2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sakin olmaya çalışıyorum canım. (Rabbi yesir vela tuhassir rabbi temmim bil hayr) bu duayı okuyorum tatlım inşallah sorun çıkmaz.

hergün mide bulantısından mahfolurdum bugün hiç bulantım yok ayrıca defalarca istifra ederdim hiç istifrada etmedim. bugün niye böyle oldum ki?

çünkü bebiş anne babam seni yeterince üzdü bide ben üzmeyim seni diyor..1.ihtimal
ben 12 haftamı doldurdugumda bulantım hemen kesildi..seninde öyle olmus olabilir..2.ihtimal bu

Hergün aynı olucaksın diye birşey yok..ayrıca artık bulantılarının geçme dönemi gelmişte olabilir..bunları sorun edersen sadece bebeği strese sokmuş olursun..

kızlar burayı okuyosanız lütfen bana yardımcı olun çok koyu kahverengi kanamam oluo gün boyu ara ara dvm edio ben 12 haftalık hamileyim doktora gittim bebek çok hareketli çok rahat bebeğin etrafında bi kanama yokmuş kalp atışları çok sağlam yat dinlen dedi progestan içiorum 1 haftadır yoktu bişi ama dün gece tekrar oldu bogünde gün boyu ara ara dvm etti lütfen akıl verin bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum

hakkında hayırlısı hangisi ise öyle olsun canım yakınmış ta.

canım demekki yine ilaca devam etmen lazım ve yine dinlenmen lazım..
biz sana ne diyebilirizki bunu ancak doktorun bilebilir..öncelikle doktoru ara..ne yapman gerektiğini sor..muhtemelen yine muyaneye çağıracaktır..
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme..benim arkadasımın 2 ay koyu kahve kanaması vardı..şimdi maşallah bi oğlu oldu..
dediğim gibi doktora gözükmeyi ihmal etme..

Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme bazı arkadaşlarda oluyor diye duyuyordum. E doktor da anladığım kadarı ile birşey olmaz demiş herhalde istersen yine bir görün için rhaat etsin canım. Korkma allahı izni ile geçer inşallah.

canım korkma sakin ol dr ara aramadan için rahat etmez biliyorum ara görüş olmazsa acile falan git ama sakin ol

kızlar benim saçlarımda çok fazla beyaz var dr 3 ay bitsin öyle boyarsın dedi sizlerde de böylü bir şey varmı

Bende iyi degilim bulantılarım arttı üstüne birde baş agrısı eklendi kasık agrılarımı hic söylemiyoruum agrı degil resmen kasıklarım acıyor oturamıyorum bacaklarımı uzatamıyorum yatakta dönemiyorum 12. Haftada bulantılar geçer dediler bende tersi oldu hep arttı simdi yatıyorum allah yardımcımız olsun kızlar. AMİN

kızlar benim saçlarımda çok fazla beyaz var dr 3 ay bitsin öyle boyarsın dedi sizlerde de böylü bir şey varmı

canım bende de röfle vardı, ve dipler gelmeye iğrençleşmeye başladı artık ama boyatmıycam ben, bantla toplamayla falan göstermemeye çalışıcam

çok teşekkür ederim hepinize şimdi aradım doktorumu ağır iş yapmıyorsun dvmlı ıstırahat ediosun dedi cuma gün kontrolüm var şimdi yapmam gereken birşey varmı dedim yok merak etme dedi ama nie oluo bu kızlar bana doktorlar doğal yolla hamilelik oranım %5 dediler ben herşeyi bıraktım vazgeçtim bebekten bi mucize oldu ve 4 yıldan sonra doğal yolla hamile kaldım onun için mi bilmiorum ama çok korkuyorum duygularımı anlatamam şu anda hem yazıorum hem ağlıyorum acaip durumdaim yani

canım artık bulantıların yavaş yavaş azalma döneminde.bir-iki haftaya tamamen bitecek endise edecek bişey yok rahat ol

kimisinde saç beyazlaşması ırsi ve fazla olur..bendede var bi kaçtane ama Allah nasip ederse doğumdan sonra boyatmayı düşünüyorum..değişiklik olur hem..

geçmiş olsun canım sakin ol dinlen birazda uyu iyi gelecek sana ve bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…