2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben geleyim, sen bebelerin yanında dur yeter, ben ev işini yaparım:)

voltaj cnm seni cok iyi anliyorum diyemiycem cunku senin yukun kat kat agir benden. Allah yardimcin olsun zahmetlerinin karsiligini cocuklarindan gorursun insallahh

Ayy benim kv ne zaman gidecek acaba vır vır bütün gün vaaz veriyor az öncede bebeşin battaniyesine ayağını uzattı tam biberonu vericem ben vereyim diyor hadi tamam diyorum bitiyo bi bakıyorum sütün yarısı çocuğumun boynunda tulum ıslanmış Off Off çıldırmak üzereyim annemi özledim

hepsimi aynı olur yaa, Allah yardımcın olsun canım..

allah yardımcın olsun canım senin yükün sana yetiyor.. yardımcı olacak biri olsa keşke... seni eş konusunda çok iyi anlıyorum benim ki gene 2 sende 3 bizede hiç vakit ayrılmıyor dün yolda kavga ettik arkadaşları yüzünden.. bıktım çocuğun doğum günüydü onu bile önemsemedi söz vermiş gitmesi lazımmış.. gene anası bacısı kıyamamışlar yalnızlığımada yemek falan yapıp getirmişler.. rabbim bol güç versin canım.. spiral konusunda düşüncemi değiştirdin...

emziği anne sütüne batırıp öyle vermeyi denesen bi de...
belki o zaman alır...

Bu da benim çirkin kızım teyzeleri...
neresi çirkin bunun...
fıstık fıstık maşallah...allah nazarlardan korusun...

biz bi taneyle baş edemezken sen 3 taneye gül gibi bakıyosun...
maşallah canım...
eşine söylenicek laf çok...
elalemin karısını düşünene kadar seni düşünse yaa
allah yardımcın olsun

Yüksek Voltaj de bakayım bana nasıl birşey bu Spiral??
Yoksam kız sen Ranaya öyle mı hamile kalmıştın bu yöntem miydi

ben soruyu daha da geliştiricem bu soruyu?ne gaz yapmaz ben her şeyi korkarak yiyorum yaaaa

ben dün bakarken forumlarda bi kaç kişi gaz yapan şeyleri yedikleri halde bebeklerin şikayetlerinin değişmediğini sölemişler
ama bebekleri 4-5 aylık olunca
mesela biri tavuk yiyince bebeğin çok rahatsız olduğunu farketmiş filan
ama bilemedimki

Kızlar benim kv tam bir ruh hastası gibi davranıyor hatta eşim de beni dinledikten şaşırıyor torun sendromuna girmiş diyor
benim kucağımdan pat diye almalar güya gaz çıkaracak hemen kucağına yatırıyor kucağa alıştırma derdi kucağından indirmiyor dün yanıma yatırdım iki dak oğlum da bana bakıyor dinliyor pat diye aldı götürdü içeriye seslendim arkasından , anne seviyordum ben oğlumu diye , yarim Ağız güldü bende tam kaynana oldun he dedim sonra içeriye gittim 10 dk sonra kucağa sen alıştıracaksın dedim hih yaptı ,koca kadın ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum birgun biz tam uyuduk oğlusla bu geldi oğlum beşikte ben yatakta tam uç kez daldi odaya sonra beni kaldırdı bebis de iki mısırsanız diye hemen kaldırdı daha uyuyacaktı sonra altını aldı , diyor ki oy uyuyacak annesi memeye koy sen bunu , sert bir sekilde onun saatleri var uyuyacaktı o daha zaten dedim cocuk uyudu haliyle koyduğum yerde
sonra uyandı gaz sancısı vardı karnını ovaliyorum koy bakalım memeye saldıracak mı dedi gazı var almaz dedim nitekim de almadı hemen geldi aldı cocuğu güya gaz çıkaracak nasıl ağlıyor terledi geri verdi bende aldım sakinlestirdim memeye koydum bir süre almadı en sonunda aldı hasta kadın diyor ki " sen anneye mı sinirlendin memeyi geç verdi ona mı kızdın " şeytan diyor çarp kapıyı arkasından yolla evine sesli sesli haspinallah dedim birşey diyemedi bana her gidişinde kapıda sen uğurlama sütun kaçar diyor güya Lohusa kadın geleni uğurlarsa şutu kaçarmış birgun bunu derken diyeceğim böyle Süt kaçmaz sen tavırlarına benim sütümü kaçıracaksın diycem iyice gicik kaptım geliyor arada anneme hizmet ettiriyor oturduğu yerden cayı ayağına geliyor kızdım anneme bir daha seni görmeyim dedim ama nafile , dün misafir geldi kaynana diyor ki bir tane daha börek yer mısın , yersin yersin annemden getir diyor annem de kalktı getirdi suratımı astım esimin yanında oturuyordum dedim annem de gelin oldu bu evde . Esim kalktı çayları döktü suratı asıldı sınır oluyorum sınır Allahtan annem yanımda yoksa basım beladaydi

benimde kv geldi. kayınbabam ve kaynım bugün döndüler.
kadın 15 gün kalıcam diyor. ama bu gidişle ben kafayı yicem.
kucağıma vermiyor çocuğumu gaz çıkartçakmış.
2 yudum süt emiyor zaten hemen alıyor kucağına pat pat sırtına vuruyor
kusturuyor çocuğu. 10 gündür kusmayan çocuk kusmaya başladı.
ıkınması yok bişeyi yok ne gazı çıkartacak bağırsaklarına inmesin gazı diyor.
altını o alıcakmış nasıl uyuz oluyorum anlatamam hem almayı beceremiyor
bezi bağlayamıyor hem inat ediyor
akşam her yeri kaka içinde bıraktı.
emzik veriyorum emziği alıp saklıyor gaz yutuyormuş.
annem benim oğlum bu diye seviyor.
sanki o doğurmuş. herşeyi batıyor herşeyi...
offf çok sinirliyim çokkkk.

Acimazdim hic ama dogum sonrası acima merakım tuttu.
Cok kırılıyorum ya en ufak "ne yapabilirim"dediği anda lerp lerp cevap vermek yerine bakıyorum öyle boş.hemen doluyor gözlerim.
acınacak durumda olan sensin. ben bile tek çocukla heyheylerim üstümde geziyorum, sen 3çocukla bravo yani...
üzme artık kendini hırpalamada, kaçta gelirse gelsin onunda yapabileceği bişeyler vardır muhakkak.

Hihi:) birseyle destekle istersen emzigi..geceleri öyle degildir insallah..
geceleride öyle...
off korktuğum başıma geldi galiba benim oğlan biberona alışıyo galiba :18:

kızlar kolay gelsin, bebeklere yeni alışıyoruz bide bunların stresi zor gerçekten.

:) allah kolaylik versiiin..kizim olmadan once coook severdim kv ama dogum yapali ya o tuhaflasti yada ben :) gecenlerde oturmaya gittik ayni senin hesap uyuyan cocuga bi bagirdi "kuzuuuuuum" diye yazik cocuk korktu aglamaya basladi ac annesi bu!!! Hey allahim dedim.. Veya cocuk uyuyor"yüzüne bakma cocucgun" diye yuzune örtü örtmeler..ben 4saat zor dayandim sen iyi dayaniyorsun!! Hele su sen lohusasin onu yapma bunu yapma laflarina tam gicigim!! Sanki lohusalik bir hastalik gibi!! Galiba bebekleri kendi bebekleri zannediorlar kiskaniyorlar...bosver sallaaa gitsin:)

bebeci ve dertsiz sizi çok ii anlıyorum
bende kv burdayken sütüm kesilicek diye çok korktum
en sonunda bıraktım bebeği kendisine, yattım uyudum
sabaha kadar oturdu, bende uykumu aldım
ama bakın şimdi kv yok, oğlum kucağımda mışıl mışıl uyuyo
onlar eninde sonunda gidicek, biz başbaşa kalıcaz
istedikleri kadar annem diye sevsinler, anneleri biziz bebişlerin:)

Iyice doyduguna eminmisin cnm oglunun?? Benim kiz tok olunca hic almiyor emzigi..düzene girer insallah!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…