2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bu da benim çirkin kızım teyzeleri...

Eklentiler

• $image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 27
ayaz bebeğin sağlığı için annem 1 yasin okudu.

kızlar benim oğluş çoğu zaman sebepsiz yere memede durmak istiyor. bunun da doğru bişey olmadığını okumuştum bi yerde, zaten karnı doyuyor çünkü kusmaya başlıyor. ama hala memede duracak. süt bitiyo hala memeyi çekiyo falan, bu durum gaza sebep oluyomuş. ne yapmalıyım memeden nasıl ayırabilirim.

Ayaz bebek için 1 Yasin de annem okudu chosy bizi de listeye ekler misin..

Sağol Temmuzcum :)

anammmm zıkkım demiştim. sen beni onları kizartinca göreydin
İlk defa gördüm sarımsağında kizartildigini hayir her yemekte de fazlasıyla kullanıyor bende koyarimda bu direkt sarımsak üstüne.
Yanak pozundaki klormatik gözlükleri unutmayalım.zira herkeste yok.m.ö.100:)

Birde aygiz cok cirkinmis maşallah subhanallah

Cnm emzik kullaniyormusun?? Bence can kurtarsn gibi bisey :)

Cok cok gecmis olsun umarim hemen iyilesir bebeginle ilgilenebilirsin!!

canim cok gecmis olsun. cok uzuldum yazdiklarina inan gozlerim doldu. gurbetlik, yalnizlik cok zor gercekten.
tek destek eslerimiz Allah basimizdan eksik etmesin

Goksualp cok gecmis olsun .
zor bir durum gercekten.hele cocuk biraz daha büyüyünce daha zor simdi koyduğun yerde yatar.
Allah'tan seni düşünen esın var...

kizlar bende bebegimi her gun yikamak istiyorum ama yalniz yikayamiyorum. aksam esim geldiginde de buyuk oglum firsat vermiyor 3-4 gunu buluyoruz maalesef. yalniz yikamaya bi cesaret edebilsem oglusumda rahat edecek

KiZlar dile getirememistim ama çatlayacağım sanırım.
Dun tatil gunu hic isim yok hava güzel esimin de başka uğraşı yok.cocuklari dışarı çıkardı biraz sonra beni götürecekti.anlamsiz yere birbirimize o kadar kızıp kırılıyoruz ki anlatamam.Benim en cok kızdığım nokta arkadaşlarına asiri düşkün elbette duş ama aileni 2. Plana atma birde arkadasın yeri başka biz başka.
Bir Arkadaşına ve esine o kadar destek ki işinde evinde herseyde...
Dun onların yanına gideceksen git bak dedim kızgın bir sekilde,kizmakta haksız miyim bilmiyorum uç tane cocuk ve ucude destek ilgi bekliyor bana ev isleri bana yemekleri uç öğün ve herseyi yemezler öyle ekmegine çikolata surim de ye degillerdir alıştırmak lazimmis.kv zaten bir halta yaramadı hala batirdiklarini temizliyorum 2 hafta gölge etti sadece annem gelemez imkansız .her Allah'ın gunu böbrek ağrım cabası birde dişlerim cok ilginç sırayla apse yapıp şişiyorlar sismese kimse inanmayacak oda ayrı.beni ayakta is yaparken gören tez canlılıktan sansa da hepsi mecburiyet.su an kızım memede digeri dizimde ayağımda sırtımda ...wc gitmek demek benim için kendine vakit ayırmak demek.1 saat sonra oglum yemeğe gelecek o gidecek topla yıka aksama yemek meme kaka su çamaşır...
Neyse kızdım iste (arkadasina gitti oda isine yardim icin gidiyor adam karisinida ayni ise goturuyor diye aciyor kadini eve yollatiyor)beni anlamadığına inanarak aksam dedim ki onun durumuna uzulebilirsin ama ben daha kötüyüm evde olmam yemem icmem lüks evet ama suan en cok yardıma benim ihtiyacım var.canim acıyor benim karnım böbreğim dişlerim basur bacağım migrenim ve burnumun ici tamamen yara ...kizi emzirirken zehraya yediriyorum bir yandan oglanla ilgileniyorum.ben bir cana değil dört cana bakıyorum birde sen 5...Ne yapabilirim dedi isten gelip cocuklara mı bakayım sen söyle sunu yap diye ben yapayım dedi...
Bn sunu yap demedim icinden gelirse yaparsın.birde kiyamam ki sabah 6 dan aksam 9,5 çalışıyor uyusun diye gece sesimizi duyurmam.

Bilmiyorum uyumak yalnız kalmak tuvalete girmek banyo yapmak yemek yemek istiyorum...

Bugun nesesiZ ve bunalimdayim depresyon mü bu normal mı bilemem.

Birde hep "artık 3 cocuk annesisin "denmesi ne yani
Tek Yada iki cocuğum varken sanki değişik mı simdi daha zor sanki bu alışkanlık Yada başka birsey ...
Tuhaf.

Son düzenleme:

bize doktr emzikverin dedi ama bizimki iki çeşit emziği de reddetti daha da zorlamak istemiyorum benimki de meme olmadan uyumuyor nerdeyse

göksualp çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda atlatırsın..
benim annem gideli 1 hafta oluyo bugün, bende hala ağlıyorum ara ara..

lena maşallah kızına, çok şeker, nazar değmesin

AYAZ BEBEK İÇİN OKUNAN YASİNLER
görkemre....... 1
dertsiz ...... 66
umutege ....... 1
mezopotamya.....3
ildauni ........1
peyhh ..........2
denissahh.......1
ycl2012.........2
laterne.........6
merve...........1
temmuz..........1
lena............1

eşin çok çalışıyor diye acıyorsun ama sende 3çocukla uğraşıyorsun hasta halinle... sana bişey söyleyeyim mi erkeklere acımaya gerek yok.
bunalıma girmekte haklısın, evin tüm yükünü kendin üstlenmeye çalışma artık.

normal voltajım, hatta az bile, güçlü kadınsın çünkü..
ben yerinde olsam çıldırmıştım, geceleri eşime etmediğimi bırakmıyorum, benimki normal değil..
Allah sabır versin sana, yardımcın olsun..

Son olarak sunu da ekleyip köşeme çekilesim var.

Sabah oğlumun Bademcikleri düşmüş
Okula gitmek istemedi ki son günlerde istemiyor çünkü cok sıkıldı
Sabah 8 den aksam 16.30 okulda sadece öğle yemek arası evde oda 20 dk
16.30 etüt sonrası aksam 7-8 e kadar kalan ödevleri yapıyoruz yemek yiyoruz saat 10 yatis.bu cocuk hic oynayamiyor tv izleyemiyor o saatte izleyeceği hic birsey kalmıyor , pc zaten eli değmiyor .
Okul tatil olsun artık
Bari o üzmesin beni.

Acimazdim hic ama dogum sonrası acima merakım tuttu.
Cok kırılıyorum ya en ufak "ne yapabilirim"dediği anda lerp lerp cevap vermek yerine bakıyorum öyle boş.hemen doluyor gözlerim .
âmin ...
Bana yardımcı olacak birini yollasın insallah
Mumkunse Yegen veya kv olmasın...

Allah yardimcin olsun voltaj!!! Ama kendine bukadar yüklenme birak evin icini daha dogum yapali kac gun olduki kendini yorma okadar sagligin herseyden onemli!! Hem esinde gorurse evin dagnikligini camasiri bulasigi seni daha iyi anlar ... Aksamlari gelince cocuklari verme imkanin yokmu gir dusa oyalana oyalana yikan sen nekadar herseyi mukemmel yaparsan etrafin beklentisi hep büyür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…