2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hanipeks ve temmuz ve unuttuğum arkadaşlar varsa gözleriniz aydın olsun... bizimde göbüş düştü kan vardı bugün dr götürdük maalesef göbek fıtığımız varmış geçer dedi dr bekliyoruz inşallah... süt benimde azaldı... voltaj kızına geçmiş olsun canım.. sütü olmayan arkadaşlar moralinizi bozmayın çok etkiliyor benim fışkırıyordu bunalımdan azaldı.. yavrularımızın rızkını kesmeyelim moralimizi bozmayalım

biz bugün artık dayanamadık bu güzel havaya ve dışarı çıktık..önce mahallemizin etrafındaki yeşillik alanda dolandık,ordan da yemeğe götrdü bizi eşim yine çok güzel yeşilliklerle dolu bir restorana..ordan da alışveriş merkezine gittik emzik filan aldımi,çünkü benim kız geceleri gaz sancıları çekiyor ve kakasını falan yapamıyor ıkınıyor ya sürekli memede...belki yalancı emzik iyi gelir dedik ama onu da tutmayacak galiba..en son 5.30 du artık dayanamadım eşimi uyandırıp ona devrettim,öyle uyuyabildim biraz..şimdi gene meme arıyor,ben kaçıyorum..bu gece bakalım nasıl geçecek,şimdiden uyusam iyi olacak..

maşallah Çınar paşaya..saçlarını yirimmmm onun benn..

Geçmiş olsun rana bebeğe..sanırsam sana da geçiyor grip..aman dikkat..kıyamam ben ona inşallah hemen atlatır..

kıyafetin altına giydir önce eldivenleri,üstüne kıyafet..zor çıkar..çoraplar da öle,ben önce patikli alt giydiriorum üstüne çora sonra da tulumunu...

hayırlı olsun canım bebeğin,uzun ömürlü olsun inşallah..

pericim ne güzel anlatmışsın..umarım sütü yetmeyen tüm anneler kulak verir bu yazdıklarına..en doğrusunu anlatmışsın,uzmanlar da öyle diyor,çevremdeeki anneler de çok söylemişti bunları..

voltajjj benimde 10kilo gitti mekige gerenk yok:) ilk defa bu sabah yan yattım,annem bile sasirdi. Aaa yan yatiyosun dio. Sanki aniden hafizam yerine gelmis:)

enneeeeee...ben hiç tartılmadım ben ne kadar verdim acep??? e ben daha ilk haftadan yüzü koyun,yan ve özlediğim tüm pozisyonlarda yatıyorum zatenn,yatılamıyormuydu kii??

Ama olmaz sayılmaz
Hayir No No
Egom megom,
Ben görmedim seni
citirleblebim((
Azaldimi takvim
Gelir insallah hayirlisiyla.kedi duruşu yer sildin mı mesela
Ben doguma giderkene bile sildim
4 dk bir sanciyla girdim :86:hic doğurmayı istemeyen bir ben vardım ben hemen doğurdum

Sagol canım
Bebekte mı fıtık var?nasil anlaşıldı cok üzüldüm yacok gecmis olsun .
Aglamaktan falan mı olurmuş
Allah yardımcınız olsun...

Kızlar süt ile ilgili bizde sorunlar yaşadık bolbol su için ve ben bitkisel bir damla aldım eczaneden suya karıştırılıyor onuda tavsiye ediyorum.birde humana rezene çayı içebilirsiniz hem gaz için hemde süt arttırmak için.

Son düzenleme:
hanipeks, temmuz, oftelyam. ofpufya, bebeğim ve diğer unuttuğum arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah.

somewhere canım doğurmadım henüz.
kv de gelmedi daha.
gününü doldursun acelem yok diyorum.

görkemre canım neden acele ediyorsun ki o geleceği zamanı biliyor nasıl olsa.
benim sıkıntılarım var bu yüzden yazıp kimsenin heyacınını gölgelemek istemiyorum..
yeterince anlattım zaten burda.
ama kaldıramıyorum artık.
10 gündür eşimle konuşmuyoruz ayrı odalarda oturuyoruz.
tartışıyoruz ve eşim inceldiği yerden kopsun dedi.
koparmaya çalışıyorum bende.

kıs tuna sen nası yattın hemen ölde yüzüstü filan. Organların yerçekimi i le inatlaşmadımı:) ben yüzüstü yatamam daha çalışmam lazım:))

aysern benim çevremde aynen öle. Hatta bi aşama ilerisni söliym işyerşndn aradılar sütün geliyomu die:)

Yattim valla...hemide coookk ozlemisim,tabii uyuyabilirsem en sevdiğim şey yatağın içinde her türlu yatmak...

İş yerini de ayakta alkışlıyorum, şirin gelmiyorsa ne yapcaklarmis onlar mi emzircekmiss,hayret bisey..

Biz gene ayaktayiz,bu gaz ah bu gazzz...

benim ameliyathanede sag omzumu bi kramp gibi bi agri girmisti duz yatmaktam dediler odaya gelince gecti. sabah oldu ayni agri tekrar basladi ama ne baslamak. o zaman dediler yan etki bu kahve iceceksin. aksma kadar bi kahve bi su. sirt ustu yatamadigimdan hep oturdum ikinci gun oglen gecti. sirt ve boyun agrisi olunca aklima bu da mi yan etki acaba diye geliyor ama o agri kadar siddetli degil bu

kizlar dogumfan bi hafta sonra istedigim herseyi yapiyor yuzustu de dahil her pozisyonda uyuyabiliyordum. dogumun ertesi gunu koltukta bagdas kurup oturuyordum doktorum sok oldu. bu sezeryanim coook rahat gecti ama yan etki omuz tutulmasi mahvetti beni de. herkesin bi cektigi var sanirim. iki sezeryanimda da hic yatmadim her isimi gordum ondan sanirim cok cabuk iyilestim cok sukur

Gece nobetinden selamlar:)
Enis beyimizi uyandirdim emiyor simdi boncuk.
Dun doktora gittik sarilik artmis 9du 14 olmus bir de idrarda kan var kristallesme dedi doktor idrar tahlili istedi 10cc iseyecek dedi torba yapistirdilar yengemle emzirme odasina gittik emzirdim oleeyy isedi derken baktim poset kaymis yarisi tulumunda esim gitti torbayi birakmaya yetmemis hadiii bastan bu sefer olmadi pes ettim doktor sarilik icin 5.gun sariligin en yuksek seviyesidir o yuzden yarin gelin yine tahlil yaptirin dedi idrar tahlilini de yarina biraktik bu doktor da mama verme sadece anne sutu dedi dun en son mamayi doktora gitmeden saat 1de icti. Anne,sutune yuklendik vee bu arada garmassan mi ne o kremden aldim bende gogus ucu icin mucizeeee aninda etkii:)
Dun annemin dogum gununu kutladik . Pasta ufledi fotolar cekildi ben daha kutlamadim o ayri emzireyim oyle yerim pasta dedim oglanin memeden ayrilmayacagi tuttu annem uyumustu bile ben hala emziriyordum:) bir ara enisi babamin kucagina verdim ellerini oksadi bavam kafayi bir kaldirdi gozleri dolu dolu, duygusallasti dogumdan birgun once de evde cocukluk fotolarima baktigini soyledi nereden nereye demis sonra dogumdan sonra da babam yuzumu oksayarak bu daha kendi bebek bebek dedi cok defa.babam ayri ya burnum sizladi yazarken yine gozlerim doldu iste oyleee :) opuyorum canlar

Yasasiiinnnn...uyuyabildim biraz...insallah simdi gene uyurum..gadi bakalimm..boyle olursa harika..gaz surubu işe yaradı sanırım..

Yasasiiinnnn...uyuyabildim biraz...insallah simdi gene uyurum..gadi bakalimm..boyle olursa harika..gaz surubu işe yaradı sanırım..
Masallah canim :)

Kizlar ben dogum yaptim
  1. bebek
de bende iyiyiz.epidural normaldogum oldufirsat bulunca yazacagim yine.
Dinomuz gelmis mi hosgelmissss:) normal dogum olmana sevindim cnm hadi saglikla evinize gidersiniz insallah

selsemiber Allah sağlıklı uzun ömür versin sana ve yavruna.
kızlar,
inşallah ben saat 10 da sezeryana gireceğim, lütfen dua edin.
:18:

Gecmis olsun kuzuya .
Annene de nice yıllar .

O cis poşetini hep öyle takarlar ,yandir veya yapismamistir...
Sonra cocuk kaydirdi olur.damla damla cis toplarsin.
Kiğremin adi Garmastan İse yaramasina sevindim zira meme candir.
Acısı beter.

Kizlar ben dogum yaptim
  1. bebek
de bende iyiyiz.epidural normaldogum oldufirsat bulunca yazacagim yine.
Gözün Aydın gecmis olsun Allah anali babali büyütsün .
selsemiber Allah sağlıklı uzun ömür versin sana ve yavruna.
kızlar,
inşallah ben saat 10 da sezeryana gireceğim, lütfen dua edin.
:18:

Allah yardımcın olsun,
İnsallah bir solukta kurtulursun...

Günaydın demedim
Diyorum
Günaydın.

Dun aksam kv esime yarın benim bilete baksaydin dedi.
Dil ucu eşimde dur daha dedi...
Ses kesildi.

Hayir kac kere dediyse ben hic kal daha demedim.
Yani?
E git tamam diyorum yok...

Aksam ki evde yapılan kokorecten hic bahsetmiyorum.
Koku yağ .........

Basım ağrıyor bugun(
Dişlerimi o kadar sıkmıştım ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…