2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

günaydın=)) doğum yapmayan bikaç kişi beklemedeyizhala dertsiz kurtulmuş hanipeks haber verdi ama ayrıntı yok daha inşallah iyidir ben de merak ediyorum bebeğinin adını açıkçası inşallah kendi istediği olmuştur sıkıntı olmadan çok geçmiş olsun bu arada

ben de havaların ısınmasını bekliyorum bir de benim dikişlerin biraz daha iyileşmesini
3 gün çokmuş ya
1 gün acır demişlerdi 2 yaşındaki çocuk için
kıyıp da yaptıramicam galiba

antibiyotik ben de ishal yapar genelde, karınağrısı yoktu ama yumuşak kaka vardı.karnımda herşey başıboş dolaşıyordu, şimdilerde yavaş yavaş bir yerlere tutundular

canım, allah dayanma gücü de veriyor hem ağrıya sancıya hem umutsuzluğa, korkuya
vesveselenme, içini ferah tut
insanın yavrusunun kokusu başka bişey

Amazoncum seninki bu ara gelir artık.Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşaallah.pek kalmamış doğurmayan nisan anneleri tamamlanıyor artık.hanipeks de inşaallah sağlıkla almıştır kucağına bebişini.

günaydın kızlar,
bir kaç gündür giremiyordum siteye.
doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun,henüz doğum yapmayanlara da allah bir avazda kurtarsın diyorum.
benim oğlum 20 günlük oldu. sarılık sıkıntımız vardı .bol emzirerek biraz da rezene çayı vererek çok şükür atlattık.10 günde 600 gram kilo almış oğlum.d vitamine başladık.günde 3 damla dedi dr.genelde gündüz uyuyor. gcelerimiz biraz huzursuz ve uykusuz geçiyor.
bir de bol bol misafir telaşı yaşıyoruz.
sezeryan ağrılarımın çoğugeçti.sadece ev işine henüz başlayamadım. dikiş yerlerinden korkuyorum.
karındaki şişim biraz indi.ama hala 6 aylık hamile gibi duruyorum. dışarı çıkıp kimseye görünmek de istemiyorum bu nedenle.
sizlerde durum nasıl ?sezeryan olup da karnı hamile gibi kalan var mı*sizce bu şişler iner mi?

Ya bugun asm gittik kızımın burnu açılmıyor bir,
Elimde sepeti diger elimde ablasi,
Oda uç aydan evvel cok bakamıyorum demez mı bir tonimer ve derece dısında birsey diyemedi
Ekstradan gobege bakti kotu dusmus göbeğinde ki kabuk bağlamış görüntü olmayacaktı dedi
Ordan çıktım yeldir yeldir ecz çıktım orda buruno var. Diye Allah'ın emri sanki diğer ecz gittim arayı actım iyice evin yoluna 200-250 mt var eyvah dedim.
Taksi vardı ben tam yanına yaklasinca bir amca daireden çıkıp bindi
Hayir niye hamile yaşlı ve bebeleri olana yer yok,Taksiii deyince sadece bağıran kadın oluyorsun.
Cok üşüdüm kolum ağır kaldirmaktan titriyor canım sıkkın

İcimi dokemedim daha.

ben de havaların ısınmasını bekliyorum bir de benim dikişlerin biraz daha iyileşmesini
3 gün çokmuş ya
1 gün acır demişlerdi 2 yaşındaki çocuk için
kıyıp da yaptıramicam galiba
Tatlim sünnet 10 dakika kadar sürdü ve dayanilmayacak olan acisi bir gun sürer dedi dr. Fitil verdi agri icin, pipi ustune yarim bardak gibi bir kapak
Yatıştırıldı bezle temas etmesin diye uc gun kalacak.. o kapakla bezi bağlamak ve gaz çıkarmak bir olay
Ama 24 saat dolmadan acısı azaldı gibi, biraz huzursuz ama idare edeliyor :)
Buyuk oğlum cok bozuk bize simdi; neden bebekken sunnet yaptirmadiniz beni de diyor

Selam fistiklar :)
Dün kucuk oğlum sünnet oldu bugun de büyük oğlumun dogum günü; üstelik okulda gösterisi var bugün :)
Pek hareketli bir gun olacak bugün ailem icin :)
Süt sagip ananeye bırakıp kocisimle gösteriye gitmeyi planlıyorum, cikistada oğlumla hediye almaya gidecegiz♥♡
Tabi minigim cok ağlayıp anneanneyi uzmezse :)

kızlar bir göğsü emzirirken diğerinden de aynı oranda akıyor, ped doluyor, farketmezsem hemen değiştirmezsem koku yapıyor. bebedor kullanıyordum. memnun olanlar ped markalaını paylaşabilir mi

OOooooooo süper anne :)) kalabalık aile olunca da herseye yetişmek zor zanaat

Ben. Daha birine bakamıyorum.. Seni, voltaji okuyunca utanıyorum halimden..

İns uslu uslu bekler sizi. Zaten süt olduktan sonra sorun olmaz .. İsleri güçleri yesinler altlarına yapsınlar gazları çıksın.. Mekanizma basit aslında ama bizde zor işliyor

NEMU nasıl oldu bebeğin sen nasılsın ?

sağol canım halimize şükür..
bebeğimle mücadele ediyoruz emme konusunda. bir göğsümü almaya başladı da diğerinde hala inat ediyor.
bugün asm de hemşirenin yanında copur copur götürdü ama evde beni deli ediyor.

sen nasılsın. süt işleri nasıl gidiyor.

Merhaba nisan anneleri, Allah bebeklerinize uzun omur versin insallah. Ben kismetse agustos annesi olacagim. İlk cocugum 3 yil once sezaryenle dogmustu. Simdi normal dogurmak istiyorum. Burda yazilanlari okudum ve derineser sanirim sezaryenden sonra normal dogurmus. Kac yil ara verdigini ve kendi tercihiylemi normal dogurdugunu cok merak ediyorum. İnsallah bu konuda beni bilglendirirsiniz. Derineser bu msji gorursen cvp yaz lutfen

Vahhh vahh
Gözüme görünme

Cok hıh

karnımda herşey başıboş dolaşıyordu, şimdilerde yavaş yavaş bir yerlere tutundular

Bende dun hani rüku pozisyonunda durdum kızımın sacını bağlıyordum
Saçma birsey oldu nerden güldüm
Göbeğim su yatağı gibi fık fık zipladi titredi birseyler oldu Allah'tan icteki dalga hava kaşıntı bitmişti.

dertsizim doğum yapmış gecmiş olsun hayırlı bi evlat olsun inşallah haberi olan var mı normal mi oldu doğumu???

kızlar ben de pazartesi günü epidural anestezi ile oğlum Abdullah'ı doğurdum. telimin neti olmadığı için ancak haber verebildim.
2760 gr ağırlığında, 49 cm boyunda nazlı çitlenbik bir oğlum odu.
geçmişi okuma fırsatım olmadı. dertsiz doğurmuş sanıırm.
diğer doğuramayan tüm arkadaşlara Allah kolay doğum nasip etsin.
birde bebişte sarılık sınırda çıktı. mama takviyesi yapıyorum. sütüm henüz
oğlumu doyuracak kadar yok

Bizde aynı.. Ama ben biberonu bıraktım.. Zorla veriyorum. Bazen yarım saat direniyor. Almıyor. İyice aciktiginda mecbur alıyor.. Cok ugrastiriyor ama sağmak vermek daha zor hele de geceleri

Son düzenleme:
Voltaj canım tek başına çocuklarla zor,o sepetler zaten agir,bir de bebekle daha da agir oluyor..sen araba süremiyordun, araba daha rahat oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…