2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canim ben ankarada oldum sezeryan ozel hastanede. acil oldu aksam beste. cocuk doktoru girdi doguma. geceleri de kontrollere cocuk doktoru geldi surekli..yAni nobetci cocuk doktoru vardi. ilgilenirsen verebilirim adini

Canim hastane adi verebilirsen bi goruselim.birde dogumdan sonra cocukla ilgili problem falan var deyip 2-3 gun hastanede tutarlarsa para almak icin falan diye de korkuyorum acikcasi

ben de aynıyım senle suni sancıdan çok korkuyorum neye benzediğini de bilmeyince ne olacak ne bitecek diye bi merak bekliyorum. 2 saat sonra nst ye gitcez bakalım ne olacak.

temizlik yaptım ütü yaptım yemeği hazırladım makineye bi posta çamaşır daha attım duşumu aldım oturdum hurma yiyorum şimdi. bu arada bi ayağım kuaföre git diyo bi ayağım otur hallet kendin diyo. bacak ve koltuk altına kaşa bıyğa gidicektim bugün ama saçlarım ıslak ve hava yağmurlu ve gideceğim kuaföre yarım saat uzaklıkta bi yerde. yarın da salı burda kuaförler kapalı. olmadı bayana söyleyip yarın akşam açtırcam aldırcam bi saatte halleder inşallah

hepimizde aynı korkular aynı heyecanlar
Allah bu süreci kolaylıkla geçirmeyii sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavruları inşallah
ben ne zaman doğurucam artık derken sizin takvimlere bakıyorumda mayıs başına anca doğururum heralde diyorum neyse
hayırla sağlıkla olsun da inşallah br hafta önce sonra farketmez

Hayatim beni hatırlarsan doğumdan 3 gün evvel kuaföre gittim tüm vücut aldırdım .
Hala kaymak gibi heryer maşallah
Zaten tüy yapım zayıf çıkmaz öyle
Valla hic düşünmeyin Dr ebe hemşire ne varsa gördü bu sefer .otekilerde degildi boyle.
Birde bunda fitilde vardı :)
Ne hoş ne tatlı şey,
Kocaman kadinsin verdikleri seye bak

ayy benim de kayınvalidem geldi, ama kaç gün kalacaksın diye soramıyorum... inşalah çok kalmaz bebişimle yalnız kalırım inşalah bir aksilik tatsızlık yaşanmadan...

selam güzeller,herkesin keyfi sağlığı yerindedir inşallah
biz oğlumla iyiyiz çok şükür,kv dün gitti
günlerimiz artık daha normalleşir diye düşünüyorum :)
sizleri özledim ama ben tam mesai sohbete gelene kadar eminim herkes doğurmuş olacak
henüz doğum yapmamış arkadaşlarıma hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum

voltajada söyleyiverin bugün süpürge yaptım. bide mutfagı topluyom. Hıh:))
saka bu demi:26:
Foto isteriz

Ya evet
Ben ona birsey demedim ama gülüp duramadım suratsiz durdum,cocugu tek tuk aldı kucağına.tutamiyor çünkü.benden de çekindi.

Hani birde kızını görmek istediğinde aradık "istiyorsa gelsin"dedi
Buruldu icim .Üzüldüm cidden.

Hatta anan anamdir diye toprak ana edasıyla salonun ortasına dikilesim geldi.yapmadım.

Neyse ya dun aksam oglumla zor ayrildilar.evden otogara gidene kadar ağlamış :)
Yapılan zulüm unutuluyor da merhamet bile ediliyor.

Acil Yardım...

Kızlar ayın 4'ünde sezeryan olmuştum. Az önce duş aldım. Dikişlerimin sağ tarafında yaklaşık 3 cm boyunca kızarıklık var ve bir kaç damla iltihap akmış. Etrafı da sert birazcık içten yani . Hafiften bastırınca sıvı çıkıyor yine...

Çok korktum napsam ki hemen doktora mı gitsem yoksa beklesem mi akar geçer mi ki
:18:

böyle bişe yaşayan-duyan var mı???

arkadaşlar benim rahmimden aşşağı doğru bişey saplanır gibi oldu wc gittim küçük abdsetden sonra 2 damla gibi peçeteye pembe kanama oldu yani sildim toplasan 2 damla ederdi bu ne demek

canım dikişlerin iltihaplanmış büyük bir ihtimal doktora git mutlaka daha da ilerlemesin şimdiden geçmiş olsunnn

Kızlarrrrrrr merhaba perşembe günü sezaryenle doğuma gidiyorum oğlum vaktinde gelmedi bugün tam 3 gün oldu 40 haftayı tamamlayalı bebeğim doğum kanalına girmediği için perşembe alacaklar dualarınızı esirgemeyin lütfennnnn

canım dikişlerin iltihaplanmış büyük bir ihtimal doktora git mutlaka daha da ilerlemesin şimdiden geçmiş olsunnn

sağol canım, aradım doktorumu, 3 kez pansuman yap,korkma , sabah gel bakalım dedi.

senin de Allah yardımcın olsun hayırlısı ile alırsın oğluşunu kucağına :)

Canim hastane adi verebilirsen bi goruselim.birde dogumdan sonra cocukla ilgili problem falan var deyip 2-3 gun hastanede tutarlarsa para almak icin falan diye de korkuyorum acikcasi

dikmende ozel 29 mayis hastanesi. iki gun kaldik bebegim erken dogdugu halde bana hic oyle bisey soylemediler cnm ekstra bisey odemedik zaten paket fiyatti

Ben dun ona sular seller gİbi dua ettim,suyu geldi
Simdi kızımı emziriyorum
Aksam bu saatlere oda oturmuş emziriyor olsun...
Selam söyle gıı
Seviyoz onu cok

ben de dua istiyorum kızlar hepinizden,

çok bunaldım, iyice stres yaptımmm, doğmuyor bu kız yaaa,

dün felaket belim ağrıyordu, hatta annem gece kıyafetleriyle oturmuş yatağın içinde ,
uyumamış ne olur ne olmaz acilen hastaneye gideriz diye bugün ağrıdan eser yok poffffffffffffff

hala doğurmadın mı diye merak edip arıyolar,

çarşamba da sancılarım olmazsa suni sancı verelim demişti doktorum,
kendi sancılarımı mı beklesem bilemiyorum,
suni sancı tutmazsa sezeryana alacak çünkü biliyorum

ne zman gözümü kapasam rüya görüyorum,
bugünde nişanım gelmişti rüyamda, kalktım baktım tık yok,
yürüyüş olsun diye dışarı çıkmama da izin vermiyo annem, yollarda doğururum diye,
Allahım sen yardım et, hayırlısıyla doğurmayı nasip eyle benim gibi günü geçipde hala yavrularına kavuşamayanlara amin.

Simdi doktordan geliyorum kizlar, acilmayi kontrol etti once 1cm olmamis ama acilamaya baslamis dedi gecen haftaya gore basi daha da asagida dedi

Sonra NST ye bagladi beni ilk defa, 4-5 dk da bir kasilma cikiyor ama ben birsey hissetmiyorum, hissetmiyosan yeterince guclu degildir onemli degil dedi, biz esimle kagida baktik genel deger 20 kasilma oldugu zaman 60 larda cikiyor Turkiyedeki doktorlar ne derdi acaba merak ediyorum bi fikriniz var mi?

baya uzun surdu Nst 25 dk falan sirt ustu yattim kalp atisi degerleri iyi ama istedigi sicramayi goremedi, sonra bi 20 dkda sol tarafima yattim hareketlendi oglum sola donunce doktorda istedigi degerleri elde etti iyi dedi..

sonrada ultrasona girdim en son, suyuna bakti normal degerlerde ama azmis biraz cok su iccekmisim..

Persembe tekrar nst yapilcak, dogmazsa artik pazar gunu hastaneye yatiyorum kacari yok suni sanci verecekler, insallah kendiliginden geiir artik

KiZlar insallah en uygun vakitte doğurursunuz .
Gulimier takvim bitmiş ama 40. Haftaya girince bitiyor takvim.o soranlar dogunca ne yapacaklar cok merak ettim.
Birtek bendim doğurmak istemeyen :))

Egomegom ne yaptı?

selam herkes iyidir inşallah
biz idare ederiz göbek fıtığımız moralimi bozuyor sarışığımız biraz var kafayı yiyecem.... gözde çapaklanma...
sanki ilk çocukmuş gibi hissediyorum... voltaj kv gitmiş gözün aydın... rüveyda dan haber yok galiba... doğurmuştur şimdiye... katinam oğlun nasıl =?

aynı sıkıntı bende de var göbek deliğim ile dikişlerim arası feci ağrıyor dokununca dokunmadan ameliyat sonrası ilk kontrolümde doktorum bunun normal olmadığını enfeksiyon olabileceğini söyledi 2 çeşit antibiyotik verdi geçmezse gel dedi 1 hafta oldu biteli ama geçmesini bırakın bugün iyice arttı yarın tekrar gideceğim nolacak bilmiyorum bugün 21. günümüzdü ama hala iyileşemedim ben ne yapacağım böyle bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…