Bugüne kadar hiç dert etmemiştim çatlak olmasını, ama bu kaşıntı beni çıldırtacakNe yapiyim ne süreyim? :26:
kakao ve badem yagını sürüyorum ben..bugunlerde krem sürüp yumusatman bile yeterli..
benim arkadasım eczanede çalışıyor..hafta sonu ugrayıp ona krem danısıcam..uygun bi krem varmıs çatlatmayan..öğrenip sizede yazarım fistuklar :))
teyzesi okadar tatlıydı ki zaten sırtı dönüktü minik fasülyem artık elma kadar olmuş elleri havadaydı ay kurban olur annesi onu yaradana eşimi bi görseniz ben ultrasondan çok onu izledim ağzı kulaklarında gözünü kırpmadan bakıodu resmen allah mutluluğumuzu daim etsin inş. Hayattaki en güzel şey bir aile tablosu olabilmek
teyzesi okadar tatlıydı ki zaten sırtı dönüktü minik fasülyem artık elma kadar olmuş elleri havadaydı ay kurban olur annesi onu yaradana eşimi bi görseniz ben ultrasondan çok onu izledim ağzı kulaklarında gözünü kırpmadan bakıodu resmen allah mutluluğumuzu daim etsin inş. Hayattaki en güzel şey bir aile tablosu olabilmek
ÇOK SEVİNİRİZ WALLA YOKSA KİM NE DERSE BEN SÜRÜORUM GÜREŞE ÇIKACAK PEHLİVANLAR GİBİYİM:d
Maşallah kuzucuğumuzaİnsan izlemeye doyamıyor gerçekten canım.:106:Çok başka bir aşk,sevgi Amin canım inşallah,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,yuvamızdan huzuru eksik etmesin inşallah
cnm kakao yağını çok tavsiye ediyorlar birde lierac diye bi krem var zaten aktarlara gittimi o sana verir karışım falan bebe yağı sürebilirsin bol bol su iç tabi
kakao ve badem yagını sürüyorum ben..bugunlerde krem sürüp yumusatman bile yeterli..
benim arkadasım eczanede çalışıyor..hafta sonu ugrayıp ona krem danısıcam..uygun bi krem varmıs çatlatmayan..öğrenip sizede yazarım fistuklar :))
günaydın kızlarrrr
Yaaaa şu birsürü alıntı yapıp cevap yazma nasıl oluyor okuyucam derken herkese cevap yazmayı kaçırıyorum bir ileri bir geri olunca kaçırıcam diye.
istanbulda olan arkadaşlar birşey sorucam hamile giyim nerden alabilirirm lcw dan başka
bildiğiniz yerler varmı bazı belli markalar var ama çok pahallı onlar netten de güvenip alamıyoruz olmaz falan diye:26:
günaydın kızlar salı günü akşam işten eve gittim ve kanamam olmuş hemen hastaneye gittik Allah'tan içeride kanama yok bebek normal çıktı kalp atışı vardı ama aklım çıktı bebeğimi kaybediyorum zannettim o gece ağrılarım oldu korktum korkudan doğru düzgün uyuyamadım dünde doktora gittik troid yüksek çıktı ilaç dozunu yükseltti doktor düşük tehlikesi için iğnemi yaptırdım tüm gün yattım hiçbirşey yapmadan benim hamilelik iyi rahat gidiyordu ama 10 gündür rahatsızlanmalarım oluyor rabbim beni de bebeğimi de korusun diye dua ediyorum bugün yine işe geldim evde yattıkça sıkılıyorum işim rahat sekreterlik oturuyorum tüm gün beni yormuyor. bebeğini kaybetme duygusu çok kötüymüş yaşayınca daha da iyi anladım Allah yardımcımız olsun da güzel sağlıklı geçsin hamilelik
Canım açarız arzu edersiniz...
Maşallah kuzucuğumuzaİnsan izlemeye doyamıyor gerçekten canım.:106:Çok başka bir aşk,sevgi Amin canım inşallah,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,yuvamızdan huzuru eksik etmesin inşallah
istanbulda olan arkadaşlar birşey sorucam hamile giyim nerden alabilirirm lcw dan başka
bildiğiniz yerler varmı bazı belli markalar var ama çok pahallı onlar netten de güvenip alamıyoruz olmaz falan diye:26:
sedacım Allah karşımıza iyi doktor çıkarsın inşallah :))
ipekcim dün gece bende yatarken kaşıntıya uyandım resmen..sürekli kaşınıyo karnım..
cnm allah korumuş sen yinede çok dikkat et kendine boşver gerekirse bebelerimiz için 9 ay yatarız yeterki sağ salim kucağımıza alalım insan bi anda nasıl sahipleniyor nasıl alışıor demi
inşallah arkadaşım ya söz konusu bebeklerimiz olunca insan herşeyden tedirgin oluyor
günaydın hoşgeldin nasılsın ??
nazcım çok şükür canım..Rabbim aratmasın bu günlerimizi..
Canım ben Avr. yakasındayım Şirinevler'de bir mağaza var. GeBe markasını duymuşsundur onun ürünlerini fakat uygun fiyata satıyor. Genelde pantalon ama çok çeşit var hem kumaş hemde kot. Ben kotu 35e t-shortü 15e aldım. Yani LCWden daha ucuz.
ayy ne güzel anlattın ya gözlerim doldu..
Benim eşim hiç göremedi izin alıp gelemedi benle, ama sözleştik birkaç hafta daha geçsin cinsiyeti de netleşsin götürücem kesin. Onun yüz ifadesini izlemeyi bende çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?