günaydın kızlar doğum yapmayan kaldı mı?sezaryen oldum ve karın ağrım var.Karın ağrısı çeken var mı?sanki bağırsaklarım yerini bulamamış gibi?sizde yoksa hastaneye gideceğim.Bu arada derstsiz kurtuldu mu?adı ne oldu bebeğin?
Iyi geceler :)
Biz bugün sünnet olduk teyzeleri.küçükken kolay olur dedik ama ınsanın ici dsyanmiyor pek minik avutup oyalamak mumkun degil
Uc gun sonra geçecek Allahin izniyle sonra rahat edecek ama simdi alt açmak gaz cikartmak bile merasime döndü
Arkadaslar merhaba girip bi seyler yazamiyorum hic cok merak ediyorum herkesi
dertsiz arkadasimiz bu sabaha karsi dogum yapti kendisi ve oglusu gayet iyi masallah.
Hepinizi opuyorum
günaydın kızlar doğum yapmayan kaldı mı?sezaryen oldum ve karın ağrım var.Karın ağrısı çeken var mı?sanki bağırsaklarım yerini bulamamış gibi?sizde yoksa hastaneye gideceğim.Bu arada derstsiz kurtuldu mu?adı ne oldu bebeğin?
gunaydin kizlar
dogum yapanlara gecmis olsun allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallh.
benum gibi dogum yapmayanlari da bir avazda kurtarsin.
sizi 5. ayimdan beri surekli takip ettim pek yazamasamda hep okudum. sizden cok sey ogrendim hala da ogreniyorum. ins. bebisler biraz buyuyene kadar bu paylasimlar devam eder, deneyimlerden akil almak daha guvenilir geliyor bana.
son haftama giriyom hala yanimda kimsem yok gunduzleri yalnizim hep. acil biseyim olsa ilk buraya bakarim sizler naptiniz diye.
allah hepinizden razi olsun.
Tatlim sünnet 10 dakika kadar sürdü ve dayanilmayacak olan acisi bir gun sürer dedi dr. Fitil verdi agri icin, pipi ustune yarim bardak gibi bir kapakben de havaların ısınmasını bekliyorum bir de benim dikişlerin biraz daha iyileşmesini
3 gün çokmuş ya
1 gün acır demişlerdi 2 yaşındaki çocuk için
kıyıp da yaptıramicam galiba
kızlar bir göğsü emzirirken diğerinden de aynı oranda akıyor, ped doluyor, farketmezsem hemen değiştirmezsem koku yapıyor. bebedor kullanıyordum. memnun olanlar ped markalaını paylaşabilir mi
Selam fistiklar :)
Dün kucuk oğlum sünnet oldu bugun de büyük oğlumun dogum günü; üstelik okulda gösterisi var bugün :)
Pek hareketli bir gun olacak bugün ailem icin :)
Süt sagip ananeye bırakıp kocisimle gösteriye gitmeyi planlıyorum, cikistada oğlumla hediye almaya gidecegiz♥♡
Tabi minigim cok ağlayıp anneanneyi uzmezse :)
NEMU nasıl oldu bebeğin sen nasılsın ?
OOooooooo süper anne :)) kalabalık aile olunca da herseye yetişmek zor zanaat
Ben. Daha birine bakamıyorum.. Seni, voltaji okuyunca utanıyorum halimden..
İns uslu uslu bekler sizi. Zaten süt olduktan sonra sorun olmaz .. İsleri güçleri yesinler altlarına yapsınlar gazları çıksın.. Mekanizma basit aslında ama bizde zor işliyor
karnımda herşey başıboş dolaşıyordu, şimdilerde yavaş yavaş bir yerlere tutundular
sağol canım halimize şükür..
bebeğimle mücadele ediyoruz emme konusunda. bir göğsümü almaya başladı da diğerinde hala inat ediyor.
bugün asm de hemşirenin yanında copur copur götürdü ama evde beni deli ediyor.
sen nasılsın. süt işleri nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?