2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ohhhhh bugün de öğle yemeğini atlattık çok şükür kızlar ben hala çok ama çok iştahsızım sabahları tövbe yarabbim ödüm kopuyor uyanıcam da yemek yicem diye.

Ben 4ay neredeyse ac gezdim oyle uzuluyordum ki ama bebek ihtiyaci olani anneden aliyor ilk 3 ya da 4ay emin degilim
Sonrasinda beslenmeye dikkat etmek gerekiyor 4.aydan sonra istisnasiz hergun yumurtami yedim neredeyse her aksam et tavuk balik vb protein kaynagi ve yogurt tukettim oglum cok sukur saglikli ve 3700dogdu proteininize dikkat edin

Kızlar ben şimdi eğitime giriyorum.
Bugun daha giremem heralde iş anlatmam lazım.
Yarın görüşürüz öpüldünüz.
Bebişlere ve kendinize dikkat edin.

yok canım erken olmuyor ben de tam 12+1 de yaptırmış oluyorum :) haydi hayırlı sonuçlar olsun canım.

Benim 2li test haftaya cuma, 12+1 oluyorum kızlar, erken olmuyor değil mi? :26:

[

hergün et, haftada 1 gün balık her akşam süt her sabah yumurta bunlar var ya şuanda bana işkence gibi geliyor

Amaaan bu hormonlardan mı artık neden bilmiyorum kendimi yanlız hissediyorum sanki eşim hevesini almış ta sıkılmış gibi geliyor 2 gündür yoğunmuş iş yerinde güya :) aramıyor sormuyor falan ya zaten alınganız biz hamileler hemen bıktı sıkıldı bu durumlardan diye düşünmeye başladım ya da son günlerde övdük ettik kocalarımızı kendi kendimize nazar değdirdik dünden beri herkesinki bi garipleşti. Inşallah herşey güzel olur. Bizim bir de sigaraya karışıyorum diye benden nefret ediyordur. Ama artık ben karışmayım kim karışsın hamile olunca bırakıcam dedi yine bırakmadı içse bana dert içmese berbat bir surat bi thaammülsüzlük yine bana dert

sorma bu sigara muhabbeti herkesde var bence hiççç bu konuya girmeyelim bugün

canım o nazar benden de olabilir çok yazmıyorum ama hep takip ediyorum sizi, geçenlerde ben yazmıştım "ne güzel eşleriniz size yardımcı oluyor dua edin" gibi birşeyler nazar değmesin diye da koymuştum ama... benimde eşim çok rahat ya da bana öyle gösteriyor bilmiyorum. Allah yardım etsin hepimize. sizleri çok seviyorum kızlar.

eşim öğlen yemeğine gelmedi. gelmicekse haber verirdi. bugün aramadı. hatasını hala anlamamış.
akşama benim bir arkadaşıma misafirliğe gidicez. ordada surat yaparsa eve gelince patlarım

kızlar bizim topiğe nazar değmiş anlaşılan.inşallah en kısa sürede herkes eskihaline döner.hepinizi öpüyorum

yok kızzz ne alaksı var :) benburda hiçbir arkadaşın bir başkasına nazar değdirebileceğine inanmıyorum herkes çok iyi niyetli çünkü kendinden çok başkasını düşünüyor :) Bizimki sıkıldı belli böyle arkamızı toplamaktan her işe içeri dışarı koşmaktan ha aha ha aha nazar falan bahane :)

biz de seni çok seviyoruz canım çok sağol :) yok diyorum ya tamamen aşkın ömür 3 yıl falan derler bunların da tahammülü sabrı ilgisi alakası 12 hafta sürdü ha ha aha ahaa ha:) babalığın hevesi ilk 3 ay mış :) şaka bir tarafa onların da işi zor vallahi :)

bende sandalye tepesinde sızıp kalmısım evimde olmayı çok istiyorum artık :95:
ayyy kıyamam canım yaa allah kolaylık versin çalışan arkadaşlara. ben de çalışmıcam diyordum ama iş başvurusu yaptım. maaşı fena değil. bulunduğum ilçede evime 5 dk mesafede. kamu kuruluşu %70 şansım var şu an. hayırlısı bakalım.

eşim öğlen yemeğine gelmedi. gelmicekse haber verirdi. bugün aramadı. hatasını hala anlamamış.
akşama benim bir arkadaşıma misafirliğe gidicez. ordada surat yaparsa eve gelince patlarım

tatlım sakın patlama kendini ve bebeğini düşün inan patlamanın hiç faydası yok bazen çok sinir bozucu olabiliyor sakin bir şekilde konuş kendi ruh halini anlat kendin içinde bulunduğu durum sen gergin oldukça oda gergin olur ay bu erkekler

inşallah hayırlısı olsun..zorlukları var maalesef.bayramdan sonra çıkmayı istiyorum bakalım nolucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…