Haberleri izliyorum iyi mı ediyoruz kötü mü bilemedim, bı haber yasasan bir dert bilsen bir dert bizim gibiler için bebisler de sıkılmışlardir şimdi
Son 3 iğne , doktora Pazartesi gidilen ikili test ve diğer testler için, önceki doktoruma randevum vardı ama bu sızıntıyı fark eden Prof a mı gitsem diyorum ikili testi falan kendi yapıyor bana devam edeceksen cuma gel dedi ama buradaki doktorum daha yakın ve Prof un olduğu hastane akrabamızın olmasına rağmen sevmiyorum eski bir özel hastane, orada dogum yapmak istemem herhalde.
Bir de bayan doktor daha rahat oluyor sanki ya bilemedim
Kızlar iyi geceler kilo almaya başladınızmı durumlar nasıl paylaşırmısınız?
Arkadaşlar acil cvp bekliyorum folik asiti bıraktınız mı? Doktorum elevit verdi folik asiti bırakabilirsin dedi ama ne bilyim biraz daha mı kullansam yoksa siz naptınız yaaa ?
arkadaşlar sınırdaki arkadaşlarımız için endişelendim onun için belki bir haber alırım diye açtım. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah onların ve hepimizin. İnşallah huzur buluruz içinden çıkılmaz noktalara gelmez durumlar. Lütfen açar açmaz bizi haberdar et arkadaşım şimdi ağlıyorum ben çok üzüldüm.
günaydın anneleer iyi,mutlu,huzurlu,sağlıklı günler hepimizee :))
Günaydınlar herkese,
uamrım herkes iyidir
günaydın arkadaşlar
herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu, stressiz bir gün diliyorum.
kızlar dün eşime haber vermeden komşuya gittim.
aradı açmadım akşam 7.30 da eve geldim. meraktan çatlamış.
sonra giyindik arkadaşlara gittik. hiçbirşey olmamış gibiydik. surat falan yapmadı eşim.
hatta gittiğimiz arkadaşın haberi vardı tartışmamızdan siz tartıştığınızda böyleyseniz tartışmadan önceki halinizi merak ettim dedi.
güzel bir akşamdı. ama eve geldik herşey eskiye döndü. yine aramız limoni hemen konuşmaya niyetim yok öyle.
Kızlar nasılsınız? Bir iki gündür giremediniz mi topice yoksa kendi dertlerimden ben mi gözden kaçırıverdim? Bebişler nasıl?
işte geldim burdayım cnm dün doktor kontrolümüz vardı ikili teste gittik çok moralim bozuk çıktım bebemde hiç bir şey yok gayet sağlıklı ense kalınlığı 1 cm burun kemik yapısıda oluşmuş ama doktorun tavrı sinir etti beni nedendir bilmiyorum ama sabah ameliyattan çıkmış sanırım zorlu bir şeydi böle çok durgun duruyordu sorularımı kağıda yazdım unutmayım diye ama hiç birini soramadım ultrasonda baktı cinsiyeti bile sölemedi resimleri verdi test verdi bi kaç tane çıktık hiç bişey soramadım önceden sormak istediğiniz bişey varmı der güler yüzle karşılardı ben dedim cinsiyeti bellimi diye güldü sadece gördü bence ama sölemedi bir daha ki sefere böle yaparsa değiştireceğim doktoru
günaydın herkese güzel bir gün olması dileğeiyle
işte geldim burdayım cnm dün doktor kontrolümüz vardı ikili teste gittik çok moralim bozuk çıktım bebemde hiç bir şey yok gayet sağlıklı ense kalınlığı 1 cm burun kemik yapısıda oluşmuş ama doktorun tavrı sinir etti beni nedendir bilmiyorum ama sabah ameliyattan çıkmış sanırım zorlu bir şeydi böle çok durgun duruyordu sorularımı kağıda yazdım unutmayım diye ama hiç birini soramadım ultrasonda baktı cinsiyeti bile sölemedi resimleri verdi test verdi bi kaç tane çıktık hiç bişey soramadım önceden sormak istediğiniz bişey varmı der güler yüzle karşılardı ben dedim cinsiyeti bellimi diye güldü sadece gördü bence ama sölemedi bir daha ki sefere böle yaparsa değiştireceğim doktoru
Kızlar nasılsınız? Bir iki gündür giremediniz mi topice yoksa kendi dertlerimden ben mi gözden kaçırıverdim? Bebişler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?