2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kizlar cok sukur sarilik azalmis dunden once 15.9a cikmisti bugun 12,6.hatta iki gunde 150gr almisim bebisim eee anasi uyumadi valla sonucu alinca agladim resmen mutluluk sinir bozulmasi hepsi icinde.doktor iyi is cikarmissin dedi artik iki saatte bir emzircem bu arada gobeg kordoni da ip gb dustu dusecek dussunnnn
Bugun muhtesem yuzyil var gecen hafta hastanedeydim izlememistim bugun evdeyim ama uykum fena su an gozlerim kapaniyor
Bu arada.benim.dikislerimin sag tarafi odem olmus sis, doktor kaynar suyla yikanmami ostedi hergun dun hayatimin ilk.sicak banyosunu yaptim .sabaha karsi da titreme useme geldi battaniye yorgan heosine sarildim terlemisim.su gb neden oyle oldu ki?

sabırla beklediğimiz minik defnemizzz pazartesi 10:21 de spinal sezeryan ile aramıza katıldı..
meğer 2 defa kordon dolonmış doktorum ne kadar beklesekte gelmezmiş dedi..

bu arada maşallah demeyi de unutmayalım :))

offff her kelimeye güldüm ya,Allah'ta seni güldürsün .
Kiz benide hep pudralar mis gibi yağlar yuzler.
Alti ilk aldırdım ama koltuk altını vs pudralar.
Sana 3 gün veriyorum
Doğurdun doğurdun dogurmadin
4. Gün Yok...
yaa birde kararma sorunu var sanırım tüm hamilelerde oluyormuş (

Aman ya o kadar kusur da olsun hani
Sonuçta saatlerce bakmayacaklar.
Bosverin daaa

Bebeci bende geceleri feci terliyorum üstüm açılsa titremekten oluyorum
Lohusaliktan terleniyor
Birde kansizlik var
Dikkat etmezsek her belaya davet iste

oyy allahım nasıl güzel bişisin sen maşallah cnm bebeğine :) saçlı bebeklere bayılıyorum zaten bnm kide saçlı olurmu acep nazar değmesin yavruna

Maşallah subhanallah
Allah esirgesin
Sampuan reklamına aday...

kolay gelsin sana...niye karışırlar böyle hiç anlamıyorum...

Merhaba kızlar 13.04.2013 tarihinde saat 14:15 de normal doğum ile kızımı dünyaya getirdim 40+2 de suni sancı verilerek doğdu kızım mercanım ve ben iyiyiz ama buraya yazmaya fırsat bulamadım kızım hafif sarılık oldu doktora gitmedik yarin sağlık ocağına gideceğiz orada baktirmayi düşünüyorum isallah hafif atlatırız bu durumu .... Umarım herkes iyidir doğumlar ne alemde bakamadim isallah herkes iyidir

bizim 17. günümüz bugün, ooooooooooo kocaman olmuşuz biz
dışaı çıkmak istiyorum,
gece yaklaşıyo korkuyorum midem yanmaya başladı stresten
yine ağlamaya başlayacak oğlum

sonunda geldin zapzup eşime bile söylüyordum zapzuptan haber yok hala diye bayağı merak ettim seni
neyseki hayırlı haberini aldık
gözün aydın olsun hayırlı uğurlu güzel ömürlü olsun kızın darısı başımıza inşallah
doğum hikayeni bekliyoruz

dmt canım benim komşu hep kimyon verirmiş ben çörekotu kaynatırım çok etkili olur bir akrabada çörek otu ve kekik ikisi toplamda bir tutam olacak kalanıda sen iç çok faydalı dedi bi dene istersen... allah şifalar versin canım..

kızlar bir göğsü emzirirken diğerinden de aynı oranda akıyor, ped doluyor, farketmezsem hemen değiştirmezsem koku yapıyor. bebedor kullanıyordum. memnun olanlar ped markalaını paylaşabilir mi

mercanla alışabildiniz mi birbirinize, ilk günleri çok güzel oluyor annesi, bizim için de kokla kuzumuzu

cnm kimyon kaynatip veriyordum bende ama fayda etmedi sanki. bugun rezene ve kimyonu birlikte kaynatip vercem bakalim. bi de corekotu deneyim. sagol canim

sevindim sarılıpın gecmesine,lohusa terlemesiymiş o..bende sucuk gibi oluyorum,gün aşırı banyo yapıyorum bu yüzden...

bizim 17. günümüz bugün, ooooooooooo kocaman olmuşuz biz
dışaı çıkmak istiyorum,
gece yaklaşıyo korkuyorum midem yanmaya başladı stresten
yine ağlamaya başlayacak oğlum

az var sizinle aramızda...2 gün,ama biz çoktan çıktık,mezoşa da demiştim,çıkabilrisin sende..yoksa senin de mi kaynana engelliyor?

zapzup gözün aydın canım ,kavuşmuşsunuz mercanınla...

bir de alıntı yapmıştım ama saçlı mı saçlı bebiş gördüm,pek şeker maşallah..lovely nin miydi o??? yirim ben onuuuu...örülür o saçlar 1 ay sonra..

DERİNESERRRR

hadi anlat anlat su doğumunu

Mezosum, vaktim olsa da uzuuun uzuuun anlatsam keske, ama daha 2 gunluguz :) kisaca gecmeye calisayim. Oncelikle Allahin buyuklugunu iliklerinde hissettigin birsey normal dogum, kelimelerle tarifi olmayacak bir mucize. Benim sezaryen tecrubem cok kotu degildi Allaha sukur ama vajinal dogum gibi kolay degildi tabiki. Bu sefer dogum yaptigim masadan kendim kalkabildim, 10 dak sonra keklik gibi sekiyordum oyle soyleyeyim :), ustelik 4050 gram bebek sadece 3 dikis ile cikabildi. Doktorum hep derdi: Rabbim dagina gore kar verir sen merak etme, kadin vucudunu dogum yapabilsin diye uygun yaratmis. Darisi tum normal dogum isteyenlerin basina insallah Allah bir avazda kurtarsin

deniz kızının meleğiymiş pardon...tekrar maşallah diyelim..

benim kız ıkınıyor yanımda,kaka sıkıntısı var gene..yarabii o ses bir bebekten mi çıkıyor,hemide kızzzzz..

muhteşemciler yine yok ortada..kovboy kasabaları gibi olmuş burası,ıssııızzzz,otlar uçuşuyor ortada ve hafiften bir rüzgar sesiii..

gün hesabında değilim de canım
ankara soğuk bu aralar
bugün doktora gittik onda bile dışarda 5 dk bekledik üşümüşüm
lohusalık bir garip
ben üşüyorsam oğlum donmuştur
ben biraz daha beklicem yani

Yazmayı unutmuşum kizim 54 cm ve 3600 gram dogdu doktorumuzu bizi şaşırttı doktorumuz 3 kg civarı ince uzun olur demişti kocaman oldu öyle dogdu me mutlu bana annesini sevindirdi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…