2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Voltaj kız ben tonimer okyanus suyu damlatiyorum sonra az bekleyip ağızdan annenin çektigi aspiratorler varya onla çekiyorum. Ama o minnak burundan bir pislik cikiyo Yanlış mı yapıyorum :26: kendisi cikartamiyo ama ya

Bir de ben hic istemediğim halde emzik başladım Dün gece. Ama hayatımı kurtardı yoksa uykusuzluktan aklımı kaçırmak uzereydim.. Susturucu gibi ya. Ağladığında verdigim gibi susuyo. umarım damak bozukluğu falan yasamayız

Mezos,
Bugun uyandım aklimdaydiniz
Niz derken sen bebeci ve egomego

Kiz nasil emme savası sürüyor mü
Pes eden taraf hangisi?

Birde acaba senin kızın ağzı pamukcuk falan mı oldu ki?bugun aklımda hep o var cok meraktayim bak:))

Kizlar bu arada cogunuz bilirsiniz ama bilmeyen varsa Pamukcuk olan bebise de ,
Temiz bir mendil veya tulbent islatip "karbonat" la silince geçiyor.

Anam birde Konak var
Asmalı
Benim oglum olmuştu ama ne Konak banyoda gecer sandim ama cirt:86:

Zeytinyağı veya bebeyagina yine karbonat atıp bebisin basına surup taramistik hemen çıktı .

Dip not olarak aklınızda bulunsun.

Mezos bak kalp kalbe nasil karsı
Tlf surumdeyim online göremiyorum
Burda oluşunu hissettim tüm ruhum ve ficudumlan

Kiz sıkınca yüz üstü yatir hemen ya hapsurur ya tiksirir ne var ne yok çıkar ve evet cok oluyor yazık burunda Kil tüy yok.
Emzik kaliteliyse hic korkma Valla
2.5 3 saatte bir emzirdikten sonra No problem
Ben kızıma vermiştim ahdim vardi cokta memnun kaldım .
Hele o dişler çıkarken varyaaa
Ama bu kızımın midesi hemen bulanıyor oguruyor ne sekilde verdiysem bulandı hep.
Kırkı çıkınca tutar belki.

Yazdıklarını not alıyorum şimdi olmasa bile sonra lazım olabilir.

Pamukcuk yok.. Pes eden tabiki benim. Memeyi almiyor. Göğüs kalkanı kaucuk uç hersey denedim almiyo sipa.. hazıra alıştı sagip biberonla veriyorum..tabi satarken ben benden geciyorum orası ayrı. Elektrikli pompa is gormuyo. Manuel eski usul birsey var ama canımdan can cikariyo süt değil ..

Gaz icin zinco damla vermeye başladım ama sanırım ise yaramadı gaz sorunumuz büyük.. Şimdilik böyle,,

Sorma voltajim ne zaman altini acsak hazir asker,tam temizliyorum kremliyorum kapaticam ciissssss...bir de seyy hep ayakta bu pipi niye kii

Gobek bagi cis icinde kalmis garibin idrar beklerse sıkintiymis bende isedi hemen sildim zaten bu durumda korkulcak birsey yokmus
Kiz mezos sabaha karsi bende mama hazirlamaya giderken teptim agzina,oyy ne rahatlikmis o ya, mamayi hazirladim altini actim gobek bagini temizledim sakin sakin ben emzikli bebeyi pek severim ama damak yapisi olayindan bende korkuyorum kas yapicam derken goz cikarmiyim

Her gecemiz ayakta...23.45 den :sabah 5 e kadar emzir gazını çıkar altını değiştir 5dk beşik.... Geri sar
bebeci canım üzülme sutunle iyileir inşallah bebeğin. Doktor ların söyledigi o emzirmee aralıkları beni mahvediyor. Bizimki o kadar duzensizki
5.gün kontrolüne gideceğiz bugün...

Gaz için birde hani su ses olayı varya ben pek inanmazdim.
Gecen somewhere da demişti
Aspirator altında uyutmuş
Bende gecen hafta altını yıkamıştım göbeği sac kurutmanın en düşük ayariyla kuruluyordum
Uyudu kiz hakikaten etkili galiba...

aynı şeyleri ben de yaşadım;sezaryeni kabul ettim çaresiz.
sen anlatınca planlı sezaryen ne güzel göründü gözüme şimdi
acılar ağrılar da tam bitmişken

günaydınlar arkadaşlarrr rüveydadan haber yok değil mi ?? bir de kim gidecekti doğuma aklımdan uçmuş

aynı şeyleri ben de yaşadım;sezaryeni kabul ettim çaresiz.
sen anlatınca planlı sezaryen ne güzel göründü gözüme şimdi
acılar ağrılar da tam bitmişken

sorma canım ya ruhumu darlandırdılar ne güzel gerçekten planlı sezeryan imreniyorum yavaştan yavaştan

aynen ya; gece ayakta geçince sabahtan öğleye kadar birlikte uyuyoruz. sonra kalk ortalığı topla, yemek yap akşam oluyor, banyo yapmaya zaman yok ya.
böyle hayat geçer mi
hava da hep kapalı hep kapalı
hani bahar çocuğu olacaktı sıpam
nerde kaldı bahar

Nuk emzik bilmiyorum artık su günleri atlatalım da.. Hersey acemilik hersey.. Yarın bir kontrole götüreyim bakalım nesi var nesi yok. Göbekten beri götürmedim hic

Ya direndim vermeyelim diye esim çıldırdı dün gece ( uykusuz kalan ben deliren o ) bende emzikle büyüdüm birsey mı olmuş dedi ama derken ki yüz ifadesi ve ses tonunu gormeliydiniz. Dün ona verdim gece 11 de uyumak icin 12:30 da kaldırdı beni emziği bul hemen diye :))

Bu gece de bunu deneyelim bakalım.. Araba olayını denedik tuttu. Araç sesinde hemen uyuyor ama gece gece de nereye gidicez :)

bu arada sabaha kadar kıvrandım gene ne sağa yatılıyo ne sola o pis karın ağrısı kızımın tepinmeleri sabaha kadar devam etti. bugün salı kuaförler kapalı yarın garanti kuafördeyim artık. annem zeynebime dünyanın eşyasını hazırladı yatağı yorganı kıayfetleri ördükleri derken iki koca yorgan hurcu dolmuş. biz oda almamıştık kıızıma ben fazla eşyası olmaz sanıyordum oda takımı alana kadar bi beşikle idare ederiz diyordum ama bugün paşa paşa gidip bi dolap alacağız kızıma.

günler birbirini kovalayıp durdukça ben doğum belirtisi bekledikçe aksine daha da iyiye gidiyorum sanki anlamadım gitti artık nstlerde dümdüz çıkmaya başladı inadına inadına perşembe yine kontrol var bakalım nolcak bide muayene fobisi olunca insanda şimdiden yusuf yusuf yine (
o kadar hoşuma gidiyorki doğurupta buraya süt gaz vs bişeyler yazanların yazılarını okumak Allahım darısı bizimde başımıza inşallah doğsada koklasak miss gibi kuzularımızı ...
Doğum yapan loğusa arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin nooooolur

kız kardeşim giderken bana da aldı o hüüüüüp diye çeken aspiratörlerden. ben ıyyyyyyk deyince borusu uzun olaydı ben eskişehirden çekerdim dedi. çok işe yarıyormuş.bir de önce anne sütü damlat burnuna yumuşat dedi.

benimki emziği bıraktı göğüs uçlarım yara gece nöbetlerinden sonra. o ilk fırtı çekince ben öyle bir nara atıyorum ki sıpam korkup memeyi bırakıyor

Benim esim sadece uyanikken bakıyor ve babasının sesini duyunca midir gülen bir cocuk.halbuki esim hic karnımı sevmedi bunda.gayet kazikti.
"ben boyle birsey çıkacağını tahmin etmedim"diyor
Beklentisi cok asagida hatta gaz boyutundaymis.
Daha hic sen yat ben bakayım Yada
Al biraz ben yatayım boyutuna geçemedim
Acidim kendime su an

ben 12 den sonra kakası olsa bile-ki hep oluyor temiz bez kullanmayı sevmiyor, hemen yapıyor kakasını-değiştiremiyorum ağlıyor kesintisiz zaten. sabah 6-8 arasında değiştiriyorum bezi ama pişik yapacam çocuğu bu gidişle. bir düzen oturtabilse idik

benimkinin bugün müzakeresi olduğundan rahat uyusun diye üç gecedir küçük odaya taşındık oğlumla
ama bu gece bize katılacak bakalım. gerçi dün ben dişimi fırçalarken elinde saç kurutma makinesi uğraşıp duruyordu.
ama kafama yattı: ben bu çocuğu kendim için yaptım kendim bakıp büyütcem
arka fonda: İbrahim Tatlıses- acı gerçekler
iBRAHiM TATLISES-ACI GERCEKLER- AYRILIK KOLAY DEGiL-FiLMiNDEN - YouTube

benimki emziği bıraktı göğüs uçlarım yara gece nöbetlerinden sonra. o ilk fırtı çekince ben öyle bir nara atıyorum ki sıpam korkup memeyi bırakıyor
ben cok çektim bu yaradan üçünde de ayrı boyutta ,Ama aynı noktalardan mübarek.
Birde o tutarken ki gerginlik varya
Acımadan acısını hissediyor ve ayak parmaklarını ice yumup alt dudağını isirip aha ahaa oyyy diye yatıyorsun
Her derde deva.
Garmastan krem kullandım bu sefer cok çabuk atlattık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…