canım yapabiliyor kakasını ama 1 saat kıvranyor öncesinde..günde 4 kere yapıyor işte..seninki kaç kere yapıyor?..bir de siz kaç günlüksünüz?
kızlar qulimier ve rüveyda nerde haber alan yokmu
Benimki iki saat emdi sonra da acliktan agladi buna ne dersin ?? Gogsum sip sip akiyor sut var ama doyurmuyor neden ???Bir bebek 1 saat 38 dakika boyunca araliksiz emer mi
Cok uykusuzum yorgunum oglumu cok seviyorum
Ikınızı de dun sordum cvp alamamıştım
Aksam gelmiş haber zapzuptan
Hanipeks te sagolsun dertsizden haber etmiş
Zapzup gözün Aydın canım Rabbim anali babali büyütsün ...biz bugun 17 günlük oluyoruz.
Doğumdan öyle bahsetmene üzüldüm
Dertsiz o kadar coksorum var ki
Normal doğurmuşsundur umarım
Ve gece sabaha karsı durumunda annenler insallah geldi ...
Gözün Aydın Allah anali babali kavgasiz gurultusuz büyütmeyi nasip etsin.
Esra ve gulimier
Sıra sizde galiba:))
Arkadaslar merhaba girip bi seyler yazamiyorum hic cok merak ediyorum herkesi
dertsiz arkadasimiz bu sabaha karsi dogum yapti kendisi ve oglusu gayet iyi masallah.
Hepinizi opuyorum
Tr de olsan şimdiye hemen kesip bicmislerdi seni:)
Ayy insallah ya ha bugun ha yarin bekle bekle bi hal olduk.. Kasilmalar var hissediyorum ama siddetlenmiyor bi turlu, yarin sabah nstde kac cikacak bakalim
aa seni unuttum kısgünaydınlarrrrrr =)
biz gene erken kalktık bugün gece sancım vardı sonra uyumuşum sabaha karşı. abuk subuk rüyalar görmeye başladım ben :S öğlen ütü yapmam lazım artık son ütü olsun diyorum eşime sen devam et diyorum. bu arada ateşim var vücudum yanıyo ellerim ayaklarımdan bahsetmiyorum bile.hasta olmamam lazım...
günaydın kızlar doğum yapmayan kaldı mı?sezaryen oldum ve karın ağrım var.Karın ağrısı çeken var mı?sanki bağırsaklarım yerini bulamamış gibi?sizde yoksa hastaneye gideceğim.Bu arada derstsiz kurtuldu mu?adı ne oldu bebeğin?
canım ya o bende de olmuştu. Doğum yapalı bugün tam 2 hafta oldu yeni yeni geçti diyebilirim. Göbişten aşağısı ağrıyordu sürekli ve iç organlarım horon tepiyordu resmen :) Sonra gazdan dolayı içimde sürekli yer değiştiren baloncuklar da vardı böyle acaip bi duruma girmiştim yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?