2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım görümcem karbonat sür yara olursa diyordu dene sende istersen birde benim kızım uyanmazken sütümde azdı mamayı annem kaşıkla veriyordu yanaklarını hafif sıkıp ağzına bırakıyordu sende istersen sütünü sağ kaşıkla ağzına boşalt kuzunun o zaten refleks olarak yutar ve sütün varken sağ dolapta sakla

benimde sol koltuk altımda aynı şişlikten var doktora gittim aksesuar meme denilen bişeymiş hamilelikten dolayı oluşmuş gebelikten sonra ilaçla eritiliyormuş önemli bişey değil dedi bana belki sizinki de böyle bişeydir hamilelikte oluyormuş genelde içinizi rahat tutun ama doktora görünmenizde yarar var yine de geçmiş olsun

Moralim çok bozuk bugün bebeğin gününün geçmesi ve harekerlerinin azalması sebebiyle akşam eşim işten gelince hastaneye gittik doktor yoktu telefonla konuştum nst'ye bağladılar.

eşimi içeri almadılar direk kasaya göndersiker doktor vezneyi arayıp 50 manat alın demiş (50 manat=125 Tl) eşim de sinirlenmiş bu ne böyle muayene yok bişey yok birdaha gelmiycem diye bağırmış 30 manat vermiş (30 manat=75 Tl) aşağıda beni beklemiş bende sancı çıkmadı kalp atışı da iyi çıktı neyse nst sonucumu aldımben aşağı indim doktoru aradım yarın sonuçları göstermeye geleyim diye kadın telefonda bana bir çıkıştı yok eşiniz saygısız,hürmetsiz orda olay çıkarmış filan dedi ben afalladım halbuki hiçbişeyden haberim yoktu benim..
Belli bir fiyat listeleri olsa hiçbişey demeyiz ama kafalarına göre fiyat biçiyorlar eşim de buna sinirlenmiş ama tam doğum arifesinde canım sıkıldı kadın artık iyi davranmayacak diye korkuyorum eşime de kızdım ne dediyse verseydin ben doğurucam sen değil dedim

evet seni hatırlıyorum adım adım takipteydim gittin geldin nası aldın ne ettin diye valla işte ben de aynı durumdayım şimdi bi yandan korkuyorum da enfeksiyon olur mu diye bi yandan git bi daha görünme o kuaföre falan diyorum dediğin gibi yol geçen hanı gibi gelen bakacak giden bakacak anam bacım bakmasın da ondan da utanırım

gittik geldik kontrole ara ara sancı çıktı doktor inşallah daha da artar sancı dedi cumaya okulraporumu uzatmaya gideceğiz p.tesi de normal kontrol tabi doğurmazsam o zamana. sorandan akıl verenden usandım herkes ebe herkes kırk yıllık anne bi de canımı sıkmasalar ya. erkeği de aynı kadını da. tele dadandılar şimdi de sağolsunlarnası güzel moral veriyolar. dün kaynım oturmuş yok bilmem kiminki karnında ölmüş gecikmiş de yok bilmem kiminki başka türlü kadın kendi doğumda ölmüş. eşim tuttu kolumdan götürdü allahtan. bi eniştemiz var eşim tarafından aptal aptal iddialara giriyo. görün bakın sen erkek doğurcan hazırlıklarınız boşa gitcek diye niye bu gudubetlik anlamıyorum ben. biri der sakın suni sancı alma biri der sakın sezeryan olma öbürü der normal artık riskli ne .... yicem ben bunların çenesiyle bilmem ki...doğunca ayrı başlarlar biliyorum kayınvalidem karışmıyo ama on tane kayınvalidem varmış meğer benim gittikçe anlıyorum...

dedim eşime bu hafta annemden başka kimseyi görmek istemiyorum diye o da geriliyo başladı o da acaba gidip sezeryan mı olsan diye korkuyo bişi olacak zeynebime bana diye geceleri uyumuyo...bi de eniştem ben iznimizi ayarladım haftaya geliyoruz diye coşuyo kız kardeşim senin için derslerimi ayarladım geliyorum diyo eşim c.tesi gün mülakata gidiyo masterın son aşamasına geldi kafam bi milyon oldu iyice... allahım yardım et bu hafta bitirebilirsem bi 41 yasin daha okuyayım diyorum tüm bekleyenleri doğum yapanları da dahil ederek inşallah yarından başlayıp en azından rahatlarım

bugün kontrolümüz vardı
nst de %100 sancım çıktı 2 kere nst çektrdim 5 dk arayla
yatış verdi yatmadım ben gece yine gideceğiz nstye bakacakalr duruma göre hiç açılmadığından durumum belli değil
açılma olmazsa sancılar devam ederse sezeryana alacaklar
açılma olursa normal dğum için bekleyecekler
sancı durursa güle güle diyeceklermiş
anlayacağınız br bilinmeze gidiyorum
dualarınızı eksik etmeyin olurmu?

arkadaşlar benim rahmimden aşşağı doğru bişey saplanır gibi oldu wc gittim küçük abdsetden sonra 2 damla gibi peçeteye pembe kanama oldu yani sildim toplasan 2 damla ederdi bu ne demek

Canım cuma gecesi banada aynı şey olmuştu 2-3damla pembe leke geldi sonra hafif kanama oldu ama aşırı değil dr gittik normal olduğunu söyledi 3 gündürde devam ediyor açılmam olmadığı için doğumum başlamamış dedi dr. Sen yine bi dr görün bence açılmam falan olur belki doğum başlar Allah kolaylık versin.

KiZlar insallah en uygun vakitte doğurursunuz .
Gulimier takvim bitmiş ama 40. Haftaya girince bitiyor takvim.o soranlar dogunca ne yapacaklar cok merak ettim.
Birtek bendim doğurmak istemeyen :))

Egomegom ne yaptı?
amin inşallah canım,
şu an 41. haftadayım ben voltajım,
elbet doğacak, bekleyelim bakalım

esrasm, 60 larda çıkıyorsa baya kasılma var demek oluyo
benim cuma günü 20 lerdeydi hep

Hızlıca geçmişe bakmaya çalıştım,alinti yapamıyorum cepten dolayı..

Doğuma giden ve doğuran annelerimize hsyirli olsun diyorum..

Dertsiz neden yok ? En son canım sıkkin demişti..inşallah iyidir..

Öpüyorum hepinizi, ben uyuyayım kız uyumuşken..gelirim gene, nasılsa gece kuşuyuz...

ben bu gece olmadı sabaha doğurcak gibiyim belime ara ara giren ağrılar var..dua edin de artık doğurayım sağ salim kızlar bunaldım artık

Bosver konusanlari banada herkes daha dogurmadin mi diye napalim Allah biliyor vaktini, doktor kontrolundeyiz sonucta millet daha iyi mi bilecek

amin inşallah canım,
şu an 41. haftadayım ben voltajım,
elbet doğacak, bekleyelim bakalım

esrasm, 60 larda çıkıyorsa baya kasılma var demek oluyo
benim cuma günü 20 lerdeydi hep

Artarak devami gelir insallah da acilmam olur,Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah en kisa zamanda kavusuruz yavrularimiza

Hesapladigim kadari ile 28 saat icinde sadece iki saat olmak uzere bir kere uyudum.bugun yine topuktan kan aldilar sarilik artmis dun 15.4 iken bugun 15.9 olmus bugun dedigime bakmayin bende daha gun donmedigi icin son doktorumuz saatte bir emzirme 20dk emzirme,3 saatte bir de mama verdi kakayla atar dedi su son 4 gunde 4 doktora gorunduk hepsi farkli yonlendirdi biri iki saatte bir emzir acliktan aglayinca mama ver dedi biri sadece anne sutu dedi biri ikisini de icir dedi bu son doktor da beni uykusuzluk diyetine soktu saatte bir emzirince nereye uyuyorsun! 20 dk emzir ki genelde o memeyi kapti kacti agladi derken yarim saati geciyor sonra gaz cikar sonra altini degistir yerine yatir wcye git copleri topla goz damlasini burun damlasini sık gobek bagini temizle ahaa yine pirt yaptii bir daha temizlik oyy daglar oyy carsamba gunu tekrar goruncez

Bu arada dun agla agla helak oldum oglumu kaybedicem korkusu oyy!!! Dun ilk banyosunu yapti babannesi benden korkusuna kibar kibar yikadi aksam esim kv yi birakmaya gitti bende altini temizlerken bizim oglan yine costu cisini gobegine kadar yapti daha once internette nerede bilmiyorum idraririni gobek kordonuna yaparsa enfeksiyon kapar kana karisir bebek olumune gider diye borsey okumustum ben panik oldum hemen solusyonla sileyim derken ne goreyim gazli beze kan lekesi geliyor. Esimi aradim cabuk gel diye agla agla hastaneye gittik dr aktif kanama yok dedi guzelce icini silin idrarda sterildir birsey yapmaz dedi sadece bekletilirse hemen temizlenmezse mikrop kapabilir dedi ohhh dedim ama cok korktum cooook, pamuguma nazar degecek diye odum kopuyor herkes birseyini ovuyor yok dudagi ne guzel yok kilosu yok kafasinin sekli!!! Susun artik dedim en.yakinlaro nazar degdircek!!! Ama anlayan.yok hala evde inceleyip inceleyip surasi soyle burasi boyle offff

merhaba arkadaşlar
yeni doğum yapmış olanlara hayırlı olsun bekleyenlere de Allah hayırlı doğumlar nasip etsin diyorum biz de gaz sancısı çekenlerdeniz bakalım kırkı çıkınca ne olacak Rabbim hayırlı sağlık nasip etsin tüm bebiklere inşallah gün içinde nete girmek pek mümkün olmuyor takip edemiyorum sizleri hepimize Allah kolaylık versin görüşürüz

Feci uykusuzum yatağımdan çıkmadım sogumasin diye lohsayimmalum

Bebeci gecmis olsun,
Ben de dediydim gecen gün
Çünkü arkadaşımın oglu onun uğruna kuvozde kaldı.ama onunki bezin icinde kalmış göbek kordonu artık yumusamisti cisten.
Cok kotu ya ama sana güldüm ben
"benim oglan coştu "
Cosunca anladık ki Enis isiyor

Allah yardımcın olsun canım
Dun ben netten cok baktım fıtığa
Para falan sariyorlarmis birde ağlatmıyorlar mis hic denk geldin mı bilmiyorum malum ilkel yöntemler ama bazen ise yarıyor.
Çapak için çay hepsinden iyi geliyor anne sutude damlatiliyor ama çay daha etkili.

Benim kızım doğduğundan beri burnu tikanik açılıyor tam ,bir uyuyor uyanıyor fos fos.
Serumfizyolojik verdi klasik durum
Hic mı bir ise yaramaz ancak sık damlat yüz üstü yatir açılsın 10 dk sonra aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…