oyyy cok fenayimmmaksama kadar kuduran oglum aksam misafirlerin yaninda uyudu da uyudu onlar kapidan ciktigindan beri kaldigi yerden devam ediyor aglamaya. cildirmak uzereyimmm
okuyun canım ya ben nazara çok inanırım salavat getir.. belki uyuyor olması uslu oldunu düşündürmüştür... çörekotunu yaptın mı güzel uyutuyor..
Ama adet ne zaman gorucez belli degil ki annem zamaninda yaptirmis oyle acili bir islem degilmis 5 dk da oluyormus guyabizim dr da çağırdı...spiral valla hiç cesaret edemedim bişey bilemiyorum o yüzden.. adetin 3 günü sanırım takılıyor.. ben kayar falan diye korkuyorum zor takılıyor gibime geliyor..
Allah allaaaah canını yerim onun benValla hic bilmiyorum erken de düşmedi ki.. İgnelerle dokuzuncu gun düştü yani( belki de o iğneleri hic yaptirmayacktik.. Yarın bir görsün başka çözüm dipten baglamakmis ama o acı verici bir işlenmiş üstelik bizimkinin kalıntısı bağlamaya yetmezmiş .. Ameliyat falan diye beni urkuttu bakalım nasıl bitecek bu göbek ısı.. Cocuk cok huysuzlaniyor her pansumanda.
Bu sorularına tek tek cvp verebilirimDamdan düşer gb birşey soracağım
doktorum 40 gün bitince kontrole çağırdı hem kontrol hem korunma yöntemleri hakkında konuşacağız
spiral istersen takarız dedi sizler ne karar verdiniz bu konuda ???
Spiral yaptıranlar memnun kaldılar mı nasıl bir işlem yapıyorlar ???
Benim esim kv ye hep dedi voltaj hemen kalkar yatmaz vs.dogumdan iki gün sonra oğlana öğle yemeği hazırlıyordum (mecbur)bebek memede ayaktayim.güya bana bakan var.anam bana bir sancı girdi sirt ustuden kalkamiyordum.icimde bir gerilme vardı dedim ipi kisadan kesti mı ne etti benim miymirik Drbilmiyorum ki canım yaa
ama huysuzlanmadan bi gün önce misafirlerim gelmişti...bizim hanımda mışıl mışıl uyuyodu...
belki de onların nazarı değdi...
ya da o günün akşamı kv gelmişti,o gidince başladı huysuzlanmaya ,onun nazarı da değmiş olabilir
sağ olsun maşallah falan demez hiç
dün bugün biraz düzeldi gibi...
voltaj,sen tecrübelisin bilirsin,göğsümdeki yaralar geçmedi bi türlü...
garmastan ve bepanten denedim bugüne kadar...
başka ne yapsam ki :26:
gerçi bizim kıza hangi krem dayanır ki,vakum gibi çekiyo zilli
Adet olmasan da takılıyor canım o eskidenmis.ben cedric'in ders calismaya gitmesi gibi direndim 6 yil dogumdan sonra dr spiralini takalim dedi kosarak gittim yattim taktirdimbizim dr da çağırdı...spiral valla hiç cesaret edemedim bişey bilemiyorum o yüzden.. adetin 3 günü sanırım takılıyor.. ben kayar falan diye korkuyorum zor takılıyor gibime geliyor..
Canım benimslm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum 2 çocukla uğraşmak çok zormuş annemde gitti artık tek başıma kaldım tabi kocam ve kv de de var ama hizmet yapan ben .... takip etmeye çalışıorum ama yorum yazamıorum daha doğum hikayemi bile yazamadım ...
oğlumun gögüsleri şişti süt toplarmış taş gibi oldu kuzum ağlıo durmadan zeytin yagı sürdük bakalım geççekmi bugün hiç uyumadı bende çok bitkin düştüm diğeri desen ilgi bekliyor sürekli tepemde allahım bana güç ve sabır versin....
Kızlar bebekleri kaç günde bir yıkıyorsunz
Canım çok gecmiş olsun Allah bebeğine acısın çabucak iyileş inşallah..kızlar dun o kadar hasta oldum kı aman kendınıze dıkkat edın fecı salgın var.
sabah boğazım şişmişti.oğlum gece boyu uyumamıstı.galıba yorgunluğun da etkısıyle.
oğleye doğru delı gıbı usumeye basladım.yorganın altından cıkamıyorum.
oğlum sureklıemmek ıstıo ama gucum yok.o aglıyor bır aallahın kulu yok kı kor olası gurbettesın
annemler 20.gunumde gıtmıslerdı memlekete.
oğlum aglıyor kucagımda benım ateş 39 bu arada ben ağlıyorum.
esım nobette...karnım ac kalkmaya gucum yok usuyorum..
esımi aradım...geldı corba yatı.bebege bakmaya calısıyor..
cocuk emmek ıstıyor ama ben tıtrememden cocuğu tutamıyorum.sonra sızmısım.oğlumun sesıyle uyandım kuzum acıkmıs nasıl ağlıyor.
sonra bır arkadasımı aradım.
bebege biraz bakarmısın hastaneye acıle gıdıcez dıye.acıle gıttık serum verdıler evde taktık.serum elımde
oğlum kucagımda.berbat bır gundu.o kadar ıcım yanı kı..
gece boyu hep annem dıye oğluma sarılıp ağladım.
zıkkım olsun gurbetıne de ısıne de....
dıkkat edın sakın hasta olmayın.esım sureklı senın yerıne ben hasta olsam keske dıye gezdı basımda...sımdı atesım dustu cok sukur.
ama aldıgım soğuk duşla beraber butun gozyaslarımı da akıttım banyoda...
Canm cok gecmis olsunkızlar dun o kadar hasta oldum kı aman kendınıze dıkkat edın fecı salgın var.
sabah boğazım şişmişti.oğlum gece boyu uyumamıstı.galıba yorgunluğun da etkısıyle.
oğlum sureklıemmek ıstıo ama gucum yok.o aglıyor bır aallahın kulu yok kı kor olası gurbettesın
cocuk emmek ıstıyor ama ben tıtrememden cocuğu tutamıyorum.sonra sızmısım.oğlumun sesıyle uyandım kuzum acıkmıs nasıl ağlıyor.
bebege biraz bakarmısın hastaneye acıle gıdıcez dıye.acıle gıttık serum verdıler evde taktık.serum elımde
dıkkat edın sakın hasta olmayın.esım sureklı senın yerıne ben hasta olsam keske dıye gezdı basımda...sımdı atesım dustu cok sukur.
Ben oglumu gun asiri yikiyorum kizlar doktorum hergun demisti oda sicakligi ve suyunu ayarladiginiz surece hergun de yikanir hatta daha iyi olur rahatlar
Bir de sizler oda ve su sicakligimi nasil ayarliyorsunuz benim ev sicak ama ben yine de ufo yakiyorum banyo esnasinda bir de suyu 37 derece
kızlar dun o kadar hasta oldum kı aman kendınıze dıkkat edın fecı salgın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?