2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
gidiyom ben bi üst sokaktakine :S hadi bismillahh

gazan mubarek olsun cnm :) ben de kirkim bi ciksa diye bekliyorum valla hamileyken varisler yuzunden gidememistim evde yaptik hep dogumda azicik cikmisti ne jilete geldi ne agdaya sinir oldum bacaklarimi da alamamistim baya rezil oldum yani.
ilk dogumumda o gun komple agda yaptirmistim tertemizdi cok rahatti. bunda rezillik diz boyuydu valla :)

canım çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.

humananın kimyonluy rezenesinden vermiştim ben bir kere etkisi oldu mu bilmiyorum ....
bende daha önce bikini bölgesini hiç aldırmamıştım. hamileleiğimin son zamanların 2-3 kez jilet vurmuştum. tüm cesaretimi toplayıp gittim ve iyiki gitmişim kesinlikle tavsiye ediyorum. evet acıdı ama şuan çok rahatım bi süre daha idare edecek gibi...
ya voltaj ben elimdeki damar yolu için takılan bandın lekelerini bile çıkaramadım hala 6gün oldu. nasıl çıkardın sen?

Son düzenleme:
dünkü değeri 12.7 idi. bugün test yapılmadı, rengi daha da sarardı gibi. özellikle gözlerine bakınca içim acıyo, göz akları sarardı yavrumun
doktor bol bol süt ver iki saatte bir emzir dedi. zorla uyandırıyorum ya uyanmak bilmiyo bi türlü, bu durumda sarılığı artırıyomuş.[/QUOTE]

canım uyandır ayağının altını gıdıkla kulağını hafifçe çek yanağını hafifçe sık .benimkide emerken uyuyor daha doymadan aradım hemen hastaneyi yanağını kulağını sık uyandırmaya çalış kıyamamazlık etme doymadan yatar sıkıntı olur dediler.

onların iyiliği için çekiştiecez ağızlarını burunlarını napalım.zormuş anne olmak ben bunu daha 20 günü doldurmadan anladım şimdiden çok yıprandığımı düşünüyorum ama kıyamıyorumda öyle yalana yalana kafasını bi oynatışı varki içim gidiyor bütün kızgınlığım acılarım geçiyor gelsin hadi affettim onu emzirecem diyorum emzirirken ne oluyor yine uyuyor :)))

Canim ben bahtı bebeyagiyla çıkardım karnım ve evet kolumda da vardı dirsek ici.
Karnimdaki cok daha yapiskan ve igrencti gitti...

Birde sarılık bastan başlıyor ayaga kadar iniyor,ayaktan çekilmeye başlayıp en son basta bitiyor.
Yüzüne bakıp aldanma gozler vs en son.bacaklara ve karnına bak .
Benim kiz 16 günlük sadece göz ve favori kısımlarında kaldı sanki.
Kakasini her defa yapıyorsa ekstra birşeye girme
Benim ki 15.3 U gördü
17 de fototerapi
20 de kan degisimi dedi
Gorumcelerimin kanları hep değişmiş sarılıktan
Hep anlattı kv hastanın basında ölümden bahseder gibi
Şükür daha iyi sanki Yada alıştım mı

ben hala ağdaya devam ayna kullanmayı denesen ben öyle yapıyorum ve o dediğin sıkıntı oluyor gerçektende yaparken

aynen arkadaşım bende öyle gidicem galiba alıyorum alıyorum bikaç gün sonra ince ince çıkmış ağdaya gelmiyo offf kuzenimin doğumunda tertemiz gitmiş doktor keşke her hasta senin gibi gelse demiş

aynı sıkıntıları yaşıyoruz bizde,ama bio gaia iyi geldi bize sanki,tabii bebir de zeytinyağı veriyorum kakasını kolay yapabilsin diye ve emzirdikten sonra su veriyorum gündüzleri..rezene çayını da vermeye çalışıyorum ama hiç zevmiyor,gerçi diğerlerini de sevmiyor,suratı buruş buruş...

kızlar oğlumun teni daha da sarardı sanki... kendimi çok kötü hissediyorum.
annemi dinleyip şekerli su ve ıhlamur vermeye karar verdim. ne kadar versek ki bu konuda bilgisi olan var mı?
acil yardım bekliyorum.
emzir su ver bol bol..şekerli su verme,insülin seviyesini yükselttiği için şeker düşer gibi oluyormuş,kandırıcı bir yöntemmiş..verme bence..iyi bişey olsaydı tıbta kullanlırdı zaten..

emzir su ver bol bol..şekerli su verme,insülin seviyesini yükselttiği için şeker düşer gibi oluyormuş,kandırıcı bir yöntemmiş..verme bence..iyi bişey olsaydı tıbta kullanlırdı zaten..

canım verdim gitti... Allahım şifa versin, yarım çay bardağı şekerli ıhlamur :26:

Amanamazon kuaförün kapıda bekliyor mu acep
aynen arkadaşım bende öyle gidicem galiba alıyorum alıyorum bikaç gün sonra ince ince çıkmış ağdaya gelmiyo offf kuzenimin doğumunda tertemiz gitmiş doktor keşke her hasta senin gibi gelse demiş
Ben tertemiz gittim hepsinde
Ama bunda maşallah dedi ebe
Insanda rahat hareket ediyor
canım verdim gitti... Allahım şifa versin, yarım çay bardağı şekerli ıhlamur :26:
kizzzz
Yarım c.b.
Yavrum nasil icti :)))

merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olucakken nisan 29 için gün verdi drum benim bebegim erkek ve tüp bebek .sanırım bir çogunuz dogum yaptınız.sizlere sormak istediğim benim bebegimin böbreklerinden birinde genişleme var dr dogumda sonra geçer geçmezsede 1-2 yaşına kadar geçer dedi.sizlerde böyle bişey görüldümü hamileyken dogumdan sonra geçtimi hemen? birde benden bebege giden kan akımlarında tek arten tek ven varmış normalde 3 tane atar damar olurken bende 2 taneymiş yani dr dogumda kordonu kesince oda sorun olmaz dedi aynı sorunu yaşayıp sorunsuz dogum yapan varmı merak ediyorum günler yaklaştıkça insanda korkuda başlıyor sanırım.

Arkadaşım canını sıkma benım oğluş da 36+4'te doğdu ki 31+5'ten sonra hep yattım serumlarla o kadar bekletebildi doktorum. İlk 3 gün süt çıkmadı hiç hep mama verdik. Şimdi 2 hafta olacak neredeyse 3 gündür emıyor ama sütüm yeterli değil mecburen mama takviyesi yapıyorum. gön,ül isterdi ki fşur foşur süt geldin emsin ama yok bu eliizde değil sıkma canını. Geç de olsa emebilir yani yavrucak . emer de inşallahh. Testislerdeki sorun da geçer inşallah moralini iyi tut ki memişler süt dolsun di mi ama

Saat tutuyorum
1saatte burda ol
Kop

voltaaaaaaj 3 kişi bekledim şu yağmurlu havada föne gelennere diye sorunca sessizce bikini dedim sonra telefonuma gömüldüm oyalanmaya bakmayım diye etrafa hamile olmasam heralde utancımdan söyleyemez röfle bile derdim o an kaçmak için :S
allahımmm allahımmmmmmm sanki tüm mahalle anladı yaptırdığımı da bakıyo gibi geldi gelirken yürüyüşüm mü yamuldu nedir ahaha sünnet olmuş gibi yürüdüm sanırım ama çok canım acıdıııı hafif bi şişlik var ama kız sağolsun çok güzel almış pudrayla falan aldı ilk kez şahidimböyle bişeye :S ama azcık uzun sürdü benim arada bi durup nefesimi düzelttim kızla göz göze gelmeden daha arka taraftaki yoldan gitmem ben enfeksiyon olmasın diye akşama duştan sonra krem süreyim diyorum travozol yanıyo çünküüüüü :S :S

al işte güya bi, de doktor umursamıyo derler umursamaz mı yaa en azınan ben umursuyorum o bile yeter yerin dibine geçmeye

zeytinyagi da su da veriyorum cnm sen ne kadar veriyorsun?

Son düzenleme:
yaa birde kararma sorunu var sanırım tüm hamilelerde oluyormuş (

sorma o kararmayı sorma (( kararma morarma böyle bi kendinden geçme( karşılaşmak istemiyorum artık uzun süre

bu arada doğum yapan arkadaşlarrrrrr korse giyen oldu mu hiç?? giymeye niyetlenen ya da ?? giyip de etkisini gören?? ya dane zaman giymeyi planlıyosunuz ??

ben de dün gece 12 den bugün öğlen 12 ye kadar süren gaz sancısından sonra sabsimplex e başladım
bakalım
umarım faydasını görürüz

doktor her bebek farklı bir ilaçtan fayda bulabilir yada hiç bulmayabilir dedi,bir kaç isim verdi, istediğinizden başlayabilirsiniz ama işe yaramazsa kullanmayı bırakın dedi. sapsimplex ten başladık bakalım, kakasını yapıyor da şu gazı da halledebilirsek...

canim deviti saglik ocagi veriyor bize gunde 3 dAmla kullaniyoruz.
gaz icin biogaia verdi acildeki cocuk doktoru.
ctesi ankarada kontrol var bakalim doktorumuz ne diyecek kabizlik konusunda

doktor her bebek farklı bir ilaçtan fayda bulabilir yada hiç bulmayabilir dedi,bir kaç isim verdi, istediğinizden başlayabilirsiniz ama işe yaramazsa kullanmayı bırakın dedi. sapsimplex ten başladık bakalım, kakasını yapıyor da şu gazı da halledebilirsek...

zeytinyagi da su da veriyorum cnm sen ne kadar veriyorsun?

suyu gündüz annem veriyor ben emzirdikten sonra o an ne kadar içirebilirse,çay kaşığı ile veriyoruz biz..zeytinyağını da 4 çay kaşığı filan veriyoruz günde..

haklısın herkese farklı ilaçlar iyi gelebilir,bizde gaz şikayetinden çok bağırsak sıkıntısı var o yüzden bize bio gaia iyi geldi gibi..gerçi bugün gene kıvrandık ama yapabildik kakamızı..eğer bu geceyi de rahat atlatırsak işe yarıyor demektir...

inaşalllah size de yarar ilacınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…