2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Mesayi bitti kızlar 10 dkda olsa sohbetleri okumak rahatlattı beni.
Yarın görüşmek dileğiyle.Bebişlere kendinize iyi bakın kocişlerinizi üzmeyin :)

merhaba herkese
ben acayip sıkıntıdayım
pantolonlarım olmuyor
gün boyu okulda ayaktayım
çocuklar bir taraftan pantolonlarım diğer taraftan sıkıştırıp duruyor
bulunduğum yerde hamile pantolonu bulamadım malesef
internetten sipariş verip memnun kalanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

İkinci iğneyi de vurduk kaldı 3, adamın eli ağırdı irkildim resmen ya benim o çok övdügüm kocam da bir anda öküzlesti neymiş pantolonu niye indirmişim sanki iç çamaşırımızı indirdik ulan erkek doktora seyimizi acıyoruz buna popumu acsam nolcak sınır etti beni kızdım koyün can derdinde kasap et töbe ya şimdi yakakalik yapıyor çok acıdı mı çok ırkildin kıyamam ya diye, bende hiç yüz vermiyorum muhteşem yüzyıl başlıyor zaten

Bu arada egomego nerelerde

canım ben lcw sitesinden aldım,ordan aldığım diğer pantolanlarla aynı beden,çok rahat

İkinci iğneyi de vurduk kaldı 3, adamın eli ağırdı irkildim resmen ya benim o çok övdügüm kocam da bir anda öküzlesti neymiş pantolonu niye indirmişim sanki iç çamaşırımızı indirdik ulan erkek doktora seyimizi acıyoruz buna popumu acsam nolcak sınır etti beni kızdım koyün can derdinde kasap et töbe ya şimdi yakakalik yapıyor çok acıdı mı çok ırkildin kıyamam ya diye, bende hiç yüz vermiyorum muhteşem yüzyıl başlıyor zaten

Bu arada egomego nerelerde

Arkadaşlar acil cvp bekliyorum folik asiti bıraktınız mı? Doktorum elevit verdi folik asiti bırakabilirsin dedi ama ne bilyim biraz daha mı kullansam yoksa siz naptınız yaaa ?

arkadaşlar sınırdaki arkadaşlarımız için endişelendim onun için belki bir haber alırım diye açtım. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah onların ve hepimizin. İnşallah huzur buluruz içinden çıkılmaz noktalara gelmez durumlar. Lütfen açar açmaz bizi haberdar et arkadaşım şimdi ağlıyorum ben çok üzüldüm.

Canım çok sıkıldı resmen savasa doğru gidiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun nereden nereye geldik Allah korusun
Benim de Temmuz geldi hemen aklıma bugün yazmadı değil mı

Son düzenleme:
hiç sorma arkadaşım yaaa çok fena oldum ben de ağlayıp duruyorum. Allah korusun hepimizi başta ordaki arkadaşlarımız olmak üzere tabiki bütün milletimizi korusun Allah'ım sürekli dua ediyorum. Geçen gün okullar kapalı eğitime ara veriğldi falan diye burda konuşmuyor muyduk hay Allahım yaaaaa şu bebeklerimizin şansına lütfen herşey yoluna girsin bu kadarıyla kalsın.

Canım çok sıkıldı resmen savasa doğru gidiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun nereden nereye geldik

canım buarada geçmiş olsun tekrar sana da neyse az kaldı iğneler inşallah nasılsın? bebişimiz iyi dimi?

canım tek tek okuyordum bu saldırı haberleri beni çok etkiledi de direk onu yazmıştım kusura bakma. Sen folik asit sormuştun değil mi? Benim de doktor elevit tarzı decavit adlı bir vitamin verdi ve folik asiti kesti çünkü o vitaminlerin içinde de varmış folik. Üstelik ben öyle aylar önceden falan almaya başlayamamıştım folik asite tam yutmaya 6. 7. haftada başladım biraz aldım Folbiol içinde 16 tane falan kalmıştı ki kes dedi. Zaten şuanda pek bir işe yaramadığını şu aşamada çok gerekmediğini söylüyorlar.

bana bir cvp bile veren yok

canım buarada geçmiş olsun tekrar sana da neyse az kaldı iğneler inşallah nasılsın? bebişimiz iyi dimi?

Haberleri izliyorum iyi mı ediyoruz kötü mü bilemedim, bı haber yasasan bir dert bilsen bir dert bizim gibiler için bebisler de sıkılmışlardir şimdi
Son 3 iğne , doktora Pazartesi gidilen ikili test ve diğer testler için, önceki doktoruma randevum vardı ama bu sızıntıyı fark eden Prof a mı gitsem diyorum ikili testi falan kendi yapıyor bana devam edeceksen cuma gel dedi ama buradaki doktorum daha yakın ve Prof un olduğu hastane akrabamızın olmasına rağmen sevmiyorum eski bir özel hastane, orada dogum yapmak istemem herhalde.
Bir de bayan doktor daha rahat oluyor sanki ya bilemedim

Bana da binsin gittiğim Prof bıraktırdı yerine Demir ilacı verdi icinde folklor asit de mevcut sanırım çünkü ben folicplus kullanıyorum dedim o daha sadesine devam edelim dedi dur ilaç odada bakiym yazıcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…