Bende iyi degilim bulantılarım arttı üstüne birde baş agrısı eklendi kasık agrılarımı hic söylemiyoruum agrı degil resmen kasıklarım acıyor oturamıyorum bacaklarımı uzatamıyorum yatakta dönemiyorum12. Haftada bulantılar geçer dediler bende tersi oldu hep arttı simdi yatıyorum allah yardımcımız olsun kızlar. AMİN
kızlar benim saçlarımda çok fazla beyaz var dr 3 ay bitsin öyle boyarsın dedi sizlerde de böylü bir şey varmı
kimisinde saç beyazlaşması ırsi ve fazla olur..bendede var bi kaçtane ama Allah nasip ederse doğumdan sonra boyatmayı düşünüyorum..değişiklik olur hem..
geçmiş olsun canım sakin ol dinlen birazda uyu iyi gelecek sana ve bebeğine
Bende iyi degilim bulantılarım arttı üstüne birde baş agrısı eklendi kasık agrılarımı hic söylemiyoruum agrı degil resmen kasıklarım acıyor oturamıyorum bacaklarımı uzatamıyorum yatakta dönemiyorum12. Haftada bulantılar geçer dediler bende tersi oldu hep arttı simdi yatıyorum allah yardımcımız olsun kızlar. AMİN
canım röfle o kadar kötü durmaz heralde benim beyazlar çok kötü aşimde dalga geçiyor sinir oluyorum
kızlar artık çatlak kremi kullanmaya başlamak istiyorum, mustela ya da lierac ama hangisi iyi ama siz duydunuz mu bişeler?daha önce kullanan falan var mı?
yok güzelim yaaaa biz daha oralara gelemedik :) ablam bebek için hep mustela ürünleri kullanıyordu ama karnına birşey sürdü mü bilmiyorum bi sorarım ilk görüştüğümde.
yok güzelim yaaaa biz daha oralara gelemedik :) ablam bebek için hep mustela ürünleri kullanıyordu ama karnına birşey sürdü mü bilmiyorum bi sorarım ilk görüştüğümde.
eşim öğlen yemeğine gelmedi. gelmicekse haber verirdi. bugün aramadı. hatasını hala anlamamış.
akşama benim bir arkadaşıma misafirliğe gidicez. ordada surat yaparsa eve gelince patlarım
ayyy kıyamam canım yaa allah kolaylık versin çalışan arkadaşlara. ben de çalışmıcam diyordum ama iş başvurusu yaptım. maaşı fena değil. bulunduğum ilçede evime 5 dk mesafede. kamu kuruluşu %70 şansım var şu an. hayırlısı bakalım.
kızlar burayı okuyosanız lütfen bana yardımcı olun çok koyu kahverengi kanamam oluo gün boyu ara ara dvm edio ben 12 haftalık hamileyim doktora gittim bebek çok hareketli çok rahat bebeğin etrafında bi kanama yokmuş kalp atışları çok sağlam yat dinlen dedi progestan içiorum 1 haftadır yoktu bişi ama dün gece tekrar oldu bogünde gün boyu ara ara dvm etti lütfen akıl verin bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum
kızlar saolun ilginiz için ama o kadar çok beyaz varki kendimi bakımsız çirkin hissediyorum bide benim yanaklarımda güneş lekelerim vardı tam onları azalttım derken sanırım hamilelikten yine çok görünmeye başladı kuaför arkadaşım var oda saç derisine değmemesi gerekiyor boyanın o zaman zararı olmaz diyor ne bilim internetten de araştırdım ilk 3 ay içinde boyamak düşük riskini arttırırmış haftalardır aynaya bakamıyorum
kızlar benim göbüşüm baya belli oluyorsizlerinde böylemi yoksa benim 2. diyemi böyle 52:mekan müsayit )
kızlar benim göbüşüm baya belli oluyorsizlerinde böylemi yoksa benim 2. diyemi böyle 52:mekan müsayit )
Alemsin ayol, mekan müsaitmiş hahahaha
napayım ama öyle diyor hep büyükler 2.cide daha çok kilo olınıyormuş, göbüş büyük oluyormuş muş muş da benimde aklıma geldi akşam olmadan sorayım dedim napim :))
Büyüklere kalsa neler diyorlar neler :)
Benimde var alla göbişim.Şöyle biraz daha büyüsünler foto çekerde ekleriz göbişlerimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?