2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bu gün yeni bir gaz ilacında başladık, bakalım ise yarayacak mi? eğer gece gelmezsem ise yaramış demektir...eğer öyle olsa adını veririm yarın, benim bebişim gibi gaz ve kaka sorunu yaşayanlar için..hadi inşllah.uyuyor su an, bende yatayım..

ben geldim kızlar...
oğlum 3440 gr olmuş.
doktorum muayene etti acımadı hiç ama çok utandım
nstye girdim 2 kez 50 çıktı.
bende hiç belirti yok.
dr yaşın 32, 6 yıllık evlisin, 5 yıl korunmuşsun
ben sizin yerinizde olsaydım hiç riske atmazdım
bebeğin gelişimi tamamlandı artık isterseniz her an sezaryene alabilirim
dedi. bende şimdilik herşeyin normal olduğunu söyledim. çatı muayenesinden sonra
dr 1 hafta daha bekleyelim, eğer kendi gelmezse pazartesi tekrar görüşürüz
ona göre karar veririz ama ancak salıya kadar bekletirim dedi.
muhtemelen 23 nisanda sezaryen olacağım galiba.

Doktorun biraz fazla korkutmus seni gibi geldi bana ama, nst sonuclarin iyiyse bebek icerde stressiz demektir, hergun de kontrole gitceksin madem 41 e kadar bekleyebilirsin bence, tabi senin kararin icin nasil rahat edecekse.. benm de 40 haftam doldu bugun, persembe nst tekrarlancak pazara kadar dogmazsa artik suni sanci icin hastaneye yaticam hakkimizda hayirlisi olsun, sagsalim kavusalim evlatlarimiza insallah

Dertsizcim kontrole gitcektin ne oldu?

derineser, neclasu, denisah gözünüz aydın kızlar. allah analı babalı büyütsün.

voltaj garmastan diye o kadar çok söyledin ki voltaj diyorsa doğrudur dedim aldım bugün.
inşallah kullanmaya gerek kalmaz dicem ama yara olmayan kimse yok galiba.

merhaba yanlis hatirlamiyorsam sen kirikkaledeydin degil mi? normal dogum olacak galiba. hangi doktora gidiyorsun?Allah hayirli dogum nasip etsin insallahh

cnm hakkinda hayirlisi olsun belki bebegin kendiliginden gelir. benim icimden sen normal doguracakmissin gibi geciyor.
bu arada evde durumlar nasil cnm. pek girmiyorsun merak ettim seni insallah duzelmistir de son gunlerini huzurlu gecirirsin dualarim seninle...

son ultrasonda 3750 dendi 6 gün sonra sezaryende 3700 doğdu

her emzirmede sadece birini ortalama 15-20 dk ama bazen araya alt değiştirme falan da giriyor. kaka yapınca sanki mide boşalmış gibi baştan başlıyor emmeye

geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsın

bence adını verebilirsin çünkü ben saatlerdir burdayım. doktordan istedim göbeği düştüğünde ama o dammlalar işe yaramıyor dedi, vermedi. yarın doktor randevumuz vardı ama sağlık çalışanları grev yapcakmış, gitmeyebiliriz. eczaneden devit3 aldım günde 1 kerede 5 damla veriyorum. doktoru farklı kullanım önerisi veren var mı. bu damlayı herkes kullanıyor mu

canim deviti saglik ocagi veriyor bize gunde 3 dAmla kullaniyoruz.
gaz icin biogaia verdi acildeki cocuk doktoru.
ctesi ankarada kontrol var bakalim doktorumuz ne diyecek kabizlik konusunda

Canım bio gaia ilacın adı, sadece emmeye kalktı nu gece, kıvranmak yok şancı yok..şükür..insallah daha da iyi oluruz.. Bir de harvey nurses ilaci var gaz icin,onu da aldik ama bixim daha çok kaka sorunumuz olduğu için diğerinden başladık..

günaydınlarrrrr erkenciyiz bugün malum kuaföre gideceğim erkenden kalkıp evi toparlayıp öyle gideyim dedim gelince de duş alıp yatarım diye düşündüm gerçi tek başımayken duş almaya korkuyorum

şuan itibari ile 40+4 oluyorum hala tık yok korkuyorum artık bişey olucak diye(

aynen ben de kokuyorum artık önceden midem uyutmuyodu şimdi de gece kalkıp kalkıp bebeğim oynuyomu diye yoklayıp duruyorum ( doktorum p.tesi gel dedi o gün kontrolümüz var o zamana kadar allah kerim artık gelirse bebişim dünyalar benim olacak ama gerçekten artık korkuyorum
dertsiz canım inşallah normal yoldan doğum yaparsın sen de allah yardımcın olsun.
dün akşam gittik kızıma gardolap aldık beyaz daha doğrusu nette beğendiğim bir dolap vardı onu gösterdim yapmaları için bir haftada teslim edecekler inşallah gerçekten bir dünya eşyası var ve hepsi ortada duruyo ben tahmin etmemiştim bu kadar olacağını ben doğum yapmadan gelse bari. ama doğumdan gelirse de artık annem ablam yerleştirirler.
şekercimizden hala ses yok 3 gün içinde hazırlar haber veririm siz daha sonra tarih söyleyince yapıştırırız etiketleri demişti ama haber de vermedi.
bu arada annem sakın kendine suni sancı verdirtme normal doğur kendi sancınla diyo sanki benim elimde ya...çok zorlarsa sezeryan olur zaten diyorum normal doğur diyo zaten günü geçiyo diye korkuyorum tuzunu biberini ekiyo annem de...ne diyim ben ne diyim...

olurmu canım ne demek tahmin ediyorum gaz kaka problemi gerçekten insanı yıpratıyor biz süreki değil ama arada yaşıyoruz yavrum gazını çıkaramayınca kıpkırmızı oluyor bende karşısında ölüyorum o sancı çektikçe ama merak etme hepsi zamanla düzelecek inşallah
peri Allah yardımcın olsun şifa versin sana inşallah
bunu da atlatacaksın Allahın izniyle.

Allah Allah ya
Cok sasirdim ilk defa duydum keske gündüz olsaydı hemen bir kocakarilarima sorardım.Malum bazen onların tedavi yöntemleri daha iyi tutuyor.
Allah yardimcin olsun,safi sıfatıyla tecelli etsin...

perilous cok gecmis olsun. Allah acil sifalar vrsin kotu dusunme insallah igneler hemen fayda eder

geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsın

perilous cok gecmis olsun canın,umarım en kısa zamanda atlatırsın.

peri geçmiş olsun allah şifa versin.... dertsiz allah hayırla kurtarsın....

sağolun kızlar Allah razı olsun valla bende ilk defa duydum hatta doktor halk arasında lohusa humması denir dedi bende hiç duymadım valla bilmiyorum dedim inşallah geçerde kurtulurum doktor ateşlenirsen bekleme hemen gel farklı bir tedavi uygulamamız gerekebilir dedi üstü kapalı yoğun bakımdan bahsetti falan baya kötü oldum ağrılarımın yanında moralmen çöktüm sütümede yansıdı sütün bir azalıyor bir çoğalıyor hakkımızda hayırlısı ne diyelimki... birde meme uçlarımda çok acıyor yara falanda değil bu hummamıdır nedir ondan kaynaklı olabilirmi acaba diyede düşünmeye başladım moralim okadar bozulduki doktorada sormayı unuttum

bizede asm den verdiler günde 3 damla dediler dün gece kuzenim geldi kızımı görmeye onunda torunu var 1 yaşında o da bu damlayı kullanıyomuş onlara doktorları bıngıldağı kapansın diye bu ilacı evriyorum demiş o düzenli kullandığı halde hala kapanmamış aksatmadan vermek lazım bende umursamıyordum çok ama onlar öyle diyince üzerine düşmeye başladım
bizim doktor hiçbirşey verme demişti gaz için adama zaten ısınamayıp gitmeyi bırakmıştık aman iyikide bırakmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…