Tr de olsan şimdiye hemen kesip bicmislerdi seni:)
Birde burdaki takvimlerden de etkilendiniz hani 39+ olunca burda 40 yazdı herkes panik oldu
aa seni unuttum kıs
Dur sende siradasin hatta 2 gün
Cok acele edip bebekleri gelsin isteyenler hep sıkıntı yaşıyor bak gazdi tuzdu ona göre :)
Günaydın herkese...
Vahhh vahh
Gözüme görünme
Cok hıh
Biz de kontrole gittik asm ye...14 unde çağırmışlar gerçi,biz anca gidebildik..kilo,boy,kafa ölçüldü bitti..ordan eczane,banka ve tansas yaptik..annecigim cok yardimci oluyor bana..saolsun...
Bizim anakucaginin bebek arabasini almisiz allahtan,arabadan cikarip ona ekliyorum tasimaktansa surnek cok rahat oluyor...zevkli bir de..1hafta sonra kendi doktorumuza gidicez sarılık ve cati kontolu icin...sağırlık testi yaptıran oldu mu aranızda..biz 21 günlüğüz daha yaptirmadik,1 aylıkken yaptırın demisti dr..
Biz de kontrole gittik asm ye...14 unde çağırmışlar gerçi,biz anca gidebildik..kilo,boy,kafa ölçüldü bitti..ordan eczane,banka ve tansas yaptik..annecigim cok yardimci oluyor bana..saolsun...
Bizim anakucaginin bebek arabasini almisiz allahtan,arabadan cikarip ona ekliyorum tasimaktansa surnek cok rahat oluyor...zevkli bir de..1hafta sonra kendi doktorumuza gidicez sarılık ve cati kontolu icin...sağırlık testi yaptıran oldu mu aranızda..biz 21 günlüğüz daha yaptirmadik,1 aylıkken yaptırın demisti dr..
kızım göğsümde uyuyor yatırınca gözler fal taşı
şu an karnı tok, gazı yok, altını da değiştirdim... fakat uyanık bakıyor öyle ben ne yapayım bilemiyorum?
birkaç gündür akşama kadar böyle yapıyor.
uyanık aglamadan bakıyorsa ne mutlu sana annesi.bizim kız basıyor yaygarayı
kızım göğsümde uyuyor yatırınca gözler fal taşı
şu an karnı tok, gazı yok, altını da değiştirdim... fakat uyanık bakıyor öyle ben ne yapayım bilemiyorum?
birkaç gündür akşama kadar böyle yapıyor.
Bende gece uykusuz kalmama rağmen gündüz uyuyamiyorum..sabah annem gelince uyuyorum 1-2 saat o kadar...
Sesi çıkmıyorsa daha ne istiyorsun
Benimki de oyle kucak bebesi memede uyuyor yerine bırakında apartmanı ayaga kaldırıyor. O bedenden bu ses nasıl çıkıyor bilmiyorum
Mudahaleyi nasil yapiyorsun,daha once kolay yapabiliyor muydu?
mervecim sağol merak etmişsin beni,
gece girip okuyorum hep yazılanları, merak ediyorum hepinizi
ama çok gerginim stres yaptım iyice,
bugün güya suni sancı vericekti doktorum,
muayene etti, nst ye baktı,
herşey normal biraz daha bekleyelim dedi,
haftaya salıya 23 üne gün verdi
bende heves etniştim akşam bebeğimle eve gelicem diye
hevesim kursağımda kaldı,
10 gündür annemdeyim, daha bi de doğum sonrası var
kocacım yanaşmıyo hiç yanıma, uzak duruyo hep
şimdiden lohusa depresyonuna girdim ben
dertsiz zapzup derineser deniz kızı hepinize maşallah
Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin
voltaj im ya inşallah sıra bizdedir.Ikınızı de dun sordum cvp alamamıştım
Aksam gelmiş haber zapzuptan
Hanipeks te sagolsun dertsizden haber etmiş
Zapzup gözün Aydın canım Rabbim anali babali büyütsün ...biz bugun 17 günlük oluyoruz.
Doğumdan öyle bahsetmene üzüldüm
Dertsiz o kadar coksorum var ki
Normal doğurmuşsundur umarım
Ve gece sabaha karsı durumunda annenler insallah geldi ...
Gözün Aydın Allah anali babali kavgasiz gurultusuz büyütmeyi nasip etsin.
Esra ve gulimier
Sıra sizde galiba:))
Hangi araba canım ikisini de sürerim de,Voltaj canım tek başına çocuklarla zor,o sepetler zaten agir,bir de bebekle daha da agir oluyor..sen araba süremiyordun, araba daha rahat oluyor..
cnm maalesef popo kaslarini uyararak yaptiriyorum zeytinyagli kulak copu vs. gibi biseyle. daha once yapiyordu gecen hafta aniden basladi bu sorun
biz işitme testini hastaneden çıkmadan yaptırdık.
kalça filmi için 1 ayını doldurduktan sonra daha doğru sonuç alınır dediler.
Hangi araba canım ikisini de sürerim de,
Otomobilse esim de hep,
Bebek arabasiysa evim cok yokuş araba daha zahmetli.
Yan komşumda hep bu yöntemle yaptırıyordu buyuk kizim kabizken bana da demişti hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?