Mesayi bitti kızlar 10 dkda olsa sohbetleri okumak rahatlattı beni.
Yarın görüşmek dileğiyle.Bebişlere kendinize iyi bakın kocişlerinizi üzmeyin :)
kızlar benim göbüşüm baya belli oluyorsizlerinde böylemi yoksa benim 2. diyemi böyle 52:mekan müsayit )
merhaba herkese
ben acayip sıkıntıdayım
pantolonlarım olmuyor
gün boyu okulda ayaktayım
çocuklar bir taraftan pantolonlarım diğer taraftan sıkıştırıp duruyor
bulunduğum yerde hamile pantolonu bulamadım malesef
internetten sipariş verip memnun kalanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
arkadaşlar sınırdaki arkadaşlarımız için endişelendim onun için belki bir haber alırım diye açtım. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah onların ve hepimizin. İnşallah huzur buluruz içinden çıkılmaz noktalara gelmez durumlar. Lütfen açar açmaz bizi haberdar et arkadaşım şimdi ağlıyorum ben çok üzüldüm.
Canım çok sıkıldı resmen savasa doğru gidiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun nereden nereye geldik
İkinci iğneyi de vurduk kaldı 3, adamın eli ağırdı irkildim resmen yabenim o çok övdügüm kocam da bir anda öküzlesti neymiş pantolonu niye indirmişim sanki iç çamaşırımızı indirdik ulan erkek doktora seyimizi acıyoruz buna popumu acsam nolcak sınır etti beni kızdım koyün can derdinde kasap et töbe ya şimdi yakakalik yapıyor çok acıdı mı çok ırkildin kıyamam ya diye, bende hiç yüz vermiyorum muhteşem yüzyıl başlıyor zaten
Bu arada egomego nerelerde
bana bir cvp bile veren yok
bana bir cvp bile veren yok
canım buarada geçmiş olsun tekrar sana da neyse az kaldı iğneler inşallah nasılsın? bebişimiz iyi dimi?
canım tek tek okuyordum bu saldırı haberleri beni çok etkiledi de direk onu yazmıştım kusura bakma. Sen folik asit sormuştun değil mi? Benim de doktor elevit tarzı decavit adlı bir vitamin verdi ve folik asiti kesti çünkü o vitaminlerin içinde de varmış folik. Üstelik ben öyle aylar önceden falan almaya başlayamamıştım folik asite tam yutmaya 6. 7. haftada başladım biraz aldım Folbiol içinde 16 tane falan kalmıştı ki kes dedi. Zaten şuanda pek bir işe yaramadığını şu aşamada çok gerekmediğini söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?