gidiyom ben bi üst sokaktakine :S hadi bismillahh
humananın kimyonluy rezenesinden vermiştim ben bir kere etkisi oldu mu bilmiyorum ....offf kizlar iki gecedir dogru durust uyku yok yavrum kivranip duruyor. dun kakasini ben yAptirdim zorla ama bu seferde gaz sancisindAn uyuyamiyor. gunduz de uyumuyo. cok yoruldun cook
bu biogaia bize pek yaramadi sanirim. baska ilac mi denesek.
kimyon yada rezene veren var mi ne kadar veriyorsunuz?
bende daha önce bikini bölgesini hiç aldırmamıştım. hamileleiğimin son zamanların 2-3 kez jilet vurmuştum. tüm cesaretimi toplayıp gittim ve iyiki gitmişim kesinlikle tavsiye ediyorum. evet acıdı ama şuan çok rahatım bi süre daha idare edecek gibi...kuaföre gittim geldim kaş bıyık koltuk altı bacak yaptırdım gene yaptıramadım bikini bölgemi açamam da bu gidişle zaten hem kız çamaşırsız alamam dedi benim de hani akıntı falan olduğu için iyice çekindim kalsın dedim kaldı öyle gene son ana kadar jilete devam artık
ya voltaj ben elimdeki damar yolu için takılan bandın lekelerini bile çıkaramadım hala 6gün oldu. nasıl çıkardın sen?Ya iğrenç bir durum ama Dr lara göre doğal
Bence doğal değil yaben Dr olsam tiksinirdim
Kiz o estetik bant bu kez cok seffafti
Digeri boyle degildi
Birde çıkınca her taraf yapis yapis kaldı.her kıyafete yapıştı vs.
Banyo da da çıkmadı ama bir yolunu buldum:)
Sarılık icin en iyi onlem bol bol ve kaliteli beslenmesi cunku sarilik kakayla atiliyor vucuttan..su verin birde sarilik suredince..
Hic olcturdun mü kac mis deger
Ben oğlumda vermiştim annem demişti yarım çay bardağının yarısı kadar suya 1-2 çay kasığı seker atıp 3-5 kasik verdim, .kızlara vermedim aynı oranda iyileşiyor .
Yani fark atmadı bence ama istersen bir kez dene .
Ihlamuru ilk duydum onu bilmiyorum
canım biz hastanedeyken hemşire sarılığını ölçmeye geldi bebeğimin annem dedi biraz şekerli su versek mi sarılığa iyi gelirdi dedi hemşirenin yanında hemşire dediki sakın böyle bişey yapmayın sadece anne sütü eğer doymuyorsa mama verin bol bol kakasını yapıp pisliğini atsın dedi.eskiler öyle görmüş uygulamış ama maalesef yanlış yönlendiriyorlar bizi sen al bebeğini götür doktora napalım çekilecek bu sıkıntılar bebklerin çoğunda sarılık görülebiliyor endişelenme lütfen tedbirini al takdirini Allaha bırak.
dünkü değeri 12.7 idi. bugün test yapılmadı, rengi daha da sarardı gibi. özellikle gözlerine bakınca içim acıyo, göz akları sarardı yavrumun
doktor bol bol süt ver iki saatte bir emzir dedi. zorla uyandırıyorum ya uyanmak bilmiyo bi türlü, bu durumda sarılığı artırıyomuş.
ayy ne biliyimm çok utandım yaaa ben bacağımı aldırırken bile kırmızının elli tonuna giriyo rengimya da kuaför tanıdık olunca mı öyle oldum bilemedim ki (( ben yabancı birine mi gitsem napsam daha geç değil bi cesaretimi toplasam açıp yaptırıp kaçacam da işte (
çamaşırla alsa hani ben akıntıdan çekindim yaa şimdi alırken utançtan doğururdum kesinsende öyle bi sıkıntı olmuş muyduu ne kadar sürüyo ki alması ??
gazan mubarek olsun cnm :) ben de kirkim bi ciksa diye bekliyorum valla hamileyken varisler yuzunden gidememistim evde yaptik hep dogumda azicik cikmisti ne jilete geldi ne agdaya sinir oldum bacaklarimi da alamamistim baya rezil oldum yani.
ilk dogumumda o gun komple agda yaptirmistim tertemizdi cok rahatti. bunda rezillik diz boyuydu valla :)
offf kizlar iki gecedir dogru durust uyku yok yavrum kivranip duruyor. dun kakasini ben yAptirdim zorla ama bu seferde gaz sancisindAn uyuyamiyor. gunduz de uyumuyo. cok yoruldun cook
bu biogaia bize pek yaramadi sanirim. baska ilac mi denesek.
kimyon yada rezene veren var mi ne kadar veriyorsunuz?
emzir su ver bol bol..şekerli su verme,insülin seviyesini yükselttiği için şeker düşer gibi oluyormuş,kandırıcı bir yöntemmiş..verme bence..iyi bişey olsaydı tıbta kullanlırdı zaten..kızlar oğlumun teni daha da sarardı sanki... kendimi çok kötü hissediyorum.
annemi dinleyip şekerli su ve ıhlamur vermeye karar verdim. ne kadar versek ki bu konuda bilgisi olan var mı?
acil yardım bekliyorum.
emzir su ver bol bol..şekerli su verme,insülin seviyesini yükselttiği için şeker düşer gibi oluyormuş,kandırıcı bir yöntemmiş..verme bence..iyi bişey olsaydı tıbta kullanlırdı zaten..
canım verdim gitti... Allahım şifa versin, yarım çay bardağı şekerli ıhlamur :26:
Ben tertemiz gittim hepsindeaynen arkadaşım bende öyle gidicem galiba alıyorum alıyorum bikaç gün sonra ince ince çıkmış ağdaya gelmiyo offf kuzenimin doğumunda tertemiz gitmiş doktor keşke her hasta senin gibi gelse demiş
kizzzzcanım verdim gitti... Allahım şifa versin, yarım çay bardağı şekerli ıhlamur :26:
bebeğim 9 martta 35+6 da doğdu.o gün özellkile ütüyle kendimi çok yordum hatta en sonuncuları yaparken artık kendimi çok zorluyodum.sonrada suyum geldi zaten bebeğim doğdu.çok minikti.çenesi güçsüz olduğundan memeyi tutamadı ödemi de atınca 2400 gr oldu sarılık oldu.8 saat küvözde o ağladı ben de dışarda ağladım.mamaya başladık mecbur şimdi memeyi kesinlikle emmiyor sağdığım süt günde en fazla 30 ml çıkıyor o da 3 seferde. şimdide idrar yolu enfeksiyonu oldu antibiyotiğe başladık.erken doğanlarda oluyomuş genel olarak sürekli kwndimi suçluyorum daha dikkatli olsaydım böyle olmazdı diye.anne sütü konusuna kafayı taktım vicdanım hiç rahat değil.yalnız olmasam belki daha çok sağıcam yalnız eve yetişmekde çok zor.bide inmemiş testis diye bir şeyi varmış cmt ultrason çektiricez 1 yaşına kadar inmezse ameliyat olucak oğlum.moralim çok bozuk.
Saat tutuyorum
1saatte burda ol
Kop
aynen arkadaşım bende öyle gidicem galiba alıyorum alıyorum bikaç gün sonra ince ince çıkmış ağdaya gelmiyo offf kuzenimin doğumunda tertemiz gitmiş doktor keşke her hasta senin gibi gelse demiş
Amanamazon kuaförün kapıda bekliyor mu acep
Ben tertemiz gittim hepsinde
Ama bunda maşallah dedi ebe
Insanda rahat hareket ediyor
kizzzz
Yarım c.b.
Yavrum nasil icti :)))
aynı sıkıntıları yaşıyoruz bizde,ama bio gaia iyi geldi bize sanki,tabii bebir de zeytinyağı veriyorum kakasını kolay yapabilsin diye ve emzirdikten sonra su veriyorum gündüzleri..rezene çayını da vermeye çalışıyorum ama hiç zevmiyor,gerçi diğerlerini de sevmiyor,suratı buruş buruş...
emzir su ver bol bol..şekerli su verme,insülin seviyesini yükselttiği için şeker düşer gibi oluyormuş,kandırıcı bir yöntemmiş..verme bence..iyi bişey olsaydı tıbta kullanlırdı zaten..
yaa birde kararma sorunu var sanırım tüm hamilelerde oluyormuş(
Canım hepizinki aynı sanırım bana sağlık ocağındaki dr bir ilaç yazdı birazda olsa fayda etti dene istersen adı metsil gaz ilacı ssk da karşılıyor çok uygun fiyatı 4 tl mi neydi yanlış hatırlamıyorsam.Ben sabsimplex ve agulin denedim onlar fayda etmedi ama bu onlardan daha iyi geldi sanırım her bebekte farklı bir ilaç etki gösteriyor.
Kimyonu ben çok içiyordum dr içme dedi hatta hçbir baharatı tüketme dedi bebeğede verme bence.AMa rezene humananın rezenesiyse verilebiliyor tabi bebek içerse benimki içmiyor ben 30 cc suya bir çay kaşığı yapmıştım ama ilk içeceği için hazırlamasını öyle yap ölçü şaşmasın ama hepsini içirme.
Canım bio gaia ilacın adı, sadece emmeye kalktı nu gece, kıvranmak yok şancı yok..şükür..insallah daha da iyi oluruz.. Bir de harvey nurses ilaci var gaz icin,onu da aldik ama bixim daha çok kaka sorunumuz olduğu için diğerinden başladık..
canim deviti saglik ocagi veriyor bize gunde 3 dAmla kullaniyoruz.
gaz icin biogaia verdi acildeki cocuk doktoru.
ctesi ankarada kontrol var bakalim doktorumuz ne diyecek kabizlik konusunda
zeytinyagi da su da veriyorum cnm sen ne kadar veriyorsun?
doktor her bebek farklı bir ilaçtan fayda bulabilir yada hiç bulmayabilir dedi,bir kaç isim verdi, istediğinizden başlayabilirsiniz ama işe yaramazsa kullanmayı bırakın dedi. sapsimplex ten başladık bakalım, kakasını yapıyor da şu gazı da halledebilirsek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?