2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın.nasılsınız.dün doktora gittim kahverengi akıntılar için kanama olmadığı sürece risk yok dedi.bi önceki doktorum yürüyüş vermişti bende yürüyordum ve ben yürüdükçe akıntılarım artıyor diye belirttim.ancak dünkü doktor kesinlikle ilk 5 ay önermiyoruz yürüyüş kendini yormaman lazım dinlen dedi.ben kime nasıl inanacağımı bilemedim.biri değerlerin iyi diyor, diğeri kansızlık var diyor.bu arada cinsiyet konusunu sorduk kız gibi dedi ama bidahaki ay belli olurmuş.:)

iyidir annesi inşş. Bazen ben de konunun ucunu kaçırıyorum ama bugüne kadar hiçbir yorumu okumadan geçmedim :) Aman bir yorum kaçırırım da eksik kalırım

Sürekli bir ilgisizlik varsa değiştirmen bence de doğru olabilir.

Zor bir durum tabi, ama en sonki doktoruna göre hareket et bence, ilki 2.sinden iyi olsaydı sen 2. doktora zaten gitmezdin değil mi

normalde çok ilgili bi insan ama nie öle yaptı bilmiorum bidahaki gidişdede aynı tavrı yaparsa değiştircem dün hiç bişey soramadım ne ilaç yazdı ne sordu kağıtları verdi yolladı ya test sonuçlarını götürünce verecek

Facebook'a aktif olarak giren arkadaşlar bayan arkadaşlarımdan gelen bir mesajı sizlerle paylaşayım.
Herkes sayfasında bir meyve adı paylaşıyor.
Sizlerde paylaşabilir, Facebook'taki bayan arkadaşlarınıza alttaki mesajı gönderebilirsiniz.

Her sene olduğu gibi meme kanserine karşı hareketleniyoruz. Bu senenin oyunu şu şekilde:
Herkesin meme kanserine dikkatini çekmek için TÜM KIZLAR bu oyuna katılsın lütfen.
Geçen sene herkes üzerinde taşıdığı sütyeninin rengini duvarına yazmıştı. Erkekler günlerce kızların neden duvarlarına bir renk yazdığını anlamaya çalışmışlardı. Bu sene ise yazacağımız kelime ilişki durumumuzla ilgili; bu mesajı cevaplamayın sadece sizin durumunuzu gösteren kelimeyi duvarınıza yazarak paylaşın ve bu mesajı kopyalayıp siz de arkadaş listenizdeki tüm KIZLARA özel mesaj olarak gönderin.
Geçen seneki sütyen rengi oldukça yankı yapmıştı ve bazı tv kanallarına kadar ulaşmıştı, bu sefer de başaralım.

MAVİ KANTARON : Bekâr
ANANAS : Karmaşık
AHUDUDU : Kararsız
ELMA : Nişanlı
KİRAZ : Çıktığı var
MUZ : Evli
AVOKADO : Onun diğer yarısıyım
ÇİLEK : Doğru olanı bulamıyor
LİMON : Bekâr olmak istiyor
ÜZÜM : Çıktığıyla evlenmek istiyor
..

ewt cinsiyeti çok önemli değil sağlıklı olsunda ama bende özeniyorum belli olsunda artık bişeyler almaya başlayım diye bide çoğunuzunki belli olunca bende çok şartladım sanırım kendimi belli olur die o yüzden üzüldüm

benim ikili doktorum başkaydı o bi tahminde bulunmustu fakat kesin demedi..kendi doktorum hiçbişi göremiyorum cinsiyetini söylemek için zaten erken dedi..inan belirsizlik içinde kalmak daha kötü..şimdi tamam erkekim diye seviyorum ama ya kız olursa
ben kesin olduktan sonra söylemeleri tarafındayım

O ne saçmalıkmış öyle.Bencede kesinlikle değiştirmelisin.
Benim doktorum pcde bir sisteme giriyor ağzımdan ne çıkarsa oraya yazıyor kadın :)
Sonra ki gittiğimdede hepsini tek tek söylüyor.Bence doktor seçimi çok ama çok önemli.

Oy canım ya üzme kendini.Ben her zaman diyorum doktorun tavrı gerçekden çok ama çok önemli.
Bir sonrakinde kararını verirsin hayırlısı olsun inşallah.Test sonuçlarınada çok ama çok sevindim.Kan testide verdin mi?

En azından eşin arkadaş ortamında odunluk yapmamış güzelce atlatmışsınız ne hoş :)
İnşallah düzelir aranız kuzucum.

Çok geçmiş olsun az kaldı sabır.Bir anda kıskanmışdır hiç umursamasa daha çok üzülürsün boşver:)

Allah gönlünüze göre versin arkadaşlar
Birbirimizden çok etkileniyoruz. Bende doktoruma arkadaşlar bu haftalarda öğrenmişler bende merak ediyorum diye ısrar etmiştim. Aslında bakmayacaktı ama başka doktorlar görmüş madem bende görebilirim dedi heralde :)
Ama söylesede şuanda net olamıyor insan ya yanlış gördüyse diye ben yinede birkaç hafta sonra daha net söylemesini bekliyorum.

haklısın cnm ben çok şartladım kendimi ondan kötü oldum bidaha öle şartlamıcam sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil

verdim cnm bir hafta sonra alacağım onuda sonuçlara almaya gidince doktorun başını ağrıtcam artık sorularımla

ya arkadaşlar benim anlamadığım burun kemiğini oluştuğunu görüyor ama cinsiyeti göremiyor mu bence görüp söylemio emin olmak için

ALLAH'a yalvarıyorum sadece doğru insanlarla karşılaştırsın diye bana iyi muamele yapabilecek hayrıma karar verebilecek insanlar. Ama en önemliside yavrum ALLAH'ım akıl sağlığı ve vücut sağlığı yerinde evlat nasip etsin.Cinsiyeti ne olursa olsun o benim can parçam ALLAH'ım yeterki sağlık versin bütünlük versin huzur versin aileme ne farkeder hayırlı sağlıklı evlat olduktan sonra...

Canım benimde doktorum şu sıralar yürüyüş önermiyor.(İlk haftalarda kanamam olmuştu)Yemek hariç evde de hiçbir şey yapma, kesinlikle kendini yorma,fazla ayakta kalma diyor.

Canım bebişin iyi olmasına çok sevindim,gözün aydın.Doktorunun durgun,yorgun zamanına denk gelmişsin ama keşke sorularını sorsaydın...Cinsiyetten emin olamadıysa ondan cevap vermemiştir.İnşallah bir daha ki kontrolünde telafi eder.

Aaa öyle şey olur muBu özellikle ilerleyen günlerde seni çok strese sokar.Umarım iyi bir doktor bulursun canım.

Şifa olsun inşallah canım.Yağlı bir ilaç olduğu için ilk etapta biraz yakabiliyor...Eşinin kıskanç anına denk geldi demek :)

Evet Egomego yok kaç gündür,iyidir inşallah.

ya arkadaşlar benim anlamadığım burun kemiğini oluştuğunu görüyor ama cinsiyeti göremiyor mu bence görüp söylemio emin olmak için

Kesinlikle canım emin olmadığı için söylemiyor çünkü sonrasında kendi söylediğini yalanlamak yada sizi hayal kırıklığına uğratmak istemeyecektir.

inş cnm ya ya bendede suç var çok şartladım kendimi belli olur diye olmayınca soru falan kaldı yani

evet canım doktoruma çok sans verdim ama değişen hiçbirşey olmadı maalesef..aslında bunun sadece gebelikle ilgili olmadıgını düşünüyorum..sıradan bi hasta olsam bile muhakkkak pc ye yada bi karta bilgilerimi yazması gerekiyo..her gittiğimde ben hatırlatıyorum herşeyi..istedigi testleri unutuyo..sormuyo ben sana .... testi vermiştim yaptırdınmı demiyo..hocam ttest istemiştiniz diye ben hatırlatıyorum sürekli..
ama başka doktora gidicem kararım kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…