ben geldim kızlar...
oğlum 3440 gr olmuş.
doktorum muayene etti acımadı hiç ama çok utandım
nstye girdim 2 kez 50 çıktı.
bende hiç belirti yok.
dr yaşın 32, 6 yıllık evlisin, 5 yıl korunmuşsun
ben sizin yerinizde olsaydım hiç riske atmazdım
bebeğin gelişimi tamamlandı artık isterseniz her an sezaryene alabilirim
dedi. bende şimdilik herşeyin normal olduğunu söyledim. çatı muayenesinden sonra
dr 1 hafta daha bekleyelim, eğer kendi gelmezse pazartesi tekrar görüşürüz
ona göre karar veririz ama ancak salıya kadar bekletirim dedi.
muhtemelen 23 nisanda sezaryen olacağım galiba.
günaydınlarrrrr erkenciyiz bugün malum kuaföre gideceğim erkenden kalkıp evi toparlayıp öyle gideyim dedim gelince de duş alıp yatarım diye düşündüm gerçi tek başımayken duş almaya korkuyorum
aynen ben de kokuyorum artık önceden midem uyutmuyodu şimdi de gece kalkıp kalkıp bebeğim oynuyomu diye yoklayıp duruyorum( doktorum p.tesi gel dedi o gün kontrolümüz var o zamana kadar allah kerim artık gelirse bebişim dünyalar benim olacak ama gerçekten artık korkuyorum
dertsiz canım inşallah normal yoldan doğum yaparsın sen de allah yardımcın olsun.
dün akşam gittik kızıma gardolap aldık beyaz daha doğrusu nette beğendiğim bir dolap vardı onu gösterdim yapmaları için bir haftada teslim edecekler inşallah gerçekten bir dünya eşyası var ve hepsi ortada duruyo ben tahmin etmemiştim bu kadar olacağını ben doğum yapmadan gelse bari. ama doğumdan gelirse de artık annem ablam yerleştirirler.
şekercimizden hala ses yok 3 gün içinde hazırlar haber veririm siz daha sonra tarih söyleyince yapıştırırız etiketleri demişti ama haber de vermedi.
bu arada annem sakın kendine suni sancı verdirtme normal doğur kendi sancınla diyo sanki benim elimde ya...çok zorlarsa sezeryan olur zaten diyorum normal doğur diyo zaten günü geçiyo diye korkuyorum tuzunu biberini ekiyo annem de...ne diyim ben ne diyim...
ya her kafadan bir ses çıkıyor gerçekten zaten gerildik bide üstüne her arayan hala doğurmadınmı falan "yok doğurdumda saklıyorum kimseye göstermiycem Allah Allah yaaa"
bende taktım kafaya gece gündüz sürekli kıpırdıyormu die bebeğe odaklandım ama eskiye göre daha az hareket ediyo sanki yeri daraldığındanmıdır acep??
Bu zamane çocukları dünyaya gelmek istemiyormudur nedir niye doğmuyolar ya((((((
offf kizlar iki gecedir dogru durust uyku yok yavrum kivranip duruyor. dun kakasini ben yAptirdim zorla ama bu seferde gaz sancisindAn uyuyamiyor. gunduz de uyumuyo. cok yoruldun cook
bu biogaia bize pek yaramadi sanirim. baska ilac mi denesek.
kimyon yada rezene veren var mi ne kadar veriyorsunuz?
offf kizlar iki gecedir dogru durust uyku yok yavrum kivranip duruyor. dun kakasini ben yAptirdim zorla ama bu seferde gaz sancisindAn uyuyamiyor. gunduz de uyumuyo. cok yoruldun cook
bu biogaia bize pek yaramadi sanirim. baska ilac mi denesek.
kimyon yada rezene veren var mi ne kadar veriyorsunuz?
Aaaakuaföre gittim geldim kaş bıyık koltuk altı bacak yaptırdım gene yaptıramadım bikini bölgemi açamam da bu gidişle zaten hem kız çamaşırsız alamam dedi benim de hani akıntı falan olduğu için iyice çekindim kalsın dedim kaldı öyle gene son ana kadar jilete devam artık
eve geldim bulaşık yemek çamaşır attım makineye evi sildim süpürdüm toz aldım ütü yapayım diye akşama son günler ya iyice pinpiriklendim temiz olsun her yan diye hava güzel olsa mutfak halısına el atmayı planlıyodum ama yağmurlu..yağmur yağarken edilen duaları geri çevirmezmiş Rabbim aklınızda olsun arkadaşlar allah tüm dualarınızı kabul etsin
Aaaa
İste camasirsiz almaması daha iyi ya kiz
Benimki de camasirsiz almadı
Sezaryen falan olursan cok rahat ederdin çünkü karnın ve kasığın uyuşukluk oluyor jilet değse için çekilir gicik bir his
Eğer vakit cok geç degilse bu fırsatı kaçırma
Aaaa
İste camasirsiz almaması daha iyi ya kiz
Benimki de camasirsiz almadı
Sezaryen falan olursan cok rahat ederdin çünkü karnın ve kasığın uyuşukluk oluyor jilet değse için çekilir gicik bir his
Eğer vakit cok geç degilse bu fırsatı kaçırma
ayy ne biliyimm çok utandım yaaa ben bacağımı aldırırken bile kırmızının elli tonuna giriyo rengimya da kuaför tanıdık olunca mı öyle oldum bilemedim ki (( ben yabancı birine mi gitsem napsam daha geç değil bi cesaretimi toplasam açıp yaptırıp kaçacam da işte (
çamaşırla alsa hani ben akıntıdan çekindim yaa şimdi alırken utançtan doğururdum kesinsende öyle bi sıkıntı olmuş muyduu ne kadar sürüyo ki alması ??
Evet evet katılıyorum hamişken hergün jiletliyordum nolur nolmaz diye ama doğumdan beri su geçirmeyen bantla irite bi şekilde banyo yapıyorum bi de uyuşuk gibi dikiş yerleri ve etrafı ama sağına doğru dokunduğumda bildiğin zıplıyorum anlicaaan kendi ormanımı kurdum anacım kaşınıp duruyorum fırsatınız varsa üşenmeyin ağda yaptırın yarın kontrolüm var kara kara düşünüyorum ama yapmak bişi yok yerin dibine bi girip çıkçam
Ya bende yoktu akıntı ama olsa bile ne değişir
O alsin çıksın tanidikti benimkide
Ay birde yan taraf boydan boya ayna gülüyorum ki nasil koca göbeğimle
Bir seferlik aldir cık yoksa bir agdaci görecek o dertte elli kisi bakacak dert değil mı 
Gel kalk hemencik yıkanmadan daha aldir gel .
Hic olcturdun mü kac mis degerkızlar oğlumun teni daha da sarardı sanki... kendimi çok kötü hissediyorum.
annemi dinleyip şekerli su ve ıhlamur vermeye karar verdim. ne kadar versek ki bu konuda bilgisi olan var mı?
acil yardım bekliyorum.
kızlar oğlumun teni daha da sarardı sanki... kendimi çok kötü hissediyorum.
annemi dinleyip şekerli su ve ıhlamur vermeye karar verdim. ne kadar versek ki bu konuda bilgisi olan var mı?
acil yardım bekliyorum.
yediğimiz gdo lu şeylerden mi diyorum kendi kendime dengemiz şaştı iyice =) o vurdukça rahatlıyorum ama oh vuruyo diye doktor 24 saatte 10 un altına düşerse hareketi gel demişti ama çok şükür daha düşmedi.
canım arkadaşım ya böyle doğum yapıpta sıkıntıya düşenlerin allahım yardımcısı olsun( karnına zeytinyağı sürüp ovmayı denedin mi bi de bacak hareketleri varmış hani bacakları karnına doğru hareket ettirmek falan hani deneyimliler daha iyi bilir de sağdan soldan duyduğum bunlar bi de sen rezene çayı içmeyi dene istersen hani sütünden etki eder eltim öyle yapıyodu
Canım hepizinki aynı sanırım bana sağlık ocağındaki dr bir ilaç yazdı birazda olsa fayda etti dene istersen adı metsil gaz ilacı ssk da karşılıyor çok uygun fiyatı 4 tl mi neydi yanlış hatırlamıyorsam.Ben sabsimplex ve agulin denedim onlar fayda etmedi ama bu onlardan daha iyi geldi sanırım her bebekte farklı bir ilaç etki gösteriyor.
Kimyonu ben çok içiyordum dr içme dedi hatta hçbir baharatı tüketme dedi bebeğede verme bence.AMa rezene humananın rezenesiyse verilebiliyor tabi bebek içerse benimki içmiyor ben 30 cc suya bir çay kaşığı yapmıştım ama ilk içeceği için hazırlamasını öyle yap ölçü şaşmasın ama hepsini içirme.
gidiyom ben bi üst sokaktakine :S hadi bismillahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?