sakin olmaya çalışıyorum canım. (Rabbi yesir vela tuhassir rabbi temmim bil hayr) bu duayı okuyorum tatlım inşallah sorun çıkmaz.tatlım sakın patlama kendini ve bebeğini düşün inan patlamanın hiç faydası yok bazen çok sinir bozucu olabiliyor sakin bir şekilde konuş kendi ruh halini anlat kendin içinde bulunduğu durum sen gergin oldukça oda gergin olur ay bu erkekler
sakin olmaya çalışıyorum canım. (Rabbi yesir vela tuhassir rabbi temmim bil hayr) bu duayı okuyorum tatlım inşallah sorun çıkmaz.
hergün mide bulantısından mahfolurdum bugün hiç bulantım yok ayrıca defalarca istifra ederdim hiç istifrada etmedim. bugün niye böyle oldum ki?
sakin olmaya çalışıyorum canım. (Rabbi yesir vela tuhassir rabbi temmim bil hayr) bu duayı okuyorum tatlım inşallah sorun çıkmaz.
hergün mide bulantısından mahfolurdum bugün hiç bulantım yok ayrıca defalarca istifra ederdim hiç istifrada etmedim. bugün niye böyle oldum ki?
ayyy kıyamam canım yaa allah kolaylık versin çalışan arkadaşlara. ben de çalışmıcam diyordum ama iş başvurusu yaptım. maaşı fena değil. bulunduğum ilçede evime 5 dk mesafede. kamu kuruluşu %70 şansım var şu an. hayırlısı bakalım.
ayyy kıyamam canım yaa allah kolaylık versin çalışan arkadaşlara. ben de çalışmıcam diyordum ama iş başvurusu yaptım. maaşı fena değil. bulunduğum ilçede evime 5 dk mesafede. kamu kuruluşu %70 şansım var şu an. hayırlısı bakalım.
kızlar burayı okuyosanız lütfen bana yardımcı olun çok koyu kahverengi kanamam oluo gün boyu ara ara dvm edio ben 12 haftalık hamileyim doktora gittim bebek çok hareketli çok rahat bebeğin etrafında bi kanama yokmuş kalp atışları çok sağlam yat dinlen dedi progestan içiorum 1 haftadır yoktu bişi ama dün gece tekrar oldu bogünde gün boyu ara ara dvm etti lütfen akıl verin bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum
kızlar burayı okuyosanız lütfen bana yardımcı olun çok koyu kahverengi kanamam oluo gün boyu ara ara dvm edio ben 12 haftalık hamileyim doktora gittim bebek çok hareketli çok rahat bebeğin etrafında bi kanama yokmuş kalp atışları çok sağlam yat dinlen dedi progestan içiorum 1 haftadır yoktu bişi ama dün gece tekrar oldu bogünde gün boyu ara ara dvm etti lütfen akıl verin bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum
kızlar benim saçlarımda çok fazla beyaz var dr 3 ay bitsin öyle boyarsın dedi sizlerde de böylü bir şey varmı
canım bende de röfle vardı, ve dipler gelmeye iğrençleşmeye başladı artık ama boyatmıycam ben, bantla toplamayla falan göstermemeye çalışıcam
kızlar benim saçlarımda çok fazla beyaz var dr 3 ay bitsin öyle boyarsın dedi sizlerde de böylü bir şey varmı
çok teşekkür ederim hepinize şimdi aradım doktorumu ağır iş yapmıyorsun dvmlı ıstırahat ediosun dedi cuma gün kontrolüm var şimdi yapmam gereken birşey varmı dedim yok merak etme dedi ama nie oluo bu kızlar bana doktorlar doğal yolla hamilelik oranım %5 dediler ben herşeyi bıraktım vazgeçtim bebekten bi mucize oldu ve 4 yıldan sonra doğal yolla hamile kaldım onun için mi bilmiorum ama çok korkuyorum duygularımı anlatamam şu anda hem yazıorum hem ağlıyorum acaip durumdaim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?