2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
arkadaşlar çınar paşamın resimlerini ekledim albümüme.

temmuz canım ilk 2-3 gün bebişin günde 20 saat uyuması normaldir, midesi de yarım fincan bile değildir, 4 saat boyunca eğer 2-3 fırt emmezse o zaman bir çay kaşığı mama versen yeter kan şekeri düşmesin diye. bir de üzülme ne olur.

ben still tea içiyorum, 24 saatte 4 lt su içebiliyorum, sabahtan öğlene kadar 1lt-öğleden ikindine kadar 1 lt- ikindiden akşama kadar 1lt- gece sabaha kadar 1lt diye şartladım kendimi.

çiğ sebze yemiyorum gaz yaparmış -yeşil soğan süt yapıyormuş ama, voltaj da yazmış hatta-

yumurta yedim,

bol bol protein yiyorum -daha çok tavuk- sade haşlanmış tavuk, tavuklu bulgur pilavı, tavuk çorbası, 2 gündür bunları yedim.

ayva kompostosu

kuru incir

sütlü irmik tatlısı yaptırdım ondan az az yedim.

yarın da yarma ve bulgur haşlatıp ayranla çorba yaptırcam.

drumun tavsiyeleri , benim az çok bildiklerim ve büyüklerin dediklerinden işime gelenler bunlar

canım çok sevindim yaaaa sütünün artmasına dahada artacaktır sakın stres yapma stres yaparsan kötü etkiler sütünü biliyorum anne yüreği dayanmıyor bende çok ağladım sızladım yetersiz bir anneyim diye ama manası yok az olan süt iyice azalıyor sakin olmaya çalış

temmuz dikkat et oğlun sarılık olmasın benim kızımda sarılık olduğunda çok fazla uyuyordu hatta uyandırırken bile çok zorlanıyorduk uyanamıyordu yenidoğanların 3 saatten fazla aç kalmaması lazımmış yani en kötü ihtimalle 3 saatte bir emzir

bugün kızım çok mızmızlandı sabah kalktı saat 5e kadar hiç uyumadı ağladı hep meme istedi bende emzirdim çok emdi bugün çok yavrum sıkıntısı neyse bilemedik o da hep memeye saldırdı ve okadar çok emince bugün habire alt değiştik en son sıcak su torbasını yatağının altına koyduk kızım mayıştı uyudu çok şükür

hanipeks maşallah tosun paşaya kız keşke foto koymasaydın nazar değer oğluna

kızım 3,100 gr ve 47 cm doğdu çok şükür. dua edenlerden Allah razı olsun.

Kv gittiiiiiii
Ama cok üzüldü ya
Giderken ha kal desek duracak azda gorumceye yolladık b.esire

Yazık ya bende üzüldüm
Burayı cok seviyor ,bugun bana hic is düşürmedi geldigime değsin dedi.

Amaaan gizlar ben niye boyleyim
Gitmesini istediğim biri bile gitse buruluyor icim .
Neyse beni cok kizdirip sıkmıştı onları dusunim
Evet.

Hanipeks
Kutun dolu ...

Çınara maşallah.rabbim kem gözden pis nefisten uzak tutsun.
Maşallah subhanallah barekallah...

benim de ilk damlayla buluşmam 3 gün sürdü resmen bayram ettim :) şimdi 40-50ml çıkıyor ama üst üste pompiş yapınca azalıyor yetmıyor. düzelecek inş.

ya benim bir de göbiş deliğimden kesik olan yere kadar ağrı var. dokununca bile ağrıyor. ama her zaman değil acaba gaz sancısı falan mı o?

aysern benim çevremde aynen öle. Hatta bi aşama ilerisni söliym işyerşndn aradılar sütün geliyomu die:)

Maşallah onlara :) basın toplantısı yap sen en iyisi bu kadar açıklama bekleyen varsa :)

Gerçi herşey merak konusu oluyor..

Gazın çıktı mı, sancın var mı, ayağa kalkabiliyon mu, sütün geliyor mu, çocuk emiyor mu, kakasını yapıyor mu hatta kakasının kıvamı nasıl falan sordukça soruyorlar :)

Onu da deneyeyim bacim şuan ziril ziril agliyorum sizin muhabbetleri okudukça ne güzel şeyler konuşuyorsunuz sanki hiç doğmayacakmis gibi geliyor bana hiç bir şeyim yok çatı muayenesi oldum ne yumuşama var ne açılma dedi millet geçiken doğumlardan bahsediyor yok kaka sini yer yok oksijensiz kalır yok şu olur yok bu olur pc bozuldu şansıma buraya giremiyorum fceb**kdan Haberlerinizi alıyordum ama o kadar kötüyüm ki size çok ihtiyacım vardı neyse artık format atıldı ya dün gittik işte doktor a salı tekrar gel dedi suni sancı versem normal doğum ihtimalin yüzde 15 olur normal doğum ihtimalin ortadan kalkar çünkü hiç sancım yok açılma sıfır suyum iyiymis işte bekliyoruz çok korkuyorum bebeğime birsey olacak diye ne güzel sizler hayırlısı ile kurtuldunuz bacim allahım sağlıklı uzun ömürler versin kuzum

Temmuz benim yarın 20 gun olacak son uç gündür bir bas ağrısı çekiyorum ömrümde böyle ağrımadı.. Ensemden gözüme geliyo resmen feci birsey ne narkozmus be kardesim
maşallah sonunda kızın bayram etmiş canım. bizim bugünkü sorunumuz gögüslerim süt doldu bu sefer benim oğlan uyanmıyo bi türlü... baş ağrısı uzanınca geçti benim, şimdi ayağa kalktım aynen devam

çınar paşaya maşallah, tavsiyelerin için teşekkür ederim canım.

biçok kişi yaşıyoruz aynı dertleri... çok şükür ki burda dertleşebiliyoruz canım.

doğumdan önce burada doğumdan çok korkuyorum muhabbetleri yaptığım için kendimden utanıyorum
onların melek yüzünü görünce herşeyi unutuyo insan ama bu sefer başka sorunlar baş gösteriyor.

bugün öğleden sonra gögüslerim süt doldu, davul gibi şişti ama malesef oğlanı uyandırıp bi türlü emziremedim.
uçlarındaki yaralar iyice azdı.
koltuk altımda yumurta büyüklüğünde neydüğü belirsiz bir şişlik var.
dikişlerim her kalkışımda acıyor.

hanipeks masallah çınara,nazar degmesin. grill Allah anali babalı büyütsün, hayırlı olsun. voltaj Allah kavuştursunmu diyeyim gözün aydınmı? :)

mrb.ne kadar geçti gününüz takviminiz kalkmış bende aynıyım ne sancı ne belirti öyle beklyorum

eee ben göremiyorum (
nerden bakılıyor albüme... cahilliğim tuttu

kızım 3,100 gr ve 47 cm doğdu çok şükür. dua edenlerden Allah razı olsun.
tbr ederim maşallah kızına... Allah sağlıok sıhhat versin bebişine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…