Allah yardımcın olsun canım
Dun ben netten cok baktım fıtığa
Para falan sariyorlarmis birde ağlatmıyorlar mis hic denk geldin mı bilmiyorum malum ilkel yöntemler ama bazen ise yarıyor.
Çapak için çay hepsinden iyi geliyor anne sutude damlatiliyor ama çay daha etkili.
Benim kızım doğduğundan beri burnu tikanik açılıyor tam ,bir uyuyor uyanıyor fos fos.
Serumfizyolojik verdi klasik durum
Hic mı bir ise yaramaz ancak sık damlat yüz üstü yatir açılsın 10 dk sonra aynı.
Mezos,
Bugun uyandım aklimdaydiniz
Niz derken sen bebeci ve egomego
Kiz nasil emme savası sürüyor mü
Pes eden taraf hangisi?
Birde acaba senin kızın ağzı pamukcuk falan mı oldu ki?bugun aklımda hep o var cok meraktayim bak:))
Kizlar bu arada cogunuz bilirsiniz ama bilmeyen varsa Pamukcuk olan bebise de ,
Temiz bir mendil veya tulbent islatip "karbonat" la silince geçiyor.
Anam birde Konak var
Asmalı
Benim oglum olmuştu ama ne Konak banyoda gecer sandim ama cirt:86:
Zeytinyağı veya bebeyagina yine karbonat atıp bebisin basına surup taramistik hemen çıktı .
Dip not olarak aklınızda bulunsun.
Sorma voltajim ne zaman altini acsak hazir asker,tam temizliyorum kremliyorum kapaticam ciissssss...bir de seyy hep ayakta bu pipi niye kiiFeci uykusuzum yatağımdan çıkmadım sogumasin diye lohsayimmalum
Bebeci gecmis olsun,
Ben de dediydim gecen gün
Çünkü arkadaşımın oglu onun uğruna kuvozde kaldı.ama onunki bezin icinde kalmış göbek kordonu artık yumusamisti cisten.
Cok kotu ya ama sana güldüm ben
"benim oglan coştu "
Cosunca anladık ki Enis isiyor
Kiz mezos sabaha karsi bende mama hazirlamaya giderken teptim agzina,oyy ne rahatlikmis o ya, mamayi hazirladim altini actim gobek bagini temizledim sakin sakin ben emzikli bebeyi pek severim ama damak yapisi olayindan bende korkuyorum kas yapicam derken goz cikarmiyimVoltaj kız ben tonimer okyanus suyu damlatiyorum sonra az bekleyip ağızdan çekilen aspiratorler varya onla çekiyorum. Yanlış mı yapıyorum :26: kendisi cikartamiyo ama ya
Bir de ben hic istemediğim halde emzik başladım Dün gece. Ama hayatımı kurtardı yoksa uykusuzluktan aklımı kaçırmak uzereydim.. Susturucu gibi ya. Ağladığında verdigim gibi susuyo. umarım damak bozukluğu falan yasamayız
Yazdıklarını not alıyorum şimdi olmasa bile sonra lazım olabilir.
Pamukcuk yok.. Pes eden tabiki benim. Memeyi almiyor. Göğüs kalkanı kaucuk uç hersey denedim almiyo sipa.. hazıra alıştı sagip biberonla veriyorum..tabi satarken ben benden geciyorum orası ayrı. Elektrikli pompa is gormuyo. Manuel eski usul birsey var ama canımdan can cikariyo süt değil ..
Gaz icin zinco damla vermeye başladım ama sanırım ise yaramadı gaz sorunumuz büyük.. Şimdilik böyle,,
dedim eşime bu hafta annemden başka kimseyi görmek istemiyorum diye o da geriliyo başladı o da acaba gidip sezeryan mı olsan diye korkuyo bişi olacak zeynebime bana diye geceleri uyumuyo...bi de eniştem ben iznimizi ayarladım haftaya geliyoruz diye coşuyo kız kardeşim senin için derslerimi ayarladım geliyorum diyo eşim c.tesi gün mülakata gidiyo masterın son aşamasına geldi kafam bi milyon oldu iyice... allahım yardım et bu hafta bitirebilirsem bi 41 yasin daha okuyayım diyorum tüm bekleyenleri doğum yapanları da dahil ederek inşallah yarından başlayıp en azından rahatlarım
aynı şeyleri ben de yaşadım;sezaryeni kabul ettim çaresiz.
sen anlatınca planlı sezaryen ne güzel göründü gözüme şimdi
acılar ağrılar da tam bitmişken
Her gecemiz ayakta...23.45 den :sabah 5 e kadar emzir gazını çıkar altını değiştir 5dk beşik.... Geri sar
bebeci canım üzülme sutunle iyileir inşallah bebeğin. Doktor ların söyledigi o emzirmee aralıkları beni mahvediyor. Bizimki o kadar duzensizki
5.gün kontrolüne gideceğiz bugün...
Mezos bak kalp kalbe nasil karsı
Tlf surumdeyim online göremiyorum
Burda oluşunu hissettim tüm ruhum ve ficudumlan
Kiz sıkınca yüz üstü yatir hemen ya hapsurur ya tiksirir ne var ne yok çıkar ve evet cok oluyor yazık burunda Kil tüy yok.
Emzik kaliteliyse hic korkma Valla
2.5 3 saatte bir emzirdikten sonra No problem
Ben kızıma vermiştim ahdim vardi cokta memnun kaldım .
Hele o dişler çıkarken varyaaa
Ama bu kızımın midesi hemen bulanıyor oguruyor ne sekilde verdiysem bulandı hep.
Kırkı çıkınca tutar belki.
Sorma voltajim ne zaman altini acsak hazir asker,tam temizliyorum kremliyorum kapaticam ciissssss...bir de seyy hep ayakta bu pipi niye kii
Gobek bagi cis icinde kalmis garibin idrar beklerse sıkintiymis bende isedi hemen sildim zaten bu durumda korkulcak birsey yokmus
Kiz mezos sabaha karsi bende mama hazirlamaya giderken teptim agzina,oyy ne rahatlikmis o ya, mamayi hazirladim altini actim gobek bagini temizledim sakin sakin ben emzikli bebeyi pek severim ama damak yapisi olayindan bende korkuyorum kas yapicam derken goz cikarmiyim
Bu gece de bunu deneyelim bakalım.. Araba olayını denedik tuttu. Araç sesinde hemen uyuyor ama gece gece de nereye gidicez :)Gaz için birde hani su ses olayı varya ben pek inanmazdim.
Gecen somewhere da demişti
Aspirator altında uyutmuş
Bende gecen hafta altını yıkamıştım göbeği sac kurutmanın en düşük ayariyla kuruluyordum
Uyudu kiz hakikaten etkili galiba...
Voltaj kız ben tonimer okyanus suyu damlatiyorum sonra az bekleyip ağızdan annenin çektigi aspiratorler varya onla çekiyorum. Ama o minnak burundan bir pislik cikiyoYanlış mı yapıyorum :26: kendisi cikartamiyo ama ya
Bir de ben hic istemediğim halde emzik başladım Dün gece. Ama hayatımı kurtardı yoksa uykusuzluktan aklımı kaçırmak uzereydim.. Susturucu gibi ya. Ağladığında verdigim gibi susuyo. umarım damak bozukluğu falan yasamayız
Sorma voltajim ne zaman altini acsak hazir asker,tam temizliyorum kremliyorum kapaticam ciissssss...bir de seyy hep ayakta bu pipi niye kii
Gobek bagi cis icinde kalmis garibin idrar beklerse sıkintiymis bende isedi hemen sildim zaten bu durumda korkulcak birsey yokmus
Kiz mezos sabaha karsi bende mama hazirlamaya giderken teptim agzina,oyy ne rahatlikmis o ya, mamayi hazirladim altini actim gobek bagini temizledim sakin sakin ben emzikli bebeyi pek severim ama damak yapisi olayindan bende korkuyorum kas yapicam derken goz cikarmiyim
Benim esim sadece uyanikken bakıyor ve babasının sesini duyunca midir gülen bir cocuk.halbuki esim hic karnımı sevmedi bunda.gayet kazikti.
"ben boyle birsey çıkacağını tahmin etmedim"diyor
Beklentisi cok asagida hatta gaz boyutundaymis.
Daha hic sen yat ben bakayım Yada
Al biraz ben yatayım boyutuna geçemedim
Acidim kendime su an
ben cok çektim bu yaradan üçünde de ayrı boyutta ,Ama aynı noktalardan mübarek.benimki emziği bıraktı göğüs uçlarım yara gece nöbetlerinden sonra. o ilk fırtı çekince ben öyle bir nara atıyorum ki sıpam korkup memeyi bırakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?