Teşekkür ederim tatlım.
Gelinlik prova resmimi avatara ekledim kızlar.
Dün pantalon giydim ya modelinden midir nedir direk göbeğim fırladı.
Ay o an yüzümü görmeniz lazım.Kilo almadım ben ama sanki 100 kiloydum o an.
Moralim sıfıra indi bildiğiniz.Sonra toparladım kendimi.Dünyalar tatlısı oğluşun var ne saçmalıyorsun sen diye kızdım kendime :)
Ben hiç göbekden kilo almam,o yüzden şimdi önden göbiş farklı geliyor bana.
Sizdede bu psikoloji oluyor mu kızlar?
Ben LCW'den aldım dün pantalon 39 TL ye.
Aynı benim giydiğim tarzın hamile pantalon cinsi onu görünce o kadar sevindim ki anlatamam.
Pantalon üzerimdeyken kasada ödeme yaptım.
Tek bir sıkıntı yaşıyorum.Normalde belden 38 basenden de 40 bedenim.
Pantalonu 40 beden kalmadığı için 42 aldım.O yüzden hadi basen neysede bel çok büyük.
Onada şöyle formül bulmuşlar.Pantalonun içden lastiği var çekip içteki bir düğmeye takıyorsun.
Benim hoşuma gitti açıkcası.Birde mangodan aldım bir pantalon oda beli lastikli.
Eşortman gibi çok rahattı.Onada 30 tl verdim 89 tlden indirime düşmüştü :)
Dün taksimi alt üst ettim ancak iki tane bulabildim.Oda yeter heral bana:)
Hele 42 beden olan 9 ay boyunca giyilecek cinsten :)
tünaaydın canlaaaaaaaaaaaar
weeeeeeeeee tatlı bebişleeeeeeeeeer
nasılsınız bakalım bgün
ben yine yorgunum hiçbişe yapasım yok walla yaa
güle güle giy canım iyi günlerde:)
gelinlik resmin çok güzelmiş çok beğendim :) ayyy evet yaaaaaa bbundan kısa bir süre önce gelinliklerle falan uğraşırken şimdi maşallah bebiş geldi :) bizim okadar zaman geçmesine rağmen bize bile sanki hemen oluvermiş falan gibi bir his oluyor. :) ha ahaha .
Hoş gelmişsin tatlımmm :)
İş güç yuvarlanıp gidiyoruz :) Neyseki yarın cuma hafta sonu bol bol dinlenicem inşallah.
sedagg canım güzel haberlerini okudum hadi geçmiş olsun,bebişimize 41 kere maşallahbebişimiz sağlıklı ya cinsiyet işine pek takılma doktor net görememiştir yoksa söylerdi.. beni düşün;geçen gidişimde %60 kızdı şimdi %80 erkek yanlış bileceğine bilme daha iyi tatlım :)
bu arada anestezi ile sezeryan yok mu diye sordum,senin durumunu anlattım,doktorum '' olur mu öyle şey tabi ki var,gelsin arkadaşın'' dedi.. tercih senin tabi ama elinin altında bir seçeneğin daha var aklında olsun!!
Mergencim biz yeni bir topik açıcak mıyız yasin-i şerif için?
Allah razı olsun kız :) bende hiç usenmeden Copy- paste yapıyorsunuz diye şaşırıyordum ne kolaymış :))canım alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret var okuyup cevap yazmak istediklerine o işareti tıklayıp istediklerine yorum yazabiliyorsun..
Canım mesela alıntı yaptın cevap yazdın.
Onları kopyala.Sonra tekrar bir alındı yaptın yine cevap yazdın.
Biraz boşluk bırak yapıştır.Önceki aldığın alıntıyı diğer alıntıya kopyalamış oluyorsun:)
Böyle istediğin kadar copy-pase yaparak alındı yapabilirsin:)
Karmaşık mı oldu ne:)
Kızım moralim bozuk falan demeseydin iyiydi ikili test dedin moralim bozuk dedin bittim burada korkuttun calla bebekimizden dolayı moralin bozuk sandim Allah korusun, moral bozukluğun bu olsun değiştirirsin gider icine sinmiyorsa şimdiden araştır doktor gunü kötü gecmis bile olsa senin psikolojini bozmaya hakkı yok doktor dediğin soğuk kanlı olsun hemişte geldim burdayım cnm dün doktor kontrolümüz vardı ikili teste gittik çok moralim bozuk çıktım bebemde hiç bir şey yok gayet sağlıklı ense kalınlığı 1 cm burun kemik yapısıda oluşmuş ama doktorun tavrı sinir etti beni nedendir bilmiyorum ama sabah ameliyattan çıkmış sanırım zorlu bir şeydi böle çok durgun duruyordu sorularımı kağıda yazdım unutmayım diye ama hiç birini soramadım ultrasonda baktı cinsiyeti bile sölemedi resimleri verdi test verdi bi kaç tane çıktık hiç bişey soramadım önceden sormak istediğiniz bişey varmı der güler yüzle karşılardı ben dedim cinsiyeti bellimi diye güldü sadece gördü bence ama sölemedi bir daha ki sefere böle yaparsa değiştireceğim doktoru
Sen kesin değiştir bence canım ileride senin de unuttuğun bişeyler olursa iyi olmazmesela benim doktorum beni takip etmiyo..gebelik kartı yok elinde..sıkıntılarımı verdiği ilaçları hep burda yazmak zorunda ama yazmıyo..her gittiğimde doktor bakın sonucu getirdim diye yada şu rahatsızlıgım için verdiğiniz ilaç işe yaradı diyorum..sürekli ben hatırlatıyorum..
o yüzden şimdi gideceğim doktoru değiştiricem..
günaydın.nasılsınız.dün doktora gittim kahverengi akıntılar için kanama olmadığı sürece risk yok dedi.bi önceki doktorum yürüyüş vermişti bende yürüyordum ve ben yürüdükçe akıntılarım artıyor diye belirttim.ancak dünkü doktor kesinlikle ilk 5 ay önermiyoruz yürüyüş kendini yormaman lazım dinlen dedi.ben kime nasıl inanacağımı bilemedim.biri değerlerin iyi diyor, diğeri kansızlık var diyor.bu arada cinsiyet konusunu sorduk kız gibi dedi ama bidahaki ay belli olurmuş.:)
Âmin canım inşallahALLAH'a yalvarıyorum sadece doğru insanlarla karşılaştırsın diye bana iyi muamele yapabilecek hayrıma karar verebilecek insanlar. Ama en önemliside yavrum ALLAH'ım akıl sağlığı ve vücut sağlığı yerinde evlat nasip etsin.Cinsiyeti ne olursa olsun o benim can parçam ALLAH'ım yeterki sağlık versin bütünlük versin huzur versin aileme ne farkeder hayırlı sağlıklı evlat olduktan sonra...
Anam dün benim de bir kasindi sorma çatara çutara daldım sonra aklıma geldi catliycam diye ki ben banyoda bebe yağı sürmeye başlamıştım yetmiycek demek ki zaten cildim kuru benimKızlar göbüşüm çok kaşınıyor, dayanamıyorum hart hurt kaşıyorum :26:
günaydın kızlar salı günü akşam işten eve gittim ve kanamam olmuş hemen hastaneye gittik Allah'tan içeride kanama yok bebek normal çıktı kalp atışı vardı ama aklım çıktı bebeğimi kaybediyorum zannettim o gece ağrılarım oldu korktum korkudan doğru düzgün uyuyamadım dünde doktora gittik troid yüksek çıktı ilaç dozunu yükseltti doktor düşük tehlikesi için iğnemi yaptırdım tüm gün yattım hiçbirşey yapmadan benim hamilelik iyi rahat gidiyordu ama 10 gündür rahatsızlanmalarım oluyor rabbim beni de bebeğimi de korusun diye dua ediyorum bugün yine işe geldim evde yattıkça sıkılıyorum işim rahat sekreterlik oturuyorum tüm gün beni yormuyor. bebeğini kaybetme duygusu çok kötüymüş yaşayınca daha da iyi anladım Allah yardımcımız olsun da güzel sağlıklı geçsin hamilelik
ohhhh ben de geç te olsa herkese aynı anda tek mesajda cevap yazmayı öğrendim :) ha ha aha aha ahah:) bundan sonra içimde ukte kalmaz cevaplamak istediğim herşeyi cevaplarım ödüm kopuyor birine geçmiş olsun demedim mi acaba gözünaydın demeyi kaçırdım atladım mı diye :)
Allah razı olsun kız :) bende hiç usenmeden Copy- paste yapıyorsunuz diye şaşırıyordum ne kolaymış :))
Evet seninki karmaşık katinammin daha teknolojik ve pratik :) sende onu yap bence hihii
Kızım moralim bozuk falan demeseydin iyiydi ikili test dedin moralim bozuk dedin bittim burada korkuttun calla bebekimizden dolayı moralin bozuk sandim Allah korusun, moral bozukluğun bu olsun değiştirirsin gider icine sinmiyorsa şimdiden araştır doktor gunü kötü gecmis bile olsa senin psikolojini bozmaya hakkı yok doktor dediğin soğuk kanlı olsun hem
Sen kesin değiştir bence canım ileride senin de unuttuğun bişeyler olursa iyi olmaz
Ben ilk düşük tehlikemde ki sadece benek benek kahverengi lekelenmem olduğu için bu sonuca vardılar bir doktor dedi ki ilacını iç normal hayata devam et digeri dedi ki yat , ki aynı hastanenin doktorları , neymiş kimisi normal hayata devam etme gorusundeymis kimisi kesinlikle yatak istirahatini şart koyuyormuş açıklamaları bu oldu , sen yine de yat ben yatmadım şımardım temizlik bile yaptım bebeğimin esine zarar verdim herhalde siz siz olun temizliktir gezmedik geçin bu isleri bebekler çok çok önemli
Âmin canım inşallah
Anam dün benim de bir kasindi sorma çatara çutara daldım sonra aklıma geldi catliycam diye ki ben banyoda bebe yağı sürmeye başlamıştım yetmiycek demek ki zaten cildim kuru benim
Gecmis olsun canım bebeklerden bizlerden daha güçlüler maşallah bende her ultrasonda korkuyorum sonra bakıyorum kalbi atıyor çok şükür Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
sağol valla ya pek zevkliymis böyle yazması :)) sayende bende cahillikten çıktım hihiii
Bu arada gevezelikten ben size günaydın demeyi unuttum hoş okuyup cevap verene kadar öğlen oldu:)
Tunaydiiiiiinnnn annecikler
canım moralim bozuk diye okuyunca içim bir tuhaf oldu yazının devamını okumadan pcnin başından kalktım. şimdi tekrar okuyunca bir ohhhhh çektim. çok şükür bebeğimiz iyiyimiş.allah sağlık sıhhat versin canım.
ben de ilk doktorumu bu yüzden değiştirmiştim. kiloma bile bakmamıştı. sadece doğum tarihini söylemişti. bi de azarlayınca doktorumu değiştirmiştim. 2. doktorum daha iyi gibi bakalım inşallah böyle devam eder.
canım ben susam yağı, kayısı yağı ve zeytinyağını karıştırmıştım. kakao yağının sabunu varmış onun kullanımı daha kolaymış. kakao sabunu alıcam ben de. bi de doktorum hangi kremi tavsiye edicek bakalım.
canım kendine dikkat et keşke bugünde dinlenseydin.
ayy canım ben de bacaklarıma basenlerime ve göbeğime sürdüm vıcık vıcık yağ oldum. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bir süre banyoda mahsur kalmıştım.o zamandan beri de kaşınmadım hiç.
tünaaydın canlaaaaaaaaaaaar
weeeeeeeeee tatlı bebişleeeeeeeeeer
nasılsınız bakalım bgün
ben yine yorgunum hiçbişe yapasım yok walla yaa
ya walla doktor konusu en korktuğum şeydi sanırım başıma gelecek en kötü şey doktor konusunda kararsız kalmak bilmiorum ne yapacağım umarım bi seferlik bir tavırdır bide ne ilaç yazdı ne bişey sizlere bakıorum herkesin doktoru bişeyler vermiş hiç bişey demedi ya ne yapacağım bilmiorum
annelik annem bazen hala beni arayıp kızım işe giderken şunu giy bunu yap kızıyorum bazen anne kaç yaşına geldim evlendim die ama şimdi anlıorum onu bende kesin öle olurum yavrum olunca
cnm zaten okuduysan dün doktorun tavrına kızdım birazcık birdahaki gidişimdede aynı şeyleri yaparsa hemen senin doktora transfer olacağım aslında bi gün gidip doğum ile ilgili bilgi almak istiyorum sırf bunun için bi bölüm varmış öle duymuştum biliomusun cnm
Allah razı olsun kız :) bende hiç usenmeden Copy- paste yapıyorsunuz diye şaşırıyordum ne kolaymış :))
Evet seninki karmaşık katinammin daha teknolojik ve pratik :) sende onu yap bence hihii
Kızım moralim bozuk falan demeseydin iyiydi ikili test dedin moralim bozuk dedin bittim burada korkuttun calla bebekimizden dolayı moralin bozuk sandim Allah korusun, moral bozukluğun bu olsun değiştirirsin gider icine sinmiyorsa şimdiden araştır doktor gunü kötü gecmis bile olsa senin psikolojini bozmaya hakkı yok doktor dediğin soğuk kanlı olsun hem
Sen kesin değiştir bence canım ileride senin de unuttuğun bişeyler olursa iyi olmaz
Ben ilk düşük tehlikemde ki sadece benek benek kahverengi lekelenmem olduğu için bu sonuca vardılar bir doktor dedi ki ilacını iç normal hayata devam et digeri dedi ki yat , ki aynı hastanenin doktorları , neymiş kimisi normal hayata devam etme gorusundeymis kimisi kesinlikle yatak istirahatini şart koyuyormuş açıklamaları bu oldu , sen yine de yat ben yatmadım şımardım temizlik bile yaptım bebeğimin esine zarar verdim herhalde siz siz olun temizliktir gezmedik geçin bu isleri bebekler çok çok önemli
Âmin canım inşallah
Anam dün benim de bir kasindi sorma çatara çutara daldım sonra aklıma geldi catliycam diye ki ben banyoda bebe yağı sürmeye başlamıştım yetmiycek demek ki zaten cildim kuru benim
Gecmis olsun canım bebeklerden bizlerden daha güçlüler maşallah bende her ultrasonda korkuyorum sonra bakıyorum kalbi atıyor çok şükür Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
sağol valla ya pek zevkliymis böyle yazması :)) sayende bende cahillikten çıktım hihiii
Bu arada gevezelikten ben size günaydın demeyi unuttum hoş okuyup cevap verene kadar öğlen oldu:)
Yemek saati..
Hadi afiyet olsun herkese
tatlım doğum koçluğu veya doğuma hazırlık diye bir hazırlık bölümü var ama bakmadım ben henüz
birlikte bakarız belki :)
hoooşş bulduummmmmmm canım beniimmmm
Allah çalışan annişleree güç kuvvet versin bnm gibi ev hanımı annişlere de tabiii.......mesela ev işleri beni bekliyo ütü fln ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiç yapasım yok walla halim yok
Ayy şimdi gelinlikli resmime bakdım da provadayken.
Hey gidi günler hey nasıl güzel heyecanlardı onlar yahu.
Şimdide bebiş bekliyoruz bazen düşünüyorum şaka gibi geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?