O kadar caresiz hissediyorum ki kendimi... Biz verdik bile manayi sonumuz ne olacak bilmiyorum. Tecrübeli anneler bişey söyleyin ne olacak olur
ben garanti daha doğrumam diye haftaya haftasonuna bile piknik planı yaptım kardeşim gelecek ona dedim haftaya pikniğe gidelim diyeaman napim oralarda gelirse sancım en azından yalnız olmam hemen de doğrulmaz heralde hoop anında gideriz hastaneye bugün t-shirt lerimden çıkardım bi kaç tane böyle salaş vardı onlardan giydim oldu özlemişim hafif bişiler giyinmeyi yazlıklarııı allahtan yaza hamile olmucaz özledim eski kıyafetlerimi hoş bir iki ay olacağını pek sanmam da hani olanlardan
Geçiyor,kızlar,bebeği çok uyuyanlar kan testi ile sarılık derecesine baktırdınız mı?benim de doğduğundasn beri çok uyuyor. bugün 15 günlük oldu. ilk hafta kan testinde sarılık derecesi 14 çıktı.
eğer 17 çıksaydı bizi hastanede misafir edeceklerdi bir kaç gün.
haftaya tekrar kontrole götürecem.inşallah düşmüştür değeri
sarılık için tek çare de anne sütü ile emzirmek. sürekli emzirmeye çalışıyorum. ama oğlum uyuduğu için de beni ememiyor. o yüzden makine ile sağıyorum. ancak verebiliyorum. ama bazen sütüm azalıyor. o zaman da bazen mama da verdiğim oluyor.yeter ki sarılık sıkıntısından kurtulsun. onun için hiç midesinin boş olmaması lazım. açlık şekeri düşünce uykuya düşüyor bebekler.bence ihmal etmeyin. çok uyuması iyi değildir.dr. kontrolü iyi olur.
sezeryan ameliyatı ile doğum yapan arkadaşlara soruyorum.benim doğumdan sonra karın şişliğim nerdeyse hiç inmedi.15 gün oldu doğum olalı.
beni görenler sen daha doğurmadınmı falan diye dalga geçiyorlar.morali bozuluyor. o yüzden markete bile çıkmak istemiyorum.
sizlerde durum nasıl?var mı aynısorunu yaşayan.bir de zamanla bu şişlik geçecek mi
Niye ki hani normal dogum da ertesi gün kalkiliyordu...Mrb herkese. Dogum yapanlar hayirli olsun. Bekleyenler de sabirli olmaya devam etsin. Rabbim kavustursun insallah.
Sezeryan olanlar agrilariniz var mi? Benim dikislerim ve belim cok agriyo. Yataktan tek basima kalkamiyorum hala. Kv ye gore 3 gunde her isimi kendim yapmam gerekiyomus ! Ona gore normal dogumda daha gec kalkilirmis. Deli ediyo beni. Sizde durumlar nasil?
İnsallah sunuklulerim benim...voltaj geçmiş olsun çok. İnşallah hafif atlatırlar.
Bende sirt agrisi olmadı şükür canım,kizlar selam. sut olayi bizde de sorun. 5 gunlukken sariligimiz 13 cikmisti doktor bu cocuk doymuyor mama verin dedi. o gun bugundur mama+meme seklinde devam ediyoruz. ilk oglumdada ayni seyleri yasamistik. o zaman uzuntuden mahvolmustum ama napalim nasipleri boyleymis diyorum artik. ama asil sorunum goguslerim aksama dogru o jadar yumusuyor ki oglum agzinda tutamiyor. bi kac saatte anca azicik sertlesiyor bebegim 5 dk emiyir hoop gene yumusacik. sut olmadigini mi gosterir acaba bu?
voltaj cnm gecmis olsun bebegine. kabizliktan bende cok cektim bugun ev bosalinca mucizevi bi sekilde rahatladim valla darisi sana.
sezeryan dikislerimde yanmam falan cok cabuk gecti sukur ama sirt agrilarindan cok dertliyim bende butun sirtim belim felaket agriyor spinalin yan etkisi mi acaba diyorum bazen. sizlerde var mi boyle bisey?
Canım ne oldun daha,O kadar caresiz hissediyorum ki kendimi... Biz verdik bile manayi sonumuz ne olacak bilmiyorum. Tecrübeli anneler bişey söyleyin ne olacak olur
Rabbim esirgesinKizlar, sut olayi bizde de sorun malesef. Ilk iki gun oyle coktu ki sutum, cok sevinmistim. Cunku bende pko var, ve genelde cogu pko'lular sut konusunda sanssizlar. Ama malesef kizim 4 gunlukken sutum azaldi ve kizim emmeyi reddetti. 9 gunluk oluncaya kadar sagarak siringayla verdim. Ondan sonra zaten tamamen azaldi sutum. Simdi ancak 1-2 ogun verebiliyorum sutumu, o da cok sansliysam. Mamaya baslayali 5-6 gun oldu. Cok suclu hissettim kendimi ama benim elimde olan birsey degildi malesef. Kizimla doya doya koklasamadik diye hala uzuluyorum. Doktor ilac verdi, dun basladim, belki faydasi dokunur diye. Olmazsa da ne yapalim, ben elimden geleni yaptim. Sutum tamamen cekilmesin diye saatlerce bikmadan usanmadan sagdim. Esim de cok destek oluyor sagolsun. Bizim de imtihanimiz bu diyor, sagligi yerinde oldukca sut de bizim imtihanimiz olsun diyor. Cevremizde bu aralar cok kotu haberler aliyoruz. Bir arkadasimizin bebegi kalbinde delikle dogdu, diger arkadasimizin bebegi down sendromlu malesef. O yuzden ben de cok uzulmemeye calisiyorum. Beterin beteri var, Allah korusun.
Kızlar bizimde derdimiz ayn...
Çok kötü durumdayim, dün gece acliktan uyuyamadi oğlum, benim göğüsler mahvoldu.
Kayinvalide tutturdu oğlum mama al gel
sabahtan beri benden çıkan az biraz sütü ve 2 defa da 30ml likmama
ben bunalimlarda...
Napim ne edim bana da bi akıl verin? Yanlış mi yaptık mama vermekle...
O kadar caresiz hissediyorum ki kendimi... Biz verdik bile manayi sonumuz ne olacak bilmiyorum. Tecrübeli anneler bişey söyleyin ne olacak olur
ohh ne güzelll.. burda da tam bahar hatta yaz geldi bende 1 haftadır eşimin yazlık tshirtlerini giyiyorumm..
kızlar okadar mutluyumki bu tecrübeyi burada paylaşmak istiyorum bana etrafımdakiler okadar söyledi ama ben umursamadım sütün olması için bulgur ye dediler 1kaç saat önce bulguru haşladı annem ayran döktü üstüne yedim az öncede baktım sütüm akıyor nasıl hemen pompayla sağdım resmen fışkırdı hiç abartmıyorum bir memeden 70 cc doldurdummezoş temmuz kesinlikle deneyin
deniycem canım hemen...
Kızlar bizimde derdimiz ayn...
Çok kötü durumdayim, dün gece acliktan uyuyamadi oğlum, benim göğüsler mahvoldu.
Kayinvalide tutturdu oğlum mama al gel
sabahtan beri benden çıkan az biraz sütü ve 2 defa da 30ml likmama
ben bunalimlarda...
Napim ne edim bana da bi akıl verin? Yanlış mi yaptık mama vermekle...
kızlar okadar mutluyumki bu tecrübeyi burada paylaşmak istiyorum bana etrafımdakiler okadar söyledi ama ben umursamadım sütün olması için bulgur ye dediler 1kaç saat önce bulguru haşladı annem ayran döktü üstüne yedim az öncede baktım sütüm akıyor nasıl hemen pompayla sağdım resmen fışkırdı hiç abartmıyorum bir memeden 70 cc doldurdummezoş temmuz kesinlikle deneyin
Oyy berbatti,ya ben ne yapsam da sut yok az once sagdim 5 cc ancak cikti.
voltaj o omuz agrisi nasil bir agriydi hafif mi siddetli mi? benim sezeryanin ertesi gunu cok siddetli omuz agrim oldu hatta sag kolum iptaldi. agri kesicilerle iki gunde ancak gecti. simdi de surekli sirt bel boyun agrisi cekiyorum sanki beynime cikiyor agri.
voltajjj benimde 10kilo gitti mekige gerenk yok:) ilk defa bu sabah yan yattım,annem bile sasirdi. Aaa yan yatiyosun dio. Sanki aniden hafizam yerine gelmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?