canım çok sevindim yaaaa sütünün artmasına dahada artacaktır sakın stres yapma stres yaparsan kötü etkiler sütünü biliyorum anne yüreği dayanmıyor bende çok ağladım sızladım yetersiz bir anneyim diye ama manası yok az olan süt iyice azalıyor sakin olmaya çalışBugün sabahtan beri neler yapmadım ki bulgur, incir kompostosu, muhallebi, humana helva ne bulduysam yedim ictim bir saat once 90 cc sağdım dünyalar benim oldu. Ama dediğin gibi yapıcam gece salya sumuk aglamaktansa mama alicam dursun kenarda sıkışırsak vericem . Sütü icince uyudu kuzum açlıktan ağlıyordu demek ki
12nisan' da oğlumuz dünyaya gözlerini açtı...
deniyoruz canım, bugün biraz daha iyiyiz...
bu seferde benim oğlan sürekli uyuyo zorla uyandırıyoruz. annemlerde karnı toktur diyo ama a kadarcık sütle naıl doyar ki
kızlar bu spinalin yan etkisi sonradan başlarmı ki, başıma bugün soldan soldan ağrılar giriyo
arkadaşlar çınar paşamın resimlerini ekledim albümüme.
temmuz canım ilk 2-3 gün bebişin günde 20 saat uyuması normaldir, midesi de yarım fincan bile değildir, 4 saat boyunca eğer 2-3 fırt emmezse o zaman bir çay kaşığı mama versen yeter kan şekeri düşmesin diye. bir de üzülme ne olur.
ben still tea içiyorum, 24 saatte 4 lt su içebiliyorum, sabahtan öğlene kadar 1lt-öğleden ikindine kadar 1 lt- ikindiden akşama kadar 1lt- gece sabaha kadar 1lt diye şartladım kendimi.
çiğ sebze yemiyorum gaz yaparmış -yeşil soğan süt yapıyormuş ama, voltaj da yazmış hatta-
yumurta yedim,
bol bol protein yiyorum -daha çok tavuk- sade haşlanmış tavuk, tavuklu bulgur pilavı, tavuk çorbası, 2 gündür bunları yedim.
ayva kompostosu
kuru incir
sütlü irmik tatlısı yaptırdım ondan az az yedim.
yarın da yarma ve bulgur haşlatıp ayranla çorba yaptırcam.
drumun tavsiyeleri , benim az çok bildiklerim ve büyüklerin dediklerinden işime gelenler bunlar
kızım 3,100 gr ve 47 cm doğdu çok şükür. dua edenlerden Allah razı olsun.
Ay silsem mi o zaman albumu kiz
ben aventin elektiriklisini 3-4 gün kullandım:hem gögüs uçlarım çıktı hem sütüm geldi hem de acısı azaldı. kişiden kişiye değişiyor galiba. başta yarım saat uğraşıp yarım çay kaşığı çıkıyordu, biberona düşmüyordu bile, serçe parmağıma sürüp bebeme yalatıyordum. bir gün biberonda 3 çay kaşığı birikti. dünyalar benim oldu. 3. günde biberonda birikeni vermeye başladım 10 cc 30 cc derken sağmayı bıraktım.
moralini yüksek tut:bir de ben bir göğsüme bebeğimi alıp diğerini sağıyordum falan. allah yardımcın olsun canım>:doğumdan sonra en büyük sorun süt valla
aysern benim çevremde aynen öle. Hatta bi aşama ilerisni söliym işyerşndn aradılar sütün geliyomu die:)
Ama olmaz sayılmaz
Hayir No No
Egom megom,
Ben görmedim seni
citirleblebim((
Azaldimi takvim
Gelir insallah hayirlisiyla.kedi duruşu yer sildin mı mesela
Ben doguma giderkene bile sildim
4 dk bir sanciyla girdim :86:hic doğurmayı istemeyen bir ben vardım ben hemen doğurdum
Bugün sabahtan beri neler yapmadım ki bulgur, incir kompostosu, muhallebi, humana helva ne bulduysam yedim ictim bir saat once 90 cc sağdım dünyalar benim oldu. Ama dediğin gibi yapıcam gece salya sumuk aglamaktansa mama alicam dursun kenarda sıkışırsak vericem . Sütü icince uyudu kuzum açlıktan ağlıyordu demek ki
maşallah sonunda kızın bayram etmiş canım. bizim bugünkü sorunumuz gögüslerim süt doldu bu sefer benim oğlan uyanmıyo bi türlü... baş ağrısı uzanınca geçti benim, şimdi ayağa kalktım aynen devamTemmuz benim yarın 20 gun olacak son uç gündür bir bas ağrısı çekiyorum ömrümde böyle ağrımadı.. Ensemden gözüme geliyo resmen feci birseyne narkozmus be kardesim
çınar paşaya maşallah, tavsiyelerin için teşekkür ederim canım.arkadaşlar çınar paşamın resimlerini ekledim albümüme.
temmuz canım ilk 2-3 gün bebişin günde 20 saat uyuması normaldir, midesi de yarım fincan bile değildir, 4 saat boyunca eğer 2-3 fırt emmezse o zaman bir çay kaşığı mama versen yeter kan şekeri düşmesin diye. bir de üzülme ne olur.
ben still tea içiyorum, 24 saatte 4 lt su içebiliyorum, sabahtan öğlene kadar 1lt-öğleden ikindine kadar 1 lt- ikindiden akşama kadar 1lt- gece sabaha kadar 1lt diye şartladım kendimi.
çiğ sebze yemiyorum gaz yaparmış -yeşil soğan süt yapıyormuş ama, voltaj da yazmış hatta-
yumurta yedim,
bol bol protein yiyorum -daha çok tavuk- sade haşlanmış tavuk, tavuklu bulgur pilavı, tavuk çorbası, 2 gündür bunları yedim.
ayva kompostosu
kuru incir
drumun tavsiyeleri , benim az çok bildiklerim ve büyüklerin dediklerinden işime gelenler bunlar
biçok kişi yaşıyoruz aynı dertleri... çok şükür ki burda dertleşebiliyoruz canım.temmuz dikkat et oğlun sarılık olmasın benim kızımda sarılık olduğunda çok fazla uyuyordu hatta uyandırırken bile çok zorlanıyorduk uyanamıyordu yenidoğanların 3 saatten fazla aç kalmaması lazımmış yani en kötü ihtimalle 3 saatte bir emzir
bugün kızım çok mızmızlandı sabah kalktı saat 5e kadar hiç uyumadı ağladı hep meme istedi bende emzirdim çok emdi bugün çok yavrum sıkıntısı neyse bilemedik o da hep memeye saldırdı ve okadar çok emince bugün habire alt değiştik en son sıcak su torbasını yatağının altına koyduk kızım mayıştı uyudu çok şükür
Onu da deneyeyim bacim şuan ziril ziril agliyorum sizin muhabbetleri okudukça ne güzel şeyler konuşuyorsunuzsanki hiç doğmayacakmis gibi geliyor bana hiç bir şeyim yok çatı muayenesi oldum ne yumuşama var ne açılma dedi millet geçiken doğumlardan bahsediyor yok kaka sini yer yok oksijensiz kalır yok şu olur yok bu olur pc bozuldu şansıma buraya giremiyorum fceb**kdan Haberlerinizi alıyordum ama o kadar kötüyüm ki size çok ihtiyacım vardı neyse artık format atıldı ya dün gittik işte doktor a salı tekrar gel dedi suni sancı versem normal doğum ihtimalin yüzde 15 olur normal doğum ihtimalin ortadan kalkar çünkü hiç sancım yok açılma sıfır suyum iyiymis işte bekliyoruz çok korkuyorum bebeğime birsey olacak diye ne güzel sizler hayırlısı ile kurtuldunuz bacim allahım sağlıklı uzun ömürler versin kuzum
eee ben göremiyorumarkadaşlar çınar paşamın resimlerini ekledim albümüme.
yumurta yedim,
ayva kompostosu
kuru incir
tbr ederim maşallah kızına... Allah sağlıok sıhhat versin bebişinekızım 3,100 gr ve 47 cm doğdu çok şükür. dua edenlerden Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?