Suyum geldiğinde anlamama ihtimalim varmı?? ya da su geldiğini nasıl anlarım??
Bebeğin susuz kalmasından korkuyorum en son doktor suyu için idare eder demişti hep aklıma takılıyo küçücük bir ıslaklık bile olsa su mu acaba diye saatlerce düşünüyorum.lütfen yardım edin
maşallah maşallah, bende öle istiyorum işte:)
Canım benim kızlarım normal kiloda doğdular 3,5 ve 3,6.oglum 4.400 doğmuştu ilk haftada 5.750 oldu.bırak hastane çıkışını hic tulum zibin kanguru...hayaldi hep.simdi kızlarımda gayet iyi ve idealler.keske oğlumda öyle doğsaydı.
((( ((( ben tahmin etmiştim .
Maşallah subhanallah.Bende kesin olmamakla beraber öyle biliyorum ne kadar cok emerse o kadar kaka yapıyor ve yarıyor ... Çınar anca toparlanır bin kisinin gozu gördü .insallah mamaya başlamaz sen varken faydalanır Emer iyice.
Nazara felak ve nas sürelerini esın okuyabilir .hemde bizzat kendin söyle bence gözümden esirgiyorum lütfen kem gözüne sahip cık diye
Dogumdasim...
Bizim göbek 10 gunlukken düştü Dr kotu düşmüş dedi cok üzüldüm hafif kabuk vardı oda kendiliğinden düştü gitti kan değilde hafif bir sızıntı çıkmıştı ama birsey olmaz dedi.kan varsa ihmal etme çünkü iğne yapıyorlar.Kontrol 5. Gün ve tam bir aylık olunca bizimki.
:)
Maşallah subhanallah.gece iki uç keZ uyanıyor demek...cok yaramaz bu kiZlar.
benim çocuklarımda gelen olunca ve bir yere gidince hasta olur kusarlar ishal bilmem ne...
Şurdan bir parça uyku alabilir miyimm ?!!?!((;(((
kirki cikinca az daha duzene girer dedigim melek oglum sapitti. gece 12 ye kadar uyumdi agladi durdu. artik ben deliriyorum derken kucagimda uyumus kalmisiz. iki gecenin uykusuzlugu butun gunun yorgunlugu ile nasil ayakta durabiliyorum kendim bile hayret ediyorum. su gaza care bulsam dunyanin en buyuk icadini yapmis gibi sevinecegim
Bugun 6. gunumuz bizimde uykusuz gecelerimiz basladi, ilk gunler yataga koydugum gibi uyurdu simdi salliyorum bi guzel yatagina koyuyorum yarim saate geri kalkiyor, cok irkiliyor uykusunda biide emzigi dustumu hemen uyaniyor. Hem kucaga hem emzige cok kotu alistirdik sanirim. Etrafi tanimaya basladikca daha az uyuyacak gibi
Ilk uc gun sutum gelmedi dogru duzgun, mama verdirdiler, sonra gelmeye basladi bigun iyi emdi ikinci gun tutmadi cok huysuzlandi, simdi gogus ucuyla emziriyorum anca, yeterki emsin de napalim, ama doyuyor mu anlamiyorum hep agzi aranir gibi oluyor, 2 saatte bir 20 dk az mi ki??
Biz 12 nisanda 4125g dogduk 3 gun sonra 3650g a dusmustu. Atesi 38.5 idi sariligi sinirin ustundeydi ve kristallenme vardi idrarda. Dr her emzirmeden sonra 20 ml mama ve kusana kadar su ver dedi verdik ertesi gun tekrar gittigimizde 130 gr almisti. Bir gun daha mama verdik sonra kestik sadece sute devam ediyoruz. Bu pazartesi tekrar gittik hic kilo almamisti, dr 2 mayisa kadar 300 gr almazsa mama takviyesine baslicaz dedi. Bakalim kilomuz kac cikacak?En son 3850g dik.
Ay gunaydin arkadaslarim
Bugun bizim gobusumuzde de kurumus kan vardi soyle bi bakim die actim gobegi icinde bordo renkli yogun bir damla kadar kan vardi. Kotu bir sey mi?
Benim kizda dun cok gazliydi rahat edemedi yavrum..sunlari denedim ve bayagi rahatladi meger icinde ne gaz varmis:) mamasina rezene koydum 1cay kasigi..sonra ogleye dogru banyo yaptirdim banyodan sonra bebek yagiyla karnina yukardan asagi parmagimla masaj yaptim ve en faydali olan bebegi kucagimda ayni wcde oturur gibi tuttum en faydali o oldu dene istersen..
Ay gunaydin arkadaslarim
Bugun bizim gobusumuzde de kurumus kan vardi soyle bi bakim die actim gobegi icinde bordo renkli yogun bir damla kadar kan vardi. Kotu bir sey mi?
Selam kızlar kızım 15 günlük oldu kızımla hayat güzel gidiyor ama geceleri kalkmak çok zor oluyor bugünler iyi ama izin bitip işe başlayınca nasıl olacak onun tasasini düşünüyorum neyse size sormak istediğim birsey var kızım doğduktan sonra çocuk doktoru muayene etti ama daha sonra ne zaman gitmek gerekir bilmiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz ayrıca şunu da sormak isterim kızımın göbek bağı dogduktan 5 gün sonra kurudu çıktı ama dün aksam o deliğin olduğu yerde kan vardı 10 gün sonra neden böyle kan oldu anlamadım böyle birşey olan varmı pazartesi doktora gidicez ama aklıma takıldı korktum
Canım benim kızlarım normal kiloda doğdular 3,5 ve 3,6.oglum 4.400 doğmuştu ilk haftada 5.750 oldu.bırak hastane çıkışını hic tulum zibin kanguru...hayaldi hep.simdi kızlarımda gayet iyi ve idealler.keske oğlumda öyle doğsaydı.
((( ((( ben tahmin etmiştim .
Maşallah subhanallah.Bende kesin olmamakla beraber öyle biliyorum ne kadar cok emerse o kadar kaka yapıyor ve yarıyor ... Çınar anca toparlanır bin kisinin gozu gördü .insallah mamaya başlamaz sen varken faydalanır Emer iyice.
Nazara felak ve nas sürelerini esın okuyabilir .hemde bizzat kendin söyle bence gözümden esirgiyorum lütfen kem gözüne sahip cık diye
Dogumdasim...
Bizim göbek 10 gunlukken düştü Dr kotu düşmüş dedi cok üzüldüm hafif kabuk vardı oda kendiliğinden düştü gitti kan değilde hafif bir sızıntı çıkmıştı ama birsey olmaz dedi.kan varsa ihmal etme çünkü iğne yapıyorlar.Kontrol 5. Gün ve tam bir aylık olunca bizimki.
:)
Maşallah subhanallah.gece iki uç keZ uyanıyor demek...cok yaramaz bu kiZlar.
benim çocuklarımda gelen olunca ve bir yere gidince hasta olur kusarlar ishal bilmem ne...
Şurdan bir parça uyku alabilir miyimm ?!!?!((;(((
canım benım de bebeğimm doğumundan sonra kılo kaybettı sarılıgımız sınırn uzerındeydı ve uzamıs sarılık yasadık 25 gun surdu.sonra sarılık ıcın ılac tedavısı gorduk ve sarılıgımız bırkacgunde gectı.ve bebegım sarılığın ardından hızla kılo aldı ve doğum kılosunun uzerıne cıktı..
sızınde sarılığınız ıdrar yolu enfeksıyonu kaynaklı tahmınımce ınsallah kılo alımınız artacaktır.sız sık sık besleyın ve kaka yapımı ne kadar cok ıse o kadar hızlı sarılıktan kurtulur ve kılo alımı hızlanır.....
Valla bebek ne hisseder bilmiyorum ama benim icim çekildi kizzzz ayaklarımı hissetmiyorum oyyyygöbeğini kenarlarından çekerek içine kadar açtı. pansumanı da öyle yapmalıymışız. biz üstten üstten yapıyoduk öncesinde. siz de göbeğinin içine bakın. korkmayın hiç bsy hissetmiyo bebek. eğer kurumamış kısımlar varsa muhtemelen aynı şey olmuştur. biz 5 gündür pansuman yapıyoruz, baya düzeldi.
ben cok inanır ve korkarım .varda inancımızda .Nazar mi degdi bize voltajim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?