2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
gelinlik resmin çok güzelmiş çok beğendim :) ayyy evet yaaaaaa bbundan kısa bir süre önce gelinliklerle falan uğraşırken şimdi maşallah bebiş geldi :) bizim okadar zaman geçmesine rağmen bize bile sanki hemen oluvermiş falan gibi bir his oluyor. :) ha ahaha .

güle güle giy canım iyi günlerde:)

tünaaydın canlaaaaaaaaaaaar

weeeeeeeeee tatlı bebişleeeeeeeeeer

nasılsınız bakalım bgün

ben yine yorgunum hiçbişe yapasım yok walla yaa

Hoş gelmişsin tatlımmm :)

İş güç yuvarlanıp gidiyoruz :) Neyseki yarın cuma hafta sonu bol bol dinlenicem inşallah.

güle güle giy canım iyi günlerde:)

Teşekkürler tatlım :)

Heyecanları mutlulukları peş peşe yaşıyoruz kocişle.Şöyle bir geçmişdeki resimlere bakdım da vay bee dedim :)
Allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah.Allahım bozmasın nazarlardan saklasın.

sedagg canım güzel haberlerini okudum hadi geçmiş olsun,bebişimize 41 kere maşallah bebişimiz sağlıklı ya cinsiyet işine pek takılma doktor net görememiştir yoksa söylerdi.. beni düşün;geçen gidişimde %60 kızdı şimdi %80 erkek yanlış bileceğine bilme daha iyi tatlım :)

bu arada anestezi ile sezeryan yok mu diye sordum,senin durumunu anlattım,doktorum '' olur mu öyle şey tabi ki var,gelsin arkadaşın'' dedi.. tercih senin tabi ama elinin altında bir seçeneğin daha var aklında olsun!!

Hoş gelmişsin tatlımmm :)

İş güç yuvarlanıp gidiyoruz :) Neyseki yarın cuma hafta sonu bol bol dinlenicem inşallah.

hoooşş bulduummmmmmm canım beniimmmm

Allah çalışan annişleree güç kuvvet versin bnm gibi ev hanımı annişlere de tabiii.......mesela ev işleri beni bekliyo ütü fln ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiç yapasım yok walla halim yok

cnm zaten okuduysan dün doktorun tavrına kızdım birazcık birdahaki gidişimdede aynı şeyleri yaparsa hemen senin doktora transfer olacağım aslında bi gün gidip doğum ile ilgili bilgi almak istiyorum sırf bunun için bi bölüm varmış öle duymuştum biliomusun cnm

canım alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret var okuyup cevap yazmak istediklerine o işareti tıklayıp istediklerine yorum yazabiliyorsun..
Allah razı olsun kız :) bende hiç usenmeden Copy- paste yapıyorsunuz diye şaşırıyordum ne kolaymış :))

Evet seninki karmaşık katinammin daha teknolojik ve pratik :) sende onu yap bence hihii

Kızım moralim bozuk falan demeseydin iyiydi ikili test dedin moralim bozuk dedin bittim burada korkuttun calla bebekimizden dolayı moralin bozuk sandim Allah korusun, moral bozukluğun bu olsun değiştirirsin gider icine sinmiyorsa şimdiden araştır doktor gunü kötü gecmis bile olsa senin psikolojini bozmaya hakkı yok doktor dediğin soğuk kanlı olsun hem

Sen kesin değiştir bence canım ileride senin de unuttuğun bişeyler olursa iyi olmaz

Ben ilk düşük tehlikemde ki sadece benek benek kahverengi lekelenmem olduğu için bu sonuca vardılar bir doktor dedi ki ilacını iç normal hayata devam et digeri dedi ki yat , ki aynı hastanenin doktorları , neymiş kimisi normal hayata devam etme gorusundeymis kimisi kesinlikle yatak istirahatini şart koyuyormuş açıklamaları bu oldu , sen yine de yat ben yatmadım şımardım temizlik bile yaptım bebeğimin esine zarar verdim herhalde siz siz olun temizliktir gezmedik geçin bu isleri bebekler çok çok önemli

Âmin canım inşallah
Kızlar göbüşüm çok kaşınıyor, dayanamıyorum hart hurt kaşıyorum :26:
Anam dün benim de bir kasindi sorma çatara çutara daldım sonra aklıma geldi catliycam diye ki ben banyoda bebe yağı sürmeye başlamıştım yetmiycek demek ki zaten cildim kuru benim

Gecmis olsun canım bebeklerden bizlerden daha güçlüler maşallah bende her ultrasonda korkuyorum sonra bakıyorum kalbi atıyor çok şükür Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

sağol valla ya pek zevkliymis böyle yazması :)) sayende bende cahillikten çıktım hihiii

Bu arada gevezelikten ben size günaydın demeyi unuttum hoş okuyup cevap verene kadar öğlen oldu:)
Tunaydiiiiiinnnn annecikler

haklısın cnm ya pışpışlanmak istiyo insan bu gidişle değiştircem gibi duruyo zaten hstaneye girdimi bi tuhaf oluyorum elim ayağım tutmuo bi heyecan basıo kaçasım gelio

hiç sorma ben de bir fena oldum okumaya başlayınca Allah korusun yaaa çok hassasız ya ondan oluyor. Aman sonuçlar iyi olsun da. Benim de kilomu sormadı bile ben yiyeceklerle ilgili birşeyler soracaktım diyetisyene git dedi. örnek liste falan vermedi yani istediğim halde.

tünaydın canım sana da :) Bebişine de :) benim de iş yapasın yok valla.

tünaaydın canlaaaaaaaaaaaar

weeeeeeeeee tatlı bebişleeeeeeeeeer

nasılsınız bakalım bgün

ben yine yorgunum hiçbişe yapasım yok walla yaa

inşallah öyledir canım çok mecbur kalmadıkça insan değiştirmek istemiyor açıkçası. Bizimkilere de yani ben kendi adıma konuşayım ben soruyorum da anca öyle söylüyor kendimi sürekli araştırmak soruşturmak zorunda hissetmek çok kötü. Bir de dalga geçer gibi maşallah çok bilinçlisiniz herşeyi biliyorsunuz demez mi bozuluyor insan vallahi yaaa. acaba diyorum daha ilk randevunun heyecanı ile ben çok konuştum da ndan fırsat mı bulamadı diyorum. bu sefer ben hiçbirşey demicem kağıdımı sorularımı açmıcam önüme bana ne diyecekse desin kendi sorsun kendi söylesin söyledikleri benim sorularımın cevabını karşılamaz ise soracağım.

eeee kaç yaşına da gelse çocuk çocuktur anneannem rahmetli 90 yaşşındayken hala anneme ve teyzelerime cacık yaparken salatalıkları yıkadınız mı diye soruyordu ha ha ahaaha :)

annelik annem bazen hala beni arayıp kızım işe giderken şunu giy bunu yap kızıyorum bazen anne kaç yaşına geldim evlendim die ama şimdi anlıorum onu bende kesin öle olurum yavrum olunca

Bu arada gevezelikten ben size günaydın demeyi unuttum hoş okuyup cevap verene kadar öğlen oldu:)
Tunaydiiiiiinnnn annecikler[/QUOTE]

evet ben öğle yemeğine çıkıcam bile. arada bu sayfaya bakıyorum ortak noktalar yakalıyorum çok hoşuma gidiyor.

tatlım doğum koçluğu veya doğuma hazırlık diye bir hazırlık bölümü var ama bakmadım ben henüz
birlikte bakarız belki :)

:) vallahi iyi oldu Allah hepinizden razı olsun :) gülme işareti bile yapamıyorum ben çok cahilim esas geçen sene alıntı bile yapamıyordum :) birkere kendi kendime cevap yazmış gibi olmuştum çok gülmüştük ha aha aha ah:)

hoşgeldin canım evet bütün noktalarımız ortak ne güzel :) bütün yazdıklarınızı ben yazsam aynı şeyi ayazardım diye okuyorum :) aynen yazıp yollucam artık uzun uzun yazmaya gerk yok :)
Tunaydiiiiiinnnn annecikler

evet ben öğle yemeğine çıkıcam bile. arada bu sayfaya bakıyorum ortak noktalar yakalıyorum çok hoşuma gidiyor.[/QUOTE]

zapzup geçmiş olsun tatlım,biraz korkmuşsun ama Allaha şükür bebişimiz iyiymiş,maşallah ona dikkat et kendine

Evet seninki karmaşık katinammin daha teknolojik ve pratik :) sende onu yap bence hihii

Alıştım kız ben idare ediyor beni :)

Amin canım benim.Ben şanslı çalışan anne adayıyım :)

Eşim saolsun her konuda yardımcı bana.Ütüyü zaten pek sevmezdim nerdeyse 15 gündür eşim kendi ütülüyor gömleklerini:)
Kıyamam ben kocişime ya.Akşam ütüliyimde sevinsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…