2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

inşallah cnm ya allah başımızdan eksik etmesin evlendimi çünkü tama ailen yine can ciğer sana sahip çıkıor sıkıntılarında yanında ama kendi ailen bi başka evin içinde onlarla kalıosun ailene sölemeye çekindiğin şeyleri kocana sölüosun allah herkese bu duyguyu yaşatsın

sağol canım teşekkürler canım benim gelen kan da koyu kahverengimsi bir kandı sende bunun hakkında yazınca içim biraz daha rahatladı acildeki doktor adetten kalan kan olabilir dedi içte kanama yok ya buna seviniyorum

Yaaaa şu birsürü alıntı yapıp cevap yazma nasıl oluyor okuyucam derken herkese cevap yazmayı kaçırıyorum bir ileri bir geri olunca kaçırıcam diye.

Canım mesela alıntı yaptın cevap yazdın.
Onları kopyala.Sonra tekrar bir alındı yaptın yine cevap yazdın.
Biraz boşluk bırak yapıştır.Önceki aldığın alıntıyı diğer alıntıya kopyalamış oluyorsun:)
Böyle istediğin kadar copy-pase yaparak alındı yapabilirsin:)

Karmaşık mı oldu ne:)

annelik annem bazen hala beni arayıp kızım işe giderken şunu giy bunu yap kızıyorum bazen anne kaç yaşına geldim evlendim die ama şimdi anlıorum onu bende kesin öle olurum yavrum olunca

Benim dediğim yerde gebenin kendi mağazası değil pek çok marka var ihraç fazlası satan bir yer zaten marka olunca öyle çok pahalı oluyor maalesef.

çok sağol canım yaptım :) eksik olmayın :)

çok sağol canım yaptım :) eksik olmayın :)

sağol canım teşekkürler canım benim gelen kan da koyu kahverengimsi bir kandı sende bunun hakkında yazınca içim biraz daha rahatladı acildeki doktor adetten kalan kan olabilir dedi içte kanama yok ya buna seviniyorum

geçmiş olsun canım çok şükür ki bebeğin iyiymiş allahım hepsini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

laterne hoş geldin cnm gelmişsin ama galiba geçmişi okuyorsun şu anda anca gelirsin heralde seni bekliodum bende bebeğin iyiymiş allahın izni ile ters köşe yapmış kız beklerken paşamız gelior desene sağlıklı olsunda ne yaptın benim sorularımıda sorabildinmi cnm

evet öyle şeyler çoğu kadında olabiliyormuş canım önemli olan aktif bir kanama olmasın Allah korusun

evet yaaaa hakkaten Allahım başımızdan eksik etmesin. Amin.

Ne güzelmiş ama bana çook uzak ben faydalanamayacağım malesef. Çok ta uygunmuş fiyatları harika.

meraba ben de avr. yakasındayım küçükekmede. rica etsem bana şirinevlerdeki dediğin uygun fiyatlı hamile giyim mağazasının yerini tarif eder misin? E-5 üzerinde mi acaba ?

Ben LCW'den aldım dün pantalon 39 TL ye.
Aynı benim giydiğim tarzın hamile pantalon cinsi onu görünce o kadar sevindim ki anlatamam.
Pantalon üzerimdeyken kasada ödeme yaptım.
Tek bir sıkıntı yaşıyorum.Normalde belden 38 basenden de 40 bedenim.
Pantalonu 40 beden kalmadığı için 42 aldım.O yüzden hadi basen neysede bel çok büyük.
Onada şöyle formül bulmuşlar.Pantalonun içden lastiği var çekip içteki bir düğmeye takıyorsun.
Benim hoşuma gitti açıkcası.Birde mangodan aldım bir pantalon oda beli lastikli.
Eşortman gibi çok rahattı.Onada 30 tl verdim 89 tlden indirime düşmüştü :)
Dün taksimi alt üst ettim ancak iki tane bulabildim.Oda yeter heral bana:)
Hele 42 beden olan 9 ay boyunca giyilecek cinsten :)

meraba ben de avr. yakasındayım küçükekmede. rica etsem bana şirinevlerdeki dediğin uygun fiyatlı hamile giyim mağazasının yerini tarif eder misin? E-5 üzerinde mi acaba ?

Canım bende Şirinevler'e uzak oturuyorum o yüzden sadece tarifle anlatabilirim.
Metro yada metrobüs durağında inince görünen bir cami var, yanından mağazaların olduğu bir cadde gidiyor, o cadde boyunca yürüdükten sonra karşına Evve mağazası çıkacak. Karşına çıkan sokaklardan soldan 1. yada 2. sokağa girmelisin. Biraz salaş görünümlü eski bir dükkan dışarıdan bakınca.

Ayy şimdi gelinlikli resmime bakdım da provadayken.
Hey gidi günler hey nasıl güzel heyecanlardı onlar yahu.
Şimdide bebiş bekliyoruz bazen düşünüyorum şaka gibi geliyor :)

Aman bitlenmeyelim de :)

Hayırlı olsun canım cicilerin. Güle güle giy.

Hayırlı olsun canım cicilerin. Güle güle giy.

Teşekkür ederim tatlım.

Gelinlik prova resmimi avatara ekledim kızlar.
Dün pantalon giydim ya modelinden midir nedir direk göbeğim fırladı.
Ay o an yüzümü görmeniz lazım.Kilo almadım ben ama sanki 100 kiloydum o an.
Moralim sıfıra indi bildiğiniz.Sonra toparladım kendimi.Dünyalar tatlısı oğluşun var ne saçmalıyorsun sen diye kızdım kendime :)
Ben hiç göbekden kilo almam,o yüzden şimdi önden göbiş farklı geliyor bana.
Sizdede bu psikoloji oluyor mu kızlar?

canım moralim bozuk diye okuyunca içim bir tuhaf oldu yazının devamını okumadan pcnin başından kalktım. şimdi tekrar okuyunca bir ohhhhh çektim. çok şükür bebeğimiz iyiyimiş.allah sağlık sıhhat versin canım.

ben de ilk doktorumu bu yüzden değiştirmiştim. kiloma bile bakmamıştı. sadece doğum tarihini söylemişti. bi de azarlayınca doktorumu değiştirmiştim. 2. doktorum daha iyi gibi bakalım inşallah böyle devam eder.

Kızlar göbüşüm çok kaşınıyor, dayanamıyorum hart hurt kaşıyorum :26:

canım ben susam yağı, kayısı yağı ve zeytinyağını karıştırmıştım. kakao yağının sabunu varmış onun kullanımı daha kolaymış. kakao sabunu alıcam ben de. bi de doktorum hangi kremi tavsiye edicek bakalım.
canım kendine dikkat et keşke bugünde dinlenseydin.

ÇOK SEVİNİRİZ WALLA YOKSA KİM NE DERSE BEN SÜRÜORUM GÜREŞE ÇIKACAK PEHLİVANLAR GİBİYİM:d
ayy canım ben de bacaklarıma basenlerime ve göbeğime sürdüm vıcık vıcık yağ oldum. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bir süre banyoda mahsur kalmıştım.o zamandan beri de kaşınmadım hiç.

tünaaydın canlaaaaaaaaaaaar

weeeeeeeeee tatlı bebişleeeeeeeeeer

nasılsınız bakalım bgün

ben yine yorgunum hiçbişe yapasım yok walla yaa

ya walla doktor konusu en korktuğum şeydi sanırım başıma gelecek en kötü şey doktor konusunda kararsız kalmak bilmiorum ne yapacağım umarım bi seferlik bir tavırdır bide ne ilaç yazdı ne bişey sizlere bakıorum herkesin doktoru bişeyler vermiş hiç bişey demedi ya ne yapacağım bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…