2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bizde dün sabahtan beri yalniziz kizimla.. İlk yalnız geceydi. Hic korkmadım ağlayacak zirlayacak diye.. hatta ilk tek banyosunu yaptırdık. Yalnız esim feci panik oluyo. Sadece su döktü buna rağmen daha ben havluya sardığım gibi kendini balkona atıp sigara yaktı .. Basım ağrıdı diyo. Dün biraz pisliğine tek bıraktım onları uyudum esim Allah yardımcın olsun cok zor demeye başladı.. Sabah uyutmuş ise oyle gitmiş. Bütün gece horlamisti sinir olmuştum. Bir gazını çıkarmaya ona veriyorum onda da bas edemiyor..
Kv dün aradı esimi altından kalmamazsa geleyim demiş. Dedim hic dokunmuyor ki cocuğa nasıl yardım edecek. Korkuyorum 4 aya kadar elleyemem diyo

hanipeks oğlunu sağlıkla büyüt annesi.Maşallah subhanallah bütün bebeklerimizi nazardan korusun mevlam..
chosy oğlum oğluna çok benziyor sanki ikiz gibi..en kısa zamanda bende resmini eklerim..
doğum yapanlara hayırllı olsun bebekleri..
bizim daha yeni göbeğimiz düştü..bugun 11.gündeyiz..
sürekli göğsümde yatmak istiyor benide uyutmuyor yakısıklı oğlum..

cepten girdiğim için alıntı yapamıyorum.
herkese çok teşekkür ederim.
eve döndük tek sorun gaz çıkarmak inşallah o da hallolur.

kızlar günaydınnnnn =))))))
Yarin sabah kontrolum var insallah acilmam vardir artik, son zamanlarda beklemek ne zor ya ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, endiselerde cabasi, annem olmasaydi napardim kimbilir

esrasm naptın geldin mi kontrolden var mı bi açıklık falan ??? inşallah güzel haberlerle gelirsin

kızlar bugün 10.30 da sezaryen doğumum var. dualarınızı bekliyorum.

canım inşallah güzel geçen bi doğumun olmuştur çıkmışındır şimdiye allah yardımcın olsun

Katinam kiz chosy resim mı eklemiş
Ben hemen baktım göremedim :26:

Ama önceki bir cvp varmış onu nasil gormemisim bennnn
sırt üstü yatıcamca aglar aniden kalkarken ters bi hareket yaparım diye korkuyorum.
Yareppim yareppim
Ben seni gözümde nasil canlandırıyorum bir bilsen
Akıllara zarar :86:

O niye4 aylık olduktan sonra zaten almasın.

Ya benim esim hayatta bakamaz allahım onda da beceriksiz
DuN bir banyo faslı vardı ki abo
Sırayla ...
Cocugu nerde yikayacagini şaştı ne panik adam ya banyoda bagir cagir tut cek.kabine girdi çıktı oturdu kalktı en son lavabom cok geniş kıyafetini koyduk kızın yıkadık orda acemiyiz henüz.ablasını da hep orda yıkardik:)

Hanîpekscim Çınar bebek çok tatlıııııııı maşallah ona nazar değmesîn resimlerini çok beğendim :)

Kızlar Ankarada olupta özelde sezeryan olan var mı? Nerde yaptınız benim gittiğim hastanede doğum gece olursa çocuk dr yokmuş yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama soruna bak ya sinîrlerim bozuldu.

canım doğum sezeryan olacaksa niye gece olsun ki o zaman?

Yok canım sezeryan değil normal diyo gittiğîm dr ama ben sezeryan düşünmeye başladım artık stresten 3 gündür kanamam oluyo normal olması deyip muayene ediyolar sancıların sıklaşmasını ve suyunun gelmesini bekliycez diyolar ve gönderiyolar. Sancılar gece gelirse yandım yani doğumevine gidersin diyo dr. Şuan sinirden ağlamak istiyorum

Son düzenleme:
Kızlar Ankarada olupta özelde sezeryan olan var mı? Nerde yaptınız benim gittiğim hastanede doğum gece olursa çocuk dr yokmuş yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama soruna bak ya sinîrlerim bozuldu.

ankaradayım canım özel bir hastanede spinal sezaryen oldum. bir gün hatta 24 saatten az kaldım hastanede. planlı sezaryendi.gece olsaydı doktorum girecekti yine doğuma. nöbetçi çocuk doktoru vardı. ama ben de doğum tarihi olarak 1 nisanı seçtiğim için kalabalıktan yana sorun yaşadım. içini ferah tut. normal doğum olduğu sürece %95 sorun çıkmayacak.
canım ya son dakikada bunları yaşamak kolay değil ama sakin olmaya çalış strese girme

merhabalar.bende bekleyenlerdenim.2 gündür kahverengi sümüksü akıntılarım var arada beyaza yakın sarımtırak renkte geliyordu bugün yok ayrıca belirtide yok doğum için 2 hafta evvel 1cm açıklık var demişti doktorum ama gerisi yok.cuma günkü muayenede salıya kadar olur demişti ama tık yok kızımda yerini benimsedi iyice doğumdan korkmuyorum suni sancıdan ve doğumun ilk evresinden korkuyorum normal doğum sancıları çok yoğun dedi doktorum ve ekledi benim 2 çocuğum var ikisinine normal doğurdum korkma dedi.ben başıma ne gelecek bilmiyorum endişeliyim sadece.dualarınızı bekliyorum.

Allah yardımcın olsun canım, ama bunları düşünüp stres yapma bence. stres doğumu geciktiriyormuş öyle okumuştum. hayırlısı ne ise o olsun. bebişin sağlıkla dünyaya gelir inşallah, sen normal istiyorsan akışına bırak, o geleceği zamanı bilir annesi.
ama sezeryan da aklına yatıyorsa bir an önce doktorunla görüş bir an önce bence, ona göre kendini hazırlarsın

ben de o bölgede şişme oluyor sonra iniyordu ama gaz gibi çıkıp gitmiyordu hatta ben kaan ın hareketlerine benzetiyordum. rahim kasılması imiş, normalmiş, zamanla azalıyor: göbek ile çizik-kesik arasındaki acı bastırınca devam ediyor bende, zamanla iyileşecek, hastaneden çıkarken hemşire masaj uygula çabuk geçer demişti, zaman bulup aklıma getirip yapamadım

oğlum ben yatakta iyileşmeye çalışırken iyice kucak çocuğu olmuş gece 12 den 4 e kadar kesintisiz kucağımda ve ağlıyor, yalancı memeyi de bıraktı;ya anlamıyorum ilk günler çocuk tüm gün uyuyordu. uyuyan çocuğu niye kucakta taşıyıp sallıyorlar ki

katinam kıs ben eklemedim resim hatlar karıştı galiba:) voltajada söyleyiverin bugün süpürge yaptım. bide mutfagı topluyom. Hıh:))

Sağol canım inşallah bir sorun çıkmaz da gittiğim hastanede normal doğum yapabilirim.

ayyy evet ya ben de 1 gün ağladım arkasından ama isteyerek kırmadım kadıncağızı. ama iletişim kuramadık kızlar. çocuk kucağında ağlıyor annen yemeğini yesin emzirsin seni diyor oğluma. ben yemeği bitirdim. bana ver emzireyim diyemiyorum, al emzir diyemiyor.allahtan eşim geldi de çocuk aranınca annesine verilecek annesi emzirecek dedi de emzirdim.gerçi ikinci gün istedim emzireyim diye yine vermedi ama olsun ya yine de sıkamadım bir hafta dişimi, eşimi üzdüm,kendimi üzdüm en çok

canim ben ankarada oldum sezeryan ozel hastanede. acil oldu aksam beste. cocuk doktoru girdi doguma. geceleri de kontrollere cocuk doktoru geldi surekli..yAni nobetci cocuk doktoru vardi. ilgilenirsen verebilirim adini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…