2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bencede cnm değiştirmen en iyisi gebelik ilerlemeden bi doktora sabit gitmek en iyisi bende değiştirmek istemiorum ama böle tavır sergilerse mecbur değiştireceğim

Doktor konularını artık netleştirmemiz lazım.ben 12 haftada 4 doktora gittim.çok şey anlatması laf kalabalağı yapması önemli değil testlerler ve çok konuşması insanın kafasını daha çok karıştırıyor.dikkat etmemiz gereken doğru yönlendirme ve doğuma bizzat girmesi sağlıklı bebek olduktan sonra hangi doktor olursa olsun çok iyi, problemli hamileliklerde asıl doktor önem arz ediyor.Tevekkül edip bir doktor seçecem dua edelim birbirimize arkadaşım 8. ayında doktor değiştirmek zorunda kaldı baştan çok ilgiliydi son aylarda hastahane ile yaşadığı problemler yüzünden hastalarını mağdur etti.Rabbime sığımdım kalbimi çürütmücem artık

Mergencim biz yeni bir topik açıcak mıyız yasin-i şerif için?

Canım açarız arzu edersiniz...

ya arkadaşlar benim anlamadığım burun kemiğini oluştuğunu görüyor ama cinsiyeti göremiyor mu bence görüp söylemio emin olmak için

Canım bence minikler bacaklarıyla kapatıyorlar görmek ondan kolay olmuyor.Burun kemiği direkt açıkta olduğu için illaki görülüyor,doğru pozisyona gerek olmadan.

günaydın kızlar salı günü akşam işten eve gittim ve kanamam olmuş hemen hastaneye gittik Allah'tan içeride kanama yok bebek normal çıktı kalp atışı vardı ama aklım çıktı bebeğimi kaybediyorum zannettim o gece ağrılarım oldu korktum korkudan doğru düzgün uyuyamadım dünde doktora gittik troid yüksek çıktı ilaç dozunu yükseltti doktor düşük tehlikesi için iğnemi yaptırdım tüm gün yattım hiçbirşey yapmadan benim hamilelik iyi rahat gidiyordu ama 10 gündür rahatsızlanmalarım oluyor rabbim beni de bebeğimi de korusun diye dua ediyorum bugün yine işe geldim evde yattıkça sıkılıyorum işim rahat sekreterlik oturuyorum tüm gün beni yormuyor. bebeğini kaybetme duygusu çok kötüymüş yaşayınca daha da iyi anladım Allah yardımcımız olsun da güzel sağlıklı geçsin hamilelik

Günaydın canım böyle şeyler malesef olabiliyor benim doktorum da güyya hastanenin en tavsiye edilen hatta randevu bile zor bulunan bir doktoru ama vitamin verdi mesela folik asiti kes falan dememişti. Tlefonda başka birşey için (istediği testlerin sonuçları) konuşurken benim aklıma geldi de 16 tane folik asit kaldı bitince tekrar alacak mıyım dedim önce yarım al dedi sonra ben sana sonra vitamin yazıcam ozman almazsın falan dedi ben de decavıt yazmıştınız zaten yeni başladım dedim haaaa ozaman alma folik asit zaten var onun içinde dedi. Yani ben sorunca öğrendim sormasam ikisini birden almaya devam edecektim. Kime gidersen git kendi kendinin doktoru olacaksın ben onu anladım malesef. onu da niye sordum taaa kasıma verdi bir sonraki randevuyu da konuşmuşken birdaha rahatsız etmeyim diye şimdiden sorayım dedim. Birçok şeyi ben soruyorum da öyle öğreniyorum gibi bir his hep var içimde.

Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun, korkup stres yapma nolur. Keşke bir gün daha dinlenseydin. Çok gerekmedikçe kalkma yerinden.

doğrusun cnm benim arkadaşımda aynısını yaşadı doktor haber vermeden hastalarına hastaneden ayrıldı ve arkadşım okadar zor bir doğum yaşadı ki allah kimseye göstermesin biraz da şans galiba allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın

Canım geçmiş olsun...

Keşke işe gitmek için acele etmeseydin,birkaç gün daha evde istirahat etseydin.

Mümkün olduğunca ayakta kalma,kendini yorma canım.

Allah sana ve bebeğine sağlık versin,korusun inşallah.

Ahhh canım çok geçmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın inşallah. Aman dikkat et neden olmuş ki söyledi mi birşey bebeğin iyi olduğuna çok sevindim çok şükür.

canım açarız arzu edersiniz...

Canım bence minikler bacaklarıyla kapatıyorlar görmek ondan kolay olmuyor.burun kemiği direkt açıkta olduğu için illaki görülüyor,doğru pozisyona gerek olmadan.

teyzesi okadar tatlıydı ki zaten sırtı dönüktü minik fasülyem artık elma kadar olmuş elleri havadaydı ay kurban olur annesi onu yaradana eşimi bi görseniz ben ultrasondan çok onu izledim ağzı kulaklarında gözünü kırpmadan bakıodu resmen allah mutluluğumuzu daim etsin inş. Hayattaki en güzel şey bir aile tablosu olabilmek

cnm allah korumuş sen yinede çok dikkat et kendine boşver gerekirse bebelerimiz için 9 ay yatarız yeterki sağ salim kucağımıza alalım insan bi anda nasıl sahipleniyor nasıl alışıor demi

bugüne kadar hiç dert etmemiştim çatlak olmasını, ama bu kaşıntı beni çıldırtacak
Ne yapiyim ne süreyim? :26:

cnm kakao yağını çok tavsiye ediyorlar birde lierac diye bi krem var zaten aktarlara gittimi o sana verir karışım falan bebe yağı sürebilirsin bol bol su iç tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…