2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
iki tane ortak arkadaşımız varmış hemde.

acaba bende mi yanlış bez kullanıyorum ya...
benim oğlan yaklaşık 6kilo 2numara kullanıyoruz.

canım maşallah oğluşna
bence bu hesaba göre sen de 3e geç, ben de 5 kilo olmayı bekliycekti ama öle olmamalı anladığım kadarıyla
o kiloları onların üstüne niye öle yazmışlar anlamadım valla

canım ya ilk baştan beri 20 dkda bi memeyi boşalttığı için böle kısa emmesi normal değil , bi de öle kısa kısa emdiği için sırf sulu kısmını alıyo kakası yeşil oldu bikaç gün
bıraktığı anda ben sıkıp bakıyorum hala şeffaf sulu kısım bazen

stres kesinlikle çok etkiloyo çok saol savaşıyorum ben de

ay ne güzel ya, nereye gidiyomuş canım arkadaşın doktora ben de iyi bi doktor arıyorum da

buraya da nolur yaz tarifleri, telafi edebiliriz inş.

uykulu denedim canım daha kötü oluo hiç uğraşmıyo sıpam, ama yine devam edicem çok saol

Oğlum efe bugün 2 aylık oldu aşımızıda gidip olduk gitmeden şurup filan vermedim Ateşi'de daha yükselmedi bekliyoruz bakalım inşallah böyle rahat geçer ama yinede eve gelirken calpol aldım ateşi çıkarsa veririm. Benim oğlum 35 haftalık doğdu 3150 gr 10 gün sonra 2580 gr ma düştü ve uzun süre sarılıkla mücadele ettik Dr bana sütün yetmiyor galiba arada mama ver dedi ben yinede vermedim ısrarla emzirmeye devam ettim ne zaman ağlasa ağzına mememi tıktım kilosu düşük diye ilk ay aşı olmaya gittiğimizde 4700 çıktı kilosu bugün 6400 olmuş maşallah bebeğim toparladı sütü az olan anneler inatla emzirin saate dkkaya bakmayın çeksin dursun süt gelir nasıl olsa Allah bütün bebekleri korusun hasta olan bebeklere acil şifalar inşallah.

benide listeye eklermisin cnm sayfaya yeni katıldım yaşım 20 ilk olucak son adet tarihim 30 mart beklenen doğum tarihi 4 ocak 2014 geçen hafta kalp atışını duyduk 9. haftadayız istanbulda yaşıyorum şimdiden tşk:)

Biz oğluşum 5 kilo olduktan sonra 3 numara beze geçtik rahat ettik 2 numara lastik izi bırakıyordu belide zor bağlanmaya başlamıştı koca bi göbüşümüz varda.

spor salonunda spor yapmaya başlayan var mı aramızda arkadaşlar.
spor yaparken anne sütü azalan oldu mu merak ediyorum.internette yazılana göre spor anne sğtğnğ etkilemiyormuş.hatta anneye mutluluk verdigi için artıyormuş.aslı nedir acaba.

kızlar aranızda bebişle uçak yolculuğu yapan var mı, biz haftaya istanbula gidicez urfadan , uçakta çok zorluk çeker miyim acaba??

cANIM BEN bu pazartesi günü bebek ile uçak yolculuğu yaptım.1bu.uk saat sürdü .ama çok rahatsızlık verdi. yani kulaklardaki basınç ve gürültü bizi bile etkiliyorsa. onları nasıl etkilemesin dimi.çok ağladı. uçakta rezil olduk diyebilirim. eşim bile ter içinde kaldı.
sana önerim onu uçak yolculuğu esnasında uyutmak.ben yolculuk öncesi uykusuz bırakmayı düşünüyorum

canım ben daha önceki doğumda 3 aylık olunca başlamıştım salona hiçbir kötü etkisi olmadı
yavruşumuda sadece anne sütü ile besledim ben olumsuzluk yaşamadım....

Spor sütü çoğaltırmı bilmem ama tadını acılaştırıyormuş diye duydum biraz sabredin minikler ayaklanınca peşlerinde yeteri kadar spor yapıcaz zaten tığ gibi oluruz.

canım,
gogus yaraları için avent kalkan ve kelebek uc hayat kurtarıcı.
bu yazıdakiler beni ne yaralardan kurtardı anlatamam: Emzirememe Sorunu ile Başa Çıkma Rehberi | Hamile ve Anne

ben de geçen burda süte zehirli madde geçiyormuş diye okudum hayretler içinde kaldım zehirli dediği de laktik asit olsa gerek ama aslı var mı bilmiyorum bende pilatese başlamak istiyorum ne kadar yapabilirim bebekle bilinmez ama...

günaydın arkadaşlar

nasılsınız? bebişler nasıl?
herkesi çok merak ediyorum en çokta selim bebeği ve voltajımın minikleri merak ediyorum
geçmişi okumaya vaktim yok bilen varsa cevap yazabilir misiniz?

biz 10 gündür eşimin memleketindeydik.
kv ile pek sorun yaşamadık
sütüm etkilenmesin diye o da çok sesini çıkarmadı(allah razı olsun)
dünde bursaya geldik yarın mevlütümüz var.
evde telaş var şimdi.

merve canım annen rahatsız sanırım alıntılardan gördüm.
çok geçmiş olsun allah şifa versin.
ne okuyorsunuz ne zamana kadar okuyacaksınız
yarından sonra bende okuyabilirim belki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…