Mezosum, vaktim olsa da uzuuun uzuuun anlatsam keske, ama daha 2 gunluguz :) kisaca gecmeye calisayim. Oncelikle Allahin buyuklugunu iliklerinde hissettigin birsey normal dogum, kelimelerle tarifi olmayacak bir mucize. Benim sezaryen tecrubem cok kotu degildi Allaha sukur ama vajinal dogum gibi kolay degildi tabiki. Bu sefer dogum yaptigim masadan kendim kalkabildim, 10 dak sonra keklik gibi sekiyordum oyle soyleyeyim :), ustelik 4050 gram bebek sadece 3 dikis ile cikabildi. Doktorum hep derdi: Rabbim dagina gore kar verir sen merak etme, kadin vucudunu dogum yapabilsin diye uygun yaratmis. Darisi tum normal dogum isteyenlerin basina insallah Allah bir avazda kurtarsin
offff her kelimeye güldüm ya,Allah'ta seni güldürsün .
Kiz benide hep pudralar mis gibi yağlar yuzler.
Alti ilk aldırdım ama koltuk altını vs pudralar.
Sana 3 gün veriyorum
Doğurdun doğurdun dogurmadin
4. Gün Yok...
Merhaba kızlar 13.04.2013 tarihinde saat 14:15 de normal doğum ile kızımı dünyaya getirdim 40+2 de suni sancı verilerek doğdu kızım mercanım ve ben iyiyiz ama buraya yazmaya fırsat bulamadım kızım hafif sarılık oldu doktora gitmedik yarin sağlık ocağına gideceğiz orada baktirmayi düşünüyorum isallah hafif atlatırız bu durumu .... Umarım herkes iyidir doğumlar ne alemde bakamadim isallah herkes iyidir
eveeet şimdi perdemin montajı yapıldı yanlardan 5 cm uzun ölçü vermiştm 10 cm kısa yapmşlar
camımın kenarları görünüyo oturdm ağlıyorum şimdi
Maşallah kızına pek de sacliymis benim kızımda saçlı dogdu tabi bu kadar değil ama saçlı olması güzel maşallah kızına nazar değmesinEki Görüntüle 688178
sabırla beklediğimiz minik defnemizzz pazartesi 10:21 de spinal sezeryan ile aramıza katıldı..
meğer 2 defa kordon dolonmış doktorum ne kadar beklesekte gelmezmiş dedi..
bu arada maşallah demeyi de unutmayalım :))
zapzup hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
ayy inşallah 4. güne kalmam ak pakken doğururum vücudumdan nasıl yük kalktı anlatamam
ya pudrayı gerçekten ilk gördüm benim kuaför koltukaltımı falanda pudralamazdı hiç şaşırdım ama hoşuma gitti
zapzup gözünaydın allah analı babalı sağlıkla büyütsün bebeğinizi inşallah =))
iyiki de uzun vermişin bi de güya...benim perdeler de tam tersi mutfakta kenarları uzun uzun orta oval duruyo ama boşver canım düzelttirirsin sıkma canını perdeye falan ağlama...
tunaeec cnm bebegin kakasini hic mi yapAmiyor yoksa zorlansada kendi yapabiliyor mu?
Iyi geceler :)
Biz bugün sünnet olduk teyzeleri.küçükken kolay olur dedik ama ınsanın ici dsyanmiyor pek minik avutup oyalamak mumkun degil
Uc gun sonra geçecek Allahin izniyle sonra rahat edecek ama simdi alt açmak gaz cikartmak bile merasime döndü
Herkese selam
4 saat sonra hastane icin yola cikicaz kizlar suni sanci verilcek dualariniz benimle olsun
Opucukler
Arkadaslar merhaba girip bi seyler yazamiyorum hic cok merak ediyorum herkesi
dertsiz arkadasimiz bu sabaha karsi dogum yapti kendisi ve oglusu gayet iyi masallah.
Hepinizi opuyorum
Canim Allah hayırlı ve kolay bir doğumla yavruna kavusmayi nasip etsin inşallah, dualarimiz seninle hayirli haberlerini ilk fırsatta paylaş ihmal etmeHerkese selam
4 saat sonra hastane icin yola cikicaz kizlar suni sanci verilcek dualariniz benimle olsun
Opucukler
Arkadaslar merhaba girip bi seyler yazamiyorum hic cok merak ediyorum herkesi
dertsiz arkadasimiz bu sabaha karsi dogum yapti kendisi ve oglusu gayet iyi masallah.
Hepinizi opuyorum
merhaba yanlis hatirlamiyorsam sen kirikkaledeydin degil mi? normal dogum olacak galiba. hangi doktora gidiyorsun?Allah hayirli dogum nasip etsin insallahh
amin teşekkür ederim abdülkadir bey hilal hastanesinde epidural normal doğum istiyorum kısmetse :26:
Herkese selam
Opucukler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?