Kizlar ben dogum yaptimde bende iyiyiz.epidural normaldogum oldufirsat bulunca yazacagim yine.
- bebek
Masallah canim :)
Dinomuz gelmis mi hosgelmissss:) normal dogum olmana sevindim cnm hadi saglikla evinize gidersiniz insallah
selsemiber Allah sağlıklı uzun ömür versin sana ve yavruna.
kızlar,
inşallah ben saat 10 da sezeryana gireceğim, lütfen dua edin.
:18:
selsemiber hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün..
anam senin yarın sezaryen günün değilmiydi doğumdaşım
maşallah kurtulmuşsun darısı bizim başımıza. yarın da ben doğuma gidiyorum
inşallah.
Allah analı babalı büyütsün kuzunu
Çok teşekkür ederim kızlar normal doğumdan korktuğumdan sezeryan olacaktım ama oğlum istemedi annesinin kesilmesinidün akşam üzeeri 4buçuk gibi hafif sancım başladı yalancı sancı sandım başta çünkü ilk defa sancı yaşıyordum. Eşime yine de bir gidelim hastaneye gösterelim bakalım herşey yolunda mı dedim geldik ve açılmaya baktı ebe 7cm olmuş anam dedi doğum başlamış hemen epidural taktılar ve 18:40da bebeğimi geldi. Herşey çok hızlı oldu hala şaşkınım. Bebiş çok tatlı emmeye çalışıyor yavrum zor oluyor biraz ama alışıcaz yavaş yavaş. yarın çıkıcaz hastaneden yazarım yine foto koyarım size dinocumun. Doğum yapacaklara da Allah kolaylık versin hoşçakalın
Kızlar selam ben geldim :)
Sütüm az olunca bebişimi doyurmak zor oluyor bu nedenle kaç gündür yazamadım :)
Az sonrada doğum hikayemizi yazıcam inşallah :) sonrasındada bayan kv ve bombalarını :)
Spinalmiş, sezeryanmış, sondaymış, hiçbirinden korkulacak birşey yokmuş boşuna stres yapmışım :)
Gunaydin arkadaslarim, temmuzcum Allah bagislasin bebisini, ofelyam da mi dogum yapti?
Biz iyiyiz teyzeleri . Cinar 53 cm 4125 gr dogdu. Ve manyak saclari var, simsiyah ve sık ve uzun. Derisi ve kulaklari gorunmuyo dusunun. Sutum hemen geldi cinar da emdi, daha emerken basliyor gazini cikarmaya, dun benim agrilarim coktu ama bu sabah guna guzel uyandim agrim yok.
Canım Allah bağışlasın sağlıcakla büyüsün inşallah Çınarın :) Çınar ard arda gelecek sanırım benimde sabah 6:30 :- nişanım geldi ama sancım falan yok ne yapıym bilemedim hareketli de hala hiç durmuyo en fazla öğlene kadar bekleyip gîderim doktora.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.birde hakkınızı helal edin kızlar.
Kizlar ben dogum yaptim
de bende iyiyiz.epidural normaldogum oldufirsat bulunca yazacagim yine.
- bebek
Ben lansinoh'un elektrikli-çiftlisini aldım. Eğer o gün fazla sağmaya çalıştıysam acıtıyo biraz sonuçta memiş uçları zorlanıyor ; ama onun dışında acıtmıyor şükür. Emiş gücü konusunda ise yani sütüm yok ki makine napsın ne kadar emse çıkmıyor mübarek :)
kızlar,bebeği çok uyuyanlar kan testi ile sarılık derecesine baktırdınız mı?benim de doğduğundasn beri çok uyuyor. bugün 15 günlük oldu. ilk hafta kan testinde sarılık derecesi 14 çıktı.
eğer 17 çıksaydı bizi hastanede misafir edeceklerdi bir kaç gün.
haftaya tekrar kontrole götürecem.inşallah düşmüştür değeri
sarılık için tek çare de anne sütü ile emzirmek. sürekli emzirmeye çalışıyorum. ama oğlum uyuduğu için de beni ememiyor. o yüzden makine ile sağıyorum. ancak verebiliyorum. ama bazen sütüm azalıyor. o zaman da bazen mama da verdiğim oluyor.yeter ki sarılık sıkıntısından kurtulsun. onun için hiç midesinin boş olmaması lazım. açlık şekeri düşünce uykuya düşüyor bebekler.bence ihmal etmeyin. çok uyuması iyi değildir.dr. kontrolü iyi olur.
sezeryan ameliyatı ile doğum yapan arkadaşlara soruyorum.benim doğumdan sonra karın şişliğim nerdeyse hiç inmedi.15 gün oldu doğum olalı.
beni görenler sen daha doğurmadınmı falan diye dalga geçiyorlar.morali bozuluyor. o yüzden markete bile çıkmak istemiyorum.
sizlerde durum nasıl?var mı aynısorunu yaşayan.bir de zamanla bu şişlik geçecek mi
Mrb herkese. Dogum yapanlar hayirli olsun. Bekleyenler de sabirli olmaya devam etsin. Rabbim kavustursun insallah.
Sezeryan olanlar agrilariniz var mi? Benim dikislerim ve belim cok agriyo. Yataktan tek basima kalkamiyorum hala. Kv ye gore 3 gunde her isimi kendim yapmam gerekiyomus ! Ona gore normal dogumda daha gec kalkilirmis. Deli ediyo beni. Sizde durumlar nasil?
işine karışmak istemem ama aç bırakmayın kuzuyu, azıcık mama verin ya kaşıkla falan. ben 4 gün mama verdim sonra mamayı bıraktık süt tam gelmeye başladı çünkü. hatta mama kutusunu hastaneye gönderdim-4 haftada kutunun bitmesi gerekiyormuş-gögsümde 2 fırt ta yorulan uyuyan çocuk biberonda 30 cc yi 3 dakikada emip bitiriyordu. annem bi daha gögüs almaz bu çocuk falan dedi. ben önce boş gögüs verip sonra biberonda mama veriyordum sonlara doğru biberonda kendi sütümü verdim arada yalancı meme falan. kuşum ağzını biberonda kocaman gögüste minicik açıyordu. agzına sokulan şeyi algılayıncaya kadar 5 dakika geçmeye başlamıştı ama şimdi şükür sorunlarımız bitti.Canım bilmiyorum bazen elimde pompa ağlıyorum esime git mama al diyorum sonra herkes mama verirsen süt almaz yok kabiz olur diyo.. ben yine pompaya abaniyorumelimden geleni yapmaya çalışıyorum
Kızlar bizimde derdimiz ayn...
Çok kötü durumdayim, dün gece acliktan uyuyamadi oğlum, benim göğüsler mahvoldu.
Kayinvalide tutturdu oğlum mama al gel
sabahtan beri benden çıkan az biraz sütü ve 2 defa da 30ml likmama
ben bunalimlarda...
Napim ne edim bana da bi akıl verin? Yanlış mi yaptık mama vermekle...
kizlar selam. sut olayi bizde de sorun. 5 gunlukken sariligimiz 13 cikmisti doktor bu cocuk doymuyor mama verin dedi. o gun bugundur mama+meme seklinde devam ediyoruz. ilk oglumdada ayni seyleri yasamistik. o zaman uzuntuden mahvolmustum ama napalim nasipleri boyleymis diyorum artik. ama asil sorunum goguslerim aksama dogru o jadar yumusuyor ki oglum agzinda tutamiyor. bi kac saatte anca azicik sertlesiyor bebegim 5 dk emiyir hoop gene yumusacik. sut olmadigini mi gosterir acaba bu?
voltaj cnm gecmis olsun bebegine. kabizliktan bende cok cektim bugun ev bosalinca mucizevi bi sekilde rahatladim valla darisi sana.
sezeryan dikislerimde yanmam falan cok cabuk gecti sukur ama sirt agrilarindan cok dertliyim bende butun sirtim belim felaket agriyor spinalin yan etkisi mi acaba diyorum bazen. sizlerde var mi boyle bisey?
Selam kizlar
Dogum yapanlar Allah anali babali buyutsun
Dogum yapacaklar Allah yardimcimiz olsun
Hanipeks maşallah Çınar'a
Kizlar ben artik dogum yapana kadar girmicem foruma moralim bozuluo dertsiz de ayni nedenden oturu girmio sanirim zaten ayri sikintilari da var
Cinsiyeti en son ben ogrenmistim dogumum da sona kaldi sanririm neyse heoinizi opuyorum
12nisan' da oğlumuz dünyaya gözlerini açtı...canım hayırlı olsun.bebişini kucağına almışsın.ne zaman doğum yaptın?
deniyoruz canım, bugün biraz daha iyiyiz...aynı ikilemi ben de yaşadım. 11 20 de doğup akşam 8 de mamaya başladık.sütüm gelmeyince ve ağrılardan o kadar bunaldım ki gerekirse hiç süt emmemesini bile göze alıp mamaya başladım. sütünü arttırabilirsen mamadan dönebilirsiniz bence.yeter ki aç kalmasın. denenecekleri denemişsindir sanırım sütünü arttırmak için. allah yardımcınız olsun
işine karışmak istemem ama aç bırakmayın kuzuyu, azıcık mama verin ya kaşıkla falan. ben 4 gün mama verdim sonra mamayı bıraktık süt tam gelmeye başladı çünkü. hatta mama kutusunu hastaneye gönderdim-4 haftada kutunun bitmesi gerekiyormuş-gögsümde 2 fırt ta yorulan uyuyan çocuk biberonda 30 cc yi 3 dakikada emip bitiriyordu. annem bi daha gögüs almaz bu çocuk falan dedi. ben önce boş gögüs verip sonra biberonda mama veriyordum sonlara doğru biberonda kendi sütümü verdim arada yalancı meme falan. kuşum ağzını biberonda kocaman gögüste minicik açıyordu. agzına sokulan şeyi algılayıncaya kadar 5 dakika geçmeye başlamıştı ama şimdi şükür sorunlarımız bitti.
biberona alışabilir tabi ama aç kalmasın kıyamam ben ona
12nisan' da oğlumuz dünyaya gözlerini açtı...
deniyoruz canım, bugün biraz daha iyiyiz...
bu seferde benim oğlan sürekli uyuyo zorla uyandırıyoruz. annemlerde karnı toktur diyo ama a kadarcık sütle naıl doyar ki
kızlar bu spinalin yan etkisi sonradan başlarmı ki, başıma bugün soldan soldan ağrılar giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?