biçok kişi yaşıyoruz aynı dertleri... çok şükür ki burda dertleşebiliyoruz canım.
doğumdan önce burada doğumdan çok korkuyorum muhabbetleri yaptığım için kendimden utanıyorum
onların melek yüzünü görünce herşeyi unutuyo insan ama bu sefer başka sorunlar baş gösteriyor.
bugün öğleden sonra gögüslerim süt doldu, davul gibi şişti ama malesef oğlanı uyandırıp bi türlü emziremedim.
uçlarındaki yaralar iyice azdı.
koltuk altımda yumurta büyüklüğünde neydüğü belirsiz bir şişlik var.
dikişlerim her kalkışımda acıyor.
perim allah analı babalı büyütsün tatlım
nasılsın prensesin nasıl?
benimde sol koltuk altımda aynı şişlikten var doktora gittim aksesuar meme denilen bişeymiş hamilelikten dolayı oluşmuş gebelikten sonra ilaçla eritiliyormuş önemli bişey değil dedi bana belki sizinki de böyle bişeydir hamilelikte oluyormuş genelde içinizi rahat tutun ama doktora görünmenizde yarar var yine de geçmiş olsunmaşallah sonunda kızın bayram etmiş canım. bizim bugünkü sorunumuz gögüslerim süt doldu bu sefer benim oğlan uyanmıyo bi türlü... baş ağrısı uzanınca geçti benim, şimdi ayağa kalktım aynen devam
çınar paşaya maşallah, tavsiyelerin için teşekkür ederim canım.
biçok kişi yaşıyoruz aynı dertleri... çok şükür ki burda dertleşebiliyoruz canım.
doğumdan önce burada doğumdan çok korkuyorum muhabbetleri yaptığım için kendimden utanıyorum
onların melek yüzünü görünce herşeyi unutuyo insan ama bu sefer başka sorunlar baş gösteriyor.
bugün öğleden sonra gögüslerim süt doldu, davul gibi şişti ama malesef oğlanı uyandırıp bi türlü emziremedim.
uçlarındaki yaralar iyice azdı.
koltuk altımda yumurta büyüklüğünde neydüğü belirsiz bir şişlik var.
dikişlerim her kalkışımda acıyor.
Hayatim beni hatırlarsan doğumdan 3 gün evvel kuaföre gittim tüm vücut aldırdım .
Hala kaymak gibi heryer maşallah
Zaten tüy yapım zayıf çıkmaz öyle
Valla hic düşünmeyin Dr ebe hemşire ne varsa gördü bu sefer .otekilerde degildi boyle.
Birde bunda fitilde vardı :)
Ne hoş ne tatlı şey,
Kocaman kadinsin verdikleri seye bak
arkadaşlar benim rahmimden aşşağı doğru bişey saplanır gibi oldu wc gittim küçük abdsetden sonra 2 damla gibi peçeteye pembe kanama oldu yani sildim toplasan 2 damla ederdi bu ne demek
amin inşallah canım,KiZlar insallah en uygun vakitte doğurursunuz .
Gulimier takvim bitmiş ama 40. Haftaya girince bitiyor takvim.o soranlar dogunca ne yapacaklar cok merak ettim.
Birtek bendim doğurmak istemeyen :))
Egomegom ne yaptı?
evet seni hatırlıyorum adım adım takipteydim gittin geldin nası aldın ne ettin diye valla işte ben de aynı durumdayım şimdi bi yandan korkuyorum da enfeksiyon olur mu diye bi yandan git bi daha görünme o kuaföre falan diyorum dediğin gibi yol geçen hanı gibi gelen bakacak giden bakacak anam bacım bakmasın da ondan da utanırım
gittik geldik kontrole ara ara sancı çıktı doktor inşallah daha da artar sancı dedi cumaya okulraporumu uzatmaya gideceğiz p.tesi de normal kontrol tabi doğurmazsam o zamana. sorandan akıl verenden usandım herkes ebe herkes kırk yıllık anne bi de canımı sıkmasalar ya. erkeği de aynı kadını da. tele dadandılar şimdi de sağolsunlarnası güzel moral veriyolar. dün kaynım oturmuş yok bilmem kiminki karnında ölmüş gecikmiş de yok bilmem kiminki başka türlü kadın kendi doğumda ölmüş. eşim tuttu kolumdan götürdü allahtan. bi eniştemiz var eşim tarafından aptal aptal iddialara giriyo. görün bakın sen erkek doğurcan hazırlıklarınız boşa gitcek diye niye bu gudubetlik anlamıyorum ben. biri der sakın suni sancı alma biri der sakın sezeryan olma öbürü der normal artık riskli ne .... yicem ben bunların çenesiyle bilmem ki...doğunca ayrı başlarlar biliyorum kayınvalidem karışmıyo ama on tane kayınvalidem varmış meğer benim gittikçe anlıyorum...
amin inşallah canım,
şu an 41. haftadayım ben voltajım,
elbet doğacak, bekleyelim bakalım
esrasm, 60 larda çıkıyorsa baya kasılma var demek oluyo
benim cuma günü 20 lerdeydi hep
Allah yardımcın olsun canımselam herkes iyidir inşallah
biz idare ederiz göbek fıtığımız moralimi bozuyor sarışığımız biraz var kafayı yiyecem.... gözde çapaklanma...
sanki ilk çocukmuş gibi hissediyorum... voltaj kv gitmiş gözün aydın... rüveyda dan haber yok galiba... doğurmuştur şimdiye... katinam oğlun nasıl =?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?