Gunaydin arkadaslarim, temmuzcum Allah bagislasin bebisini, ofelyam da mi dogum yapti?
Biz iyiyiz teyzeleri . Cinar 53 cm 4125 gr dogdu. Ve manyak saclari var, simsiyah ve sık ve uzun. Derisi ve kulaklari gorunmuyo dusunun. Sutum hemen geldi cinar da emdi, daha emerken basliyor gazini cikarmaya, dun benim agrilarim coktu ama bu sabah guna guzel uyandim agrim yok.
Günaydın
Daha bana aymadı ama
Bugece sabaha kadar tek gozu acik yattım
Kızımın dun aksam gobusu düştü
Ona sevinemedik bile,
Çünkü grip ...ablası gripti bulaştı yavrum hokur hokur nefes alamadikca ağladı(
Birde bende kabizlik peydah oldu
Dedim ya sabah aksam patates kavuruyor hasliyor vs.
Cok kotu ishalim desem simdi de ters teper meper.
Basım ağrıyor
Ve dişlerim de
Hatta disetlerim bile
Karnım
Her yanım.
günün sorunsalı: elde durmayan eldivenler hatta çoraplar
2 çift lacivert eldiven dışındakş tüm eldivenler elinde maksimum 5 dk durıyor, çoraplarını giydirdim o da öyle, bir eli hep dışarda eller de hep yüzünde
bu durumda ne yapmak lazım
merhaba arkadaşlar hamilelik boyunca sizleri hep takip ettim ancak çok az yazabilmiştim ikinci bebişim oldu çok şükür 1 nisanda hepinizin bebeklerini allah bağışlasın sağlıkla hep beraber büyütelim inşallah
benim sıkıntım bebeğimin çok uyuması hatta bugün dr a bile götürdüm çok uyuyo diye sizlerde böyle bir durum var mı acaba sizlerin bebekleri gün içinde nasıl sürekli uyuyolarmı sizlerin cvp ları beni rahatlatacaktır eminimmmm
canım mama ver bebeğine aç kalmasından iyidir hastanede vermediler kızıma illa emzir emzir dediler süt yok bişe yok bebeğim aç kaldı ağladı sızladı yalvar yakar verdirttik mama şimdiki aklım olsa eşime aldırır verirdim niye akıl edemedim şimdi kendime şaşırıyorum bebeğim aç kaldığı için sarılık oldu çok şükür atlattık ama kötü günlerdi tabi sütüm 3. gün geldi ancak o zaman emzirebildim mamayıda arada verdik halada arada sırada doymadığı zaman veriyorum mamayı kaşıkla verdiğiniz sürece memeyide bırakmaz benim kızım bırakmadı çok şükür emmesinde bir değişiklik olmadı ayrıca çok şükür hiç kabızda olmadı tavsiyem önce emzirin meme boş olsa bile yorulup bırakınca mama verin böylece emmeyi bırakmaz memede emmediği için sütün gelmemesi gibi bir durumda olmaz nacizane 18 günlük tecrübelerimden kaynaklı söyledim
voltajjj benimde 10kilo gitti mekige gerenk yok:) ilk defa bu sabah yan yattım,annem bile sasirdi. Aaa yan yatiyosun dio. Sanki aniden hafizam yerine gelmis:)
Ama olmaz sayılmazbozuk pc geldi şükür tamirlenmiş sizi çok özledim haberlerinizi alıyorum tabi ki güzel bacılarım çoğunuz bebişlere kavuştunuz
kavusanlara hayırlı olsun diyorum bekleyenlere (benim gibi) allahtan sabır diliyorum eee anlatın bakalım eee geçmiş bayaaa olmuş okuyamadım voltajjjııımmm sen acık görünüyorsun kuzum özetleri senden alayım o zamannn canım bacım bir ben kaldım birseyler de su oglana kızda dogsun
hanipeks ve temmuz ve unuttuğum arkadaşlar varsa gözleriniz aydın olsun... bizimde göbüş düştü kan vardı bugün dr götürdük maalesef göbek fıtığımız varmış geçer dedi dr bekliyoruz inşallah... süt benimde azaldı... voltaj kızına geçmiş olsun canım.. sütü olmayan arkadaşlar moralinizi bozmayın çok etkiliyor benim fışkırıyordu bunalımdan azaldı.. yavrularımızın rızkını kesmeyelim moralimizi bozmayalım
benim ameliyathanede sag omzumu bi kramp gibi bi agri girmisti duz yatmaktam dediler odaya gelince gecti. sabah oldu ayni agri tekrar basladi ama ne baslamak. o zaman dediler yan etki bu kahve iceceksin. aksma kadar bi kahve bi su. sirt ustu yatamadigimdan hep oturdum ikinci gun oglen gecti. sirt ve boyun agrisi olunca aklima bu da mi yan etki acaba diye geliyor ama o agri kadar siddetli degil buOyy berbatti,
Ama ben cok terledim doğumdan sonra sipir sipir .beni kaldırdıklarında yatak sirilsiklamdi abartisiz.
Omuzlarim tutuk ağrısı hatta sadece sag omzum.az bile diyorum.çünkü o kadar saat soğuk oda.terliyim
Sek kahve ictin mı dmt
Bana bas bel boyun için dedi Dr
Sutsuz sekersiz nescafe .
Ben ictim ağrım belki ondan olmadı.
Ya kiZlar benim sutum ve duydugum kisilerin de
İrmik,humana,hosaf,komppsto,incir ,hurma,tahin helva,meyve suyu,bulgur ve yeşil soğandan cok artar.
Ama yeşil soğan gaz yapar!
Masallah canim :)Yasasiiinnnn...uyuyabildim biraz...insallah simdi gene uyurum..gadi bakalimm..boyle olursa harika..gaz surubu işe yaradı sanırım..
Dinomuz gelmis mi hosgelmissss:) normal dogum olmana sevindim cnm hadi saglikla evinize gidersiniz insallahKizlar ben dogum yaptimde bende iyiyiz.epidural normaldogum oldufirsat bulunca yazacagim yine.
- bebek
Gecmis olsun kuzuya .Gece nobetinden selamlar:)
Enis beyimizi uyandirdim emiyor simdi boncuk.
Dun doktora gittik sarilik artmis 9du 14 olmus bir de idrarda kan var kristallesme dedi doktor idrar tahlili istedi 10cc iseyecek dedi torba yapistirdilar yengemle emzirme odasina gittik emzirdim oleeyy isedi derken baktim poset kaymis yarisi tulumunda esim gitti torbayi birakmaya yetmemis hadiii bastan bu sefer olmadi pes ettim doktor sarilik icin 5.gun sariligin en yuksek seviyesidir o yuzden yarin gelin yine tahlil yaptirin dedi idrar tahlilini de yarina biraktik bu doktor da mama verme sadece anne sutu dedi dun en son mamayi doktora gitmeden saat 1de icti. Anne,sutune yuklendik vee bu arada garmassan mi ne o kremden aldim bende gogus ucu icin mucizeeee aninda etkii:)
Dun annemin dogum gununu kutladik . Pasta ufledi fotolar cekildi ben daha kutlamadim o ayri emzireyim oyle yerim pasta dedim oglanin memeden ayrilmayacagi tuttu annem uyumustu bile ben hala emziriyordum:) bir ara enisi babamin kucagina verdim ellerini oksadi bavam kafayi bir kaldirdi gozleri dolu dolu, duygusallasti dogumdan birgun once de evde cocukluk fotolarima baktigini soyledi nereden nereye demis sonra dogumdan sonra da babam yuzumu oksayarak bu daha kendi bebek bebek dedi cok defa.babam ayri ya burnum sizladi yazarken yine gozlerim doldu iste oyleee :) opuyorum canlar
Gözün Aydın gecmis olsun Allah anali babali büyütsün .Kizlar ben dogum yaptimde bende iyiyiz.epidural normaldogum oldufirsat bulunca yazacagim yine.
- bebek
selsemiber Allah sağlıklı uzun ömür versin sana ve yavruna.
kızlar,
inşallah ben saat 10 da sezeryana gireceğim, lütfen dua edin.
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?