2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bende normal burun aspiratoru alacaktım ordaki kız bunu şiddetle tavsiye etmişti bende iyyyykkkı demiştim ama iyiki almisim kontrolü sende cok fazla basınç yapmadan cekebiliyorsun. Evet anne sutu dediler ama damla kolayıma geliyo iki damla ne var ne yok çözüyor

Sen güçlü hatunsun.. Esine o imajı çizdin demek ki üstesinden gelecegini düşünüyor. Ben dün resmen biriktim. Esim yüzüme baktikca yazık sana diyordu artık ne hale geldiysem. Zaten sabah 8 de gidip aksam 8 de geliyo bir zahmet bir saatte o bakiversin. Kendi kendime yapmadım heralde bunu.. Yani dün gercekten cok kötüydüm cinnet geçirme boyutuna geldim herseyi yaptım susmuyo avazı çıktığı kadar agliyo. Yere cirpasim geldi bir an. Annemler bunu kucağa alıştırdı gormemisin torunu olunca yirmi gündür kucakta uyuyordu. Onlar gitti eserleri bana kaldı. bir de otururken değil ayakta yürüyeceksin oyle susuyo bı tek
Ya pisik icin bulursanız saf zeytinyağı cok ise yarıyor. Altı kipkirmizi olmuştu mustela hiçbir ise yaramadı.. Zeytinyağı bir gecede toparladı

Son düzenleme:
Mezos

Nuk iyidir bende onu kullandım hep
Birde hepimiz acemiydik
Doğuştan olmuyor bacı
Arada uzun zaman oluncada acemilesiyorsun
Ama bunda hic birşeyi unutmamisim daha gece tam uyku moduna girecek miyim diğer insanlar gibi...

Bu arada dmt_
Kv gitti=kabiz değilim

Formül doğruymuş ...

Biliyo musun su an diyorum ki başka cocuk kesinlikle yapmam

arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum forumu..neredeyse herkes bebişlerini kucağına almış..Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin..benim bebeğimde emerken çok huzursuz..bu zamana kadar gayet iyiydi bir problemimiz yoktu 47 gün oldu..emerken ağlıyor sürekli gazını çıkarmak gerekiyor..bu seferde emmek istemiyor..emerken uyuyor..yavrum aç kalacak diye korkuyorum..dilinin arka tarafları pamukçuk olmuş karbonatlı suyla sildim dilini..emzirdikten sonra bir çay kaşığı su veriyorum..sizce ne yapmalıyım..böyle bir durumla karşılaşan varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

selam h
erkese... voltaj dün para olayını denedim ama işe yaramadı gibi sen bilirsin iki gün yaptım ne kadar yapılmalı?
birde pamukçuk için bir arkadaş bana memeni sil karbonatlı suyla dedi hem yarayı engelliyormuş hemde pamukçuk oluşmuyormuş......... bu arada doğum yapmayan arkadaşlar kuru soğanı ilk emzirmeden önce mutlaka sürün yara olmuyor denedim emzirmeden tabi temizzleyin.....

weee son 1... Yusuf Yusuf durumundayım. yarın bu saatlerde kurtulmuş olacağız inşallah.. sonrasındaki curcuna bizi bekliyor

valla ben arada bir bucuk yil oldugu halde acemi hissediyorum bazi konularda. hele gece uykusu yok muu cok ozluyorum
hele de ilkinde gaz kabizlik nedir bilmezdik simdi elim ayagima dolaniyor bazen. onun disinda ikinci cocuk ilke gore daha kolay.

formul her zaman tutuyor bende voltajcim istisna yok :)

uff gene kabiz oldu oglum ikinip duruyor. gecenlerde yapamayinca doktora goturduk o yaptirdi. sonra iki gun yapamayinca kendim mudahale ettim son iki gunumuz iyiydi derken dun geceden beri yine yok. acaip uykum var gece bi ona kalk bi buna derken mahvoldum. bugun uyurum diyordum ya nerdeee
bu gece nasil kalkacagim bilmem
bu kaka ne zaman duzene girecek yaaa

Yok hic öyle" kralım sen otur ben bakarım "yapmadım.
Hatta bel fıtığı oldugum donemde yalvarirdim 5 dk salla diye.
Olmuyor yapmıyor yapamıyor işine gelmiyor rahat insan uç cocuğum var alır satarım ...
Sadece bakım o onun için bitti.Beceremiyor imajına girer.bugun geldiginde svmek için kucağına alacak,vermeyeceğim ...

Dun inanir misin biri memede biri ayağımda oğlana ödev yaptırıyordum .
Cok ağladım sonra.etut sonrası verilen ödeve,oğluma,kızlarıma ,beni bekleyen islerime.
KiZlar uyurken yatıp uyumak varken çamaşır yikayip yemek faslı vardı.

Dışardan soylemekle de bitmiyor
Cocuklar dışardan hersey yemiyor .

Kolay mı
Hic değil tabi bu arada sen necisin ağrın sancın var mı diye hal hatır soran olmazsa
Daha da zorlanıyor insan.

Bende bir daha cocuk istememiştim ama oluyor iste Rabbim verince.
Simdi ki Halim'den memnun muyum bilemem.dinde kusursuzlugumuzu korelttik"kusurlu"olarak geçiyoruz.

Öyle iste.

Ay canım İnan fıtığı hic bilmiyorum
Dun sen yazinca gece baktım nete kk da var öyle bir konu.
Allah yardımcın olsun hakikaten cok üzülüyorum.dua ediyorum.
Bende gaz hic çekmedim şükür ama kızımda kabizligi ölümüne çektik hatta bağırsağı çatlamıştı .
Bebekken 8 gün kaka yapmadı 10 güne kadar normal sayılırmış anne sutu alıyor yarıyor hesabı.kansuk fitiller kayısılar zeytinyagla karın popo ovalama.sicak suda beklet yıka...
Çareyi biraz buyuyunce duphalac surupla çözdük .yaptı kakasini.
Bin Dr a bedel denilen atasözü doğruymuş.
Ha birde ikinci hem çabuk büyüyecek hem seni hic üzmeyecek :)
İlkinde zorlandığın ne varsa bunda yaşamıyorsun
Rabbimin hikmeti iste geç yürüdüyse bu erken yürüyor gibi vs vs.
Yormuyor,dogumu gibi buyumeside kolay
Üçüncüyü yeni tecrübe edeceğim
Dogum konusunda en zor doğumum oldu bu gerisinden haber veririm :))

Son düzenleme:
şu an sinirimden ağlıyorumm
eşim aradı bi telaşla korktum nerdesin nasılsın diye bişi oldu sandım ((
öğlen arkadaşım aramıştı iki güne bi arar sağolsun doğurdun mı diye ben ona arama sen ben doğurunca haber ulaşır zaten demiştim. bugün aradığında açmadım ama gerçektenartık konuşasım yok ben açmayınca eşimi aramış ulaşamıyorum doğurdu mu yoksa demiştabi ulaşamıyorum diyince adam nası telaşlanmış garibim zar or çeken yerden aramaya çalışıyo aklında binbir türlü şeyle ((( ya sinirlerim bozuldu iyice sanane benim doğumumdan adamın nerelerde çalıştığığını biliyosun ne diye telaşlandırıyosun sen ya (((((( bıktımmm bıktımmmm aramasın sormasın kimse beni yaa eşimin o ses tonu hala kulağımda garibim nası kokrmuş bana bişey oldu diye (((( offffff offfffffff

Son olarak,
Ersnil gece kızı emzirirken kulağını cinlattim
Sırtıma yatağın başlığı geldi dedim bir emzirme yastığım yok:))))
Eski günler geldi aklıma
Hamile olduğumuz zamanlar

Uç ay sonra burdan yeni hamilelik haberleri de duyarız :)

oglumun en cok asiri hareketliliginden cekiyoruz valla. hic yerinde durmuyor. ikinci hamileligimde dogumum da ilkini mumla aratti bi tek dogum sonrasi daha kolaydi. bakalim gerisi nasil gelecek :) enes pasa abiyi aratacak mi yoksa oh mu dedirecek.

canım yaa okuyunca kendim yazmış gibi geldi tam tamına aynı şeyleri yaşıyoruz ne eksik ne fazla
şu gaz olayını sormayın kızlar bebeğim gaz sancısından aglaya ağlaya gözleri şişti.om-x şurup aldık bi fayda etmedi metsil damla aldık bugün belki işe yarar

selam kızlar

Birşey sormak istiyorum bebekleriniz uyanık olarak ne kadar vakit geçiriyor? Benim bebeğim 2 haftalık ve uyanınca tekrar uyuması 4-5 saati buluyor. 2-3 saat uyuyup kalkıyor.

daha çok küçük ve uyuduğu zamanın uyanık olduğundan daha çok olması gerekir diye biliyorum.

bebişler hiç yapmam dediğin şeyi yaptırıyor insana...
emzik katiyen vermem diyordum, hatta ilk 10 gün falan dikleştim kv. emziği vermeyelim yavrum benim göğsümü beğenmeyecek diye, ama bir gece gizli gizli verdim hatta sabaha karşı yastığın altına gizledim kv. görmesin diye...
derken artık karnı doyduktan sonra veriyorum emziği sakinleştirici niyetine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…