2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
O kadar caresiz hissediyorum ki kendimi... Biz verdik bile manayi sonumuz ne olacak bilmiyorum. Tecrübeli anneler bişey söyleyin ne olacak olur

cnm ben o ikilemi cok yasadim mama vermesen doymuyor versen alisiyor. her kafadan bi ses cikiyor. kendini hic suclama emzirebildigin kadar emzir mama alsa bile memeyi unutmasin

Chosy,
Mekik çekebiliyor musun

Bunu yazarken amacsiz bir siritis vardı suratımda ,
Kv ile gozgoze gelince ,
Onu ne kadar sevdiğimi anladım...

ohh ne güzelll.. burda da tam bahar hatta yaz geldi bende 1 haftadır eşimin yazlık tshirtlerini giyiyorumm..

Geçiyor,
Hatta ben diğerlerinde bu vakitler korse bile giyebiliyordum ama bunda sıkar biraz...
Benim kızımda cok sarı idi 15 ti
Ama uyumazdi o kadar.
Su an daha acik,yarı yarıya açıldı...
Benim bunda cok kilom kalmadı doğumda 9 kg kaybettim
Su an ise 8-9 kg fazlam anca vardır.
6 ay sürmez...düşünme bunları hic.

Niye ki hani normal dogum da ertesi gün kalkiliyordu...
Canım tam destek yerden kesiliyor kasların yağın .
Toplanmak zor.20. Güne birşeyimiz kalmaz insallah.kv değil mı yorumsuz kalamaz.
voltaj geçmiş olsun çok. İnşallah hafif atlatırlar.
İnsallah sunuklulerim benim...
Bende sirt agrisi olmadı şükür canım,
Hatta beni 9saat çırılçıplak sadece bir battaniye ile beklettiler.omuzlarim dondu.omuz ağrısı oldu biraz.
Belimi sorma zaten hep ağrır hep...

Ben wc bile gergin giriyorum belki doğru dur yarın bakcam insallah.

O kadar caresiz hissediyorum ki kendimi... Biz verdik bile manayi sonumuz ne olacak bilmiyorum. Tecrübeli anneler bişey söyleyin ne olacak olur
Canım ne oldun daha,
Dun doğdu devamlı emzir ben ilk gün 10 dk bir emzirdim akşamına sutum gelmesine rağmen.
2.3. Gün daha net gelir.
Üzülme .
Rabbim esirgesin
Ne dertler var ne dertler cok üzüldüm .
Rabbim yardımcıları olsun insallah ...

bozuk pc geldi şükür tamirlenmiş sizi çok özledim haberlerinizi alıyorum tabi ki güzel bacılarım çoğunuz bebişlere kavuştunuz
kavusanlara hayırlı olsun diyorum bekleyenlere (benim gibi) allahtan sabır diliyorum eee anlatın bakalım eee geçmiş bayaaa olmuş okuyamadım voltajjjııımmm sen acık görünüyorsun kuzum özetleri senden alayım o zamannn canım bacım bir ben kaldım birseyler de su oglana kızda dogsun

Cnm ben 2 gun once dogum yaptim ayni yazik kizim dun cok bagirdi bende artik 3saate mama veriyorum ve arada emziriyorum bence kizimin ac olmasindan iyi en azindan kendi piskolojimiz bozulmuyor insallah zamanla sutte gelir mamayi biraktirirz..

canım mama ver bebeğine aç kalmasından iyidir hastanede vermediler kızıma illa emzir emzir dediler süt yok bişe yok bebeğim aç kaldı ağladı sızladı yalvar yakar verdirttik mama şimdiki aklım olsa eşime aldırır verirdim niye akıl edemedim şimdi kendime şaşırıyorum bebeğim aç kaldığı için sarılık oldu çok şükür atlattık ama kötü günlerdi tabi sütüm 3. gün geldi ancak o zaman emzirebildim mamayıda arada verdik halada arada sırada doymadığı zaman veriyorum mamayı kaşıkla verdiğiniz sürece memeyide bırakmaz benim kızım bırakmadı çok şükür emmesinde bir değişiklik olmadı ayrıca çok şükür hiç kabızda olmadı tavsiyem önce emzirin meme boş olsa bile yorulup bırakınca mama verin böylece emmeyi bırakmaz memede emmediği için sütün gelmemesi gibi bir durumda olmaz nacizane 18 günlük tecrübelerimden kaynaklı söyledim

kızlar okadar mutluyumki bu tecrübeyi burada paylaşmak istiyorum bana etrafımdakiler okadar söyledi ama ben umursamadım sütün olması için bulgur ye dediler 1kaç saat önce bulguru haşladı annem ayran döktü üstüne yedim az öncede baktım sütüm akıyor nasıl hemen pompayla sağdım resmen fışkırdı hiç abartmıyorum bir memeden 70 cc doldurdum mezoş temmuz kesinlikle deneyin

Son düzenleme:
ohh ne güzelll.. burda da tam bahar hatta yaz geldi bende 1 haftadır eşimin yazlık tshirtlerini giyiyorumm..

aaa güzel fikirrrrr ben de bi el atayım onunkilere

kızlar bu arada ben hemen hergün sütlü tatlı yiyorum irmikli falan bulguru falan da çok yerim bi de hurma falan ve şimdi banyo yaparken falan sütüm akıyo sıcak suyun altındayken inşallah doğumdan sonra da olur hani arkadaş da demiş bulguru ben daha doğurmadan geldi akıyo sütüm bi deneyin gelir inşallah

deniycem canım hemen...

bulgur sütün miktarını arttırıyor ama kalitesini almak için bol protein almak lazım

ya ben ne yapsam da sut yok az once sagdim 5 cc ancak cikti.

voltaj o omuz agrisi nasil bir agriydi hafif mi siddetli mi? benim sezeryanin ertesi gunu cok siddetli omuz agrim oldu hatta sag kolum iptaldi. agri kesicilerle iki gunde ancak gecti. simdi de surekli sirt bel boyun agrisi cekiyorum sanki beynime cikiyor agri.

valla canım ilk 3 gün 1 damla bile sütüm gelmedi o yüzden zaten mama ile başladık. Şimdi de günde 2 -3 kere süt ile doyuyor ağlıyor yavrum. o ağlıyor ben ağlıyorum. Annemler çocuğu bıraktı beni teselli etmeye çalışıyor.

Mecburen mama takviyesi yapıyorum. El mahkum. Emecek olan emer, kaldı ki süt o kadar azken yavrularımız neyi emecek

voltajjj benimde 10kilo gitti mekige gerenk yok:) ilk defa bu sabah yan yattım,annem bile sasirdi. Aaa yan yatiyosun dio. Sanki aniden hafizam yerine gelmis:)

kizlar ilk bir hafta bende mama verdim hemde biberonla. Bi kutu bitti bile. Son 4 gündür vermiyorum. Yeterli geliyomu bilmşyorum.kontrolde belli olucak. Günde 2 tane ppromalt. 3 humana. İçiyorum. Ne duyarsam yiyip içiyorum walla. Fayda ediyomu bilmiyorum. Ama psikoloji ile çok ilgili bence herkes dagılınca sütüm gelmeye basladı. Hele hastanede herkesin emzir emzir demesine uyuz olmuştum

Sagol peri.. Onu da deneyeyim.. İns ise yarar

Yarabbim ne gıcık bir durumdur şu milletin emzir emzir diye tutturması. Biz keyfimizden vermiyoruz sanki, memişi kendimize saklıyoruz

Akrabalardan birkaç kişi geldi ziyarete.

Akrabalar: Emiyor mu sütün nasıl?
Ben: Sütüm çok az yetmiyor , elimden geliğinde emziriyorum yine de ama mama da veriyorum.
Akrabalar: Sen emzir yine de mama verme . Süt gibisi yok!
Ben: Tabiki süt gibi olmaz ama yok süt, doymuyor ki yavrum.
Akrabalar: Olsun sen emzir! bizi dinle!

Anlamakta sıkıntı yaşıyor bazıları, şeytan diyor ver ağızlarının paylarını sussunlar. Ya da tın de geç !

Oyy berbatti,
Ama ben cok terledim doğumdan sonra sipir sipir .beni kaldırdıklarında yatak sirilsiklamdi abartisiz.
Omuzlarim tutuk ağrısı hatta sadece sag omzum.az bile diyorum.çünkü o kadar saat soğuk oda.terliyim

Sek kahve ictin mı dmt
Bana bas bel boyun için dedi Dr
Sutsuz sekersiz nescafe .
Ben ictim ağrım belki ondan olmadı.

Ya kiZlar benim sutum ve duydugum kisilerin de

İrmik,humana,hosaf,komppsto,incir ,hurma,tahin helva,meyve suyu,bulgur ve yeşil soğandan cok artar.
Ama yeşil soğan gaz yapar!

voltajjj benimde 10kilo gitti mekige gerenk yok:) ilk defa bu sabah yan yattım,annem bile sasirdi. Aaa yan yatiyosun dio. Sanki aniden hafizam yerine gelmis:)

Kiz nasil yan
Sakın bir daha yapma,
Ben koltuk değneği falan bekliyordum senden
Cook sasirttin beni
Yeminle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…