2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende öyle düşünüyordum emiyor emiyor üstüne mama verdiğimde de şapur şupur yiyor herhalde doymuyor diyordum bugün hemşireye sordum daha doyduklarını anlamazlar ne versen balık gibi yerler dedi mama verme süt varsa emdiği yeter ona dedi

amin Allah bizlerinkini bağışlasın olmayıpta evlat isteyenlere de nasip etsin inşallah
bugüne kadar günde 100 ml kadar mama verdim ben, benim doktor ilk hafta alışmaz biberonla ver demişti ama bugünden sonra bırakıcam biberonu ve mamayı, gelen süt ile idare edicez artık hemşire gelen süt yeter ona dedi bakalım artık, humanayı bende içiyorum işe yarıyordur sanırım

sinirimden ölmek üzereyim hiç kimsemi işini doğru düzgün yapmaz ya
davlumbaz takılacaktı usta on cm aşağıdan delmiş fayansı üst taraftan boru görünüyo
üst kattakiler tadilat yaptırdılar benim tuvalet su almaya başladı daha yeni yaptırdığımız fayanslar patladı
halıları yıkamaya vermiştim pazartesi gelecekti bugun oldu hala bitmemiş halılar
perde vermiştm mutfağa bi güzel kazıklandığim gibi uçlarını istediğim gibi yapmamşlar 2 hafta geçti hala bitmemiş işi
birde üstüne öküz gibide muamele yapıyolar
evin temizliği yapılmştı matkap çalışınca battı mutfak
offf

kararmadan bahsetmişsnz kızlar bende de var
vucut genelimde olduğu gibi boynumun kökü de kararmş çok kötü görünüyo birde bisürü et beni çıktı bende

havalar güzelleşsin, ısınsın istiyorum
bebeğimi açık havada uyutmak istiyorum
çok şey mi istiyorum

Bende bende.. Aslında burda hava güzel ama su kırk muhabbetine kaldık böyle daha yarısı var

Canım bu arada biz zinco kullanıyoruz gaz icin uç gun oldu ben gece uykusu görmeye başladım sonunda. Bu ise yaramasa nurse hurveys alacaktık ama cok şükür tuttu.

Evet gercekten balık gibiler.. Ne zaman versem yiyor sonra da kusmaya başlıyor.. Ben artık 20 dk emince çekiyorum memeden. Kusmalar kesildi

kizzzz
Yarım c.b.
Yavrum nasil icti :)))
yaa korkutma beni şapur şupur içti bi güzel... annemde diyo ki çok sevdi
bu arada doğum yapan arkadaşlarrrrrr korse giyen oldu mu hiç?? giymeye niyetlenen ya da ?? giyip de etkisini gören?? ya dane zaman giymeyi planlıyosunuz ??
canım bende acaip göbek kaldı. 4.günmüydü çok sıkı olmayan bi korsem vardı giydim. 1 saat sonra çıkardım çok sıkıldım. birazda araştırdım nette göbek kaslarını tembelleştiriyomuş... bu göbek gitmezse ne yapacağım bilmiyorum.
bu arada ben hamileyken 15kilo aldım. doğumda sadece 5i gitti gerisi aynen duruyo, zayıflamak zor olacak anlaşılan.
Evet gercekten balık gibiler.. Ne zaman versem yiyor sonra da kusmaya başlıyor.. Ben artık 20 dk emince çekiyorum memeden. Kusmalar kesildi

benimki de öyle ya aynen, kusunca da sinirim bozuluyo...

Hayırlı olsun anali babali büyüsün inşallah ..

bildigim kadarıyla sırada dertsiz, Esra ve amazon kaldı

Bende varım bende ... Tabi uzun süredir girmeyince unutuldum

Biz aralıklarla nst çektiriyoruz , alttan muayeneler devam. Açılmada yok sancıda ... Ara sıra kalp atışı değişiyor dr. sezeryana almaya niyetleniyor , Sonraki kontrolde herşey çok iyi oluyor bekleyelim diyoruz.

Rabbim hayırlısını versin..

eveeet şimdi perdemin montajı yapıldı yanlardan 5 cm uzun ölçü vermiştm 10 cm kısa yapmşlar
camımın kenarları görünüyo oturdm ağlıyorum şimdi

bende çok sinir olurum öyle şeylere ama yine de sen sakin olmaya çalış,elden ne gelir..

somewhwere canım bebişin ne kadar oldu? Mezopotamya neden kırkı bekliyorsun canım,nerde oturuyorsunuz bilmem ama havalar güzelse çıkabilirsiniz dışarı,hiç olmadı 20 günlükken,yarı kırk derler..biz senle aynı gün doğurduk,ben 15 gün olduğumuzda çıktım,havalar harikaydı o vakitler..eretesi gün de çayımızı aldık çıktıkk,şanslıyız bizim çevrede yeşillik alan dolu,piknik gibi bişey oldu ve bana çokkkkk iyi geldi çünkü tırlatabilirdim evin içinde..şu ara izmirin havaları bozuk,haftasonu güzeel olacakmış gerçi,çantamızı kaptık mı hoooppp...

benimki de öyle ya aynen, kusunca da sinirim bozuluyo...

Canım bugün Dr a sorduk kontrolde bebekleri bizim kızdan bir gun once doğmuş adam cocuk Dr U ama o da caresizdi :)) diyorum gaz sorunu var bizimkinde de var diyo kusuyor diyorum bizimki de kusuyor dedi cok komikti ve adam cok uykusuzdu :)))
esim çıkınca diyor ki hic güven vermedi Dr bana :)))

Cherry kusura bakma canım ya.. İns saglikla kucağına alırsın sende.. Biz uykusuzluktan kendimizi bile unuttuk
Uyu bol bol :)

Son düzenleme:

Canım evin altında park var insanlar piknik yapıyor spor yapıyor icim gidiyor hava mis gibi.. ama esimin aklına soktu kv iyice çıkmasın diye.. Ciksam bir suru tantana yapacak.. Sadece hastane icin evden çıkıyorum şimdilik (

Kurabiyelerimizde hazır bir haftadır , Miray'ı bekliyoruz ama pek nazlı :))

Ben hastaneye gelenlere vermek için düşündüm. Kız kardeşim yapıyor kurabiye - pasta , Sizlerden de mevlütte veya doğumgünlerine isteyen olursa sipariş alıyor bilginiz olsun. Buzdolabında 10 gün bekliyor kurabiyeler...

sizin yazıları okuyunca çok heveslendim yaa, Ne güzel aşamaları görünce duygulanıyor insan ... Nerden nereye geldik dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…