offff her kelimeye güldüm ya,Allah'ta seni güldürsün .voltaaaaaaj 3 kişi bekledim şu yağmurlu havada föne gelennere diye sorunca sessizce bikini dedim sonra telefonuma gömüldüm oyalanmaya bakmayım diye etrafa hamile olmasam heralde utancımdan söyleyemez röfle bile derdim o an kaçmak için :S
allahımmm allahımmmmmmm sanki tüm mahalle anladı yaptırdığımı da bakıyo gibi geldi gelirken yürüyüşüm mü yamuldu nedir ahahasünnet olmuş gibi yürüdüm sanırım ama çok canım acıdıııı hafif bi şişlik var ama kız sağolsun çok güzel almış pudrayla falan aldı ilk kez şahidimböyle bişeye :S ama azcık uzun sürdü benim arada bi durup nefesimi düzelttim kızla göz göze gelmeden daha arka taraftaki yoldan gitmem ben enfeksiyon olmasın diye akşama duştan sonra krem süreyim diyorum travozol yanıyo çünküüüüü :S :S
al işte güya bi, de doktor umursamıyo derler umursamaz mı yaa en azınan ben umursuyorum o bile yeter yerin dibine geçmeye
yaa birde kararma sorunu var sanırım tüm hamilelerde oluyormuş(
Eki Görüntüle 688178
sabırla beklediğimiz minik defnemizzz pazartesi 10:21 de spinal sezeryan ile aramıza katıldı..
meğer 2 defa kordon dolonmış doktorum ne kadar beklesekte gelmezmiş dedi..
bu arada maşallah demeyi de unutmayalım :))
Eki Görüntüle 688178
sabırla beklediğimiz minik defnemizzz pazartesi 10:21 de spinal sezeryan ile aramıza katıldı..
Canım evin altında park var insanlar piknik yapıyor spor yapıyor icim gidiyor hava mis gibi.. ama esimin aklına soktu kv iyice çıkmasın diye.. Ciksam bir suru tantana yapacak.. Sadece hastane icin evden çıkıyorum şimdilik(
bende çok sinir olurum öyle şeylere ama yine de sen sakin olmaya çalış,elden ne gelir..
somewhwere canım bebişin ne kadar oldu? Mezopotamya neden kırkı bekliyorsun canım,nerde oturuyorsunuz bilmem ama havalar güzelse çıkabilirsiniz dışarı,hiç olmadı 20 günlükken,yarı kırk derler..biz senle aynı gün doğurduk,ben 15 gün olduğumuzda çıktım,havalar harikaydı o vakitler..eretesi gün de çayımızı aldık çıktıkk,şanslıyız bizim çevrede yeşillik alan dolu,piknik gibi bişey oldu ve bana çokkkkk iyi geldi çünkü tırlatabilirdim evin içinde..şu ara izmirin havaları bozuk,haftasonu güzeel olacakmış gerçi,çantamızı kaptık mı hoooppp...
Eki Görüntüle 688178
Merhaba kızlar 13.04.2013 tarihinde saat 14:15 de normal doğum ile kızımı dünyaya getirdim 40+2 de suni sancı verilerek doğdu kızım mercanım ve ben iyiyiz ama buraya yazmaya fırsat bulamadım kızım hafif sarılık oldu doktora gitmedik yarin sağlık ocağına gideceğiz orada baktirmayi düşünüyorum isallah hafif atlatırız bu durumu .... Umarım herkes iyidir doğumlar ne alemde bakamadim isallah herkes iyidir
offf kizlar iki gecedir dogru durust uyku yok yavrum kivranip duruyor. dun kakasini ben yAptirdim zorla ama bu seferde gaz sancisindAn uyuyamiyor. gunduz de uyumuyo. cok yoruldun cook
bu biogaia bize pek yaramadi sanirim. baska ilac mi denesek.
kimyon yada rezene veren var mi ne kadar veriyorsunuz?
Merhaba kızlar 13.04.2013 tarihinde saat 14:15 de normal doğum ile kızımı dünyaya getirdim 40+2 de suni sancı verilerek doğdu kızım mercanım ve ben iyiyiz ama buraya yazmaya fırsat bulamadım kızım hafif sarılık oldu doktora gitmedik yarin sağlık ocağına gideceğiz orada baktirmayi düşünüyorum isallah hafif atlatırız bu durumu .... Umarım herkes iyidir doğumlar ne alemde bakamadim isallah herkes iyidir
dmt canım benim komşu hep kimyon verirmiş ben çörekotu kaynatırım çok etkili olur bir akrabada çörek otu ve kekik ikisi toplamda bir tutam olacak kalanıda sen iç çok faydalı dedi bi dene istersen... allah şifalar versin canım..
Kizlar cok sukur sarilik azalmis dunden once 15.9a cikmisti bugun 12,6.hatta iki gunde 150gr almisim bebisim eee anasi uyumadi valla sonucu alinca agladim resmen mutluluk sinir bozulmasi hepsi icinde.doktor iyi is cikarmissin dedi artik iki saatte bir emzircem bu arada gobeg kordoni da ip gb dustu dusecek dussunnnn
Bugun muhtesem yuzyil var gecen hafta hastanedeydim izlememistim bugun evdeyim ama uykum fena su an gozlerim kapaniyor
Bu arada.benim.dikislerimin sag tarafi odem olmus sis, doktor kaynar suyla yikanmami ostedi hergun dun hayatimin ilk.sicak banyosunu yaptim .sabaha karsi da titreme useme geldi battaniye yorgan heosine sarildim terlemisim.su gb neden oyle oldu ki?
bizim 17. günümüz bugün, ooooooooooo kocaman olmuşuz biz
dışaı çıkmak istiyorum,
gece yaklaşıyo korkuyorum midem yanmaya başladı stresten
yine ağlamaya başlayacak oğlum
DERİNESERRRR
hadi anlat anlat su doğumunu
sevindim sarılıpın gecmesine,lohusa terlemesiymiş o..bende sucuk gibi oluyorum,gün aşırı banyo yapıyorum bu yüzden...
az var sizinle aramızda...2 gün,ama biz çoktan çıktık,mezoşa da demiştim,çıkabilrisin sende..yoksa senin de mi kaynana engelliyor?
zapzup gözün aydın canım ,kavuşmuşsunuz mercanınla...
bir de alıntı yapmıştım ama saçlı mı saçlı bebiş gördüm,pek şeker maşallah..lovely nin miydi o??? yirim ben onuuuu...örülür o saçlar 1 ay sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?