Enemm
KiZlar feci bosluktayim
Kv yokev genismis bayağı :)
Sabah kızım uyandı 6 da koştu salona bebeğini almaya
Koşarak geldi gözleri elma kadar
"büyükannem yerinde yokkk"dedi.
"Kurt yemiş büyükanneni" dedim
Korktu,yanıma girdi yattı uyumusuz
Abimizi son anda yolladık okula.
Olsun yalnızlık güzel...
Yarin sabah kontrolum var insallah acilmam vardir artik, son zamanlarda beklemek ne zor ya ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, endiselerde cabasi, annem olmasaydi napardim kimbilir
kızlar bugün 10.30 da sezaryen doğumum var. dualarınızı bekliyorum.
inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin artık gelsinler dimi sağlıkla hayırla
herkese günaydın doğum yapanlar gözünüz aydın doğuma gidenler Rabbim yardımcınız olsun dualardasınız...
Darısı bizimde başımıza inşallah gece belimin ağrısından uyuyamadım birtürlü yaaa doğum sancısı nasıl bişeykine ne zaman gelcek acaba nişan falanda yok ortalıkta( son günler ne kadar uzun geçiyormuş hakikaten...
aynen ben de öyleydim gece sabah kadar kıvrandım durdum ama hiç bi işaret yok bugün kontrol var bakalım bizim de nst ye bağlıcaklar ilk kez. normalde günümüz yarın doluyo ama inşallah bi işaret de verir de gelir zeynebim...
şu an bile karnımda belimde inanılmaz ağrılar var girip girip çıkıyo ama öyle düzenli değil benimki sabit kaldı geçmiyo ortalığı toparlayıp duş alayım diyorum çantama son kez bi bakayım ne olur ne olmaz diye iyice pinpirikli oldum kızlar lütfen bize de dua edin sağ salim kurtulalım
Yareppim yareppimsırt üstü yatıcamca aglar aniden kalkarken ters bi hareket yaparım diye korkuyorum.
Bizde dün sabahtan beri yalniziz kizimla.. İlk yalnız geceydi. Hic korkmadım ağlayacak zirlayacak diye.. hatta ilk tek banyosunu yaptırdık. Yalnız esim feci panik oluyo. Sadece su döktü buna rağmen daha ben havluya sardığım gibi kendini balkona atıp sigara yaktı .. Basım ağrıdı diyo. Dün biraz pisliğine tek bıraktım onları uyudum esim Allah yardımcın olsun cok zor demeye başladı.. Sabah uyutmuş ise oyle gitmiş. Bütün gece horlamisti sinir olmuştum. Bir gazını çıkarmaya ona veriyorum onda da bas edemiyor..
Kv dün aradı esimi altından kalmamazsa geleyim demiş. Dedim hic dokunmuyor ki cocuğa nasıl yardım edecek. Korkuyorum 4 aya kadar elleyemem diyo
Kızlar Ankarada olupta özelde sezeryan olan var mı? Nerde yaptınız benim gittiğim hastanede doğum gece olursa çocuk dr yokmuş yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama soruna bak ya sinîrlerim bozuldu.
canım doğum sezeryan olacaksa niye gece olsun ki o zaman?
Kızlar Ankarada olupta özelde sezeryan olan var mı? Nerde yaptınız benim gittiğim hastanede doğum gece olursa çocuk dr yokmuş yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama soruna bak ya sinîrlerim bozuldu.
Yok canım sezeryan değil normal diyo gittiğîm dr ama ben sezeryan düşünmeye başladım artık stresten 3 gündür kanamam oluyo normal olması deyip muayene ediyolar sancıların sıklaşmasını ve suyunun gelmesini bekliycez diyolar ve gönderiyolar. Sancılar gece gelirse yandım yani doğumevine gidersin diyo dr. Şuan sinirden ağlamak istiyorum
benim de ilk damlayla buluşmam 3 gün sürdü resmen bayram ettim :) şimdi 40-50ml çıkıyor ama üst üste pompiş yapınca azalıyor yetmıyor. düzelecek inş.
ya benim bir de göbiş deliğimden kesik olan yere kadar ağrı var. dokununca bile ağrıyor. ama her zaman değil acaba gaz sancısı falan mı o?
ankaradayım canım özel bir hastanede spinal sezaryen oldum. bir gün hatta 24 saatten az kaldım hastanede. planlı sezaryendi.gece olsaydı doktorum girecekti yine doğuma. nöbetçi çocuk doktoru vardı. ama ben de doğum tarihi olarak 1 nisanı seçtiğim için kalabalıktan yana sorun yaşadım. içini ferah tut. normal doğum olduğu sürece %95 sorun çıkmayacak.
canım ya son dakikada bunları yaşamak kolay değil ama sakin olmaya çalış strese girme
kızlar bugün 10.30 da sezaryen doğumum var. dualarınızı bekliyorum.
Kv gittiiiiiii
Ama cok üzüldü ya
Giderken ha kal desek duracak azda gorumceye yolladık b.esire
Yazık ya bende üzüldüm
Burayı cok seviyor ,bugun bana hic is düşürmedi geldigime değsin dedi.
Amaaan gizlar ben niye boyleyim
Gitmesini istediğim biri bile gitse buruluyor icim .
Neyse beni cok kizdirip sıkmıştı onları dusunim
Evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?