2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar 12.04.2013 saat 21:43 de epidural normal doğum yaptım.kızım çok yaramaz onun için giremedim kaç gündür..suniye gerek kalmadan sancılarım geldi kendiliğinden ...geçmişi okuyamıyorum...doğuramayanlar kaldımı..bi ara müsait olunca bakıcam...o zmn yazarım doğum hikayemide..

Hayırlı olsun anali babali büyüsün inşallah ..

bildigim kadarıyla sırada dertsiz, Esra ve amazon kaldı

çok bunaldım...
kızım bugün 11den beri uyumadı, 10 dk belki uyuyordur hemen uyanıyor. kv var yanımda o da beni sıkıntıya sokuyor.
çocuğun gazı var belki ama kadın ağzına hemen emzik dayıyor, hiç ağlatmıyor bebeği.
aç mı onu da anlamadım, doğru dürüst uyumadığı için ne emdiğini de anlamadık.

off annemi istiyorum... annem olmayınca kendimi çok çaresiz hissediyorum...
şimdi annem yanımda olsa hem beni hemde bebeğimi rahatlatırdı...

Nemu agzinda emzik olursa aciktigini anlayamazsınız,en fazla 2 saat arayla emzirmeye bak sen onu..kayinvalidene de bakma o senin çocuğun, kararları sen verirsin..

Ya bisey sorcam bende,40 gün bebek yalnız bırakılmaz diyorlar burda, ama siz yemek filan yapiyosunuz.bırakılıyor mu yalnız bebekler? Ben de kimseye bağımlı olmak istemiyorum,o yuzfen sey ettimm..:)

Merhaba güzel anneler, ben de dün gece 23:53 de normal doğum ile kızımı kucağıma aldım. 41+1 deydik, kızım 4050 gram 53 cm doğdu. Bu sabah eve çıktık. Darısı tüm bekleyenlerin başına.

Nemu agzinda emzik olursa aciktigini anlayamazsınız,en fazla 2 saat arayla emzirmeye bak sen onu..kayinvalidene de bakma o senin çocuğun, kararları sen verirsin..

uyumadığı için sabahtan beri ara ara emziriyordum canım fakat bende dinlenemediğim için doğru dürüst süt birikmedi haliyle..
az önce aç heralde bende de süt birikmedi deyip mama verdim.. şimdilik uyudu bakalım inşallah huzur bulur yavrucak..

Merhaba güzel anneler, ben de dün gece 23:53 de normal doğum ile kızımı kucağıma aldım. 41+1 deydik, kızım 4050 gram 53 cm doğdu. Bu sabah eve çıktık. Darısı tüm bekleyenlerin başına.

Gozun aydin ne guzel normal dogum yapmissin masallah kilosunada kizinin :) darisi basima insallah 40 haftam bitti bugun pazara kadar bekleyecek doktorum...

Mezoşum cevabın için teşekkürler :) lansinoh alıcam büyük ihtimalle inşallah işe yarar :)

emrem 4 dolup 5 girecek 29 nisan da emin ol büyüdükçe tutamayacaksın... şimdi biraz yardım edeck teyzesi, kreşe gidecek darısı sana.. seninkilerin arası daha yakın allah kolaylık versin canım benim...

sagol cnm valla cok zor ikisi de bebek bazen napacagimi sasiyorum. emreye kreste basarilar insallah cok sever

tirnaklari kesmeyi kafaya koymustum ama esim anasi kirk cikmadan kesilmez dedi diye itiraz etti on gun daha bekleyecegiz

bende aynı gün 18:20 de doğum yaptım ama biraz sıkıntılı oldu 9 saat kadar suni sancıdan sonra genel anestezi ile alındı oğlum sancımdan önce su ile birlikte kanamam geldi ama çok şükür şu anda ikimizde iyiyiz Allah herkese kolaylık versin inşallah

şimdide süt problemi yaşıyoruz önce süt gelmedi 2 gün mecburen mama verdik sonra süt geldi ama göğsümü silikon meme ucu olmadan tutmadı bugünden itibaren hepsini bıraktırıp normal emzirmek için uğraşıyorum bakalım ne olacak çabamızın sonu azıcıkta sarılık gibi ama emzirme ile atlatıcaz inşallah tedavi uygulamaya gerek duymadı doktor

birkaç sorum var sizlere kaç saatte bir ve tek göğsü kaç dakika emziriyorsunuz, her emzirmede iki göğsüde veriyor musunuz acaba

Ya bisey sorcam bende,40 gün bebek yalnız bırakılmaz diyorlar burda, ama siz yemek filan yapiyosunuz.bırakılıyor mu yalnız bebekler? Ben de kimseye bağımlı olmak istemiyorum,o yuzfen sey ettimm..:)

Aynı evin içinde olduktan sonra birşey olmaz bence bende mecburen bırakıyorum evin içinde sürekli besmele çekerek dolaşıyorum birde bebeğin ytıığı odada mutlaka bir gece lambası yanıyor ama mecburen arada tek bırakıyorum gündüz de bazen yatak odasında yatıyor sakin olsun dye orada yatırıyorum ben oturma odasında oluyorum

ben birakiyorum cnm mecburen cunku cumadan beri esimden baska kimse kalmadi yanimda. ee esimde ise gidiyor tuvalete mutfaga balkona gitmek zorundayim

Maşallah prensese gözün Aydın :)
7 dk fark ile dun mü doğmuş oldu kııı :))
Nasıldı doğumun ilk fırsatta yaz insallah
Ssvd yapan cengâver ,aklına koydu ve yaptı.

Giiiizzzzz ofpufya
Dur örtme bisi dicem

Öksürüğün veya gülmen varsa hepsini hallet ,
2 saat sonra yapman gelirse karışmam ben

Voltajım geçmişe ancak bakabiliyorum öksürüğüm vardı enemmm hemde ne öksürük ameliyathanede spinal iğnesiyle bi başladı dikişler atılırken tavan yaptı yanında bide höz kararması kulak uğuldaması ve mide bulantısı en son hasta taşikardiye girdi dediklerini duydum birde ofpufya hanım şimdi iğne yaptım uyuyacaksınız dediğini sonrası rüyalar alemi :) Ameliyathane çıkışında asansörle yukarı çıkarken eşime içerde olanları anlatmaya başlamışım anestezici çooocuaa dönüp ne güzeldi o yaptığın iğne bi tane daha yapsana demişim eşim anlatırken güle güle bi hal oldu :) ben bi çoğunu hatırlamıyorum kayıp saatlerim var :)

KiZlar ikinizinde gözü Aydın
Anali babali büyüsünler insallah...

Ben en fazla 2-2.5 saat arayla emziriyorum bazen daha kısa Yada uzun ama uç saati geçirmiyorum sariligiz hala.

Birde süt durumuna bağlı mesela benim cocuklar ilk 10 dk sıkı emersonra ağzından bırakmaz oyalanır .
20 dk da doyarmis ama bana saat tuttum 20 dk fazla geliyor sanki.
Birde bir memeyi bosaltip bitirmeden digerine gecmiyorum

aa doğumdaş olduk desene ne güzel.ALLAH bütün yavrularımızı bizlere bağışlasın..bnmde sütüm geliyo ama kız çok obur olduğu için günde 20 ml.mama veriyorum.10 ml sini gündüz 10 ml sini gece kaşıkla veriyorum.biberonla verirsem memeyi unuturmuş.ben saatte bir emziriyorum genelde.bi seferdede iki memeyi birden emiyo kızım.bu arada humana süt arttrcı çay kullanıyorum.işe yarıyor tavsiye ederim.

maşallah nisan annelerine çoğu doğurmuş :) doğurmayanlara vaktiyle hayırlı bi avazda doğurmalarını dilerim.Bir haziran annesi olarak meak ettiğim bişey var bebekleriniz kaç kg dendi kaç doğdu çok muallakta bir durum olduğu için çoğumuz mrk ediyoruz bebişi doğanlar yorumlarsa sevinirim :)

benim dogumdan yarim saat once ultrasonda 3.400 kg dendi 3.235 kg dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…