Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım maşallah paşana :)arkadaşlar çınar paşamın resimlerini ekledim albümüme.
temmuz canım ilk 2-3 gün bebişin günde 20 saat uyuması normaldir, midesi de yarım fincan bile değildir, 4 saat boyunca eğer 2-3 fırt emmezse o zaman bir çay kaşığı mama versen yeter kan şekeri düşmesin diye. bir de üzülme ne olur.
ben still tea içiyorum, 24 saatte 4 lt su içebiliyorum, sabahtan öğlene kadar 1lt-öğleden ikindine kadar 1 lt- ikindiden akşama kadar 1lt- gece sabaha kadar 1lt diye şartladım kendimi.
çiğ sebze yemiyorum gaz yaparmış -yeşil soğan süt yapıyormuş ama, voltaj da yazmış hatta-
yumurta yedim,
bol bol protein yiyorum -daha çok tavuk- sade haşlanmış tavuk, tavuklu bulgur pilavı, tavuk çorbası, 2 gündür bunları yedim.
ayva kompostosu
kuru incir
sütlü irmik tatlısı yaptırdım ondan az az yedim.
yarın da yarma ve bulgur haşlatıp ayranla çorba yaptırcam.
drumun tavsiyeleri , benim az çok bildiklerim ve büyüklerin dediklerinden işime gelenler bunlar
arkadaşlar çınar paşamın resimlerini ekledim albümüme.
temmuz canım ilk 2-3 gün bebişin günde 20 saat uyuması normaldir, midesi de yarım fincan bile değildir, 4 saat boyunca eğer 2-3 fırt emmezse o zaman bir çay kaşığı mama versen yeter kan şekeri düşmesin diye. bir de üzülme ne olur.
ben still tea içiyorum, 24 saatte 4 lt su içebiliyorum, sabahtan öğlene kadar 1lt-öğleden ikindine kadar 1 lt- ikindiden akşama kadar 1lt- gece sabaha kadar 1lt diye şartladım kendimi.
çiğ sebze yemiyorum gaz yaparmış -yeşil soğan süt yapıyormuş ama, voltaj da yazmış hatta-
yumurta yedim,
bol bol protein yiyorum -daha çok tavuk- sade haşlanmış tavuk, tavuklu bulgur pilavı, tavuk çorbası, 2 gündür bunları yedim.
ayva kompostosu
kuru incir
sütlü irmik tatlısı yaptırdım ondan az az yedim.
yarın da yarma ve bulgur haşlatıp ayranla çorba yaptırcam.
drumun tavsiyeleri , benim az çok bildiklerim ve büyüklerin dediklerinden işime gelenler bunlar
kızım 3,100 gr ve 47 cm doğdu çok şükür. dua edenlerden Allah razı olsun.
Sagol canım benim.Onu da deneyeyim bacim şuan ziril ziril agliyorum sizin muhabbetleri okudukça ne güzel şeyler konuşuyorsunuzsanki hiç doğmayacakmis gibi geliyor bana hiç bir şeyim yok çatı muayenesi oldum ne yumuşama var ne açılma dedi millet geçiken doğumlardan bahsediyor yok kaka sini yer yok oksijensiz kalır yok şu olur yok bu olur pc bozuldu şansıma buraya giremiyorum fceb**kdan Haberlerinizi alıyordum ama o kadar kötüyüm ki size çok ihtiyacım vardı neyse artık format atıldı ya dün gittik işte doktor a salı tekrar gel dedi suni sancı versem normal doğum ihtimalin yüzde 15 olur normal doğum ihtimalin ortadan kalkar çünkü hiç sancım yok açılma sıfır suyum iyiymis işte bekliyoruz çok korkuyorum bebeğime birsey olacak diye ne güzel sizler hayırlısı ile kurtuldunuz bacim allahım sağlıklı uzun ömürler versin kuzum
İkisi de geçerlivoltaj Allah kavuştursunmu diyeyim gözün aydınmı? :)
Kizlar ben dogum yaptimde bende iyiyiz.epidural normaldogum oldufirsat bulunca yazacagim yine.
- bebek
hayırlı uğurlu olsun yavrun Allah güzel ömür versn darısı başımızaÇok teşekkür ederim kızlar normal doğumdan korktuğumdan sezeryan olacaktım ama oğlum istemedi annesinin kesilmesinidün akşam üzeeri 4buçuk gibi hafif sancım başladı yalancı sancı sandım başta çünkü ilk defa sancı yaşıyordum. Eşime yine de bir gidelim hastaneye gösterelim bakalım herşey yolunda mı dedim geldik ve açılmaya baktı ebe 7cm olmuş anam dedi doğum başlamış hemen epidural taktılar ve 18:40da bebeğimi geldi. Herşey çok hızlı oldu hala şaşkınım. Bebiş çok tatlı emmeye çalışıyor yavrum zor oluyor biraz ama alışıcaz yavaş yavaş. yarın çıkıcaz hastaneden yazarım yine foto koyarım size dinocumun. Doğum yapacaklara da Allah kolaylık versin hoşçakalın
Allah hepmizin yardımcısı olsun inşallahherkese merhaba, doğum yapanlara çok geçmiş olsun Allah bebişlerinize sağlık, uyku, huzur wersin :) tabiki annişlerine de... ben de son 3 günümü yaşıyorum inşallah... çarşamba günü sezeryana gireceğim. hayırlısıyla kurtuluruz inşallah biz bekleyenler... çok korkuyorum
kızım 3,100 gr ve 47 cm doğdu çok şükür. dua edenlerden Allah razı olsun.
kızlar bugün 10.30 da sezaryen doğumum var. dualarınızı bekliyorum.
Eski.dogumdasim kucagimda melegim.size dua.ediyorum.rabbim saglikla kucagina.almayi nasip etsin.insallah saglikli guzel haberlerini almak nasip eylesin.kızlar bugün 10.30 da sezaryen doğumum var. dualarınızı bekliyorum.
maşallah herkes bebeklerini kucağına almaya başlamış
bizede nasip olur inşallah..
cumartesi dr kont. vardı ultrasonda hersey normal çıktı fakat nst de problem çıktı
bebeğin kalp atışları çok hızlıydı
bes saat hastanede yattım üç kez nst çektier
serum taktılar
çok korktum bişey olacak diye acil ameliyta alabilirz dediler
sağ salim bebeğimi kucağıma bi alsam
aylar geçtide günler geçmek bilmiyor
Yarin sabah kontrolum var insallah acilmam vardir artik, son zamanlarda beklemek ne zor ya ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, endiselerde cabasi, annem olmasaydi napardim kimbilir
kızlar bugün 10.30 da sezaryen doğumum var. dualarınızı bekliyorum.
Allah yardımcın olsun canım,kızlar bugün 10.30 da sezaryen doğumum var. dualarınızı bekliyorum.
Sagol canım...Oglumu biraz emzirdim 1.5 saat oldu hala uyuyamadim. Ah şu acılarim geçsin nasılda döne döne yatacagim
ruveyda canım Allah kolaylik versin.
Voltaj gözün aydın bacım.
Hanipeks masallah subhanallah oglusuna.
Dertsiz sen ne olursa ol gir buraya ve içini dok.
Egomegonun suyu gelmis kizlar 9da mesaj atmis dua edelim saglikla gelsin ayaz pasamiz
Enemm
KiZlar feci bosluktayim
Kv yokev genismis bayağı :)
Sabah kızım uyandı 6 da koştu salona bebeğini almaya
Koşarak geldi gözleri elma kadar
"büyükannem yerinde yokkk"dedi.
"Kurt yemiş büyükanneni" dedim
Korktu,yanıma girdi yattı uyumusuz
Abimizi son anda yolladık okula.
Olsun yalnızlık güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?