2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
dmt nasılsın canım? bel ağrısı için dün yakı yapmıştım bugün biraz iyiyim istersen bi dene biraz kavuruyor beli ama çok iyi geldi bana tavsiye ederim..

oyyy cok fenayimmm aksama kadar kuduran oglum aksam misafirlerin yaninda uyudu da uyudu onlar kapidan ciktigindan beri kaldigi yerden devam ediyor aglamaya. cildirmak uzereyimmm

okuyun canım ya ben nazara çok inanırım salavat getir.. belki uyuyor olması uslu oldunu düşündürmüştür... çörekotunu yaptın mı güzel uyutuyor..

oyyy cok fenayimmm aksama kadar kuduran oglum aksam misafirlerin yaninda uyudu da uyudu onlar kapidan ciktigindan beri kaldigi yerden devam ediyor aglamaya. cildirmak uzereyimmm

okuyun canım ya ben nazara çok inanırım salavat getir.. belki uyuyor olması uslu oldunu düşündürmüştür... çörekotunu yaptın mı güzel uyutuyor..

okuyoruz cnm. benim nazarim degdi sanirim corekotunu denedim bugun 3 kasik verdim. biraz da mamasina kattim ama pek fayda etmedi gibi. olcusu ne kadardi?
yakiyi da deneyecegim bakalim. sana fayda etmesine sevindim

Son düzenleme:
bizim dr da çağırdı...spiral valla hiç cesaret edemedim bişey bilemiyorum o yüzden.. adetin 3 günü sanırım takılıyor.. ben kayar falan diye korkuyorum zor takılıyor gibime geliyor..
Ama adet ne zaman gorucez belli degil ki annem zamaninda yaptirmis oyle acili bir islem degilmis 5 dk da oluyormus guya

Bende nazara inaniyorum ve facete super aktif olan ben daha oglumun bir tek fotosunu paylasmadim kirkinin cikmasini bekleyecegim bizde kirk gun anneyle bebegim mezari aciktir derler ben bebek gormeye geldiklerinde bile uyutuyorum odadan cikarmiyorum uyuyana kadar emziriyorum ayagina odama kapaniyorum uyuyunca cikiyorum gormeye geliyorlar uzaktan bakiyorlar tamamdir esime de her gece yatmadan okutuyorum anneme guzel sozler soylemesini yasakladim masallah demeden birsey demiyoruz zaten hassas olmali bu konularda bence

Allah allaaaah canını yerim onun ben
Cocuğun çektiği zulme bak( iğne ile düşüren zat mı yakmıştı ve yarın yine o mü bakacak?
Bu sorularına tek tek cvp verebilirim
Benim esim kv ye hep dedi voltaj hemen kalkar yatmaz vs.dogumdan iki gün sonra oğlana öğle yemeği hazırlıyordum (mecbur)bebek memede ayaktayim.güya bana bakan var.anam bana bir sancı girdi sirt ustuden kalkamiyordum.icimde bir gerilme vardı dedim ipi kisadan kesti mı ne etti benim miymirik Dr

Canım birde ben anne babanın daha cok nazar ettiğine inanırım .asiri sevmek bile sakıncalı ,sevildiğinden sinanmamak için.
Göğüs yarası ( ucundede yara oldu ama garmastan iyi geldi bana ,bunda söyle yaptım,
Sık sık yıkadım kuruladim ,krem sürdüm uyandı hop geri sil yıka hic kuru kalamıyordu .yine islakken o yara kabuklari yumusadi hepsini topladım tek tek üstüne kremşükür+maşallah...

bizim dr da çağırdı...spiral valla hiç cesaret edemedim bişey bilemiyorum o yüzden.. adetin 3 günü sanırım takılıyor.. ben kayar falan diye korkuyorum zor takılıyor gibime geliyor..
Adet olmasan da takılıyor canım o eskidenmis.ben cedric'in ders calismaya gitmesi gibi direndim 6 yil dogumdan sonra dr spiralini takalim dedi kosarak gittim yattim taktirdim meger demesini bekliyormusum.
Neyse cok kolay çıkıyor
Canım benim
Allah yardımcın olsun.ogluslarina maşallah.ilk uç ay seni zorlar sonra ete kemiğe gelince kolaylarsin
Kv zaten biblodur,konuktur,fuzulidir...

kızlar dun o kadar hasta oldum kı aman kendınıze dıkkat edın fecı salgın var.

sabah boğazım şişmişti.oğlum gece boyu uyumamıstı.galıba yorgunluğun da etkısıyle.
oğleye doğru delı gıbı usumeye basladım.yorganın altından cıkamıyorum.
oğlum sureklıemmek ıstıo ama gucum yok.o aglıyor bır aallahın kulu yok kı kor olası gurbettesın

annemler 20.gunumde gıtmıslerdı memlekete.
oğlum aglıyor kucagımda benım ateş 39 bu arada ben ağlıyorum.
esım nobette...karnım ac kalkmaya gucum yok usuyorum..
esımi aradım...geldı corba yatı.bebege bakmaya calısıyor..
cocuk emmek ıstıyor ama ben tıtrememden cocuğu tutamıyorum.sonra sızmısım.oğlumun sesıyle uyandım kuzum acıkmıs nasıl ağlıyor.
sonra bır arkadasımı aradım.
bebege biraz bakarmısın hastaneye acıle gıdıcez dıye.acıle gıttık serum verdıler evde taktık.serum elımde
oğlum kucagımda.berbat bır gundu.o kadar ıcım yanı kı..
gece boyu hep annem dıye oğluma sarılıp ağladım.

zıkkım olsun gurbetıne de ısıne de....

dıkkat edın sakın hasta olmayın.esım sureklı senın yerıne ben hasta olsam keske dıye gezdı basımda...sımdı atesım dustu cok sukur.
ama aldıgım soğuk duşla beraber butun gozyaslarımı da akıttım banyoda...

Canım çok gecmiş olsun Allah bebeğine acısın çabucak iyileş inşallah..

Canm cok gecmis olsun insallah daha iyisindir simdi cok uZuldum zor anlar yasamissin hele annen diye ogluna sarilman nasil bir duygusal eksikliktir
Bir de boyle durumlar icin evde bir biberon ve mama bulundur bence hem yavrucqklar mamayi bulunca cok uyuyorlar aende dinlenirsin boylelikle

Ben oglumu gun asiri yikiyorum kizlar doktorum hergun demisti oda sicakligi ve suyunu ayarladiginiz surece hergun de yikanir hatta daha iyi olur rahatlar

Bir de sizler oda ve su sicakligimi nasil ayarliyorsunuz benim ev sicak ama ben yine de ufo yakiyorum banyo esnasinda bir de suyu 37 derece

valla ben gün asırıyı gectım bazen hergun yıkıyorum.oyle daha rahat uyuyo.evımız sıcak 27-28 derece.su sıcaklıgını kara duzen ayarlıyom valla.burda su sıcaklıgı olcecek alet bulmak zor.bıde doktorumuz bıze suyu mutlaka kaynatıp sogutup yıkayın dedi.yutarsa ishal olurmuş diger turlu

çok geçmiş olsun canım...
çok üzüldüm

göksualp canım geçmiş olsun, içim acıdı okurken. gurbetlik zor gerçekten... biz bugün 18 günlük olduk, annem 1 hafta sonra gidecek gibi. bana da zorgelecek... dediğin gibi hasta olmamak lazım.
banyo işi bizdede muamma. annem hergün yıkamak istiyo, ben 2güne bir diyorum. bizde bide 40gün tuzlu suyla yıkanır. bikaç gün öncede tuzlamaya kalktık bebeğimi akıllara zarar... Ağlaya ağlaya bihal oldu yavrum.
su sıcaklığını bende merak ediyorum, ölçecek bişey olmadığından dirsek yöntemini kullanıyoruz.

Göksualp kıyamam canım ya ben de gurbetteyim İnşAllah iyileşirsin bir an önce benim de annem 1 Mayısta gidiyor 12 günlük bebekle başbaşa kalıcam

Bugün 1.evlilik yıldönümümüz 1 sene nasıl geçti inanamıyorum...

Göğüs yarası için doktorumun tavsiyesi:
Gülsuyunun içine 3-4 adet ayva çekirdeği at birkaç gün beklet.Birkaç gün sonra vazelin kıvamına geliyormuş onu sür demişti.Paylaşmak istedim.

Yüksek Voltaj seni görünce aklıma hep kayınvalidenin sarımsak kızartması geliyor.Aklımın içine girmiş
Ha bide yanak yanağa poz verişiniz.)))
Ama düşünsene en azından yanındaydı.Benimki daha konuşmadı benle bile.Niye çünkü durumları yok arayamazlar...

Egomego arkadaşımız için annem de 1 yasin okuyacak.okununca haber veririm öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…