2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

derineser gözün aydın canım,ne güzel gelişmiş herşey senin için..inşallah bundan sonrası da iyi olur...

ayy inşallah 4. güne kalmam ak pakken doğururum vücudumdan nasıl yük kalktı anlatamam
ya pudrayı gerçekten ilk gördüm benim kuaför koltukaltımı falanda pudralamazdı hiç şaşırdım ama hoşuma gitti

zapzup gözünaydın allah analı babalı sağlıkla büyütsün bebeğinizi inşallah =))

eveeet şimdi perdemin montajı yapıldı yanlardan 5 cm uzun ölçü vermiştm 10 cm kısa yapmşlar
camımın kenarları görünüyo oturdm ağlıyorum şimdi

iyiki de uzun vermişin bi de güya...benim perdeler de tam tersi mutfakta kenarları uzun uzun orta oval duruyo ama boşver canım düzelttirirsin sıkma canını perdeye falan ağlama...

Maşallah kızına pek de sacliymis benim kızımda saçlı dogdu tabi bu kadar değil ama saçlı olması güzel maşallah kızına nazar değmesin

Sağolun teşekkür ederim güzel dileklerinz için hepimiz sağlıkla ,anali. Babalı bebeklerimiz i büyütelim

Bu arada dogum hikayem cok iç açıcı değil yazmasam daha iyi

zapzup hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.

Iyi geceler :)
Biz bugün sünnet olduk teyzeleri.küçükken kolay olur dedik ama ınsanın ici dsyanmiyor pek minik avutup oyalamak mumkun degil
Uc gun sonra geçecek Allahin izniyle sonra rahat edecek ama simdi alt açmak gaz cikartmak bile merasime döndü

muhteşem bittiğine göre damlar millet yavaş yavaş..

bu arada benim takvim hala mevcut,heyy gidin hey ne erken doğurmuşum yahu..dursaydı karnımda ourdu bugün hala..ama memnum ben gene durumdan..

Zapzup ve Derineser yavrulariniza kavusmussunuz hayırlı olsun; Allah sağlıkla anali babali buyutmeyi nasip etsin inşallah..

en güzelini yapmışsınız canım..şimdi zorluk çekeceksiniz bir kaç gün ama sonrası rahat olacak..benim oğlan sünnetli doğdu diye yaptıramadık bugüne kadar şimdi de korkuyor ,yaza bir daha deniycez bakalım....

Arkadaslar merhaba girip bi seyler yazamiyorum hic cok merak ediyorum herkesi

dertsiz arkadasimiz bu sabaha karsi dogum yapti kendisi ve oglusu gayet iyi masallah.

Hepinizi opuyorum

Herkese selam
4 saat sonra hastane icin yola cikicaz kizlar suni sanci verilcek dualariniz benimle olsun
Opucukler

Allah kolaylık versin canım,güzel doğum olsun inşallah..

dertsiz arkadasimiz bu sabaha karsi dogum yapti kendisi ve oglusu gayet iyi masallah.

Hepinizi opuyorum

ahhh ahh..pek etkilendim ben bu yazıdan..nedense dertsizin yeri başka olmuş bende..isim mevzusu yüzünden morali bozuktu,inşallah hastanede sıkmazlar kzın canını..doğumun güzelliklerini yaşamasına fırsat verirler...canımm yaa..duygulandım ben çok..

Hepinizi opuyorum

Oyy kuzum Dertsizim de kavuşmuş oglusuna♥
Allah anali babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

Hanipeks fistigim Allah razı olsun senden aylardır bizleri birbirimize bagladin, sayende habersiz kalmadik..
Uzaklar yakin oldu sayende
Kocaman opuyorum seni

merhaba yanlis hatirlamiyorsam sen kirikkaledeydin degil mi? normal dogum olacak galiba. hangi doktora gidiyorsun?Allah hayirli dogum nasip etsin insallahh

amin teşekkür ederim abdülkadir bey hilal hastanesinde epidural normal doğum istiyorum kısmetse :26:

Herkese selam
4 saat sonra hastane icin yola cikicaz kizlar suni sanci verilcek dualariniz benimle olsun
Opucukler

cnm Allah kolaylik versin bi avazda dogurursun ins. dualarimiz seninle.

hanipeks bende seni soracaktim nasilsin cinar nasil?

dertsiz icin cok sevindim insallah esiyle barismalarina vesile olur oglusu

gökemre Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel inşallah
dertsizin yavruşuda hayırlı olsun inşallah canını sıkmazlar kızın
hanipeks haftaya kadar doğmazsa sezeryan olmayı düşünüyodu dertsiz normalmi doğurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…