Kızlar selam benim sütüm hala bebişime yetmiyorbütün gün emse yinede doyuramadım kuzumu birde sürekli memede uyuya kalıyor bugün pompa alayım bari dedim ama manuel mi alsam elektriklimi alsam lansinohmu avent mi derken çok kararsız kaldım siz ne aldınız ? Memnun musunuz? Süt akışını arttırdımı ?
aa doğumdaş olduk desene ne güzel.ALLAH bütün yavrularımızı bizlere bağışlasın..bnmde sütüm geliyo ama kız çok obur olduğu için günde 20 ml.mama veriyorum.10 ml sini gündüz 10 ml sini gece kaşıkla veriyorum.biberonla verirsem memeyi unuturmuş.ben saatte bir emziriyorum genelde.bi seferdede iki memeyi birden emiyo kızım.bu arada humana süt arttrcı çay kullanıyorum.işe yarıyor tavsiye ederim.
havalar güzelleşsin, ısınsın istiyorum
bebeğimi açık havada uyutmak istiyorum
çok şey mi istiyorum
bende öyle düşünüyordum emiyor emiyor üstüne mama verdiğimde de şapur şupur yiyor herhalde doymuyor diyordum bugün hemşireye sordum daha doyduklarını anlamazlar ne versen balık gibi yerler dedi mama verme süt varsa emdiği yeter ona dedi
kararmadan bahsetmişsnz kızlar bende de var
vucut genelimde olduğu gibi boynumun kökü de kararmş çok kötü görünüyo birde bisürü et beni çıktı bende
yaa korkutma beni şapur şupur içti bi güzel... annemde diyo ki çok sevdikizzzz
Yarım c.b.
Yavrum nasil icti :)))
canım bende acaip göbek kaldı. 4.günmüydü çok sıkı olmayan bi korsem vardı giydim. 1 saat sonra çıkardım çok sıkıldım. birazda araştırdım nette göbek kaslarını tembelleştiriyomuş... bu göbek gitmezse ne yapacağım bilmiyorum.bu arada doğum yapan arkadaşlarrrrrr korse giyen oldu mu hiç?? giymeye niyetlenen ya da ?? giyip de etkisini gören?? ya dane zaman giymeyi planlıyosunuz ??
Evet gercekten balık gibiler.. Ne zaman versem yiyor sonra da kusmaya başlıyor.. Ben artık 20 dk emince çekiyorum memeden. Kusmalar kesildi
Hayırlı olsun anali babali büyüsün inşallah ..
bildigim kadarıyla sırada dertsiz, Esra ve amazon kaldı
sinirimden ölmek üzereyim hiç kimsemi işini doğru düzgün yapmaz ya
davlumbaz takılacaktı usta on cm aşağıdan delmiş fayansı üst taraftan boru görünüyo
üst kattakiler tadilat yaptırdılar benim tuvalet su almaya başladı daha yeni yaptırdığımız fayanslar patladı
halıları yıkamaya vermiştim pazartesi gelecekti bugun oldu hala bitmemiş halılar
perde vermiştm mutfağa bi güzel kazıklandığim gibi uçlarını istediğim gibi yapmamşlar 2 hafta geçti hala bitmemiş işi
birde üstüne öküz gibide muamele yapıyolar
evin temizliği yapılmştı matkap çalışınca battı mutfak
offf
Bende bende.. Aslında burda hava güzel ama su kırk muhabbetine kaldık böyle daha yarısı var
Canım bu arada biz zinco kullanıyoruz gaz icin uç gun oldu ben gece uykusu görmeye başladım sonunda. Bu ise yaramasa nurse hurveys alacaktık ama cok şükür tuttu.
Evet gercekten balık gibiler.. Ne zaman versem yiyor sonra da kusmaya başlıyor.. Ben artık 20 dk emince çekiyorum memeden. Kusmalar kesildi
benimki de öyle ya aynen, kusunca da sinirim bozuluyo...
Bende varım bende ... Tabi uzun süredir girmeyince unutuldum
Biz aralıklarla nst çektiriyoruz , alttan muayeneler devam. Açılmada yok sancıda ... Ara sıra kalp atışı değişiyor dr. sezeryana almaya niyetleniyor , Sonraki kontrolde herşey çok iyi oluyor bekleyelim diyoruz.
Rabbim hayırlısını versin..
bende çok sinir olurum öyle şeylere ama yine de sen sakin olmaya çalış,elden ne gelir..
somewhwere canım bebişin ne kadar oldu? Mezopotamya neden kırkı bekliyorsun canım,nerde oturuyorsunuz bilmem ama havalar güzelse çıkabilirsiniz dışarı,hiç olmadı 20 günlükken,yarı kırk derler..biz senle aynı gün doğurduk,ben 15 gün olduğumuzda çıktım,havalar harikaydı o vakitler..eretesi gün de çayımızı aldık çıktıkk,şanslıyız bizim çevrede yeşillik alan dolu,piknik gibi bişey oldu ve bana çokkkkk iyi geldi çünkü tırlatabilirdim evin içinde..şu ara izmirin havaları bozuk,haftasonu güzeel olacakmış gerçi,çantamızı kaptık mı hoooppp...
Canım bugün Dr a sorduk kontrolde bebekleri bizim kızdan bir gun once doğmuş adam cocuk Dr U ama o da caresizdi :)) diyorum gaz sorunu var bizimkinde de var diyo kusuyor diyorum bizimki de kusuyor dedi cok komikti ve adam cok uykusuzdu :)))
esim çıkınca diyor ki hic güven vermedi Dr bana :)))
Cherry kusura bakma canım ya.. İns saglikla kucağına alırsın sende.. Biz uykusuzluktan kendimizi bile unuttuk
Uyu bol bol :)
Et beni bende de çıktı( boyun falan neyse ama göğsümdekilerden cok rahatsız oluyorum
doğum sonrası bu et benleri dökülüyomu
birde kızlar amanamazonda sormuş korse kullanıyomusunuz
varmı öneriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?