2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydınlar kalkalı çok oldu gerçi de neyse
gece karnım ve belim beni ağlatacak kadar sancılandı sonra geçti
sabaha kadar uyumuşum sonra
yarın kontrol var bugün temizlik faslı bakalım...

Kizlar ben dogum yaptim
  1. bebek
de bende iyiyiz.epidural normaldogum oldufirsat bulunca yazacagim yine.

anam senin yarın sezaryen günün değilmiydi doğumdaşım
maşallah kurtulmuşsun darısı bizim başımıza. yarın da ben doğuma gidiyorum
inşallah.
Allah analı babalı büyütsün kuzunu

Masallah canim :)

Dinomuz gelmis mi hosgelmissss:) normal dogum olmana sevindim cnm hadi saglikla evinize gidersiniz insallah

selsemiber Allah sağlıklı uzun ömür versin sana ve yavruna.
kızlar,
inşallah ben saat 10 da sezeryana gireceğim, lütfen dua edin.
:18:

selsemiber hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün..

anam senin yarın sezaryen günün değilmiydi doğumdaşım
maşallah kurtulmuşsun darısı bizim başımıza. yarın da ben doğuma gidiyorum
inşallah.
Allah analı babalı büyütsün kuzunu

Çok teşekkür ederim kızlar normal doğumdan korktuğumdan sezeryan olacaktım ama oğlum istemedi annesinin kesilmesini dün akşam üzeeri 4buçuk gibi hafif sancım başladı yalancı sancı sandım başta çünkü ilk defa sancı yaşıyordum. Eşime yine de bir gidelim hastaneye gösterelim bakalım herşey yolunda mı dedim geldik ve açılmaya baktı ebe 7cm olmuş anam dedi doğum başlamış hemen epidural taktılar ve 18:40da bebeğimi geldi. Herşey çok hızlı oldu hala şaşkınım. Bebiş çok tatlı emmeye çalışıyor yavrum zor oluyor biraz ama alışıcaz yavaş yavaş. yarın çıkıcaz hastaneden yazarım yine foto koyarım size dinocumun. Doğum yapacaklara da Allah kolaylık versin hoşçakalın

selsemiber gözün aydın ne güzel allah gerçekten kolayca kurtarmış seni de darısı biz bekleyenlere =)
kızlar show tv de program başladı ilk nefes

Kızlar selam ben geldim :)
Sütüm az olunca bebişimi doyurmak zor oluyor bu nedenle kaç gündür yazamadım :)

Az sonrada doğum hikayemizi yazıcam inşallah :) sonrasındada bayan kv ve bombalarını :)

Spinalmiş, sezeryanmış, sondaymış, hiçbirinden korkulacak birşey yokmuş boşuna stres yapmışım :)

bekliyorum merakla okumayı ofpufya =))

bu arada darlandım ben evde eşim de yok hazırlandım çağırdım çıkalım diye

tebrik ederim ne güzel kolay doğm olmuş darısı başımıza...

tabii insan doğumu bitirnce rahat oluyor bende yusufcuk yanımda gün sayıyorum :)) normalmi sezeryanmı diye o bile belli değil (
doğum hikayeni sabırsızlıkla belioruz.

gnydınlar bu arada,
Bende üzün yaprağı sarayım dondurucuya koyayım dedim herşeyi hazırladım ama 25 tanesarabildim parmaklarım davul gibi olmş tutamadım resmen yaprakları ((

Kizlar ben dogum yaptim
  1. bebek
de bende iyiyiz.epidural normaldogum oldufirsat bulunca yazacagim yine.

hanipeks,docalan ve selsemiber hayırlı olsun bebişleriniz kızlarr, maşallah
benim bugün takvim bitti, azıcık belim ağrıyo sadece

bugün okunmuş suyum gelecek, onu içicem, doğum çiçeğinide suya koyucam, hurmalarıda yerim sabaha kadar,
yarın yada salı kızım gelsin artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben mart sonu nisan başı doğar diye umut eerken , nisanın ortasınageldik tık yok

dün öğlen uyuduğumda kızımı gördüm rüyamda doğurmuşum 1 yada 2 günlük ama paytak paytak yürüyodu,
annem hadi emzir bebeği diyo, bende ' ben ona küsüm emzirmiycem diyorum çocuk gibi'

ben aventin elektiriklisini 3-4 gün kullandım:hem gögüs uçlarım çıktı hem sütüm geldi hem de acısı azaldı. kişiden kişiye değişiyor galiba. başta yarım saat uğraşıp yarım çay kaşığı çıkıyordu, biberona düşmüyordu bile, serçe parmağıma sürüp bebeme yalatıyordum. bir gün biberonda 3 çay kaşığı birikti. dünyalar benim oldu. 3. günde biberonda birikeni vermeye başladım 10 cc 30 cc derken sağmayı bıraktım.

moralini yüksek tut:bir de ben bir göğsüme bebeğimi alıp diğerini sağıyordum falan. allah yardımcın olsun canım>:doğumdan sonra en büyük sorun süt valla

o muhabbeti ben de çok yaşadım ilk 10 günde bayağı küçüldü benimki ama hala 5 aylık görünümünde.sürekli bisküvi tatlı falan yiyorum. tek başına yemek ögün takibi zor oluyor, gece uyumayınca abur cubura başladım falan. kilo vermem de durdu. sanırım benim içerden atılacaklar bitti kalanlardan da sporla falan kurtulmaya çalışacağım ama daha zamanı var

çok biliyor o. ben 7. günde kalkmaya işimi kendim yapmaya başladım cünkü kv ile başbaşa kaldık ama şimdi dikişlerimin bir kısmı kabarık kabarık. 10. günde ağrısız sızısız yaşam anca başlıyor

Canım bilmiyorum bazen elimde pompa ağlıyorum esime git mama al diyorum sonra herkes mama verirsen süt almaz yok kabiz olur diyo.. ben yine pompaya abaniyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum
işine karışmak istemem ama aç bırakmayın kuzuyu, azıcık mama verin ya kaşıkla falan. ben 4 gün mama verdim sonra mamayı bıraktık süt tam gelmeye başladı çünkü. hatta mama kutusunu hastaneye gönderdim-4 haftada kutunun bitmesi gerekiyormuş-gögsümde 2 fırt ta yorulan uyuyan çocuk biberonda 30 cc yi 3 dakikada emip bitiriyordu. annem bi daha gögüs almaz bu çocuk falan dedi. ben önce boş gögüs verip sonra biberonda mama veriyordum sonlara doğru biberonda kendi sütümü verdim arada yalancı meme falan. kuşum ağzını biberonda kocaman gögüste minicik açıyordu. agzına sokulan şeyi algılayıncaya kadar 5 dakika geçmeye başlamıştı ama şimdi şükür sorunlarımız bitti.
biberona alışabilir tabi ama aç kalmasın kıyamam ben ona

aynı ikilemi ben de yaşadım. 11 20 de doğup akşam 8 de mamaya başladık.sütüm gelmeyince ve ağrılardan o kadar bunaldım ki gerekirse hiç süt emmemesini bile göze alıp mamaya başladım. sütünü arttırabilirsen mamadan dönebilirsiniz bence.yeter ki aç kalmasın. denenecekleri denemişsindir sanırım sütünü arttırmak için. allah yardımcınız olsun

sırtımda sol küregimde batma şeklinde bir ağrı vardı. bebeğimi emzirirken altını değiştiriken oturamıyordum artık. ama geçti. spinalle alakası var mı bilmiyorum ama ilk günlerde yoktuu sonra geldi bir kaç günde de geçti.

Canim hic bozma moralini, ben bugun 42. Haftaya giriyorum ve hala bekliyorum, dogacagi zamani bir tek Rabbim bilir. Sakince bekleyecegiz, yapacak birsey yok. Bebekler iyi olduktan sonra beklenebilir, Amerikada hamileligi 42 hafta kabul ediyorlarmis

Sagol canım
Bebekte mı fıtık var?nasil anlaşıldı cok üzüldüm yacok gecmis olsun .
Aglamaktan falan mı olurmuş
Allah yardımcınız olsun..

saol canım ewet düşerken öyle oldu ama düzelir dedi yavru da.....

canım hayırlı olsun.bebişini kucağına almışsın.ne zaman doğum yaptın?
12nisan' da oğlumuz dünyaya gözlerini açtı...
deniyoruz canım, bugün biraz daha iyiyiz...
bu seferde benim oğlan sürekli uyuyo zorla uyandırıyoruz. annemlerde karnı toktur diyo ama a kadarcık sütle naıl doyar ki
kızlar bu spinalin yan etkisi sonradan başlarmı ki, başıma bugün soldan soldan ağrılar giriyo

Bugün sabahtan beri neler yapmadım ki bulgur, incir kompostosu, muhallebi, humana helva ne bulduysam yedim ictim bir saat once 90 cc sağdım dünyalar benim oldu. Ama dediğin gibi yapıcam gece salya sumuk aglamaktansa mama alicam dursun kenarda sıkışırsak vericem . Sütü icince uyudu kuzum açlıktan ağlıyordu demek ki

Son düzenleme:

Temmuz benim yarın 20 gun olacak son uç gündür bir bas ağrısı çekiyorum ömrümde böyle ağrımadı.. Ensemden gözüme geliyo resmen feci birsey ne narkozmus be kardesim

Son düzenleme:
herkese merhaba, doğum yapanlara çok geçmiş olsun Allah bebişlerinize sağlık, uyku, huzur wersin :) tabiki annişlerine de... ben de son 3 günümü yaşıyorum inşallah... çarşamba günü sezeryana gireceğim. hayırlısıyla kurtuluruz inşallah biz bekleyenler... çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…