2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Annemde oyle diyor trde olsa simdiye suniyi basmislardi sana diye:) 40+2 yim bugun hep boyle saydim ben, pazara kadar beklicek benim doktorda en faZla olmadi pazar gecesi hastaneye yatiyorum artik

Biz de kontrole gittik asm ye...14 unde çağırmışlar gerçi,biz anca gidebildik..kilo,boy,kafa ölçüldü bitti..ordan eczane,banka ve tansas yaptik..annecigim cok yardimci oluyor bana..saolsun...

Bizim anakucaginin bebek arabasini almisiz allahtan,arabadan cikarip ona ekliyorum tasimaktansa surnek cok rahat oluyor...zevkli bir de..1hafta sonra kendi doktorumuza gidicez sarılık ve cati kontolu icin...sağırlık testi yaptıran oldu mu aranızda..biz 21 günlüğüz daha yaptirmadik,1 aylıkken yaptırın demisti dr..

Benimki daha ana kucağına ufak geliyo :)) çantasında taşıyoruz :)

Biz doğumdan bir gun sonra yaptırdık işitme testi.. Yarın da yaptirabilirsem kalça ultrasonu çektireceğim. Erken teşhis cok önemli..

Bir de bizim yarın göbeğini yakacakmış cocuk cerrahi :18: nasıl olacak acaba zavallı kuzucum...

BU arada öğretmen olan arkadaslar dogum raporlarınızı okula göndermeyi ihmal etmeyin. Ben iki ayrı dilekçe verdim hem izin hem dogum parası icin..

kızım göğsümde uyuyor yatırınca gözler fal taşı
şu an karnı tok, gazı yok, altını da değiştirdim... fakat uyanık bakıyor öyle ben ne yapayım bilemiyorum?
birkaç gündür akşama kadar böyle yapıyor.

canım biz 10 günlükken işitme testi yaptırdık dr umuz öyle istedi.1 ayını doldurduğunda da kalça kontrolü yapılacak

uyanık aglamadan bakıyorsa ne mutlu sana annesi.bizim kız basıyor yaygarayı

hanipeks nasılsın canım iyileşebildin mi?
çınar paşa nasıll?
çok tatlı massallah ona tombik tombik

uyanık aglamadan bakıyorsa ne mutlu sana annesi.bizim kız basıyor yaygarayı

hiç istemediğim halde emzik veriyorum sesi çıkmıyor yavrumun. gerçi sıkıntısı olsa emzikle de durmaz heralde.
ama çok minik benim kızım bol bol uyuması gerekiyor diye düşünüyorum..
biraz da kendimi düşünüyorum uyusa da bende uyusam diye. aynı vakitlerde bende uyuyum diyorum bana yetmiyor bu yavrucağa nasıl yetiyor bu uykular hayret bişii...

Sesi çıkmıyorsa daha ne istiyorsun

Benimki de oyle kucak bebesi memede uyuyor yerine bırakında apartmanı ayaga kaldırıyor. O bedenden bu ses nasıl çıkıyor bilmiyorum

biz işitme testini hastaneden çıkmadan yaptırdık.
kalça filmi için 1 ayını doldurduktan sonra daha doğru sonuç alınır dediler.

Bizde aynen bir haftadır git gel yapıyoruz. Nstye bakıyor suyuna bakıyor herşey iyi diyor... Bir ara sezeryan için yer ayırtmıştı nst kötü çıkmıştı. bir gece kaldım hastanede. Ama gece boyu herşey normal gidince çıkardı yine.

Yarın yine kontrolüm var. En son 2 parmak girebiliyor dedi bakalım açılma var mı? Sancı yok çünkü böyle giderse ben artık sezeryanla al dicem...Strese giriyorum artık. Dün eşimle uzun zamandır yanaşmıyorduk bir deneyelim belki tetikler dedik. Bakalım ha bugün ha yarın derken 9 ay 10 günü tamamladık ....

voltaj im ya inşallah sıra bizdedir.
zira beklemekten sıkıldım ben artık

Voltaj canım tek başına çocuklarla zor,o sepetler zaten agir,bir de bebekle daha da agir oluyor..sen araba süremiyordun, araba daha rahat oluyor..
Hangi araba canım ikisini de sürerim de,
Otomobilse esim de hep,
Bebek arabasiysa evim cok yokuş araba daha zahmetli.
cnm maalesef popo kaslarini uyararak yaptiriyorum zeytinyagli kulak copu vs. gibi biseyle. daha once yapiyordu gecen hafta aniden basladi bu sorun

Yan komşumda hep bu yöntemle yaptırıyordu buyuk kizim kabizken bana da demişti hatta.

biz işitme testini hastaneden çıkmadan yaptırdık.
kalça filmi için 1 ayını doldurduktan sonra daha doğru sonuç alınır dediler.

Nemuuu ciddi ciddi kızın mı var simdi senin

İşitme testini bunda ben kendim yapıyorum
Öpücük yapınca gözlerini kirpistiriyor :))))))
Yaptırmadık bizde hala.
bugun de asm de kalça usg si çekilecek 2. Ayında dedi
Oda yeni bir uygulama galiba zira uç yıl evvel yoktu:26:

Hangi araba canım ikisini de sürerim de,
Otomobilse esim de hep,
Bebek arabasiysa evim cok yokuş araba daha zahmetli.

Yan komşumda hep bu yöntemle yaptırıyordu buyuk kizim kabizken bana da demişti hatta.

ilk gun yapamadiginda doktora goturduk o da oyle yaptirdi. ben pek cesaret edemiyordum ama sonra iki gun yapmayinca mecbur kaldim. ablam hemsire o da boyle yaptiriyordu. ama bugun saglik ocaginda hemsire kendin yapma dedi. fitil onerdi. onlarda aliskanlik yapiyormus sasirdim kaldim valla. yarin kontrol var bakalim doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…