2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cnm seninde allah yardımcın olsun çubuk kraker ye sabah yataktan kalkmadan başucuna koy ye içi üç tane ondan sonra kalk faydasını göreceksin emin ol diğer ağrılarında biran önce geçer inşallah

bende biraz var ama hiç umurumda bile değil ben hamileliğim boyunca boyatmayı hiç düşünmüyorum dipten kesiyorum bazen makasla çok rahatsız olursam.

kızlar benim saçlarımda çok fazla beyaz var dr 3 ay bitsin öyle boyarsın dedi sizlerde de böylü bir şey varmı

kimisinde saç beyazlaşması ırsi ve fazla olur..bendede var bi kaçtane ama Allah nasip ederse doğumdan sonra boyatmayı düşünüyorum..değişiklik olur hem..

bende en son hamile olduğumu öğrenmeden boyatmıştım.aslında normalde zamanı geldi geçiyor ama bebeğime zararı olmasın diye doğumdan sonraya kadar boyatmicam.zaten ben rüyamda saçımı boyattığımı gördüm kuaför saçımın dibine boyayı sürer sürmez yüzüm şişmeye başlıyordu sıçrayarak uyandım.boyatmam zaten ama rüyadan cook etkilendim sakın 3. aydan sonra falanda yaptırmayın bebişler için katlanıcaz kızlar

ahhhh canım Allah yarımcın olsun ben de de afedersin sürekli öğürme var çıkartma yok hala aklım abişey geliyor diş fırçalarken falan da biraz uzun sürünce midem bulanıyor. Yemek yerken hep sıkıntıdayım. ben beta hcg değerinin kanda 14. haftada maksimum düzeye ulaştığını okumuştum onun için belki hala olması normaldir. Kasık karın ağrısı batma tarsında bende de var. dönerken falan yatakta birden kalkınca falan kramp tarzında kasılma var normal herhalde canım üzülme.

canım röfle o kadar kötü durmaz heralde benim beyazlar çok kötü aşimde dalga geçiyor sinir oluyorum

evet canım yani, evet hiç güzel durduğunu söylememem tabi ama beyaz daha zor tabi, 3 aydan sonra bitkisel ya da organik boya tercih edebilirsin bence

kızlar artık çatlak kremi kullanmaya başlamak istiyorum, mustela ya da lierac ama hangisi iyi ama siz duydunuz mu bişeler?daha önce kullanan falan var mı?

yok güzelim yaaaa biz daha oralara gelemedik :) ablam bebek için hep mustela ürünleri kullanıyordu ama karnına birşey sürdü mü bilmiyorum bi sorarım ilk görüştüğümde.

kızlar artık çatlak kremi kullanmaya başlamak istiyorum, mustela ya da lierac ama hangisi iyi ama siz duydunuz mu bişeler?daha önce kullanan falan var mı?

yok güzelim yaaaa biz daha oralara gelemedik :) ablam bebek için hep mustela ürünleri kullanıyordu ama karnına birşey sürdü mü bilmiyorum bi sorarım ilk görüştüğümde.

saol canım duyarsan yazarsınöptüm

kızlar saolun ilginiz için ama o kadar çok beyaz varki kendimi bakımsız çirkin hissediyorum bide benim yanaklarımda güneş lekelerim vardı tam onları azalttım derken sanırım hamilelikten yine çok görünmeye başladı kuaför arkadaşım var oda saç derisine değmemesi gerekiyor boyanın o zaman zararı olmaz diyor ne bilim internetten de araştırdım ilk 3 ay içinde boyamak düşük riskini arttırırmış haftalardır aynaya bakamıyorum

saol canım duyarsan yazarsınöptüm

kızlar benim göbüşüm baya belli oluyor sizlerinde böylemi yoksa benim 2. diyemi böyle52:mekan müsayit)

eşim öğlen yemeğine gelmedi. gelmicekse haber verirdi. bugün aramadı. hatasını hala anlamamış.
akşama benim bir arkadaşıma misafirliğe gidicez. ordada surat yaparsa eve gelince patlarım

Belki bir işi çıkmıştır, ya da kendisi de üzüldüğü için gelmemiştir. Benim eşim genelde öyledir, üzgün olduğunda hemen yaklaşayım demez. Çiçek gönderdiğine bakmayın akşam konuşmaz ilk adımı - affettiğime dair- benden bekler.

Bence çalışma saatleri seni etkilemeyecekse süper bir fikir, çocuğuna daha iyi bir gelecek sunmuş olursun.

Tuvalete gitmek dışında kalkmamaya çalış canım. Acil şifalar.

​2 hafta önce bende öyleydim. Belirtileri her kadın kendi bünyesine göre farklı zamanlarda ve farklı şiddetlerde yaşıyor.

Canım kendini bu kadar yorma olumsuz anlamda.Eğer seni çok rahatsız ediyorsa peruk tak.
Bebege zarar verebilir allah korusun bu konuda kimsenin lafına bakma.
İnan bana bir anlık hata her şeye mal olabilir.
Bende beyaz yok.Olsa ne yapardım kesinlikle boyatmazdım.
Bizim ailede ırsi zaten beyazımız olmuyor.

kızlar benim göbüşüm baya belli oluyor sizlerinde böylemi yoksa benim 2. diyemi böyle52:mekan müsayit)

Yok kız benim ilk ama maşallah gayet büyük göbişim :)
Artık pantalonun düğmesini tüm gün açarak dolaşmam gerekiyor.
Acil pantalon almam lazım.Çok rahatsız etmeye başladı.

napayım ama öyle diyor hep büyükler 2.cide daha çok kilo olınıyormuş, göbüş büyük oluyormuş muş muş da benimde aklıma geldi akşam olmadan sorayım dedim napim :))

Büyüklere kalsa neler diyorlar neler :)

Benimde var alla göbişim.Şöyle biraz daha büyüsünler foto çekerde ekleriz göbişlerimizi :)

Gördüğünüz gibi ben yine dayanamadım geldim kızlar:)
Eğitim verdiğim kızıda masasına gönderdim ara verelim yeter diye :)
Ayy valla uyucakdım.İyiki varsınızda hem iş hem laklak zaman geçiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…