2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
nemu bizimkide öyle sen söyleyince rahatladım biraz. Bide nedense gecye denk geliyo o bakınmalar:))

nemu bizimkide öyle sen söyleyince rahatladım biraz. Bide nedense gecye denk geliyo o bakınmalar:))

aynen canım bide benimki daha beni emmeye alışamadı hırçınlaşıyor o da uykusunu çok bölüyor bazen sırf uykusu bölünmesin diye gece ya sağdığım sütü yada mamayı verip uyumasına devam etmesini sağlıyorum. üzülüyorum mücadeleden kaçtığım için kendime kızıyorum ama ne yapayım.

dmt canım oğlunun adı emre emreler çok yaramaz oluyor bende de var bi tane... bende ilk oğlumda çok çektim bakalım bu sefer ömer ne yapacak seni hep takip ediyorum emreden dolayı malum adaşlar... rabbim inşallah ikincileri sakin yaparda biraz rahat ederiz çok iyi anlıyorum seni

Kızlar selam benim sütüm hala bebişime yetmiyor bütün gün emse yinede doyuramadım kuzumu birde sürekli memede uyuya kalıyor bugün pompa alayım bari dedim ama manuel mi alsam elektriklimi alsam lansinohmu avent mi derken çok kararsız kaldım siz ne aldınız ? Memnun musunuz? Süt akışını arttırdımı ?

Kızlar bana hastaneden DESİTİN aldırdılar pişik kremi 10 numara macun gibi bişicik olmuyo popoşa şiddetle tavsiye edilir :)

ben doktora gidiyorum.
ilk kez çatı muayenesi yapılacak
normal mi sezaryen mi o belli olacak.
offff bir an önce bitseydi şu çatı muayenesi

ben doktora gidiyorum.
ilk kez çatı muayenesi yapılacak
normal mi sezaryen mi o belli olacak.
offff bir an önce bitseydi şu çatı muayenesi

güle güle git gel canım güzel haberlerle... dilerim iyi geçer....

Son düzenleme:
Aman aman pisikler, gazlar uykusuz saatler havada uçuşmuş...bizde bütün gece kıvrandık gazdan, birde kakasıni yaparken çok zorlanıyor,bir saat kıvranıyor önceden..bu şekilde kıvrandıkça hep memede duruyor, tabi olan bana oluyor, sabahı zor çıkarıyorum, resmen bir zombiyim,1saat uyuyunca kendine gelebiliyorum neyse ki..

Bu yalancı memeyi bende vermek istemiyordum ama geceleri azıcık uyuyabilmek için ve onun da rahatlaması için vermeyi denedim almıyor.Nasıl alıştırabilirim ki?

arkadaşlar merhaba doğum yapmış annlere öncelikle Allah analı babalı büyütsün diyeyim.Ben de inşallah mayıs annesi olacağım ama ilk bebeğim olacağı için tecrübesizim.Bebeğin çantasını hazırlicam da tam olarak ne koymam gerekir hastanede doğumdan sonra ilk giyeceği şeyler nedir bir takım yeterli mi tecrübelerinizden faydalanamak istiyorum şimdidden teşekkürler

cnm haklisin valla emreler yaramaz oluyor derlerdi cok dogruymus. bebekligi ilk alti ay cok rahatti ta ki altiaylikken emeklemeye bi basladi o gun bugundur pesindeyiz
hatta enese emre yurumeden hamile kalmistim simdi diyorum yurumus halini gorseydim kesinlikle 2. cocugu hemen dusunmezdim. ama hareketliliginin disinda mizmiz bi cocuk degil kendi kendine oyalanabilir falan.
bakalim enes ve omer nasil olacak emreleri de aratmazlar umarim :)

kizlar iki sorum var bir: bebislerin tirnaklarini kestiniz mi kv. kirki cikmadan kesilmez dedi ama cok kirilmis tirnaklari kessem mi acaba?
iki: emzigi almak istemiyor siz ozel bisey mi yaptiniz kendiliginden mi aldilar bebisler?

kizlar iki sorum var bir: bebislerin tirnaklarini kestiniz mi kv. kirki cikmadan kesilmez dedi ama cok kirilmis tirnaklari kessem mi acaba?
iki: emzigi almak istemiyor siz ozel bisey mi yaptiniz kendiliginden mi aldilar bebisler?

ben tırnağını kestim canım yüzünü çizmesin diye iyi oldu... emzik bizimki de nazlanıyor almıyor binde bir verebiliyorum.....

Canım ben spinal sezeryanla doğum yaptım giymem diyordum ama geceliği 2 gün sırtımdan çıkarmadım yanında gecelik mutlaka olsun :) bebiş için her gün 1 tulum,1 iç body,1 şapka,1 eldiven,1 çorap değiştirdik ama yedekli gitmiştik :)

nemu bence kendini de düşünmelisn üzlme. Sütün uyku ve stresle çok ilgisi war bence. İçin rahat olsun.

ben tırnağını kestim canım yüzünü çizmesin diye iyi oldu... emzik bizimki de nazlanıyor almıyor binde bir verebiliyorum.....

bende kesmek istiyorum yazik hep kiriliyor eldiven durmuyor elinde
emre de emzik almadi zorla iki uc ay aldirdik sonra atti almadi bi daha. enes alsin cok istiyorum da o da abisi gibi.
senin emre kac yasinda?

cevabın için sağol canım

bende kesmek istiyorum yazik hep kiriliyor eldiven durmuyor elinde
emre de emzik almadi zorla iki uc ay aldirdik sonra atti almadi bi daha. enes alsin cok istiyorum da o da abisi gibi.
senin emre kac yasinda?

emrem 4 dolup 5 girecek 29 nisan da emin ol büyüdükçe tutamayacaksın... şimdi biraz yardım edeck teyzesi, kreşe gidecek darısı sana.. seninkilerin arası daha yakın allah kolaylık versin canım benim...

Avent elektrikli aldım hiçbirşeye yaramadı çöp oldu hic tavsiye etmem. Satici kiz ove ove vermis esime.. Cekmiyo..sonra gittim manuel aldım bağıra bağıra onla sağıyorum

Tırnakları coktan kestim hatta iki kez cok hızlı uzuyor.. Yüzünü ciziyo, emerken göğsümü ciziyodu. emziği dünden beri veriyorum o attikca ben tıkıyorum ağzına. Cok ise yarıyor emzik..

Nemu gibi asla vermem dıyordum ama pasa pasa yola geldim.. En azından rahatça wc ye gidiyorum.. Yoksa çığlık cigligayiz sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…