bende normal burun aspiratoru alacaktım ordaki kız bunu şiddetle tavsiye etmişti bende iyyyykkkı demiştim ama iyiki almisim kontrolü sende cok fazla basınç yapmadan cekebiliyorsun. Evet anne sutu dediler ama damla kolayıma geliyo iki damla ne var ne yok çözüyorkız kardeşim giderken bana da aldı o hüüüüüp diye çeken aspiratörlerden. ben ıyyyyyyk deyince borusu uzun olaydı ben eskişehirden çekerdim dedi. çok işe yarıyormuş.bir de önce anne sütü damlat burnuna yumuşat dedi.
benimki emziği bıraktı göğüs uçlarım yara gece nöbetlerinden sonra. o ilk fırtı çekince ben öyle bir nara atıyorum ki sıpam korkup memeyi bırakıyor
Benim esim sadece uyanikken bakıyor ve babasının sesini duyunca midir gülen bir cocuk.halbuki esim hic karnımı sevmedi bunda.gayet kazikti.
"ben boyle birsey çıkacağını tahmin etmedim"diyor
Beklentisi cok asagida hatta gaz boyutundaymis.
Daha hic sen yat ben bakayım Yada
Al biraz ben yatayım boyutuna geçemedim
Acidim kendime su an
Ya pisik icin bulursanız saf zeytinyağı cok ise yarıyor. Altı kipkirmizi olmuştu mustela hiçbir ise yaramadı.. Zeytinyağı bir gecede toparladıben 12 den sonra kakası olsa bile-ki hep oluyor temiz bez kullanmayı sevmiyor, hemen yapıyor kakasını-değiştiremiyorum ağlıyor kesintisiz zaten. sabah 6-8 arasında değiştiriyorum bezi ama pişik yapacam çocuğu bu gidişle. bir düzen oturtabilse idik
Mezos
Nuk iyidir bende onu kullandım hep
Birde hepimiz acemiydik
Doğuştan olmuyor bacı
Arada uzun zaman oluncada acemilesiyorsun
Ama bunda hic birşeyi unutmamisim daha gece tam uyku moduna girecek miyim diğer insanlar gibi...
Bu arada dmt_
Kv gitti=kabiz değilim
Formül doğruymuş ...
weee son 1... Yusuf Yusuf durumundayım. yarın bu saatlerde kurtulmuş olacağız inşallah.. sonrasındaki curcuna bizi bekliyor
Mezos
Nuk iyidir bende onu kullandım hep
Birde hepimiz acemiydik
Doğuştan olmuyor bacı
Arada uzun zaman oluncada acemilesiyorsun
Ama bunda hic birşeyi unutmamisim daha gece tam uyku moduna girecek miyim diğer insanlar gibi...
Bu arada dmt_
Kv gitti=kabiz değilim
Formül doğruymuş ...
Yok hic öyle" kralım sen otur ben bakarım "yapmadım.Sen güçlü hatunsun.. Esine o imajı çizdin demek ki üstesinden gelecegini düşünüyor. Ben dün resmen biriktim. Esim yüzüme baktikca yazık sana diyordu artık ne hale geldiysem. Zaten sabah 8 de gidip aksam 8 de geliyo bir zahmet bir saatte o bakiversin. Kendi kendime yapmadım heralde bunu.. Yani dün gercekten cok kötüydüm cinnet geçirme boyutuna geldim herseyi yaptım susmuyo avazı çıktığı kadar agliyo. Yere cirpasim geldi bir an. Annemler bunu kucağa alıştırdı gormemisin torunu olunca yirmi gündür kucakta uyuyordu. Onlar gitti eserleri bana kaldı. bir de otururken değil ayakta yürüyeceksinoyle susuyo bı tek
Ay canım İnan fıtığı hic bilmiyorumselam h
erkese... voltaj dün para olayını denedim ama işe yaramadı gibi sen bilirsin iki gün yaptım ne kadar yapılmalı?
birde pamukçuk için bir arkadaş bana memeni sil karbonatlı suyla dedi hem yarayı engelliyormuş hemde pamukçuk oluşmuyormuş......... bu arada doğum yapmayan arkadaşlar kuru soğanı ilk emzirmeden önce mutlaka sürün yara olmuyor denedim emzirmeden tabi temizzleyin.....
Bende gaz hic çekmedim şükür ama kızımda kabizligi ölümüne çektik hatta bağırsağı çatlamıştı .valla ben arada bir bucuk yil oldugu halde acemi hissediyorum bazi konularda. hele gece uykusu yok muu cok ozluyorum
hele de ilkinde gaz kabizlik nedir bilmezdik simdi elim ayagima dolaniyor bazen. onun disinda ikinci cocuk ilke gore daha kolay.
formul her zaman tutuyor bende voltajcim istisna yok :)
Hemen favorilerime ekliyor sana sunu yolluyorum;ama kafama yattı: ben bu çocuğu kendim için yaptım kendim bakıp büyütcem
arka fonda: İbrahim Tatlıses- acı gerçekler
iBRAHiM TATLISES-ACI GERCEKLER- AYRILIK KOLAY DEGiL-FiLMiNDEN - YouTube
Ay canım İnan fıtığı hic bilmiyorum
Dun sen yazinca gece baktım nete kk da var öyle bir konu.
Allah yardımcın olsun hakikaten cok üzülüyorum.dua ediyorum.
Bende gaz hic çekmedim şükür ama kızımda kabizligi ölümüne çektik hatta bağırsağı çatlamıştı .
Bebekken 8 gün kaka yapmadı 10 güne kadar normal sayılırmış anne sutu alıyor yarıyor hesabı.kansuk fitiller kayısılar zeytinyagla karın popo ovalama.sicak suda beklet yıka...
Çareyi biraz buyuyunce duphalac surupla çözdük .yaptı kakasini.
Bin Dr a bedel denilen atasözü doğruymuş.
Ha birde ikinci hem çabuk büyüyecek hem seni hic üzmeyecek :)
İlkinde zorlandığın ne varsa bunda yaşamıyorsun
Rabbimin hikmeti iste geç yürüdüyse bu erken yürüyor gibi vs vs.
Yormuyor,dogumu gibi buyumeside kolay
Üçüncüyü yeni tecrübe edeceğim
Dogum konusunda en zor doğumum oldu bu gerisinden haber veririm :))
Her gecemiz ayakta...23.45 den :sabah 5 e kadar emzir gazını çıkar altını değiştir 5dk beşik.... Geri sar
bebeci canım üzülme sutunle iyileir inşallah bebeğin. Doktor ların söyledigi o emzirmee aralıkları beni mahvediyor. Bizimki o kadar duzensizki
5.gün kontrolüne gideceğiz bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?