nemu bizimkide öyle sen söyleyince rahatladım biraz. Bide nedense gecye denk geliyo o bakınmalar:))
bende normal burun aspiratoru alacaktım ordaki kız bunu şiddetle tavsiye etmişti bende iyyyykkkı demiştim ama iyiki almisim kontrolü sende cok fazla basınç yapmadan cekebiliyorsun. Evet anne sutu dediler ama damla kolayıma geliyo iki damla ne var ne yok çözüyor
Sen güçlü hatunsun.. Esine o imajı çizdin demek ki üstesinden gelecegini düşünüyor. Ben dün resmen biriktim. Esim yüzüme baktikca yazık sana diyordu artık ne hale geldiysem. Zaten sabah 8 de gidip aksam 8 de geliyo bir zahmet bir saatte o bakiversin. Kendi kendime yapmadım heralde bunu.. Yani dün gercekten cok kötüydüm cinnet geçirme boyutuna geldim herseyi yaptım susmuyo avazı çıktığı kadar agliyo. Yere cirpasim geldi bir an. Annemler bunu kucağa alıştırdı gormemisin torunu olunca yirmi gündür kucakta uyuyordu. Onlar gitti eserleri bana kaldı. bir de otururken değil ayakta yürüyeceksinoyle susuyo bı tek
Ya pisik icin bulursanız saf zeytinyağı cok ise yarıyor. Altı kipkirmizi olmuştu mustela hiçbir ise yaramadı.. Zeytinyağı bir gecede toparladı
ben doktora gidiyorum.
ilk kez çatı muayenesi yapılacak
normal mi sezaryen mi o belli olacak.
offff bir an önce bitseydi şu çatı muayenesi
dmt canım oğlunun adı emre emreler çok yaramaz oluyor bende de var bi tane... bende ilk oğlumda çok çektim bakalım bu sefer ömer ne yapacak seni hep takip ediyorum emreden dolayı malum adaşlar... rabbim inşallah ikincileri sakin yaparda biraz rahat ederiz çok iyi anlıyorum seni
kizlar iki sorum var bir: bebislerin tirnaklarini kestiniz mi kv. kirki cikmadan kesilmez dedi ama cok kirilmis tirnaklari kessem mi acaba?
iki: emzigi almak istemiyor siz ozel bisey mi yaptiniz kendiliginden mi aldilar bebisler?
arkadaşlar merhaba doğum yapmış annlere öncelikle Allah analı babalı büyütsün diyeyim.Ben de inşallah mayıs annesi olacağım ama ilk bebeğim olacağı için tecrübesizim.Bebeğin çantasını hazırlicam da tam olarak ne koymam gerekir hastanede doğumdan sonra ilk giyeceği şeyler nedir bir takım yeterli mi tecrübelerinizden faydalanamak istiyorum şimdidden teşekkürler
ben tırnağını kestim canım yüzünü çizmesin diye iyi oldu... emzik bizimki de nazlanıyor almıyor binde bir verebiliyorum.....
Canım ben spinal sezeryanla doğum yaptım giymem diyordum ama geceliği 2 gün sırtımdan çıkarmadım yanında gecelik mutlaka olsun :) bebiş için her gün 1 tulum,1 iç body,1 şapka,1 eldiven,1 çorap değiştirdik ama yedekli gitmiştik :)
bende kesmek istiyorum yazik hep kiriliyor eldiven durmuyor elinde
emre de emzik almadi zorla iki uc ay aldirdik sonra atti almadi bi daha. enes alsin cok istiyorum da o da abisi gibi.
senin emre kac yasinda?
Avent elektrikli aldım hiçbirşeye yaramadı çöp olduKızlar selam benim sütüm hala bebişime yetmiyorbütün gün emse yinede doyuramadım kuzumu birde sürekli memede uyuya kalıyor bugün pompa alayım bari dedim ama manuel mi alsam elektriklimi alsam lansinohmu avent mi derken çok kararsız kaldım siz ne aldınız ? Memnun musunuz? Süt akışını arttırdımı ?
kizlar iki sorum var bir: bebislerin tirnaklarini kestiniz mi kv. kirki cikmadan kesilmez dedi ama cok kirilmis tirnaklari kessem mi acaba?
iki: emzigi almak istemiyor siz ozel bisey mi yaptiniz kendiliginden mi aldilar bebisler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?