iki tane ortak arkadaşımız varmış hemde.
acaba bende mi yanlış bez kullanıyorum ya...
benim oğlan yaklaşık 6kilo 2numara kullanıyoruz.
biz de 62 günlüğüz... ilk ay geceleri, bazen de gündüz mama verdim sürekli ağlıyor doymuyor doymuyor diye başımın etini yediler sonra kestim, 1 aydır sadece anne sütü veriyorum 2 3 saatte bir emmeye de alıştı. emdikçe süt arttı, zaten doktorum bebek 80 cc emiyorsa sağınca 30 cc ancak çıkar demişti. benim oğlumda her bir memeyi zorla 5 7 dk emiyor ama araştırdığıma göre bazı bebekler 5 bazı bebekler 10 dk da memedeki sütü boşaltırmış zaten. siz usanmadan emzirmeye devam edin ve üzülmeyin stres sütün düşmanı. dün kontrolümüz vardı kilo alımı da sorunsuzdu maşallah. inşallah herşey gönlünüzce olur
aynen canım bende öyle düşünüyorum ek besine geçince takviye ederiz inşallah benim arkdaşımın dru ek besin tariflerini bizzat aşı kartına kendi yazıyouış prof dr kadın.bizimki erkek eğer tarif vermezse ondan alıcam valla .Allahtan bi mani olmazsa sizede yazarım o zaman.hem günlük yoğurt yapcaz daha devam sütü vercez o hooo
uyuduğunda ne zaman acıkıp uyanacağını az çok tahmin ediyosundur. uyanmadan sen memeyi ağzına versen farkında olmadan emer belki.
malum bizde de emzik problemi var. kızım bazen aç aç emzikle uykuya dalıyo. ben de uykuya dalınca emziği ağzından alıp memeyi veriyorum. uykulu uykulu bu şekilde karnı doyuyo.
biz 3 numara kullanıyoruz. kızım 4800.
saol canım napiyim elimde diil, sen sadece anne sütü mü veriyosun
kızlar aranızda bebişle uçak yolculuğu yapan var mı, biz haftaya istanbula gidicez urfadan , uçakta çok zorluk çeker miyim acaba??
spor salonunda spor yapmaya başlayan var mı aramızda arkadaşlar.
spor yaparken anne sütü azalan oldu mu merak ediyorum.internette yazılana göre spor anne sğtğnğ etkilemiyormuş.hatta anneye mutluluk verdigi için artıyormuş.aslı nedir acaba.
kızlar hep okuyorum ama cevap yazamıyorum.
rahatsız olanlara Allah şifa versin, bebeklerimizin sağlığı hep yerinde olsun inşallah.
egomego nun yavrusundan haberi olan var mı? geçmişten konuyu pek takip edemedim, bilgim yok. her gece onlar için dua ediyorum.
göğsü şişen arkadaşlar, lütfen yazdıklarımı iyi okuyun.
ilk doğumumda 4 ay göğüs yarası çektim, resmen kanıyordu, meme uçlarımın derisi yoktu, ve bütün acılarıma, tepinmelerime, ağlama krizlerime rağmen oğlumu emzirdim. tam 2 yıl:)))
ilk 4 ay göğüs yaralarımdan çok sık emziremediğim için, şiştiler, ateşlendim..öğrendim ki adına mastit diyorlarmış. antibiyotik kullandım, ne fayda. sıcak duşlar, havlular pek fayda etmedi.
çözümü cevizde buldum. cevizin kabuğunu güzelce 2'ye bölüyorsun, içini sana batmayacak şekilde oyup temizliyorsun. 2 tane kapak oluyor. bu kapakları göğüs ucuna kapatıp bekliyorsun. onun içi nemleniyor, vakum gibi göğsünden sütü çekiyor. beni o zaman o kurtarmıştı..
bu sefer de daha teknolojik bişi öğrendim:)) philips avent göğüs kalkanı. mantığı ceviz kabukları gibi. göğsüme kapatıyorum. sütü çekiyor. içine doldukça rahatlıyorum. ayrıca emzirirken diğer göğsü akanlar için de kurtarıcı:)) pahalı da değil, 35 tlye aldık aama burada bulamadığımız için eczane sipariş etmişti. kesinlikle tavsiye ederim.
Merve 300 daha okudum cnm.. Toplam:500
SağolunMerve cnm 300 okudum 100 daha yaz bana cnm
spor salonunda spor yapmaya başlayan var mı aramızda arkadaşlar.
spor yaparken anne sütü azalan oldu mu merak ediyorum.internette yazılana göre spor anne sğtğnğ etkilemiyormuş.hatta anneye mutluluk verdigi için artıyormuş.aslı nedir acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?