Maşallah kuzucuğumuzaİnsan izlemeye doyamıyor gerçekten canım.:106:Çok başka bir aşk,sevgi Amin canım inşallah,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,yuvamızdan huzuru eksik etmesin inşallah
aminn aminnn inşallah mergenim..
zapzupum geçmiş olsun sanada..birdaha yaşamazsın inşallah..doktordan dinlemiştim..bebek yerleşirken inşaat kazar gibi yerleşirmiş..ve bu durumda belli kanamalar olurmus..önemli olan kanın rengi taze kan ise yani kırmızı kan ise muhakkak doktora başvurun diyo..ama koyu ise panik yapmayın hemen doktorunuzu arayın diyo..
Yaaaa şu birsürü alıntı yapıp cevap yazma nasıl oluyor okuyucam derken herkese cevap yazmayı kaçırıyorum bir ileri bir geri olunca kaçırıcam diye.
canım alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret var okuyup cevap yazmak istediklerine o işareti tıklayıp istediklerine yorum yazabiliyorsun..
Evet yaaaa benim de yanlızca 1 gün kaldı görmeme çok heyecanlıyım :)
bazı yerler varmış ama çok gereksiz pahalı malesef ben LCW den başka yere girmiyorum bile. Hoş alışveriş merkezlerinde falan hiç bu tarz mağaza da yok aradık zamanında.
inşallah canım. :) benim de göğüslerim kaşınıyor
ne güzel yazmışsın mutlu aile tablomuz hiç bozulmasın inşallah hayattaki en önemli şey bu :)
benim de hepiniz gibi bebeğim için yapmayacağım şey yok vallahi ne garip bir duygu bu böyle
evet yaaaa hiç sorma paronoyak oldum ben de hep sanki birşeyler atlamışım bişeyelri yapmayı ne bilim ben bir ilaçları almayı unutmuşum atlamışım herkesin bildiği de benim bilmediğim ve yapmadığı birşeyler varmış gibi paranoyak oldum ben yaaaa bebek için.
sağol canım iyiyiz çok şükür
oğluşum çok yaramaz olacak benim galiba hala miğdem çok bulanıyor
sizlerinde devam ediyomu
bende avr.yakasındayım canım orası çok uzak bana
burda da bir alışveriş merkezinde var gebe mağzası ama çok pahallı 95 tl falandı bir pantolonalışveriş merkezinin içinde olduğu için sanırım
Canım mesela alıntı yaptın cevap yazdın.
Onları kopyala.Sonra tekrar bir alındı yaptın yine cevap yazdın.
Biraz boşluk bırak yapıştır.Önceki aldığın alıntıyı diğer alıntıya kopyalamış oluyorsun:)
Böyle istediğin kadar copy-pase yaparak alındı yapabilirsin:)
Karmaşık mı oldu ne:)
Canım mesela alıntı yaptın cevap yazdın.
Onları kopyala.Sonra tekrar bir alındı yaptın yine cevap yazdın.
Biraz boşluk bırak yapıştır.Önceki aldığın alıntıyı diğer alıntıya kopyalamış oluyorsun:)
Böyle istediğin kadar copy-pase yaparak alındı yapabilirsin:)
Karmaşık mı oldu ne:)
sağol canım teşekkürler canım benim gelen kan da koyu kahverengimsi bir kandı sende bunun hakkında yazınca içim biraz daha rahatladı acildeki doktor adetten kalan kan olabilir dedi içte kanama yok ya buna seviniyorum
sağol canım teşekkürler canım benim gelen kan da koyu kahverengimsi bir kandı sende bunun hakkında yazınca içim biraz daha rahatladı acildeki doktor adetten kalan kan olabilir dedi içte kanama yok ya buna seviniyorum
inşallah cnm ya allah başımızdan eksik etmesin evlendimi çünkü tama ailen yine can ciğer sana sahip çıkıor sıkıntılarında yanında ama kendi ailen bi başka evin içinde onlarla kalıosun ailene sölemeye çekindiğin şeyleri kocana sölüosun allah herkese bu duyguyu yaşatsın
Canım ben Avr. yakasındayım Şirinevler'de bir mağaza var. GeBe markasını duymuşsundur onun ürünlerini fakat uygun fiyata satıyor. Genelde pantalon ama çok çeşit var hem kumaş hemde kot. Ben kotu 35e t-shortü 15e aldım. Yani LCWden daha ucuz.
Canım ben Avr. yakasındayım Şirinevler'de bir mağaza var. GeBe markasını duymuşsundur onun ürünlerini fakat uygun fiyata satıyor. Genelde pantalon ama çok çeşit var hem kumaş hemde kot. Ben kotu 35e t-shortü 15e aldım. Yani LCWden daha ucuz.
meraba ben de avr. yakasındayım küçükekmede. rica etsem bana şirinevlerdeki dediğin uygun fiyatlı hamile giyim mağazasının yerini tarif eder misin? E-5 üzerinde mi acaba ?
Günaydın herkese, umarım hepiniz çok iyisinizdir.Ben 3 gündür çok kaşınıyorum. vucudumun heryeri özellikle göğsüm karnım kollarım kaşınıyor. Hamilelikte normaldir diye düşündüm ama dün göğsümde göğüs aramda ve bileğimde isilik gibi kızarıklıklar oldu.Kaşımamaya çalışıyorum ama inanılmaz kaşınıyo.Bugün dr.u arayacağım umarım önemli bişey değildir.Sizde de oluyor mu acaba merak ettim?
Ben LCW'den aldım dün pantalon 39 TL ye.
Aynı benim giydiğim tarzın hamile pantalon cinsi onu görünce o kadar sevindim ki anlatamam.
Pantalon üzerimdeyken kasada ödeme yaptım.
Tek bir sıkıntı yaşıyorum.Normalde belden 38 basenden de 40 bedenim.
Pantalonu 40 beden kalmadığı için 42 aldım.O yüzden hadi basen neysede bel çok büyük.
Onada şöyle formül bulmuşlar.Pantalonun içden lastiği var çekip içteki bir düğmeye takıyorsun.
Benim hoşuma gitti açıkcası.Birde mangodan aldım bir pantalon oda beli lastikli.
Eşortman gibi çok rahattı.Onada 30 tl verdim 89 tlden indirime düşmüştü :)
Dün taksimi alt üst ettim ancak iki tane bulabildim.Oda yeter heral bana:)
Hele 42 beden olan 9 ay boyunca giyilecek cinsten :)
Hayırlı olsun canım cicilerin. Güle güle giy.
canım moralim bozuk diye okuyunca içim bir tuhaf oldu yazının devamını okumadan pcnin başından kalktım. şimdi tekrar okuyunca bir ohhhhh çektim. çok şükür bebeğimiz iyiyimiş.allah sağlık sıhhat versin canım.işte geldim burdayım cnm dün doktor kontrolümüz vardı ikili teste gittik çok moralim bozuk çıktım bebemde hiç bir şey yok gayet sağlıklı ense kalınlığı 1 cm burun kemik yapısıda oluşmuş ama doktorun tavrı sinir etti beni nedendir bilmiyorum ama sabah ameliyattan çıkmış sanırım zorlu bir şeydi böle çok durgun duruyordu sorularımı kağıda yazdım unutmayım diye ama hiç birini soramadım ultrasonda baktı cinsiyeti bile sölemedi resimleri verdi test verdi bi kaç tane çıktık hiç bişey soramadım önceden sormak istediğiniz bişey varmı der güler yüzle karşılardı ben dedim cinsiyeti bellimi diye güldü sadece gördü bence ama sölemedi bir daha ki sefere böle ve bu yaparsa değiştireceğim doktoru
mesela benim doktorum beni takip etmiyo..gebelik kartı yok elinde..sıkıntılarımı verdiği ilaçları hep burda yazmak zorunda ama yazmıyo..her gittiğimde doktor bakın sonucu getirdim diye yada şu rahatsızlıgım için verdiğiniz ilaç işe yaradı diyorum..sürekli ben hatırlatıyorum..
o yüzden şimdi gideceğim doktoru değiştiricem..
Kızlar göbüşüm çok kaşınıyor, dayanamıyorum hart hurt kaşıyorum :26:
canım kendine dikkat et keşke bugünde dinlenseydin.günaydın kızlar salı günü akşam işten eve gittim ve kanamam olmuş hemen hastaneye gittik Allah'tan içeride kanama yok bebek normal çıktı kalp atışı vardı ama aklım çıktı bebeğimi kaybediyorum zannettim o gece ağrılarım oldu korktum korkudan doğru düzgün uyuyamadım dünde doktora gittik troid yüksek çıktı ilaç dozunu yükseltti doktor düşük tehlikesi için iğnemi yaptırdım tüm gün yattım hiçbirşey yapmadan benim hamilelik iyi rahat gidiyordu ama 10 gündür rahatsızlanmalarım oluyor rabbim beni de bebeğimi de korusun diye dua ediyorum bugün yine işe geldim evde yattıkça sıkılıyorum işim rahat sekreterlik oturuyorum tüm gün beni yormuyor. bebeğini kaybetme duygusu çok kötüymüş yaşayınca daha da iyi anladım Allah yardımcımız olsun da güzel sağlıklı geçsin hamilelik
ayy canım ben de bacaklarıma basenlerime ve göbeğime sürdüm vıcık vıcık yağ oldum. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bir süre banyoda mahsur kalmıştım.o zamandan beri de kaşınmadım hiç.ÇOK SEVİNİRİZ WALLA YOKSA KİM NE DERSE BEN SÜRÜORUM GÜREŞE ÇIKACAK PEHLİVANLAR GİBİYİM:d
canım moralim bozuk diye okuyunca içim bir tuhaf oldu yazının devamını okumadan pcnin başından kalktım. şimdi tekrar okuyunca bir ohhhhh çektim. çok şükür bebeğimiz iyiyimiş.allah sağlık sıhhat versin canım.
ben de ilk doktorumu bu yüzden değiştirmiştim. kiloma bile bakmamıştı. sadece doğum tarihini söylemişti. bi de azarlayınca doktorumu değiştirmiştim. 2. doktorum daha iyi gibi bakalım inşallah böyle devam eder.
canım ben susam yağı, kayısı yağı ve zeytinyağını karıştırmıştım. kakao yağının sabunu varmış onun kullanımı daha kolaymış. kakao sabunu alıcam ben de. bi de doktorum hangi kremi tavsiye edicek bakalım.
canım kendine dikkat et keşke bugünde dinlenseydin.
ayy canım ben de bacaklarıma basenlerime ve göbeğime sürdüm vıcık vıcık yağ oldum. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bir süre banyoda mahsur kalmıştım.o zamandan beri de kaşınmadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?