef kizim 4 gunlukken sutum azaldi ve kizim emmeyi reddetti. 9 gunluk oluncaya kadar sagarak siringayla verdim. Ondan sonra zaten tamamen azaldi sutum. Simdi ancak 1-2 ogun verebiliyorum sutumu, o da cok sansliysam. Mamaya baslayali 5-6 gun oldu. Cok suclu hissettim kendimi ama benim elimde olan birsey degildi malesef. Kizimla doya doya koklasamadik diye hala uzuluyorum. Doktor ilac verdi, dun basladim, belki faydasi dokunur diye. Olmazsa da ne yapalim, ben elimden geleni yaptim. Sutum tamamen cekilmesin diye saatlerce bikmadan usanmadan sagdim. Esim de cok destek oluyor sagolsun. Bizim de imtihanimiz bu diyor, sagligi yerinde oldukca sut de bizim imtihanimiz olsun diyor. Cevremizde bu aralar cok kotu haberler aliyoruz. Bir arkadasimizin bebegi kalbinde delikle dogdu, diger arkadasimizin bebegi down sendromlu malesef. O yuzden ben de cok uzulmemeye calisiyorum. Beterin beteri var, Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…