2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bugüne kadar hiç dert etmemiştim çatlak olmasını, ama bu kaşıntı beni çıldırtacak
Ne yapiyim ne süreyim? :26:

kakao ve badem yagını sürüyorum ben..bugunlerde krem sürüp yumusatman bile yeterli..
benim arkadasım eczanede çalışıyor..hafta sonu ugrayıp ona krem danısıcam..uygun bi krem varmıs çatlatmayan..öğrenip sizede yazarım fistuklar :))

ÇOK SEVİNİRİZ WALLA YOKSA KİM NE DERSE BEN SÜRÜORUM GÜREŞE ÇIKACAK PEHLİVANLAR GİBİYİM:d

Ayy ne güzel anlattın ya gözlerim doldu..
Benim eşim hiç göremedi izin alıp gelemedi benle, ama sözleştik birkaç hafta daha geçsin cinsiyeti de netleşsin götürücem kesin. Onun yüz ifadesini izlemeyi bende çok istiyorum.

Maşallah kuzucuğumuza İnsan izlemeye doyamıyor gerçekten canım.:106:Çok başka bir aşk,sevgi Amin canım inşallah,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,yuvamızdan huzuru eksik etmesin inşallah

aminn aminnn inşallah mergenim..

zapzupum geçmiş olsun sanada..birdaha yaşamazsın inşallah..doktordan dinlemiştim..bebek yerleşirken inşaat kazar gibi yerleşirmiş..ve bu durumda belli kanamalar olurmus..önemli olan kanın rengi taze kan ise yani kırmızı kan ise muhakkak doktora başvurun diyo..ama koyu ise panik yapmayın hemen doktorunuzu arayın diyo..

cnm kakao yağını çok tavsiye ediyorlar birde lierac diye bi krem var zaten aktarlara gittimi o sana verir karışım falan bebe yağı sürebilirsin bol bol su iç tabi

işten çıkar çıkmaz ilk işim aktara gitmek olacak

istanbulda olan arkadaşlar birşey sorucam hamile giyim nerden alabilirirm lcw dan başka
bildiğiniz yerler varmı bazı belli markalar var ama çok pahallı onlar netten de güvenip alamıyoruz olmaz falan diye:26:

Yaaaa şu birsürü alıntı yapıp cevap yazma nasıl oluyor okuyucam derken herkese cevap yazmayı kaçırıyorum bir ileri bir geri olunca kaçırıcam diye.

Yaaaa şu birsürü alıntı yapıp cevap yazma nasıl oluyor okuyucam derken herkese cevap yazmayı kaçırıyorum bir ileri bir geri olunca kaçırıcam diye.

canım alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret var okuyup cevap yazmak istediklerine o işareti tıklayıp istediklerine yorum yazabiliyorsun..

istanbulda olan arkadaşlar birşey sorucam hamile giyim nerden alabilirirm lcw dan başka
bildiğiniz yerler varmı bazı belli markalar var ama çok pahallı onlar netten de güvenip alamıyoruz olmaz falan diye:26:

Canım ben Avr. yakasındayım Şirinevler'de bir mağaza var. GeBe markasını duymuşsundur onun ürünlerini fakat uygun fiyata satıyor. Genelde pantalon ama çok çeşit var hem kumaş hemde kot. Ben kotu 35e t-shortü 15e aldım. Yani LCWden daha ucuz.

Günaydın herkese, umarım hepiniz çok iyisinizdir.Ben 3 gündür çok kaşınıyorum. vucudumun heryeri özellikle göğsüm karnım kollarım kaşınıyor. Hamilelikte normaldir diye düşündüm ama dün göğsümde göğüs aramda ve bileğimde isilik gibi kızarıklıklar oldu.Kaşımamaya çalışıyorum ama inanılmaz kaşınıyo.Bugün dr.u arayacağım umarım önemli bişey değildir.Sizde de oluyor mu acaba merak ettim?

Canım benim çok geçmiş olsun.Aynı korkuyu bende yaşadığım için bilirim.
Kendini hiç yorma.Allahım yardımcımız olsun gerçekden.

Canım açarız arzu edersiniz...

Bence açalım canım hepimizin duaya ihtiyacı var.

3 Yasin-i şerif bana yazabilirsin. (Allahım kabul etsin)

Evet yaaaa benim de yanlızca 1 gün kaldı görmeme çok heyecanlıyım :)

bazı yerler varmış ama çok gereksiz pahalı malesef ben LCW den başka yere girmiyorum bile. Hoş alışveriş merkezlerinde falan hiç bu tarz mağaza da yok aradık zamanında.

inşallah canım. :) benim de göğüslerim kaşınıyor

sedacım Allah karşımıza iyi doktor çıkarsın inşallah :))
ipekcim dün gece bende yatarken kaşıntıya uyandım resmen..sürekli kaşınıyo karnım..

ne güzel yazmışsın mutlu aile tablomuz hiç bozulmasın inşallah hayattaki en önemli şey bu :)

benim de hepiniz gibi bebeğim için yapmayacağım şey yok vallahi ne garip bir duygu bu böyle
cnm allah korumuş sen yinede çok dikkat et kendine boşver gerekirse bebelerimiz için 9 ay yatarız yeterki sağ salim kucağımıza alalım insan bi anda nasıl sahipleniyor nasıl alışıor demi

evet yaaaa hiç sorma paronoyak oldum ben de hep sanki birşeyler atlamışım bişeyelri yapmayı ne bilim ben bir ilaçları almayı unutmuşum atlamışım herkesin bildiği de benim bilmediğim ve yapmadığı birşeyler varmış gibi paranoyak oldum ben yaaaa bebek için.
inşallah arkadaşım ya söz konusu bebeklerimiz olunca insan herşeyden tedirgin oluyor

ohhhh ben de geç te olsa herkese aynı anda tek mesajda cevap yazmayı öğrendim :) ha ha aha aha ahah:) bundan sonra içimde ukte kalmaz cevaplamak istediğim herşeyi cevaplarım ödüm kopuyor birine geçmiş olsun demedim mi acaba gözünaydın demeyi kaçırdım atladım mı diye :)

günaydın hoşgeldin nasılsın ??

nazcım çok şükür canım..Rabbim aratmasın bu günlerimizi..

sağol canım iyiyiz çok şükür
oğluşum çok yaramaz olacak benim galiba hala miğdem çok bulanıyor
sizlerinde devam ediyomu

bende avr.yakasındayım canım orası çok uzak bana
burda da bir alışveriş merkezinde var gebe mağzası ama çok pahallı 95 tl falandı bir pantolonalışveriş merkezinin içinde olduğu için sanırım

götür götür walla oda gelince çok iyi oluo insan bi güç buluo kendin gidince ne kadarda olsa bi burukluk oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…