canim ben ankarada oldum sezeryan ozel hastanede. acil oldu aksam beste. cocuk doktoru girdi doguma. geceleri de kontrollere cocuk doktoru geldi surekli..yAni nobetci cocuk doktoru vardi. ilgilenirsen verebilirim adini
merhabalar.bende bekleyenlerdenim.2 gündür kahverengi sümüksü akıntılarım var arada beyaza yakın sarımtırak renkte geliyordu bugün yok ayrıca belirtide yok doğum için 2 hafta evvel 1cm açıklık var demişti doktorum ama gerisi yok.cuma günkü muayenede salıya kadar olur demişti ama tık yok kızımda yerini benimsedi iyice doğumdan korkmuyorum suni sancıdan ve doğumun ilk evresinden korkuyorum normal doğum sancıları çok yoğun dedi doktorum ve ekledi benim 2 çocuğum var ikisinine normal doğurdum korkma dedi.ben başıma ne gelecek bilmiyorum endişeliyim sadece.dualarınızı bekliyorum.
saka bu demi:26:voltajada söyleyiverin bugün süpürge yaptım. bide mutfagı topluyom. Hıh:))
ayyy evet ya ben de 1 gün ağladım arkasından ama isteyerek kırmadım kadıncağızı. ama iletişim kuramadık kızlar. çocuk kucağında ağlıyor annen yemeğini yesin emzirsin seni diyor oğluma. ben yemeği bitirdim. bana ver emzireyim diyemiyorum, al emzir diyemiyor.allahtan eşim geldi de çocuk aranınca annesine verilecek annesi emzirecek dedi de emzirdim.gerçi ikinci gün istedim emzireyim diye yine vermedi ama olsun ya yine de sıkamadım bir hafta dişimi, eşimi üzdüm,kendimi üzdüm en çok
voltaj : fitil?
Acil Yardım...
Kızlar ayın 4'ünde sezeryan olmuştum. Az önce duş aldım. Dikişlerimin sağ tarafında yaklaşık 3 cm boyunca kızarıklık var ve bir kaç damla iltihap akmış. Etrafı da sert birazcık içten yani . Hafiften bastırınca sıvı çıkıyor yine...
Çok korktum napsam ki hemen doktora mı gitsem yoksa beklesem mi akar geçer mi ki :18:
böyle bişe yaşayan-duyan var mı???
canım dikişlerin iltihaplanmış büyük bir ihtimal doktora git mutlaka daha da ilerlemesin şimdiden geçmiş olsunnn
Canim hastane adi verebilirsen bi goruselim.birde dogumdan sonra cocukla ilgili problem falan var deyip 2-3 gun hastanede tutarlarsa para almak icin falan diye de korkuyorum acikcasi
Ben dun ona sular seller gİbi dua ettim,suyu geldi
Simdi kızımı emziriyorum
Aksam bu saatlere oda oturmuş emziriyor olsun...
Selam söyle gıı
Seviyoz onu cok
herkese günaydın doğum yapanlar gözünüz aydın doğuma gidenler Rabbim yardımcınız olsun dualardasınız...
Darısı bizimde başımıza inşallah gece belimin ağrısından uyuyamadım birtürlü yaaa doğum sancısı nasıl bişeykine ne zaman gelcek acaba nişan falanda yok ortalıkta( son günler ne kadar uzun geçiyormuş hakikaten...
ben de o bölgede şişme oluyor sonra iniyordu ama gaz gibi çıkıp gitmiyordu hatta ben kaan ın hareketlerine benzetiyordum. rahim kasılması imiş, normalmiş, zamanla azalıyor: göbek ile çizik-kesik arasındaki acı bastırınca devam ediyor bende, zamanla iyileşecek, hastaneden çıkarken hemşire masaj uygula çabuk geçer demişti, zaman bulup aklıma getirip yapamadım
oğlum ben yatakta iyileşmeye çalışırken iyice kucak çocuğu olmuş gece 12 den 4 e kadar kesintisiz kucağımda ve ağlıyor, yalancı memeyi de bıraktı;ya anlamıyorum ilk günler çocuk tüm gün uyuyordu. uyuyan çocuğu niye kucakta taşıyıp sallıyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?