kızlar fikirlerinize çok ihtiyacım var..
bugün 40 haftam doldu fakat bende hiçbir doğum belirtisi yok ve ben normal doğm olsun istiyorum..doktorum istersen 1 hafta daha kendi sancılarını bekleyelim ama bebek için kordon dolanması kakasını y
emesi riskleri gitgide artıyo,bu bir hafta boyunca hergün kontrole geleceksin dedi..istersen suni sancıyla doğumu başlatalım ama normal doğum şansın yine yüzde 50 dedi..ya da doğrudan sezeyan..şimdi ne karar vermeliyim ben((((
iyi geceler kızlar ne güzel çoğunuz bebişlerinize kavuşmuşsunuz bende büyük bir sabırsılıkla bekliyorum her sancıyı doğum sancısı zannediyorum bi taraftan heyecan bi taraftan korkum var ama bu sancı nasıl bişey olacak bilmiyorum:))
ben geldim kızlar...
oğlum 3440 gr olmuş.
doktorum muayene etti acımadı hiç ama çok utandım
nstye girdim 2 kez 50 çıktı.
bende hiç belirti yok.
dr yaşın 32, 6 yıllık evlisin, 5 yıl korunmuşsun
ben sizin yerinizde olsaydım hiç riske atmazdım
bebeğin gelişimi tamamlandı artık isterseniz her an sezaryene alabilirim
dedi. bende şimdilik herşeyin normal olduğunu söyledim. çatı muayenesinden sonra
dr 1 hafta daha bekleyelim, eğer kendi gelmezse pazartesi tekrar görüşürüz
ona göre karar veririz ama ancak salıya kadar bekletirim dedi.
muhtemelen 23 nisanda sezaryen olacağım galiba.
maşallah nisan annelerine çoğu doğurmuş :) doğurmayanlara vaktiyle hayırlı bi avazda doğurmalarını dilerim.Bir haziran annesi olarak meak ettiğim bişey var bebekleriniz kaç kg dendi kaç doğdu çok muallakta bir durum olduğu için çoğumuz mrk ediyoruz bebişi doğanlar yorumlarsa sevinirim :)
bende aynı gün 18:20 de doğum yaptım ama biraz sıkıntılı oldu 9 saat kadar suni sancıdan sonra genel anestezi ile alındı oğlum sancımdan önce su ile birlikte kanamam geldi ama çok şükür şu anda ikimizde iyiyiz Allah herkese kolaylık versin inşallah
şimdide süt problemi yaşıyoruz önce süt gelmedi 2 gün mecburen mama verdik sonra süt geldi ama göğsümü silikon meme ucu olmadan tutmadı bugünden itibaren hepsini bıraktırıp normal emzirmek için uğraşıyorum bakalım ne olacak çabamızın sonu azıcıkta sarılık gibi ama emzirme ile atlatıcaz inşallah tedavi uygulamaya gerek duymadı doktor
birkaç sorum var sizlere kaç saatte bir ve tek göğsü kaç dakika emziriyorsunuz, her emzirmede iki göğsüde veriyor musunuz acaba
hamile kaldığım andan itibaren talihsizlikler yakamı bırakmadı tam doğurdum bitti herşey derken iyileşmeyen sürekli ağrıyn göbeğimin sebebide anlaşıldı bugun doktora gitti ve ağır bir enfeksiyon geçiriyormusum doktor halk arasında lohusa humması denir dedi bu enfeksiyon hiç geçmeyebilirmişte 2 hafta antibiyotik almıştım ağızdan ama bir halta yaramamış şimdide iğne verdi 1 hafta iğne 1 haftada ağızdan tablet olarak alacağım kızlar nolur dua edin bana bu illetten kurtulayım....
Bu gün yeni bir gaz ilacında başladık, bakalım ise yarayacak mi? eğer gece gelmezsem ise yaramış demektir...eğer öyle olsa adını veririm yarın, benim bebişim gibi gaz ve kaka sorunu yaşayanlar için..hadi inşllah.uyuyor su an, bende yatayım..
bence adını verebilirsin çünkü ben saatlerdir burdayım. doktordan istedim göbeği düştüğünde ama o dammlalar işe yaramıyor dedi, vermedi. yarın doktor randevumuz vardı ama sağlık çalışanları grev yapcakmış, gitmeyebiliriz. eczaneden devit3 aldım günde 1 kerede 5 damla veriyorum. doktoru farklı kullanım önerisi veren var mı. bu damlayı herkes kullanıyor mu
şuan itibari ile 40+4 oluyorum hala tık yok korkuyorum artık bişey olucak diye(
olurmu canım ne demek tahmin ediyorum gaz kaka problemi gerçekten insanı yıpratıyor biz süreki değil ama arada yaşıyoruz yavrum gazını çıkaramayınca kıpkırmızı oluyor bende karşısında ölüyorum o sancı çektikçe ama merak etme hepsi zamanla düzelecek inşallahPericim cok gecmis olsun canım, inşallah çabuk atlatırsın iğnelerle de kurtulursun, senin için dua edicem...
Simdi utandım kendi şikayetimden, sen çok daha fazlasını yaşarken ben uykusuzluktan,gazdan,kakadan bahsediyorum..
peri Allah yardımcın olsun şifa versin sana inşallah
bunu da atlatacaksın Allahın izniyle.
Allah Allah ya
Cok sasirdim ilk defa duydum keske gündüz olsaydı hemen bir kocakarilarima sorardım.Malum bazen onların tedavi yöntemleri daha iyi tutuyor.
Allah yardimcin olsun,safi sıfatıyla tecelli etsin...
perilous cok gecmis olsun. Allah acil sifalar vrsin kotu dusunme insallah igneler hemen fayda eder
geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsın
perilous cok gecmis olsun canın,umarım en kısa zamanda atlatırsın.
peri geçmiş olsun allah şifa versin.... dertsiz allah hayırla kurtarsın....
bizede asm den verdiler günde 3 damla dediler dün gece kuzenim geldi kızımı görmeye onunda torunu var 1 yaşında o da bu damlayı kullanıyomuş onlara doktorları bıngıldağı kapansın diye bu ilacı evriyorum demiş o düzenli kullandığı halde hala kapanmamış aksatmadan vermek lazım bende umursamıyordum çok ama onlar öyle diyince üzerine düşmeye başladımbence adını verebilirsin çünkü ben saatlerdir burdayım. doktordan istedim göbeği düştüğünde ama o dammlalar işe yaramıyor dedi, vermedi. yarın doktor randevumuz vardı ama sağlık çalışanları grev yapcakmış, gitmeyebiliriz. eczaneden devit3 aldım günde 1 kerede 5 damla veriyorum. doktoru farklı kullanım önerisi veren var mı. bu damlayı herkes kullanıyor mu
bizim doktor hiçbirşey verme demişti gaz için adama zaten ısınamayıp gitmeyi bırakmıştık aman iyikide bırakmışızCanım bio gaia ilacın adı, sadece emmeye kalktı nu gece, kıvranmak yok şancı yok..şükür..insallah daha da iyi oluruz.. Bir de harvey nurses ilaci var gaz icin,onu da aldik ama bixim daha çok kaka sorunumuz olduğu için diğerinden başladık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?