2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

maşallah maşallah ne güzel kilosu falan
ya bu muayenede ben kasıyorum ondanmı acaba hatta benim canım acıdı diye bakamadı bir hafta geçti yarın kontrol var ben şimdiden gerginim varmı bir tavsiyen? inşalllah bende senin gibi yazarım buraya muayene olabildim diye :)

benim arkadaşım 41. haftayı bitirdiği gün doğurdu gerçi hiç açılması olmadığından onunda sezeryanla aldılar ama 41'i doldurmanın bir sakıncası yok galiba diye biliyorum Allah yardımcın olsun inşallah

ya her kafadan bir ses çıkıyor gerçekten zaten gerildik bide üstüne her arayan hala doğurmadınmı falan "yok doğurdumda saklıyorum kimseye göstermiycem Allah Allah yaaa"
bende taktım kafaya gece gündüz sürekli kıpırdıyormu die bebeğe odaklandım ama eskiye göre daha az hareket ediyo sanki yeri daraldığındanmıdır acep??
Bu zamane çocukları dünyaya gelmek istemiyormudur nedir niye doğmuyolar ya ((((((

offf kizlar iki gecedir dogru durust uyku yok yavrum kivranip duruyor. dun kakasini ben yAptirdim zorla ama bu seferde gaz sancisindAn uyuyamiyor. gunduz de uyumuyo. cok yoruldun cook
bu biogaia bize pek yaramadi sanirim. baska ilac mi denesek.
kimyon yada rezene veren var mi ne kadar veriyorsunuz?

yediğimiz gdo lu şeylerden mi diyorum kendi kendime dengemiz şaştı iyice =) o vurdukça rahatlıyorum ama oh vuruyo diye doktor 24 saatte 10 un altına düşerse hareketi gel demişti ama çok şükür daha düşmedi.

canım arkadaşım ya böyle doğum yapıpta sıkıntıya düşenlerin allahım yardımcısı olsun ( karnına zeytinyağı sürüp ovmayı denedin mi bi de bacak hareketleri varmış hani bacakları karnına doğru hareket ettirmek falan hani deneyimliler daha iyi bilir de sağdan soldan duyduğum bunlar bi de sen rezene çayı içmeyi dene istersen hani sütünden etki eder eltim öyle yapıyodu

Canım hepizinki aynı sanırım bana sağlık ocağındaki dr bir ilaç yazdı birazda olsa fayda etti dene istersen adı metsil gaz ilacı ssk da karşılıyor çok uygun fiyatı 4 tl mi neydi yanlış hatırlamıyorsam.Ben sabsimplex ve agulin denedim onlar fayda etmedi ama bu onlardan daha iyi geldi sanırım her bebekte farklı bir ilaç etki gösteriyor.

Kimyonu ben çok içiyordum dr içme dedi hatta hçbir baharatı tüketme dedi bebeğede verme bence.AMa rezene humananın rezenesiyse verilebiliyor tabi bebek içerse benimki içmiyor ben 30 cc suya bir çay kaşığı yapmıştım ama ilk içeceği için hazırlamasını öyle yap ölçü şaşmasın ama hepsini içirme.

Son düzenleme:
kuaföre gittim geldim kaş bıyık koltuk altı bacak yaptırdım gene yaptıramadım bikini bölgemi açamam da bu gidişle zaten hem kız çamaşırsız alamam dedi benim de hani akıntı falan olduğu için iyice çekindim kalsın dedim kaldı öyle gene son ana kadar jilete devam artık

eve geldim bulaşık yemek çamaşır attım makineye evi sildim süpürdüm toz aldım ütü yapayım diye akşama son günler ya iyice pinpiriklendim temiz olsun her yan diye hava güzel olsa mutfak halısına el atmayı planlıyodum ama yağmurlu..yağmur yağarken edilen duaları geri çevirmezmiş Rabbim aklınızda olsun arkadaşlar allah tüm dualarınızı kabul etsin

bende henüz doğuramayanlardanım:)) cuma son günümüz doktor çatı muayenesini son güne bıraktı herhangi bir ağrım sancım olmadığı için.birde 10 gün daha bekleyebiliriz dedi sonra kakasını yapma ihtimaline karşı bakarız duruma göre dedi ama ben korkmaya başladım ilk bebeğim normal doğum istiyorum bir yandan da gününü geçirince sezeryan mı olsam diyorum bilemedim Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin doğum yapan arkadaşların msjlarını imrenerek okuyorum bebeklerinizi sağlıkla güle güle büyütün darısı benim gibi doğumu bekleyen arkadaşların başına inşallah bende doğum yaptım diye yazarım en kısa zamanda

Aaaa
İste camasirsiz almaması daha iyi ya kiz
Benimki de camasirsiz almadı
Sezaryen falan olursan cok rahat ederdin çünkü karnın ve kasığın uyuşukluk oluyor jilet değse için çekilir gicik bir his
Eğer vakit cok geç degilse bu fırsatı kaçırma

Zapzup
Doğurdun mü eski dogumdasim...

Dertsiz sezaryen olmazsın insallah
Hayırlı haberlerle gelin bakalim

ayy ne biliyimm çok utandım yaaa ben bacağımı aldırırken bile kırmızının elli tonuna giriyo rengim ya da kuaför tanıdık olunca mı öyle oldum bilemedim ki (( ben yabancı birine mi gitsem napsam daha geç değil bi cesaretimi toplasam açıp yaptırıp kaçacam da işte (

çamaşırla alsa hani ben akıntıdan çekindim yaa şimdi alırken utançtan doğururdum kesin sende öyle bi sıkıntı olmuş muyduu ne kadar sürüyo ki alması ??

Evet evet katılıyorum hamişken hergün jiletliyordum nolur nolmaz diye ama doğumdan beri su geçirmeyen bantla irite bi şekilde banyo yapıyorum bi de uyuşuk gibi dikiş yerleri ve etrafı ama sağına doğru dokunduğumda bildiğin zıplıyorum anlicaaan kendi ormanımı kurdum anacım kaşınıp duruyorum fırsatınız varsa üşenmeyin ağda yaptırın yarın kontrolüm var kara kara düşünüyorum ama yapmak bişi yok yerin dibine bi girip çıkçam

Ya bende yoktu akıntı ama olsa bile ne değişir
O alsin çıksın tanidikti benimkide
Ay birde yan taraf boydan boya ayna gülüyorum ki nasil koca göbeğimle
Bir seferlik aldir cık yoksa bir agdaci görecek o dertte elli kisi bakacak dert değil mı 👀
Gel kalk hemencik yıkanmadan daha aldir gel .

Ya iğrenç bir durum ama Dr lara göre doğal
Bence doğal değil ya ben Dr olsam tiksinirdim
Kiz o estetik bant bu kez cok seffafti
Digeri boyle degildi
Birde çıkınca her taraf yapis yapis kaldı.her kıyafete yapıştı vs.
Banyo da da çıkmadı ama bir yolunu buldum:)

kızlar oğlumun teni daha da sarardı sanki... kendimi çok kötü hissediyorum.
annemi dinleyip şekerli su ve ıhlamur vermeye karar verdim. ne kadar versek ki bu konuda bilgisi olan var mı?
acil yardım bekliyorum.

gidiyom ben bi üst sokaktakine :S hadi bismillahh

annemi dinleyip şekerli su ve ıhlamur vermeye karar verdim. ne kadar versek ki bu konuda bilgisi olan var mı?
acil yardım bekliyorum.
Hic olcturdun mü kac mis deger

Ben oğlumda vermiştim annem demişti yarım çay bardağının yarısı kadar suya 1-2 çay kasığı seker atıp 3-5 kasik verdim, .kızlara vermedim aynı oranda iyileşiyor .
Yani fark atmadı bence ama istersen bir kez dene .

Ihlamuru ilk duydum onu bilmiyorum

Son düzenleme:
acil yardım bekliyorum.

canım biz hastanedeyken hemşire sarılığını ölçmeye geldi bebeğimin annem dedi biraz şekerli su versek mi sarılığa iyi gelirdi dedi hemşirenin yanında hemşire dediki sakın böyle bişey yapmayın sadece anne sütü eğer doymuyorsa mama verin bol bol kakasını yapıp pisliğini atsın dedi.eskiler öyle görmüş uygulamış ama maalesef yanlış yönlendiriyorlar bizi sen al bebeğini götür doktora napalım çekilecek bu sıkıntılar bebklerin çoğunda sarılık görülebiliyor endişelenme lütfen tedbirini al takdirini Allaha bırak.

amanamazon cnm dedigib her seyi yapiyorum masaj vs. ama maalesef care olmuyor
lovely kimyonun bi faydasini da gormedim zaten rezene icirmeyi deneyecegim bugun bes cc falan vereyim bari tabi icerse bi de metsil deneyim bakalim fayda edecek mi

bu arada herkese mrb ben bayadır giremiyordum arada tlf okudum gecem gündüzüme karıştı hepiniz gibi.

40 haftayı geçip doğuramayan çok arkdaş var bende onlardandım bi ara hamilelik hiç bitmeyecek sandım sanırım nisan 2013 çocuklarının anne karnında keyifleri yerinde .doğuramayan arkdaşlar hiççççç dert etmeyin doktorumun bana dediği gibi eninde sonunda çıkaracaz onu ordan sen sakin ol demişti bende 40+3 doğum yaptım.ve normali çok istememe rağmen bebeğim gelmek istemediği için sezaryene alındım.ilk ameliyattan çıktıktan sonra sıkıntılı gelmişti çok sinir olmuştum kendime nednen normal doğuramadım diye ama şimdi o acıdan sancıdan eser kalmayınca amaç doğurmaktı doğurdum rahatladım diyorum.

Allah herkesin bebeğini bağışlasın o kadar masumlar ki bazen diyorum bunu ben mi doğurdum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…