2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Merak etme canım suyu şakır şakır gelip de 1 gün sonra dığuranlar var.. Rahat ol ztn sık sık kontrolunu yapıyordur doktorun..

Hemde nasil yaramazlar:) Biri gelip gidince okut cocuklarini hemen:) göze geliyordur yavrucaklar..

Benim kizda dun cok gazliydi rahat edemedi yavrum..sunlari denedim ve bayagi rahatladi meger icinde ne gaz varmis:) mamasina rezene koydum 1cay kasigi..sonra ogleye dogru banyo yaptirdim banyodan sonra bebek yagiyla karnina yukardan asagi parmagimla masaj yaptim ve en faydali olan bebegi kucagimda ayni wcde oturur gibi tuttum en faydali o oldu dene istersen..

Benim kizimda ilk gunler ayni cok irkiliyordu ben eline tülbent verdim tutsun diye ozaman fazla korkmadi..birde araniyorsa ac olabilir..emzirdikten sonra mama ver azcik istersen anlamis olursun acliktanmi araniyor diye..

Ay gunaydin arkadaslarim

Bugun bizim gobusumuzde de kurumus kan vardi soyle bi bakim die actim gobegi icinde bordo renkli yogun bir damla kadar kan vardi. Kotu bir sey mi?

canım benım de bebeğimm doğumundan sonra kılo kaybettı sarılıgımız sınırn uzerındeydı ve uzamıs sarılık yasadık 25 gun surdu.sonra sarılık ıcın ılac tedavısı gorduk ve sarılıgımız bırkacgunde gectı.ve bebegım sarılığın ardından hızla kılo aldı ve doğum kılosunun uzerıne cıktı..
sızınde sarılığınız ıdrar yolu enfeksıyonu kaynaklı tahmınımce ınsallah kılo alımınız artacaktır.sız sık sık besleyın ve kaka yapımı ne kadar cok ıse o kadar hızlı sarılıktan kurtulur ve kılo alımı hızlanır.....

Ay gunaydin arkadaslarim

Bugun bizim gobusumuzde de kurumus kan vardi soyle bi bakim die actim gobegi icinde bordo renkli yogun bir damla kadar kan vardi. Kotu bir sey mi?

sadece bır damla ıse ve koyu renk ıse suan bırsey yapmanıza gerek yoktur bence.ama sız takıp edın kan mıktarında artma ve kan rengı acık kırmızı olursa doktorunuza sorabılırsınız....

Cnm ne kadar suda ne kadar rezene demledin dd 1 çay kaşığı koydun mamasına? Birde mama kaç ml idi ne çok soru sordum dimi :))

Ay gunaydin arkadaslarim

aynı durum bizde de oldu. kandan sonra sarı renkli hafif bir akıntı da geldi. doktor iltihaplanmış dedi. pansuman yapmamızı söyledi ve bir de krem verdi. göbeğini kenarlarından çekerek içine kadar açtı. pansumanı da öyle yapmalıymışız. biz üstten üstten yapıyoduk öncesinde. siz de göbeğinin içine bakın. korkmayın hiç bsy hissetmiyo bebek. eğer kurumamış kısımlar varsa muhtemelen aynı şey olmuştur. biz 5 gündür pansuman yapıyoruz, baya düzeldi.

saol canım.geldiğinde söylicem hiç durmadı akşamdan beri nazarımızmı değdi nedir dicem.

Şurdan bir parça uyku alabilir miyimm ?!!?! ((;(((

bana da aynısından lütfen
güzel güzel uyuyan kızıma nazar değdirdi dedesi, babannesi ve halası. diğer torunlarıyla kıyaslayıp durdular.
o çok ağlardı bu hiç ağlamıyo
o böyle emmezdi bu nasıl da emiyo
o hiç uyumazdı bu çok uyuyo
derkeeennn ...
kuzumda bunların hiç biri kalmadı
geceleri saat başı uyanıyo
uykuya dalması da neredeyse 45 dk yı buluyo
sağolsun babannesi sallamaya alıştırdı
geceleri habire sallıyoruz çocuğu
bi de homurdana homurdana emiyo bu sıralar
5 dk çekiyo hemen dalıyo, 5 dk sonra tekrar açıyo gözlerini hiç bsy olmamış gibi
kolik nöbetlerimiz de başladı
çok dertliyim çookkk

Bizim sariligimiz 15nisan pazartesi basladi sinirin ustundeydi 16si sali gunu dusmustu 18i persembeye tamamen bitti sukur ilac vb tedavi uygulanmadi. Bol bol emzirdim arti mama ve su verdik. Bakalim kilomuz ne alemde

acı elma yağını deneyin kızlar çok ovguler bana aldım daha denemedim ama bi de masajı var onu zeytinyagiyla yaptı iyi geliyor masajın nasıl yapıldığıni uzun uzun anlatirim cepten yazamiyorum pek

Valla bebek ne hisseder bilmiyorum ama benim icim çekildi kizzzz ayaklarımı hissetmiyorum oyyyy

Nazar mi degdi bize voltajim?
ben cok inanır ve korkarım .varda inancımızda .
Annem hep nazara
"Deveyi kazana insanı mezara sokar" der.Allah esirgesin .illa pis nefis veya kem göze gerek yok.icten bakış sevgi...sizin bile deger nazarınız.
Hemde Sana bebeğe esine Okusunlar yoksa bir kac günde yarım kilo kaybi var sis olamaz ya.

Haklisin voltajcim ben su albumu bi sileyim once

Ya bi de biz bu gece guzel uyuduk acisini sabah sekizden beri cikariyor benden . Sekizden bu saate kadar uyumadi memede, cekiyorum aninda bagiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…