2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
aa Dertsize cok sasirdim :) insallah normal dogum yapmistir, dertleri sikintilari da biter gider insallah...

Gorkemre Allah yardimcin olsun canim...

kızlar qulimier ve rüveyda nerde haber alan yokmu

mervecim sağol merak etmişsin beni,
gece girip okuyorum hep yazılanları, merak ediyorum hepinizi
ama çok gerginim stres yaptım iyice,
bugün güya suni sancı vericekti doktorum,
muayene etti, nst ye baktı,
herşey normal biraz daha bekleyelim dedi,
haftaya salıya 23 üne gün verdi
bende heves etniştim akşam bebeğimle eve gelicem diye
hevesim kursağımda kaldı,

10 gündür annemdeyim, daha bi de doğum sonrası var
kocacım yanaşmıyo hiç yanıma, uzak duruyo hep
şimdiden lohusa depresyonuna girdim ben

dertsiz zapzup derineser deniz kızı hepinize maşallah
Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin

Ikınızı de dun sordum cvp alamamıştım
Aksam gelmiş haber zapzuptan
Hanipeks te sagolsun dertsizden haber etmiş

Zapzup gözün Aydın canım Rabbim anali babali büyütsün ...biz bugun 17 günlük oluyoruz.
Doğumdan öyle bahsetmene üzüldüm

Dertsiz o kadar coksorum var ki
Normal doğurmuşsundur umarım
Ve gece sabaha karsı durumunda annenler insallah geldi ...
Gözün Aydın Allah anali babali kavgasiz gurultusuz büyütmeyi nasip etsin.

Esra ve gulimier
Sıra sizde galiba:))

DERTSİZim doğurmuş haa :) Vay be, inşallah her şey yolundadır. Egemen mi oldu Yağız mı acaba? Rabb'im gönlüne göre versin canım.
Doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun, kolay doğumlarnız olsun inşallah :2:
Öpüyorum hepinizi kızlar. Bu saatte bebişim ağladığı için ayaktayım bu arada.

Ayy insallah ya ha bugun ha yarin bekle bekle bi hal olduk.. Kasilmalar var hissediyorum ama siddetlenmiyor bi turlu, yarin sabah nstde kac cikacak bakalim

günaydınlarrrrrr =))))

Arkadaslar merhaba girip bi seyler yazamiyorum hic cok merak ediyorum herkesi

dertsiz arkadasimiz bu sabaha karsi dogum yapti kendisi ve oglusu gayet iyi masallah.

Hepinizi opuyorum

dertsiz de kurtuldu çok şükür doğum sonrası da inşallah güzel olur onun için sıkıntı yaşamaz allahım yardımcısı olsun.
rüveyda giremedi sanırım buraya inşallah iyidir o da.
gulimier ben de beklemedeyim hala bugün doktora gidiyoruz 4 te okuk raporumu uzatmak için çünkü geçti günüm gitmişken bi baksa da belki belirti falan vardır dicem ama yok adam haftaya diyecek gene seninki gibi.. olsun az kaldı canım allahım en güzel şekilde bizlere de nasip eder inşallah

biz gene erken kalktık bugün gece sancım vardı sonra uyumuşum sabaha karşı. abuk subuk rüyalar görmeye başladım ben :S öğlen ütü yapmam lazım artık son ütü olsun diyorum eşime sen devam et diyorum. bu arada ateşim var vücudum yanıyo ellerim ayaklarımdan bahsetmiyorum bile.hasta olmamam lazım...

günaydın kızlar
geçmişi okumaya fırsatım yok maalesef.
doğum yapan herkese Allah acil şifa versin. Bebislerine hayırlı uzun ömür versin.

doğum sonrası göğüs yaralarına hiçbir merhem fayda etmiyorsa, zeytinyağı sürün her emzirmeden sonra. bende işe yaradı.

Ayy insallah ya ha bugun ha yarin bekle bekle bi hal olduk.. Kasilmalar var hissediyorum ama siddetlenmiyor bi turlu, yarin sabah nstde kac cikacak bakalim
Tr de olsan şimdiye hemen kesip bicmislerdi seni:)
Birde burdaki takvimlerden de etkilendiniz hani 39+ olunca burda 40 yazdı herkes panik oldu
aa seni unuttum kıs
Dur sende siradasin hatta 2 gün

Cok acele edip bebekleri gelsin isteyenler hep sıkıntı yaşıyor bak gazdi tuzdu ona göre :)

Günaydın herkese...

günaydın kızlar doğum yapmayan kaldı mı?sezaryen oldum ve karın ağrım var.Karın ağrısı çeken var mı?sanki bağırsaklarım yerini bulamamış gibi?sizde yoksa hastaneye gideceğim.Bu arada derstsiz kurtuldu mu?adı ne oldu bebeğin?

gunaydin kizlar
dogum yapanlara gecmis olsun allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallh.
benum gibi dogum yapmayanlari da bir avazda kurtarsin.
sizi 5. ayimdan beri surekli takip ettim pek yazamasamda hep okudum. sizden cok sey ogrendim hala da ogreniyorum. ins. bebisler biraz buyuyene kadar bu paylasimlar devam eder, deneyimlerden akil almak daha guvenilir geliyor bana.
son haftama giriyom hala yanimda kimsem yok gunduzleri yalnizim hep. acil biseyim olsa ilk buraya bakarim sizler naptiniz diye.
allah hepinizden razi olsun.

Gunaydn canlar

Kac gndur giremedim , bizim bebe sabah 6 /7 gibi uyuyo gece ayakta uyumuyo cok yorgunum cok

Dertsiz de dogum yapmls sewindm ama umarlm bebek tum slklntlLarl geride birakmistr ismide annenin istedigi olmustur

Dogum yapacak arkadaslarima da Allah yar ve yardimcilari olsun insallah

canım ya o bende de olmuştu. Doğum yapalı bugün tam 2 hafta oldu yeni yeni geçti diyebilirim. Göbişten aşağısı ağrıyordu sürekli ve iç organlarım horon tepiyordu resmen :) Sonra gazdan dolayı içimde sürekli yer değiştiren baloncuklar da vardı böyle acaip bi duruma girmiştim yaniii

Günaydın kızlar
Göğüs ucum küçük çocuk rahat tutsun diye göğüs kalkanıyla hastanede tutturdular evde de öyle devam ettim şimdi kalkansız kendi göğsümü almıyo bas bas bağırıuo kalkanı takıyorum cokur cokur emiyo.. Benim gibi olan var mı??

geçiciyse çok sevinirim ya gerçekten benim de bağırsaklar kontrolden çıkmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…